2502
  • Matheus
    ohh, yo, thx, majd megnézem ....
  • Matheus
    De amúgy yo game, csak így 2szorra, mert én DayDreambe is megcsátam, most meg Insomniába, háááát .... :)
  • Seth
    ittenvane
  • Matheus
    thx
  • Matheus
    mert azok nem olyan kiterjesztésqek, hogy le lehetne jáccani, nem?
  • Seth
    Nem emklékszek már a könyvtárstruktúrára,de van movies asszem,abban van bik kiterjesztésű, RadTools-al le tudod játszani
  • Matheus
    mármint mivel jáccottad le?
  • Matheus
    hogyan? én nem tom megnézni ...., hogyan nézted meg?
  • Seth
    Hát elég hülyén kell...folyamatosan a falhoz simulva kell menni, amikor lecsúsznál akkor meg ugorj egyet..
  • Seth
    Jelenleg már sehol. Nightmare-en még végigtoltam,traumat el se kezdtem( nem volt kedvem azért az egy pályáért szenvedni). A jó befejezést meg megnéztem a könyvtárjából
  • Matheus
    a 2. titkos helyet hogy találtad meg? mert én néztem az oldalt, addig meg is van, hogy felmegyek a létrán, de ott ha kimegyek a szélére, akkor leesek a hídra? ezt hogy kell?
  • Matheus
    de a Trauma az nagyon nehéz, mi? (habár bittos, mert Nightmare se könnyü ....)
  • Seth
    Meg, de csak segítséggel: innen
  • Matheus
    mert majd Nightmaren + Traumán csak a harccal kell törördnöm !!! :),te most hol tartasz a gamebe?
  • Matheus
    Akkor yo, mert eddig Insomnian megvan sok, most a Castle-n tartok, és eddig csak egy nics meg, ahol minden titkos helyet kellet megtalálni (Snowy Bridge), te azt megtuttad csinálni?
  • Seth
    Mindent újra sajna. Úgyhogy ha a kártyákra is vadászol, akkor Insomanian előbb gyűjtsd be amit lehet, mert a többi fokozaton akkor azokkal már nem kell törődni, nameg soxor jól jönnek
  • Matheus
    ha Insomnian átviszem a gamet, akkor Nightmaren és Traumán újra át kell vinnem az egészet vagy csak azokat az 1 pályákat? HELP :)
  • IMYke2.0.0.0
    Painkiller telepítő kódok:

8b62-29ae-8f08-9e08
    6724-09a7-7012-2a44
    d0d6-cddf-f8a7-fe3c
    d8e9-89c7-2478-993b
    2dec-8bbc-aca8-062d
    acd9-d96d-1acb-e259

U.i.: Nekem nem került semmibe, így könnyen adom...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
    -----------------------------------------
  • steweee
    az old monastery-nél vagyok, ahol vörös pentagrammákat kell gyűjtögetni.már összeszedtem jópárat.a hegy tetején lévő templomban az összeomlott rész alatt van egy alagút, ami egy föld alatti kápolnához vezet.bejutás után a kőajtó lezáródik.már kinyírtam mindenkit, a "titkos2 helyről, ahová ugrással lehet átjutni pentagrammát felszedtem, de nem tudok továbbjutni.van egy "rejtett" vályat a sziklafalban, amivel fel lehet jutni a terem mennyezetéig, onnan tovább tudok ugrani a kőajtó feletti üregekből az első kettőbe, de nem lehet továbbjutni. mit kell csinálni?
  • ollie
    nekem 8000 Ft-omba került, szal nem
  • Kumesz
    Hy all! Tudna valaki dni egy install kódot. ha igen köszike előre..
  • Glpetyus

Gyakni...
  • kispalika
    Valaki le tudná írni, hogy a feladatokban mi a küldetés? Nekem a francia változat van meg és egy kukkot sem értek belőle. Előre is köszönöm.
  • Glpetyus
    Nekem is csinálta,kilépett vmi hiba üzivel...
    Aztán levettem az EAX-ot és jó lett..:)
  • Glpetyus
    Ott csak hentelni kell(mint mindíg:P)..majd kinyílik az ajtó...
    A csúszkálás "normális"...:)
  • maniac001
    Hello

