2502
  • Gabe18
    Hát nem tudom,én még 1600+ -os amd-n,és sima Ati 9600-al nyomtam,és ilyen hogy "nem megy előre",még a legdurvább beállitásokkal sem volt.Néha persze beszaggatott,és volt egy ellenségfajta az elmegyógyintézetben,akinek ilyen fény világitott a fején,na azt nem birta és alapossan lelassult ha ilyen jött,de ez volt a legdurvább hiba.
    Hogy nem megy előre,hátra meg jó?
  • NeoMaN
    Nálam is ez volt. Grafkari nem bírja. Kapcsold ki az eget, meg ilyesmit. Gef4, 9600 kevés hozzá AMD 3200+al....
  • ollie
    siráááááááááááááááááááááááááááááááály!
  • Gabe18
    Jaj...,na csak neked.
    Csald a lényt a csillagon beáramló fénybe,te meg ugorj el onann a gödörben lévő kis peremre,ahonnan a létrán visszamászhatsz.
    /és máskor kicsit olvasgass vissza a fórumban/
  • Eszter
    Segítséget szeretnék tőlletek kérni. Az első fő ellenfelet hogy lehet kinyírni? Barlangban vagyok, vulkáni kűrtőnél, és akármit csinálok nem hal meg. A plafonokn találtam egy csillag alakú képződményt, szétlőttem és ekkor sem történt semmi.
  • Gabe18
    Nagyon szuper!
  • artschi
    Nos kérem! A hatalmas sikereket aratott Painkiller atyja, a DreamCatcher úgy döntött, hogy kiegészítő lemezt készít az FPS-hez. Nem is akármilyen névvel, hiszen Painkiller: Battle out of Hell címet kap majd a matéria. Természetesen megannyi vadiúj szörny és stukker verekszi be magát a játékba. Azonban emellé új multiplayeres játéklehetőségeket is kézhez kapunk majd. Az egyik legjobb hír az egész dologban, hogy az idei nyári vakáció idejére szánják bevetni a drágát.

Forrás: gamestar.hu
  • ollie
    Amikor dobja rád a kardját (menj minél messzebb, sőt állandóan távolodj hártrafelé), akkor lökd vissza felé.
  • steweee
    hát akárhogy csilánom, nem döglik meg szegényke!pedig tudom hogy kell, lávadaradokat visszapöckölni rá, meg a kardjára kell mindig célozni. de úgy sem megy ! vmi tipp?
  • ollie
    nekem minden ok volt, de persze nekem eredeti a gém
  • KranaZoli #2012
    Köszi a segítséget sikerült kinyírnom a mocsárban a szörnyet.

Most a Military Base pályán vagyok.

Itt meg olyan problémám van, ami vagy crack, vagy video kártya, vagy hang kártya driver okozta hiba lehet.

1xerűen totál lelassul a game, ha pl. előre akarok menni 1xerűen nem megy. Ha megfordulok és tolatva megyek, akkor jó.

Az aláírásomban lévő konfiggal nyomom. Néha már volt ilyen problémám, de játék újraindítás és rendbejött.

Felraktam a patch-t és a patch-hez az új crack-et is.

Nincs v.mi 5letetek?
    Nektek nem volt ilyen problémátok?
  • steweee
    bug volt, de visszatöltöttem a last checkpointot, újra bementem és most már ki is tudtam jönni, most nyírom lucit!
  • DarkJedi
    Azt hiszem, hogy miután lángol mind, akkor még elkezdenek a levegőben is repkedni buborékot, és amikor az egyik a közelébe repül, akkor kell szétlőni, attól is sebződik, és utána kezdi el oltani. Ezután nincs más dolgot, mint bekapcsolni a 4x-es sebzést, és a dupla újratöltést, előkapni a shotgunt, azt hadd szóljon :))
  • ollie
    Mindem buborékot ki kell lőni hogy égjen, és csak akkor kezdi el oltani. Ekkor lehet a szörnyet lőni, majd ha eloltotta mind, akkor kezdődik előlről az egész.
  • KranaZoli #2008
    Pontosabban majd ma du-n, vagy este
  • KranaZoli #2007
    Égni égnek a tüzek, de 1enlőre nem igazán kezdte el oltani őket :)

No majd holnap újra rásasolok, hogy oltja-e a tüzet.

