Mátrix napszemüvegek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sorrend nálam:
1-) AGENT (Smith) - azon belül is a barna
2-) TWINS (Ikrek) - azon belül is a szürke!
3-) NEO
4-) MORPHEUS
A Trinity-t most nem említem meg 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Riszpekk
Értem.
Ez tudod mit jelent?
Azt jelenti, hogy maradt felesleges idõd, és energiád a tanulás mellett. Te ezt munkára fordítottad.
Én pedig arra, hogy az informatikatanár képzés mellett máshol jelentkeztem még egy OKJ-tanfolyamra, plusz harmadikként járok egy CISCO-képzésre is.
A végeredmény?
- Te kevésbé terheled le szüleidet. Ez egy szempont. Egy gesztus feléjük. Lovagias, és nem vagyok ennyire lovagias. Na bumm..
- Nekem több papírom van, amit szüleim az (eredményességemet látva) boldogan finanszíroznak.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Na jó, ez a 7000 Ft is egy enyhe kerekítés volt. Másfél évvel ezelõtt olvastam valahol egy szemorvos cikkét, ott õ akkor 5000 Ft-ról beszélt. Én csak infláltam idõarányosan :-)
A lényeg, hogy a Magyarországon kapható napszemüvegek több mint 95% olcsóbb, mint amennyibe a valódi UV szûrõ elõállítása kerül! És ez tény.
El kéne gondolkodni ezen, mielõtt lehülyéz az ember egy olyat, aki ésszerû keretek közt ad a késõbbi egészségére.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerénytelenség off.
:-DDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nincs sok értelme!
De Sodi jobban tudja, hogy van ez....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sodi elbaszta!
:-DDDDDDDD
És az üzletbe meg 300!
Persze ez 5-6 éves adat, de akkoris!
Az összes autópályát õk csinálták. Gondolom épp a kereskedelmi utak rendberakása végett....
:-DDDDD
Sodi szerint a szûrõ 7000 Forint.... szerintem meg kb. 70, csak ha megveszik 7k-ért is, akkor miért ne?? és sajnos a sok sznob majom megveszi, az amcsi vállalkozó meg röhög a markába, hogy a rizsföldeken összerakott gagyit hogy kajolják európában 10.000 százalékos haszonnal....
én egész konkrétan az olasz ruhákról tudom, hogy az összeset romániában gyártják (utána lehet nézni, feltûnõen sok az olasz ruhaipari vállalkozás romániában), aztán kiviszik Itáliába felcimkézni, mintha most jött volna ki egy menõ olasz gyárból, utána meg megy vissza méregdrágán mint olasz export termék....
Riszpekk
Ezt én abban módosítanám, hogy:
SMITH napszemcsi rulez!
Így már közelebb áll a valósághoz....:-D
pontos adatokkal tudok szolgálni a régi Nike könyvbõl.
2.95-be került amíg tajvanból az államokba ért egy-egy csuka a futószalagról....
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Pedig nagy hányada az árnak az hogy Neo-s. Szerinted a 30.000ft-os nike cipõt menyiért rakják össze kinában? Hát nem 30-ért 😊 Persze ezt lehet nem ott csinálják, de gondolom nem 1000ft-ot keresnek rajta/db.
Add hozzá a lencse többi részét.
A keret anyagának árát.
Összeszerelési költséget.
A végén nem hiszem, hogy túl nagy lenne annak a hányada, hogy "Neo"-s. De nem érdekel...
Belõlök a marketingnek?
Na és! :-))))
Smith-es napszemcsi RULEZ!! 😊
Mondjuk ez mással is igy van, de én pl utálom az ilyen kommersz szarokat...
Nem hinném hogy a szemorvosod azt irt a fel a vényre: Neo-s napszemüveg
A másik meg, hogy az ahhoz hasonló formájú szemüvegek, mint amilyen Smith ügynöké; a tapasztalataim szerint jól állnak nekem; így tehát már nem két, hanem három legyet ütnék egy csapásra a vásárlással :-)))
Bedõlünk más olcsó marketingfogásnak...
:-DDDDD

A felét már kiadtam szemüvegre, de azt is nagyon nehezen.
Csak egyszerüen nem találtam olyat, ami ennyire jól állna és olcsóbb lenne.
Kimaradt ebbõl a mondatból, hogy "véd a káros sugárzástól".
Én mondjuk inkább veszek olyan szemüveget, ami jól is áll, nem olyat amit valami figura hordott kedvenc filmemben.
V9ykn8_TZL0
Szoláriumban is el szokták mondani az embereknek, hogy ajánlatos a védúlencse viselése, mivel a szemhéj nem akadályozza meg a káros sugarak bejutását.
Tudjátok, mennyivel lenne kevesebb ez a néhány szemcsi, ha nem Mátrix-os lenne? Kevesebb, mint 40 dollárral! De semmivel sem többel!
A vakulás pedig tényleg erõs túlzás volt, de ennyi költõi eszköz megengedett az évelésben 😊
UV cimkét egy mozdulattal kukába dobtam, és azóta sem romlott a szemem
Egy-két év alatt persze hogy nem.
Hosszú távon.
Folyamatosan.
Könyörtelenül.
Lassan.
Aztán már késõ lesz sajnálni, hogy az ember nem szánta rá a pénzt egy )igény szerint akár több évig is használható) minõségi termékre.
És ha már kiad az ember ennyit (mert muszáj), akkor miért is ne legyen Mátrix-os? :-))))
én ingyen szereztem egy fasza kis gengszter szemcsit, az UV cimkét egy mozdulattal kukába dobtam, és azóta sem romlott a szemem, pedig napi 10-12 óra monitor is bejátszik.... az ilyen termékek a világ legnagyobb átverései, bár a monitor se szar (40 rongyos moncsi össz költsége 2 rugó) 😄
Riszpekk
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
szerinted a nagy boltosok nem pénzbõl élnek?? olcsóbb a cimke, mint az eredeti cucc...... vedd meg nyugodtan kurva drágán, aztán imádkozz, hogy mázlid legyen...
Riszpekk
iszonyatosan drága ugyan szaküzletben, de megéri 10-20 évre egyet venni, ami tényleg véd (reméljuk, mert ugyebár ott is átvághatnak;-)), mint évente hármat, ami szart sem ér. én épp egy ilyen akcióra készülök.. persze már csak az ôsöket kell meggyôzni, de nem lesz nehéz, hiszen épp anya hozta elô ezt az uv-s dolgot a minap, szal...
Riszpekk
amúgy Sodinak ebben az UV-s dologban tényleg igaza van.
tudom, ózonlyuk, de az meg a bolygó másik felén van.....
Riszpekk
Ilyen mentalitással kivácsi leszek, 30-40 év múlva melyikünk mennyire fog látni 😊
Egy napszemüvegben CSAK a szûrõ 6000 Ft, ami nélkül a sötétített üveg károsabb, mintha nem lenne a szemed elõt semmi! Ugyanis a pupilla kitágul, viszont az UV-sugarakból nem lesz kevesebb!
45 éveseb késõ lesz siránkozni, hogy "jaj, bárcsak nem a mûanyag szarokat használtam volna a nap ellen"!
És akkor még nem beszéltünk a keretrõl, aminek ugyebár illik legalább télig kitartania, nem szétesni második napon.
Az az ár, hogy pont ugyanaz a forma lehet rajtad, mint ami pl. az ikreken volt a filmben; alig ad hozzá többet az árhoz, mint 5000 Ft-ot szerintem.
A lényeg az, hogy ne menjen szarrá a szemed a napon!
Az csak egy plussz dolog, hogy ez milyen királyul néz ki 😊