Én is a snowy bridge-n vagyok de valami gebasz van. a híd tetejéről le kell menni a hídra ahol az a sífelvonó van? Miért nem tudom rendesen irányítani? mintha csúszkálnék a hídon. De mindkét oldalon le van zárva. Mikor és merre tovább?
  • ollie
    Patch van már az 1.20-nál tartunk. Crack-el nem szolgálhatok, ugyanis megvettem a játékot.
  • mustar
    Miért csinálja azt a játék amikor a 2. chapter végén a mocsárban kinyirom a nagy szörnyet kifagy. Már 4x csinálta meg. Valami patch+crack van hozzá?
  • vikbdh
    már rájöttem...
  • vikbdh
    heló! a snowy bridge pályán ugye van 6 secret cucc amit meg kell találni.. megnéztem a painkillerhell.com-on is hogy hol van, de nem találoma 3.at! miutánlecsúszok azon a kötelen és kinyírok mindenkit lent utána le lehet menni egy lácsőn. és onnantól merre?
  • Esrohnoil
    Nem kell ugrani. :) Felesleges. Elég ha annyira kimész a párkány végébe, h. szinte már-már leesel. ;)
  • MerlinW
    szívem szerint összegyűjteném a hozzászólások sorszámát, amik erre a kérdésre válaszolnak, de nem akarok rosszat a modemeseknek... grrr
  • ollie
    Amikor már nagyon közel van hozzád, akkor ugorj át a kis kiugró részre, ami ha a lyuk közepe felé nézel, balra van tőled.
  • KranaZoli #1949
    Isten látja lelkemet (főleg ebben a játékban), hogy rögtön gondoltam, nem véletlen lehet kilőni a plafont és nem véletlen szűrődik be a fény.

Prószáltam amit írtál, de ezek szerint nem túl jól. Ui. én azt csináltam, hogy besétáltam a fénybe, "Ő" meg jött utánam, de ezek szerint nem érte el a fény annyira amennyire kellett volna.

HÖ! Lehetne hosszabb is az a palló, vagy nagyobb a fénysugár
  • ollie
    aha, köszi!
  • DarkJedi
    Úgy, hogy mikor végigvitted insomnián, és kezdesz új játékot nightmare-en, akkor megkérdezi, hogy a kártyáidat és a pénzedet meg akarod-e tartani. Mondod neki hogy igen, aztán ennyi.
  • ollie
    Na minjárt jönnek a többiek és leugatnak téged, hogy miért nem olvasol vissza... :))
    A lényeg, hogy be kell csalogatni a fénysugár alá, a fénytől megdöglik.
    ITT amúgy mindere találsz megoldást.
  • KranaZoli #1945
    Hi!

Tegnap kezdtem el játszani a gammával.
    Nekem nagyon bejön a game, főleg a zúzós zenék miatt. (rögtön mondtam is magamban, hogy mindig vágytam egy ilyenre ;)

Aztán elérkeztem oda, hogy elakadok egy shooter játékban. Ami általában 2 dologtól szokott lenni:

1.) én vagyok a balfasz,
    2.) hibás a crack

Catacomba fejezetben vagyok, szerintem a végén ahol ki kellene nyírni egy nálam is gonoszabb :) lényt, aki semmi mást nem csinál, csak jön felém és néha belémzúz 1et, ha eltalál. A helyiség végén egy tűzkatlan, a tetején egy csillag fából, amit átlövök és beszűrődik a fény. Asszem ennél jobban nem tom leírni hol lehetek.

Visszamentem a pálya előző részeihez, összeszedtem amit találtam naftát, de hiába adok neki 1000-el az csak nem akar megdögleni, még csak le sem lassul, semmi jelét nem mutatja annak, hogy ki akarna múlni.

* Mit kell itt csinálni?
    * Vagy hibás a crack-em?

3CD-s verzióm van, ahol egy engine.dll állományt kellett felülírnom a gamma .dll állományával.

Köszi: KranaZoli!
  • ollie
    Sirály! És hogyan viszem át a kareszokat? megint le kell győznőm Lucit?
  • Esrohnoil
    Át, ha megvan a 22 kártya, Nightmare-n csak a 2. fejezet 1. küldetéséig kell újból csinálni, így meglesz a 23. kártya is és megnyílik a Trauma fokozat, amit aztán megint végig kell vinni h. lásd a másféle befejezést.