Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Ja ennyit megér szerintem. Többet játszottam vele, mint a legtöbb fps-el (kivéve HL-ek).

artschi
határeset... nekem is be kéne vállalnom...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ollie
komoly? akkor biztos bug

ollie
8k

na jó, de hogyan? az ajtó zárva marad, pedig halott mindenki és a pentagramma is megvan. bug?

artschi
Wow! mennyibe került??

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Esrohnoil
Lucifert nem kell többször kinyírnod. Elég ha Insomnián megszerzed a 22 kártyát, aztán Nightmaren csak a börtönig viszed el, aztán miután megszerezted az ottani kártyát,kezded a Traumát...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ollie
visszamenni amelyrõl jöttél (komoly)

az old monastery-nél vagyok az ötödik fejezetben már majdnem a végénél, ahol vörös pentagrammákat kell gyûjtögetni.már összeszedtem jópárat.a hegy tetején lévõ templomban az összeomlott rész alatt van egy alagút, ami egy föld alatti kápolnához vezet.bejutás után a kõajtó lezáródik.már kinyírtam mindenkit, a "titkos2 helyrõl, ahová ugrással lehet átjutni pentagrammát felszedtem, de nem tudok továbbjutni.van egy "rejtett" vályat a sziklafalban, amivel fel lehet jutni a terem mennyezetéig, onnan tovább tudok ugrani a kõajtó feletti üregekbõl az elsõ kettõbe, de nem lehet továbbjutni. mit kell csinálni?

okés !!! 😊, de a Castle nevq pályán hol vannak a szent tárgyak, eddig egy van meg a 7 közül ...
Seth
Thief3, Far Cry, de ez nem chat.....még a végén ki fognak moderálni 😊

PSN ID.: Beegabor

na mind1, megyek videót nézni, ja és thx a HELP-et, ByE
mivel szoktál mostanába gamelni?
aham, már értem...
Seth
Üzenetablak alatt url gomb.

Hogy tucc ilyen hivatkozást csinálni, hogy írsz egy szöveget és onnan hivatkozik?
Seth
Semmi különbség nem volt azon kívül hogy szinte egy ütésre kinyírt

De Nightmarebe nehéz kinyírni Lucifert? Mert DayDreambe nem vót nehéz, de hát a Nightmare ....
Csak nem Traumába kell vele szórakozni ....., hanem Insomniába, mert ott nem halok meg egy lövéstöl.... 😊
De azért el lehet vele szórakozni .... 😊
ohh, yo, thx, majd megnézem ....
De amúgy yo game, csak így 2szorra, mert én DayDreambe is megcsátam, most meg Insomniába, háááát .... 😊
Seth

thx
mert azok nem olyan kiterjesztésqek, hogy le lehetne jáccani, nem?
Seth
Nem emklékszek már a könyvtárstruktúrára,de van movies asszem,abban van bik kiterjesztésû, RadTools-al le tudod játszani

mármint mivel jáccottad le?
hogyan? én nem tom megnézni ...., hogyan nézted meg?
Seth
Hát elég hülyén kell...folyamatosan a falhoz simulva kell menni, amikor lecsúsznál akkor meg ugorj egyet..

Seth
Jelenleg már sehol. Nightmare-en még végigtoltam,traumat el se kezdtem( nem volt kedvem azért az egy pályáért szenvedni). A jó befejezést meg megnéztem a könyvtárjából

a 2. titkos helyet hogy találtad meg? mert én néztem az oldalt, addig meg is van, hogy felmegyek a létrán, de ott ha kimegyek a szélére, akkor leesek a hídra? ezt hogy kell?
de a Trauma az nagyon nehéz, mi? (habár bittos, mert Nightmare se könnyü ....)
Seth
Meg, de csak segítséggel: innen

mert majd Nightmaren + Traumán csak a harccal kell törördnöm !!! 😊,te most hol tartasz a gamebe?
Akkor yo, mert eddig Insomnian megvan sok, most a Castle-n tartok, és eddig csak egy nics meg, ahol minden titkos helyet kellet megtalálni (Snowy Bridge), te azt megtuttad csinálni?
Seth
Mindent újra sajna. Úgyhogy ha a kártyákra is vadászol, akkor Insomanian elõbb gyûjtsd be amit lehet, mert a többi fokozaton akkor azokkal már nem kell törõdni, nameg soxor jól jönnek

ha Insomnian átviszem a gamet, akkor Nightmaren és Traumán újra át kell vinnem az egészet vagy csak azokat az 1 pályákat? HELP 😊
IMYke2.0.0.0
Painkiller telepítõ kódok:

8b62-29ae-8f08-9e08
6724-09a7-7012-2a44
d0d6-cddf-f8a7-fe3c
d8e9-89c7-2478-993b
2dec-8bbc-aca8-062d
acd9-d96d-1acb-e259

U.i.: Nekem nem került semmibe, így könnyen adom...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

az old monastery-nél vagyok, ahol vörös pentagrammákat kell gyûjtögetni.már összeszedtem jópárat.a hegy tetején lévõ templomban az összeomlott rész alatt van egy alagút, ami egy föld alatti kápolnához vezet.bejutás után a kõajtó lezáródik.már kinyírtam mindenkit, a "titkos2 helyrõl, ahová ugrással lehet átjutni pentagrammát felszedtem, de nem tudok továbbjutni.van egy "rejtett" vályat a sziklafalban, amivel fel lehet jutni a terem mennyezetéig, onnan tovább tudok ugrani a kõajtó feletti üregekbõl az elsõ kettõbe, de nem lehet továbbjutni. mit kell csinálni?

ollie
nekem 8000 Ft-omba került, szal nem

Kumesz
Hy all! Tudna valaki dni egy install kódot. ha igen köszike elõre..

Glpetyus

Gyakni...

Valaki le tudná írni, hogy a feladatokban mi a küldetés? Nekem a francia változat van meg és egy kukkot sem értek belõle. Elõre is köszönöm.

Glpetyus
Nekem is csinálta,kilépett vmi hiba üzivel...
Aztán levettem az EAX-ot és jó lett..😊

Glpetyus
Ott csak hentelni kell(mint mindíg😛)..majd kinyílik az ajtó...
A csúszkálás "normális"...😊

Hello

Én is a snowy bridge-n vagyok de valami gebasz van. a híd tetejérõl le kell menni a hídra ahol az a sífelvonó van? Miért nem tudom rendesen irányítani? mintha csúszkálnék a hídon. De mindkét oldalon le van zárva. Mikor és merre tovább?
ollie
Patch van már az 1.20-nál tartunk. Crack-el nem szolgálhatok, ugyanis megvettem a játékot.

Miért csinálja azt a játék amikor a 2. chapter végén a mocsárban kinyirom a nagy szörnyet kifagy. Már 4x csinálta meg. Valami patch+crack van hozzá?
már rájöttem...
heló! a snowy bridge pályán ugye van 6 secret cucc amit meg kell találni.. megnéztem a painkillerhell.com-on is hogy hol van, de nem találoma 3.at! miutánlecsúszok azon a kötelen és kinyírok mindenkit lent utána le lehet menni egy lácsõn. és onnantól merre?