Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Nem kell ugrani. 😊 Felesleges. Elég ha annyira kimész a párkány végébe, h. szinte már-már leesel. 😉

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

MerlinW
szívem szerint összegyûjteném a hozzászólások sorszámát, amik erre a kérdésre válaszolnak, de nem akarok rosszat a modemeseknek... grrr

[merlinw.org]

ollie
Amikor már nagyon közel van hozzád, akkor ugorj át a kis kiugró részre, ami ha a lyuk közepe felé nézel, balra van tõled.

KranaZoli
Isten látja lelkemet (fõleg ebben a játékban), hogy rögtön gondoltam, nem véletlen lehet kilõni a plafont és nem véletlen szûrõdik be a fény.

Prószáltam amit írtál, de ezek szerint nem túl jól. Ui. én azt csináltam, hogy besétáltam a fénybe, "Õ" meg jött utánam, de ezek szerint nem érte el a fény annyira amennyire kellett volna.

HÖ! Lehetne hosszabb is az a palló, vagy nagyobb a fénysugár

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

ollie
aha, köszi!

DarkJedi
Úgy, hogy mikor végigvitted insomnián, és kezdesz új játékot nightmare-en, akkor megkérdezi, hogy a kártyáidat és a pénzedet meg akarod-e tartani. Mondod neki hogy igen, aztán ennyi.

ollie
Na minjárt jönnek a többiek és leugatnak téged, hogy miért nem olvasol vissza... 😊)
A lényeg, hogy be kell csalogatni a fénysugár alá, a fénytõl megdöglik.
ITT amúgy mindere találsz megoldást.

KranaZoli
Hi!

Tegnap kezdtem el játszani a gammával.
Nekem nagyon bejön a game, fõleg a zúzós zenék miatt. (rögtön mondtam is magamban, hogy mindig vágytam egy ilyenre 😉

Aztán elérkeztem oda, hogy elakadok egy shooter játékban. Ami általában 2 dologtól szokott lenni:

1.) én vagyok a balfasz,
2.) hibás a crack

Catacomba fejezetben vagyok, szerintem a végén ahol ki kellene nyírni egy nálam is gonoszabb 😊 lényt, aki semmi mást nem csinál, csak jön felém és néha belémzúz 1et, ha eltalál. A helyiség végén egy tûzkatlan, a tetején egy csillag fából, amit átlövök és beszûrõdik a fény. Asszem ennél jobban nem tom leírni hol lehetek.

Visszamentem a pálya elõzõ részeihez, összeszedtem amit találtam naftát, de hiába adok neki 1000-el az csak nem akar megdögleni, még csak le sem lassul, semmi jelét nem mutatja annak, hogy ki akarna múlni.

* Mit kell itt csinálni?
* Vagy hibás a crack-em?

3CD-s verzióm van, ahol egy engine.dll állományt kellett felülírnom a gamma .dll állományával.

Köszi: KranaZoli!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

ollie
Sirály! És hogyan viszem át a kareszokat? megint le kell gyõznõm Lucit?

Esrohnoil
Át, ha megvan a 22 kártya, Nightmare-n csak a 2. fejezet 1. küldetéséig kell újból csinálni, így meglesz a 23. kártya is és megnyílik a Trauma fokozat, amit aztán megint végig kell vinni h. lásd a másféle befejezést.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ollie
Insomniáról át lehet vinni a kártyákat Nightmare-ra?

DarkJedi
PainkillerHell itt találsz videót a secretekrõl. Insomnián 2 pálya zárva van, tehát csak 22 kártyát szerezhetsz, Nightmare-en az egyik megnyílik, így 23 kártyád lehet, és Traumán az utolsó is megnyílik 😊

a snowy bridge pályán hola 6 secret cucc??? én 2-t találtam csak.. és mi az hogy ha megvan mind a 24 máshogy lesz vége a sztorinak??? minden szinten kül számú kártyát lehet megszerezni, vagy hogy van ez?
ollie
nekem most 21 van, és sajna csak 22 lehet, mert insomnia-ban nyomtam, de ami késik nem múlik 😉

ollie
felmászol a létrán a híd pillér tetejére, majd lecsúszol az egyik kábelkötegen

Esrohnoil
megtalálni az összes titkos részt.

kösz... és a köv. pályán(vmi snowy bridge)mit kell csin? átmászok a csövön, felmegyek azon a rohatthosszú lépcsõn és ott nicns semmi..??!!!
Esrohnoil
Ha megszerzed mind a 24 kártyát, máshogy végzõdik a történet.

