Terminator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eleg nagy mertekben tudja veltoztatni a meretet.
Meg amikor a padlo volt akkor hany szaz km husszunak es szelesnek lellet volna lennie hogy ugyanakkora maradjon mint az eredeti alakja ?
May the force serve you well!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Olvassátok el, nagyon jó... 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
May the force serve you well!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Közben jött még ötlet: lehetne még egy fajta terminátor, mégpedig a SZOBOR terminátor. Totális deceiving. NAAA?
KIRÁLY VAGYOK VAGY NEM??!!
KI A KIRÁLY???!!
LÁTHATATLAN TERMINATOR!!!
NA??!! KI A KIRÁLY BABY?
Mellesleg mindjárt jön a hazai mozikban is!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Terminator 4
Már a neve is gázos.
Utána meg persze kihagyhatatlan az 5. Az olyan szép kerek szám....
Broáffff
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
szegény arnie azé kapcsolt ki mert éppen olyan kedve volt 😊)
Egyszerüen azért kapcsolt ki mert egyszerre kapott ellentétes parancsokat és lefagyott. ( Biztos az õ software-e is microfos)Ha jól emlékszem pár évvel ezelött kijött egy virus ami ugyanilyen elven baxta szét a gépeket.
Az, hogy elkezdni csapkodni az autót azt jelenti, hogy kezdi visszanyerni az uralmát a teste felett. Minél inkább él ezzel a lehetõséggel; annál közelebb jut ahhoz, hogy a kikapcsolást is megvalósíthassa...
Ez így logikus.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.