2502
-
#2102 A 3. Catacombs nevű pályán a "főellenséget", hogy kell kinyírni ?? Annyi megvan ,hogy fennt ott a plafonon kikell lőni a csillagot és fény lesz majd a szakadéknál bekell állni arra a kis befelé huzodó szikladarabra és oda is csalogatom de nem lesz semmi . ( szvsz ennek a szörnynek a fény hatására kéne megdöglenie de nem tom összehozni ) -
Gabe18 #2101 Ok,köszi,majd akkor küzdök vele. -
kispalika #2100 Pedig úgy kell. Rögtön az elején kell beesni, aztán ügyes ugrásokkal kell végigmenni mind a 3 híd alatti lyukon. Azt hiszem mindegyikben van valami. Utána visszafelé kell ugrálni. Ahol az elején leestél, ott van egy létra, amin fel lehet jönni, csak ez föntről nem látszik. -
kispalika #2099 Vodafon Connect Me, azaz mobil telefonon keresztül jön. -
Gabe18 #2098 Na akkor azt mondja meg nekem valaki,aki a kártyagyüjtögetés mestere,hogy ezen a pályán /aszem Castles/ hogy szerzem meg a Holy Itemeket.Mert kéne mind a hét,de ugy indul ugye hogy máris itt van egy /vagy kettő/ a hid alatt.Na de hogy,mert beesni még csak csak talán be lehet oda,na de visszajönni...
Vagy ez is benne van a painkillerhell.com-os videokban,mert akkor rángatom azt lefele. -
#2097 aha köszi, de ez asszem nem segít kispalikán ;) -
#2096 DAP-vel nekem 50 mega lejön 4-5 perc alatt. -
Gabe18 #2095 Kijött a multi demója a játéknak,bár szerintem ez a game nem multira való,de hátha érdekel valakit. -
#2094 Nekem nem lassu. Milyen neted van? -
kispalika #2093 Azt hiszem tényleg nagyon sokáig kell várni, mire a videót betölti és meg lehet nézni. A letöltésre végülis rájöttem, de nagyon lassú. -
#2092 Nagyon nagyok a videok, némelyik 20-30 mega. Ha rákattintottál, akkor megjkelenik egy új ablak, miközben tölt. Na most célszerű nem megvárni a media playeres töltést, hanem az ablakban levő linken jobb gomb, és memntés másként. -
#2091 Az Easy Option kb ugyanaz, mint amit írtál. -
kispalika #2090 A videókat hogy lehet megnézni. Ha rákattintok egyre, előhozza a Windows Media Playert, kiírja, hogy csatlakozás..., de nagyon sokáig nem csinál semmit. Még tovább kellene várnom? De meddig, legalább mutatná hol tart a betöltés? És hogyan lehet a videókat letölteni a gépre? -
kispalika #2089 Két út lehetséges. Az egyik szerint a tornyos épület tornyairól kell átugrani, nekem ez nem sikerült.
A másik: Abból a teremből, ahol üvegvitrinek vannak, az ablakon ki, át a párkányon a szemközti erkélyre, ott fel a domború tetőre, fel a cseréptetőre. Ott menni addig, míg kicsit jobbra szemben lesz az az erkély, ahova jutni akarunk. Én a "gyorsaság" kártya használatával ugrottam át a szemközti házra, de nem szembe a kis erkélyre, hanem a jobb falára a szoborra. utána átugrás a sarkon túli peremre, majd onnon be az erkélyre. Eléggé megszenvedtem vele. A gyorsaság nélkül nem tudtam megcsinálni, így is sokrszor próbálkoztam. Minden részlet után (ugrás a domború tetőre, ugrás a cseréptetőre) elmentettem, hogy minél kevesebbet kelljen újra ugrálni. Ha még nincs meg, akkor sok sikert.
A videók és képek sokat segítenek (amit Kiskolok is írt, de az Easy Option-t, ami szerinte gyerekjáték, én sem ismerem, most fogom megnézni.
Sok sikert! -
Wing Rockling #2088 Lesz majd Painkiller2? Tudnék neki örülni...
És a trauma fokozatnak mi a befejezése? Ha már abban úgy sem tudom végigvinni, hagy legyek okosabb -
KisKolok #2087 www.painkillerhell.com
Gondolom megvannak a videók, és a 40megás City on Water videó is. Na nem az kell neked, hanem a főoldalon középen-alul van egy olyan, hogy "Easy Option". Na azt a videót szedd le, és azalapján már gyerekjáték megcsinálni (a tornyoshoz képest legalábbis:D) -
Matheus #2086 Kösz !!! Jahh és a 4. secrethez hogy kell odaugrani ??? mármint az erkélyre ???? addig nem tok elugrani, mert beleesek a vízbe ... HELP .... -
kispalika #2085 Nekifutásból ráugorva simán oda kell ugrania. Nekem még inkább arra kellett vigyáznom, nehogy túlugorjak a tornyon. -
Matheus #2084 a City on Water pályán az 1. titkoa helyre hogy kell felugrani??? az ugró amivel fel lehet ugrani az meg van tisztitva a doboztól, de mikor ráugrok erre, nem tok odáig ugrani (a torony tetejáig), hogyan kell odáig elugrani??? PLEASE HELP -
#2083 Megjelent az 1.30-as patch! -
Matheus #2082 amúgy megnéttem már RADPlayerrel .... :) -
Matheus #2081 dee, mert Insomniába kóddal csálom, hogy meglegyen minden kártya, de Traumán teljesen az egészet végig kell nyomni? -
#2080 Nincs kedved végignyomni az alternatív befelyezés miatt? :) -
ent #2079 Megnézem!
