Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Ja és a legrosszabb az egészben, hogy akkor meghal a szörny, vége a pályának és kezdhetjük elõlrõl.

IMYke2.0.0.0
Ti is azzal a verzióval nyomjátok, ami a Catacombs-i fõellenfélig tart.... wazzzzzzzzer! Akkor egyformán nehéz nektek is?
Én nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem mindig nehezemre esik a Catacombs-i fõellen a plafonon kilõtt, ötágú rés alá csalni, miközben a katlan fölé kinyúló kis valamirõl balra el kell ugrani, amint a szörnyike odalép a fénybe...!
A többieknek is ilyen nehéz, he? ---> (ez a szörny)

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
nekem sem tetszik hogy csak egy epizód van benne... mondjuk mi csak demóval játszunk... A teljesre nincs pénzünk, warezolni meg mi soha...😄D

[merlinw.org]

ollie
Ehehehe, szerintetek is direkt befejezhetetlenre csinálták a játékot? 😄DDDDDDD

MerlinW
valószínû. de hát mi is mindig csak addig játszuk, onnan nincs tovább😄D

[merlinw.org]

Nefasturris
😄DDDDDDDDDDDDDD😄😄😄😄😄:😄😄😄😄😄😄😄:😄😄😄😄😄:😄D

😄DDDDDDDDDDDDd

?:P

DarkJedi
Van egy sanda gyanúm hogy a catacombsra gondol... 😄

ollie
Amúgy milyen fõellenséget?

ollie
Hát ha télleg mindent belelõttél volna, ami azon a pályán van, akkor rég megpusztult volna 😄

MerlinW
#1834 ...

[merlinw.org]

grebber
A legelsõ fõellenséget hogyan kell kinyirni mert belelöttem mindent amit csak lehetett de nem hal meg a köcsög????

Next PC upgrade: 2022

ollie
Ja értem, az akkor király! 😊)

Esrohnoil
Az alapfegyver a painkiller. 2 funkciója a pain és a killer.
Mindegy melyik funkciót használod, akár mindkettõt lehet, csak az a lényeg h. más fegyverel egyet se lõjj.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ollie
Ja igen, van az a pálya, ahol csak a painkillert lehet használni a kártyához. Ha jól sejtem a painkiller az, amikor bal gombbal felpörgetem a cuccot, és jobb gombbal elreptetem, ugye?

ollie
Eh, megizzadtam, mire megtaláltam az összes artifactot a castle pályán, ahol ez a feladat a kártyához. 😊) Hogy lehet kitalálni ilyen lehetetlen helyeket??

Rájöttem 😊

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

ollie
Eh, de mázlim volt. Hell, 66 lélek kiírtva, Lucifer megjelenik, dobál meteorokat, néhány meteor visszalõve, Luci kardját dobja, kard mandínerbõl visszalõve, Luci megfexik... 😄

Esrohnoil
Jaja, 30-40 alkalommal legalább le volt írva...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

IMYke2.0.0.0
Ez abszolút a te jutalmad!:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az elsõ szint 3. palyajan a fõ(?)ellenfelet hogy lehet kinyirni ?
Egy "katlan" van ott oldalaban lepcsovel. Meg fent egy "luk" amit ha szetlovok bejon a napfeny!A szornyet meg hiaba lovom nem sebzodik 😞

Tedd fel az 1.15-ös Patchot Nekem is megoldotta a problémám!
Ja és mi a kerettörténet ?
Az szeretném tudni hogy balesetbõl --> pokol ?

Pl jó lenne ha magyarul is megjelent volna ...
szinkronnal ...
CSak érdeklõdtem!

DarkJedi
Nem hinném.. Miért, mit nem értesz benne? 😄

Létezik magyarítása ??????

MerlinW
kezd elölrõl a pályát, néha meghülyül a stuff

[merlinw.org]

MerlinW
Váááháháhá😄

[merlinw.org]

Nem, azt már lelõttem, és lent kipucoltam a barlangot. Utána jött a csigalépcsõ, ahol szint én mindenkit megöltem, de a lépcsõt lezáró ajtó nem nyílt ki (sztem ki kellett volna nyílnia). A nyíl meg nem mutat semmit.

