1059
Terminator 3 a film
-
#732 Bandew,Gonosz,Garret,HuAn82: Ezt a célt írtam én is (fajfenntartás) csak nem értem mér jobb a mátrix (sztem a 2 kifejezetten sz@r,értelmetlen,rizsa) ...
Viszont úgy gondolom,hogy a t4-ben is lehet helye Arnoldnak,mert a t3-ban azt mondták ilyen modelt építettek be az emberek közé,hogy az megölje John Connort.. -
#731 de akkor már átesett egy kalandon egy elektrongyorsítóval :)) Meg schwarzi fogta rendesen :)) Nekem a hangja teccett ott a végén... -
#730 LOOOOOOOOOOL!!!:DDD
Nem tudtam csak tippeétem.:DDD -
#729 Na ja. jogos. Mert volt 1 rész mikor TX is folydogált :) -
Csaba #728 Jó volt, meg látványos, de a végén nem értettem, hogy miért szakadt le a T-X lába? Hát nem mimetikus polimicsoda ő is, mint a T-1000-es volt?
Mindenesetre akkor ezerszer keményebb ellenfél volt a T1000-es, mint ez a nő...Szóval visszafejlődtek a T2 után... -
#727 rossz volt :) -
atee #726 Na most jovok a mozibol!
Barmit mondhatnak erre a filmre csak azt nem hogy rossz!
Semmivel sem rosszabb mint a tobbi!
Egyaltalan nics elfuseralva...mint pl.a matrix2
Tokeletes Terminator film! Talan a mostani generacionak nem erre van mar szuksege ezert a nagy fikazas.. na meg a reggebiek talan kinottek az ilyen gyermeteg tortenetekbol!
-
#725 Gyengébbek kedvéért ismétlem magam a történet miatt nézem ill.olvasom.A logónak ehhez semmi köze!Ezt a beképzeltség dumát pedig nem értem.Próbáltam normálisan szólni hozzád. -
#724 és az nem vak rajongás ha terminátor könyv/film függő vagy és a logó miatt nézed meg a filmet?
-
#723 én azt mondtam hogy ha egyszer egy szinész alakit egy szerepet akkor nemjó ha lecserélik.
Vak rajongás? :D ugyanmár
Nem értem honnan ez a nagy beképzeltség a részedről hogy te érdemesebb vagy a film megnézésére mert te egy "inteligens" és érdeklődő ember vagy.Egyébként a történet az első 2 részben sokkal jobb volt.
-
#722 A könyvekkel pedig csak arra céloztam,hogy mennyire nem illik továbbra a terminátor storyba Swarci mint karakter. -
#721 DE miért??????? kíváncsi vagyok. K.ra nememlékszem az 1 .re :) -
#720 Látod te a Swarci feje miatt jársz moziba én meg a történet miatt.Ez a nagy különbség az érdeklődés és a vak "rajongás"között. -
#719 sztem swarc-nak van igazi terminátoros feje...könyv az más tészta.
Arra ottvan a képzeleted, de ha már az első 3 részben swarc szerepelt akkor mostmár szar lenne(lesz) a váltás!
1ébként ha már moziról van szó, akkor ne hozd fel a könyvet mert nem arról beszéltem. -
#718 Én eltudnám képzelni nélküle a következő terminator részeket.Sőt...Ha elolvasol néhány terminator könyvet szerintem te is ezen a véleményen leszel. -
#717 Vannak akik fikázák swarcit hogy öreg meg stb, de ahhoz képest ő csinálta a kaszkadőr jelenetek többségét!A darusat is beleértve!
Másrészt pedig elég karakteres színész és ugy gondolom nélküle a terminátor (4-5..stb) nem az igazi!Ez olyan mint stalone nélkül a rambo.Képzeljétek el chuck Norrissal a terminátort :DDD -
#716 Miért ne lehetne az új faj a gép?Létrejönne egyfajta mechanikus computerizált evolució. -
gonosz #715 nem az emberiseg vedelme volt az elsodleges celja, hanem pl a bolygoe vagy valami hasonlo maszlag. Es ugye a legnagyobb veszely arra az emberiseg. -
#714 Ezt eltaláltad!Mivel nekik jelentősen egyszerübb kolonizálni egy bolygót.Enyhén szólva nincsenek olyan nagy igényeik mint az embereknek (légkör,táptalaj,stb...).Valamelyik régi terminator könyvben ezt szépen le is írják. -
gonosz #713 asszem a t1-ben mondtak hogy miert dontott a skynet az emberek kipusztitasa mellett. -
#712 JAA A Matrixban meg azért pusztítják IRL ugyebár a gépek a zembereket mert az "élő" emberek egyre töb embert vesznek ki a matrixból és a gépek fenyegetve érzik magukat. -
#711 DE végülis hatalom valahol a fajfenntartásnál kezdődik végződik? ilyenek .) -
#710 A terminátorban a hatalomért ölik egymást. :) -
#709 :DD
Braveheart: gondolom nem olvastad el a Bandew hozzászólását amire reagáltam..
Bandew: értettem,de ezt a mátrix sem magyarázza meg. hogy mit akarnak a gépek csinálni?! -
Braveheart #708 :D -
#707 A Skyman-t:DDDD -
#706 :DDDDDDDD -
Braveheart #705 Gondolom... vagy feltalálják az emberiséget, akik meg majd őket irtják ki :)) -
#704 Nem értetted mit nem értek. Azt nem értem, hogy miután kipusztítják az embereket mit akarnak csinálni? Át terjeszkedni más bolygókra?:D -
Braveheart #703 Gondolom azért akarják kipusztítani a zemberiséget, mert rájöttek, hogy akik képesek voltak őket "megteremteni", azok képesek is elpusztítani... -
#702 "Terminátor filmek nem magyaráztak meg, míg a másik roboturalta jővő filmben (Mátrix) igen. Mégpedi azt, hogy mit akarnak a robotok. A Mátrixban ugye mondták, hogy azért van a virt. világ, mert a gépeknek kell a bioenergia. De a Terminatorban mi a gépek célja? Ha az emberek kipusztítása, akkor miért építkeznek és terjeszkednek?"
a terminatorban mé ne pusztítanák el az emberiséget?? nekik nem kell "bioenergia" se "geotermális energia"
a céljuk hogy fenntartsák és irányítsák a saját fajukat. nem? -
#701 It's Un-Able To Comply!!! -
#700 Karácsonyra ilyen terminatort akarok!!!!! -
-
#698 Túl kicsi a gatyám :DDD:
-
#697 Na mindegy linkeljünk jó sok Lokent :
-
#696 Nem Locker hanem Loken. :DDD -
#695 te is degeci vagy:)))))))) röhögsz itt az elbaszott életünkön a T3 topikban...ááh nem is értelek:)))))))))))))))))))))))) -
#694 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#693 pff :))
Én most
úgy vagyok hogy van egy értelmes aranyos szép .... szőkésbarna lány, de emellett dohányzik iszik és nem is tanul... nem az én barátnőm de azért sajnálom mert foggalmamnincs mért de teccik... nem egyszerű az élet :|