-
Matheus #2078 PLEASE HELP!!!! NICCS valakinek oan mentése ami az utolsó pályán van és Trauma fokozaton van? vagy legalábbis közel a végéhez ( a játéknak .... ) PLEASE HELP -
Gabe18 #2077 Traumán szívesen végigvinném,de nincs lelki erőm előtte valami más fokozaton az összes kártyát előszenvedni /illetve annyit hogy a trauma megnyiljon,23 asszem.../ -
KisKolok #2076 Military Base:
4db olyan lelőhely van, ahova nem kell bemenni a pályához, de vannak szörnyek. A 4 helyből 3 az első nagy teren van, a 3 katonai lakosztály :), a garázsok mellett.
Babel-en pedig tényleg trükkös, mert van egy secret, ahol van csomó lőszer, meg van még egy ahol csak 1 db van :)
Szal az egyik ott van, ahol a nagylépcsőn felmész, és jönne a plafonból lejövő összenyomó cucc. Oda nem kell bemenni, hanem bal oldalon lévő párkán átugrani, és körbemenni.
A másik ott van, ahol a talaj leszakadt, és fel kellett menni egy helyre (a torony felső szintje talán).
Na azon a szinten, ahol leszakadt, ki kell menni oldalra, és az egyik boltíves izénél lesz egy holy item, mellette egy létra. Létrán fel, majd menni tovább a boltíveknél, addig, amíg nem látsz még egy létrát. Ott fel, és ott lesz még egy holy item, tán élet, meg a keresett utolsó ammo pack :)
(de ha nem jöttél ki a szövegemből, akkor Painkiller Hell -
#2075 Ha traumán is végigviszed, meglátod. :) -
Gabe18 #2074 Mi az alternativ befejezés??? -
Gabe18 #2073 Deviance vagy Crack /már nem emlékszem milyen van ehhez/ mappában lévő dll. fájlt bemásoltad? -
#2072 Szívás. -
ent #2071 Probléma!
warezcenterről leszedett gémet installálom!
Mind a 3 cd felment, install befejezve, de nem indul semmi a startra! -
kispalika #2070 Az előző válaszom neked is szól. -
kispalika #2069 Köszönöm a segítségeket. Sikerült megcsinálnom a szobros-erkélyes átugrást. Azt a kártyát használtam fel, amelyik felgyorsít, így sikerült átugranom.
A military base pályán nekem simán ment a kártya megszerzése, mert addig nem engedett ki a pályáról, amíg nem volt meg minden ellenség. Az egyik titkos helyen van ellenség is. A repülőtér elkerített részében. Ha nem ezt hagytad ki, akkor szerintem próbáld meg újból a pálya elejéről.
A Babelben sokat kell keresgetni, de megtalálhatóminden lőszer.
Sok sikert!
-
#2068 Hát mondjuk az erkélyről átugrás sem egyszerű, ha jól sejtem melyikre gondolsz, mert nem tud megállni az erkély szélének a tetején, hanem lecsúszik, ezért lendületből kell, meghát a sebesség miatt is könnyebb átugrani. Ha jól emléxem onnan pedig tovább kell ugrani egy másik szoborhoz, majd onnan a végső erkélyre ahol a holy item van. Hát nem egyszerű... :)
Egyébként nekem 2 helyen nem sikerült kártyát szereznem az insomniás játék során, a military base-en, és a babel-nél. A military base-en ugye mindet enemyt ki kell nyírni, szóval igyekeztem alaposan körbenézni, mégis 10 szörny kimaradt a végére, sőt, amikor már végeztem, szal megjelent a végső teleport, gondoltam visszaindulok megkeresni a hiányzókat, de a progi már failednek titulálta a küldetést. 1 secretet hagytam ki, de ott elvileg nem jön ellenség. Szóval nemtom, nektek ez könnyen megvolt? A Babelt még csak-csak meg tudom majd oldani szerintem, de a másikat nemtom hogy kéne.
Na majd ha befejeztem a Thief3-at, lehet megint nekiugrom, Nightmare-en a felénél tartok most kb. -
KisKolok #2067 Nem muszály egyből a tetőről a szoborra ugrani.
Csináld úgy, hogy egyből a szemben lévő erkélyre érkezz!
Szal a szobor egy épület sarkán van, ez az erkély amiról pofázok meg a sarok másik részén.
Onnan már neki lehet futni szépen könnyedén, és ha elég közelről ugrassz el, akkor be tudsz fordulni a szoborhoz. Onnan meg már egyszerű :) -
KisKolok #2066 Jah, nekem is össz 2x jött elő :)
Most nyomom traumán, már necrogiantot kinyírtam. Hát így hogy 3x használhatom a 4x-es sebzés, 2x-reload meg +20mp kártyákat, kicsit unfair a játék szörnyszemből nézve ;-)
Szerintetek mi a legjobb/legeredményesebb kártyakombó, és főleg milyen szitura? (boss, sima hent, stb.) -
#2065 legfrissebb patch, video driver, hangkártya driver, dx9b, stb -
#2064 Valaki tud-e valamilyen megoldást arra hogy ne dobjon vissza a Windowsba a betőltéskor?! -
himpike #2063 Össze-vissza lövöldözve eltávolodtam amilyen messze csak lehet,folytatva a lövöldözést egyszercsak eldőlt.kb 1 perc. Ilyen könnyűre nem számítottam.... Köszönet a segítségért.Jó játék volt.