2502
-
himpike #2062 Köszönöm,megpróbálom:)... -
#2061 A feléd repülő meteorokat próbáld visszlökni neki, majd amikor a kardját dobja neked, akkor azt is lökd neki. Nemtom én be voltam szarva hogy mások mondták milyen nehéz, aztán elsőre legyűrtem :D Csak nyomtam neki a meteorokat aztán kifeküdt :D -
himpike #2060 Szevasztok!Egy kis segítség kellene az utolsó főellenséghez. Nem tudom mitől sebződik,az árnyakat kinyírom:bejön a nagy és innen fogalmam nincs... -
#2059 Igen ezzel én is sokat szenvedtem, és nem tudok mást mondani, mint hogy próbálkozz... Amúgy van valami video hogy hogy lehet gyorsabban eljutni oda, de már nem emléxem hol van fent. Az a csík pedig a sebességedet mutatja szerintem, de fogalmam sincs hogy kell előhozni. -
kispalika #2058 Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az V. 1. pályán vagyok, a Vízivárosban. A feladat az összes titkos hely megszerzése. Megnéztem a PainkillerHell-en a videót. Az egyik titkos hely egy erkélyen van. Elég sok ugrálással kell odajutni: ablakból a peremen át egy erkélyre, föl az oszlopnál egy boltívszerűségre, onnan föl egy tetőre. Ott át kellene ugrani a szemközti ház oldalán lévő szoborra és onnan egy peremen át az erkélyre. A tetőről szoborra való ugrás nem megy. Több helyen láttam a PainkillerHell-en a képernyő alsó középrészén egy piros vagy zöld csíkot. Konkrétan ennél az ugrásnál is. Mi az a csík, mit jelent és hogyan kell aktiválni?? -
Zsoldos #2057 Nem latom az osszefuggest a cd-k es a befejezesek szamat illetoen. -
#2056 Szerintem meg örüljünk, hogy van egyáltalán alternatív befejezés. Ez ugye a játékok elhanyagolható hányadára jellemző. -
#2055 Én kicsit többet vártam volna egy 3 cd-s játék alternatív befejezésétől... -
#2054 Ja igen, most a gáma az Árkád MM-ben 4990Ft!!! -
#2053 tipp!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#2052 honnan tudod? -
#2051 a kiegészítés 7990 ft. lesz!!!!!!!!!!!!!! -
#2050 Szerintem itthon se lesz több, hiszen a Painkiller is 8 rugóért jelent meg (30 euro). -
Gabe18 #2049 Ok,de ezt inkább a cikkiróval közöld,mert ő kérdezte. -
#2048 Ez a Magyarországi büdös nagy helyzet, sajna... [szándékos nagy M)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#2047 nyugodj meg teljes áron!!!!!!!! -
Október=jövőre:P :( -
Gabe18 #2045 GameStar-ról egy hir:
A NoFrag gyermekei jelentették, hogy a napokban előkerült Painkiller kiegészítés, becses nevén Battle Out Of Hell időszámításunk szerint 2004 október 13-án érkezik. Nem, nem péntek 13, csak egy amolyan átlagos szerda :) Érdekesség, hogy a külföldi ára kb. fele (20 euró), mint az eredeti játéké... kiváncsi leszek itthon mennyiért osztják majd. -
#2044 magyar windóz suxx:) -
#2043 (jájj) -
#2042 :))) -
#2041 az ugyanaz -
Szotár #2040 HEló!
Nem cd-t kér,hanem azt írja, hogy rossz kötet van bent.Kéri az első kötetet.
-
#2039 hát tedd be megint az 1-est -
Szotár #2038 Heló!
Légyszives ha valaki tud segitsen.A painkiller telepitésénél az első cédé felmegy agépre a második cédé végén a gép kiirja hogy rossz kötet van bent tegyebe az 1 es kötetet. Ezt nem értem előre is köszi SZT!!!
-
#2037 Hi!
7vgén végignyomtam a gammát Insomnia (ha jól írom) fokozaton. Az uccsó pályán (Hell) először pöcsöltem több óra hosszat.
Aztán (egyik ráérős időmben)na mondom most leülök és addig fel sem állok a gép elől, amíg végig nem viszem.
Bejött a főmufti, küldök neki pár naftát messziről és megfekszik.
Kb. 10 perc alatt végeztem vele. Hogyan fingom sincs?!
Hát én nem tom még1x végigtolom-e?
Keggyetlen jó gamma volt, az 7szenség, de az átvezető animációk azok engem is keggyetlen kiakasztottak, eszméletlen gyenge graf, viszont a hangok azok brutál jók voltak benne. Azok a jó kis mély igazán sötét hangok nagyon ott voltak.
Várom a folytatást! -
#2036 én még csak nem is hallottam róla, és mégis végigjátszottam -
kispalika #2035 Segítséget szeretnék kérni. Mi az a Painkiller-Jump és hogyan kell csinálni? Gondolom, hogy a darálós fegyverrel kell valahogyan ugrani, de sehogy nem jön össze. -
#2034 VÁROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2033 HCGamer
2004/06/25 17:27 - Wilson
Painkiller: Battle out of Hell
Alig pár hónappal a megjelenés után a remekre sikeredett Painkiller egy expanzióval gazdagodik. A decemberre datált Battle out of Hell 10 pályán át folytatja az alapprogram történetét. Természetesen a kiegészítőben számos új fegyver foglal helyet, nyakönöntve az új szörnyekkel, főellenségekkel és az áhított pályaszerkesztővel. -
hattila #2032 Hali! Tudna nekem mondani valai egy olyan heley ahonnan le lehetne tölteni a v1.2 crack-et? Fontos lenne, mert már úgy multiznék egyet és már mindenkinél 1.2 van fent. Nekem meg csak angol , tört verzio van fent.
Előre is köszi. -
#2031 na ugye h. elég a PIII. :)
Jo gép azz. -
#2030 megerősítem: ugyanilyen konfigom van nekem is és semmi gond:D -
yal #2029 wowo koszi -
#2028 Itt megtalálsz mindent ami kell. -
yal #2027 Udv, az utolso chapter elso palyajan jarok, be is fejeztem de sajnos a 6 secret areabol csak 1et talaltam meg. Nem is szeretnek addig atmenni a kovetkezo palyara amig nincs meg mind a 6, tudna valaki segiteni hogy hol talalom meg oket? -
#2026 T=t -
#2025 LOL
P4 2.4,1 giga ram,Radeon 9600 MINDEN MAXON,2x Multisampling-al(v.mi a fas..al)Tökéletesen futott szal... -
#2024 -
#2023 PIII 1000 Mhz, Gef FX5600SE, 512 mb sd-ram: Minden maxra húzva és csak néha lassul be észrevehetően. Nem tom egyesek mit csinálnak a gépükkel. :)