Esrohnoil
Ha más fegyverrel lõsz, akkor is ha nem ellenfélre, már akkor sem jo.

grrrr... megcsináltam csak azzal a fegyverrel de nem fogadja el...van ötlet?
Glpetyus

Glpetyus
Asylum száx,Miltary Base rulz...!!

Az az Asylum pálya, a kedvencem 😊 Sztem akármelyik módját lehet használni.

War. War never changes.

szevasztok.. egyik helyen akkor lehet kártyát kapni csak ha PAINKILLER fegyverrel ölök csak.. az melyiK? az alapfegyver mind2 funkcióját lehet használni vagy csak azt a forgó izét???
MerlinW
ne vedd komolyan Imy, gondolom csak a tanárokra gondol...

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Na, ez nagy baj!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

seAke
Ehh...suliban ez a gondolat mindennap megfordul bennem!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

MerlinW
Ajaj, Te ne Postalozz..😊)))

[merlinw.org]

ollie
Egyik nap fent voltam a budai várban, lenéztem egy hosszú lépcsõn, melyen épp egy német túrista csapat jött felfelé. Mi volt az elsõ gondolatom? Milyen könnyen le lehetne szedni õket egy sorozatvetõvel...

copass
a legszebb "menni,menni,bántani!" játék!
nem kell gondolkozni egy szikrát sem,kikapcsolódni ideális!

ollie
Ja, de abban tényleg csak a hent volt, és max néhány óra volt a játékidõ. Itt legalább van valami bonus cél (a kártyák, amibõl te kimaradtál).

seAke
A Serius Samben is ezt szerettem,csak az humoros is volt!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

ollie
Ja amúgy a Daydream az szélsõségesen könnyû fokozat, és ott nem is lehet gyûjteni a kártyákat.

ollie
Hentelni élõben szoktam!

seAke
De szerintem pont kikapcsolódást szolgálják a játékok,azaz már agygörcsöt kapsz a munkádtól és hazamész leülsz és önfeledten hentelsz!
Ez a kikapcsolódás!

seAke
ÁÁÁ!Daydreamen nyomtam!

ollie
De gondolom nem a legnehezebb fokozaton nyomtad végig. A lényeg a kihívás, különben nem ér semmit a játék.

seAke
Ja j de ez a játék nem arról szól hogy gyüjtögessek!
A Tony Hawk bezzeg kényszerített hogy megszenvedjek a pontokért,bónuszokért!

ollie
Akkor most szedd össze az összes kártyát. Meglásd, nem végzel egy nap alatt. 😊))

seAke
Nagyon szép,nagyon jó,nagyon feeling....de egy nap alatt végignyomtam!
De amúgy tényleg zseniális!
Multiban vannak magyar szerverek?

ollie
Ja én is órákat kerestem elsõre 😊)

KÖSZI 😄 azzal én is próbálkoztam de felattam 😄
ollie
Van egy nagy láda egy helyen, amit soxor meg kell lõni.

Hehe,hogy én azzal mennyit szivtam.Könnyen lehet hogy te is azt hagytad ki.
Még elléggé a pálya elején van egy kis szoba,ahol veszel fel cuccot is,és ott van egy nagy láda.Ha belelõsz egyszer-kétszer nem ér semmit.Ilyenkor a játékos általában ott is hagyja,cak hogy ebbe még lõni kell jópárat,de egyszerûbb ha a painkiller fegyverrel "megdarálod" egy kicsit.Szóval azt a nagy ládát,a látszat ellenére szét lehet verni.
En legalábbis ezt hagytam ki,aztán kerestem vagy fél napig...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lacc
Nahát ez a topik csak fentmarad 😊
az 1/2(atrium komplex) pályán ugyebár minden cuccost szét kell lõni hogy kapjak kártyát.. ott nicns vmi nagyon-nagyon extrém helyre eldugva vmi, mert már kb vagy 30x megcsináltam a pályát és mindig 1 hiányzik csak a 114bõl!!???
Esrohnoil
Fordítva... Elõször az aranyról beszéltél, utána az ezüstrõl.
Ja meg ha megszerzed mind a 24-et, nem rosszul fog végzõdni a történet. 😊

ollie
Az ezüst kártyák mindenféle pluszt adnak x másodpercre, ha megnyomod az aktíváló gombot (alapból asszem 'E'), pl: lelassul a világ körülötted, nõ a sebzésed, stb. Az arany kártyák meg mindig aktívak, van pl olyan, ami az alap életerõt felnyomja 150-re.

heló! mire jók ezek a kártyák? mi értelme van összeszedni õket????
ollie
Nekem soha 1 db fagyás sem volt a játékban.