Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
[merlinw.org]
Prószáltam amit írtál, de ezek szerint nem túl jól. Ui. én azt csináltam, hogy besétáltam a fénybe, "Õ" meg jött utánam, de ezek szerint nem érte el a fény annyira amennyire kellett volna.
HÖ! Lehetne hosszabb is az a palló, vagy nagyobb a fénysugár

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A lényeg, hogy be kell csalogatni a fénysugár alá, a fénytõl megdöglik.
ITT amúgy mindere találsz megoldást.
Tegnap kezdtem el játszani a gammával.
Nekem nagyon bejön a game, fõleg a zúzós zenék miatt. (rögtön mondtam is magamban, hogy mindig vágytam egy ilyenre 😉
Aztán elérkeztem oda, hogy elakadok egy shooter játékban. Ami általában 2 dologtól szokott lenni:
1.) én vagyok a balfasz,
2.) hibás a crack
Catacomba fejezetben vagyok, szerintem a végén ahol ki kellene nyírni egy nálam is gonoszabb 😊 lényt, aki semmi mást nem csinál, csak jön felém és néha belémzúz 1et, ha eltalál. A helyiség végén egy tûzkatlan, a tetején egy csillag fából, amit átlövök és beszûrõdik a fény. Asszem ennél jobban nem tom leírni hol lehetek.
Visszamentem a pálya elõzõ részeihez, összeszedtem amit találtam naftát, de hiába adok neki 1000-el az csak nem akar megdögleni, még csak le sem lassul, semmi jelét nem mutatja annak, hogy ki akarna múlni.
* Mit kell itt csinálni?
* Vagy hibás a crack-em?
3CD-s verzióm van, ahol egy engine.dll állományt kellett felülírnom a gamma .dll állományával.
Köszi: KranaZoli!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War. War never changes.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

nem kell gondolkozni egy szikrát sem,kikapcsolódni ideális!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Ez a kikapcsolódás!
A Tony Hawk bezzeg kényszerített hogy megszenvedjek a pontokért,bónuszokért!
De amúgy tényleg zseniális!
Multiban vannak magyar szerverek?
Még elléggé a pálya elején van egy kis szoba,ahol veszel fel cuccot is,és ott van egy nagy láda.Ha belelõsz egyszer-kétszer nem ér semmit.Ilyenkor a játékos általában ott is hagyja,cak hogy ebbe még lõni kell jópárat,de egyszerûbb ha a painkiller fegyverrel "megdarálod" egy kicsit.Szóval azt a nagy ládát,a látszat ellenére szét lehet verni.
En legalábbis ezt hagytam ki,aztán kerestem vagy fél napig...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ja meg ha megszerzed mind a 24-et, nem rosszul fog végzõdni a történet. 😊