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

Glpetyus
😄DDDDD

Van egy problémám a gammával, ami nagyban befolyásolja a játékélményt. Magyarul szinte játszhatatlan. A játék nem akad szépen fut még amikor egy rakás monszta is van a képen, de a második betöltés után kb 10mp-enként megáll a kép 30mp idõre, befagy. Nem tölt a gép, nem történik semmi aztán megy tovább és megint befagy
valaki segítene lécci hogy ez miért van?
drivert már frissítettem Nvidia kártyám van meg Xp-m meg Amd-m ha ez segít
IMYke2.0.0.0

artschi
nem ártana visszaolvasni egy picit...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

mocsaras oriást hogy lehet megölni?
lövöm a buborékokat körülötte és a robbanás sebzi is de amikor kicsit több mint fele élete marad onnantol valamiért nem sérül

Nem ot kéne valami nagy keresztet,vagy csillárt vagy mit leszakitani?Bár lehet hogy harang volt,már nem tudom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Az utolsó elõtti pályán szívtam meg.😞
A 3. chekpoint után (Kolostor pálya) megölök mindenkit. A csigalépcsõ folytatódik, csak egy ajtó lezárja. A nyíl a képernyõ tetején meg se moccan, pirosan nem világít. A zene elhallgatott, nem tudom mi van. Kód nem mûködik, mert én, mint nagyképû Nightmare-en nyomom.😊 Mi a szart kéne csinálnom?!?!?!? Minden ötletet kipróbálok, csak mondjatok valamit, plz!

DarkJedi
2 pályán ez a feladat, és nem azok adják a legjobb kártyákat, hidd el 😊 A többin meg tökmindegy mennyit találsz meg, de tény hogy a készítõk nagyon elborult agyúak lehettek a secretek elhelyezésével.
www.painkillerhell.com Itt mindent megtalálsz, ha feladnád 😊

Csald a fénybe.

Hi, hogyan tudok továbbmenni a sok tûz pályán; teteje kilõ, ez meg csak jön hol a kijárat? ha leesek , halál !
gyûröm...

Azért help nélkül b@**ott nehéz a secret place-ek megtalálása.😞
Én sajnos önerõbõl gyõröm, de nem sok esélyem van ha az összes SP megtalálása a feleadat, pedig biztos azok a legjobb kártyák.

DarkJedi
Na ugyanígy csináltam, csak nekem nincs meg a +20 seces kártya, de a 10 sec is pont elég volt, mire lejárt, kifeküdt a gyerek 😊)

Esrohnoil
Nem pályák hanem kártyák, bocsi. Az írtás elvette az eszem.

Esrohnoil
Használt kártyák:
Ezüst:
150% kezdeti életerõ
2 alkalommal használhatóak a pályák a szinten
Arany:
dupla újratöltési sebesség
4*-es sebzés
+20 sec használati idõ a kártyákra

Az a 3 doboz lõszer bõven elég ami a jobboldali sír mellett van. Utána odarohantam a lábaihoz - a vért nekem is útba esett - és seggbedurrantottam néhányszor, a csontikkal nem foglalkoztam, bár jópárszor megcsaptak. Az óriás keményen haldoklott mire sikerült neki letépni a láncait.

DarkJedi
'nyád!

Esrohnoil

Wehhehe.

Esrohnoil
A pajzsot nyugodtan kihagyhatod.
Ennyi idõ alatt nem sokmindent tud csinálni. 😊

DarkJedi
1:47-et azt úgy csináltad hogy mindenféle kártya nélkül? Mert én tegnap végigtoltam, és kíváncsiságból nekimentem a necrogiantnek 4x-es sebzéssel, 2x-es újratöltéssel, és azzal ami 10 másodperccel meghosszabbítja a kártyák hatását. Elindultam, felvettem a shotiba baloldalt a töltényt, felvettem szemben a pajzsot, aktiváltam a kártyákat és elkezdtem tunkolni.. 😊
Eredmény a következõ:

Enclave-es szörny nekem insomnián lett meg 1.47 alatt,de ugy simán,abból még lehetne faragni,de a kártya meglett ugyhogy nem erõltettem.
De egyszer volt olyan hogy lövöm,lemegy az energiája,a végén átváltok démon módba hogy az utolsókat belelõjem amitõl összeesik,erre a figura kigyalogol a temetõbõl és eltünik,én meg ott maradtam tök egyedül,nem lehetett csinálni semmit...

Ivan Pjodr
Nincs fenn patch, szerintem a Radeon 9100 -esemet nem szereti a játék. A farcry is csinálta ezt de azt azért majdnem végig tudtam játszani ettõl...

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Kori
nekem egyszer sem csinálta pedig lejátszotta a fiam és most másodszor játszom

alapot játszod vagy patchelted

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Ivan Pjodr
Hali! Csinálja a játék még valakinek rajtam kívûl, hogy játsazogatok, aztán pár perc után megáll a kép, és nyomhatom a reset gombot. Más játék nem csinálja, szal nem tudom mi lehet. Segítsen valaki ha tud plz

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!