Köszi!
  • Gabe18
    Jaj már,ha ebben a fórumban nem volt leirva 20x akkor egyszer sem.Sebzed először a körülötte feltűnő buborékokkal,aztán ha megjelenik körben több nagy buborék akkor azokat mind szétlövöd hogy égjenek,akkor a szörny elkezdi a tüzeket eloltani,na akkor valami hathatós fegyverrel lődd magát a szörnyet.Ennyi... /ha még jól emlékszem.../
  • KranaZoli #2005
    V.mi hiba miatt nem muxik a http://painkillerhell.com/ cím így nem tom megnézni
  • KranaZoli #2004
    Hali!

A mocsárban vagyok és nem igazán tudom kinyírni a szörnyet. Elkezdem szétlőni a "buborékokat" kb. 1/3 életerő le is megy, de utána nem igazán akar több kárt okozni benne.

Repkednek a buborékok, meg lesznek újabbak amiket már csak erősebb csúzlival tudok egy lövéssel szétdurrantani, de a szörny életereje nem akar lefelé kúszni.

Mit kell(ene) csinálni?
  • steweee
    van ahol noclippind kód? mert nem nyílik a kurva ajtó, nem tudok továbbjutni. pedig már csak lucifer bácsi lenne hátra!
  • ollie
    Ja ennyit megér szerintem. Többet játszottam vele, mint a legtöbb fps-el (kivéve HL-ek).
  • artschi
    határeset... nekem is be kéne vállalnom...
  • ollie
    komoly? akkor biztos bug
  • ollie
    8k
  • steweee
    na jó, de hogyan? az ajtó zárva marad, pedig halott mindenki és a pentagramma is megvan. bug?
  • artschi
    Wow! mennyibe került??
  • Esrohnoil
    Lucifert nem kell többször kinyírnod. Elég ha Insomnián megszerzed a 22 kártyát, aztán Nightmaren csak a börtönig viszed el, aztán miután megszerezted az ottani kártyát,kezded a Traumát...
  • ollie
    visszamenni amelyről jöttél (komoly)
  • steweee
    az old monastery-nél vagyok az ötödik fejezetben már majdnem a végénél, ahol vörös pentagrammákat kell gyűjtögetni.már összeszedtem jópárat.a hegy tetején lévő templomban az összeomlott rész alatt van egy alagút, ami egy föld alatti kápolnához vezet.bejutás után a kőajtó lezáródik.már kinyírtam mindenkit, a "titkos2 helyről, ahová ugrással lehet átjutni pentagrammát felszedtem, de nem tudok továbbjutni.van egy "rejtett" vályat a sziklafalban, amivel fel lehet jutni a terem mennyezetéig, onnan tovább tudok ugrani a kőajtó feletti üregekből az első kettőbe, de nem lehet továbbjutni. mit kell csinálni?
  • Matheus
    okés !!! :), de a Castle nevq pályán hol vannak a szent tárgyak, eddig egy van meg a 7 közül ...
  • Seth
    Thief3, Far Cry, de ez nem chat.....még a végén ki fognak moderálni :)
  • Matheus
    na mind1, megyek videót nézni, ja és thx a HELP-et, ByE
  • Matheus
    mivel szoktál mostanába gamelni?
  • Matheus
    aham, már értem...
  • Seth
    Üzenetablak alatt url gomb.
  • Matheus
    Hogy tucc ilyen hivatkozást csinálni, hogy írsz egy szöveget és onnan hivatkozik?
  • Seth
    Semmi különbség nem volt azon kívül hogy szinte egy ütésre kinyírt
  • Matheus
    De Nightmarebe nehéz kinyírni Lucifert? Mert DayDreambe nem vót nehéz, de hát a Nightmare ....
  • Matheus
    Csak nem Traumába kell vele szórakozni ....., hanem Insomniába, mert ott nem halok meg egy lövéstöl.... :)
  • Matheus
    De azért el lehet vele szórakozni .... :)