Terminator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
jaja nagymértékben megváltoztatta a mellméretét is 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hm nekem csak a vége tetszett. Amugy ratyi egy film 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ez hulyeseg, akkor a kover faszit hogy masolta le?
eleg nagy mertekben tudja veltoztatni a meretet.
Meg amikor a padlo volt akkor hany szaz km husszunak es szelesnek lellet volna lennie hogy ugyanakkora maradjon mint az eredeti alakja ?

May the force serve you well!

Kandurex
talán hasonlítsd össze a filmet az elsõ két résszel.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ÁjjLe BoBBi
hát szerintem meg nem....annyi hülyeséget összehordott az a segg hogy már-már fáj...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kandurex
egeen...jó kritika...sajnos :

"Az egy kultúrtörténeti és szimbolikai mérföldmalomkõ lesz, amikor egyszer csak azt vesszük észre, hogy az egyetlen megmaradt szuperhatalom elnöke a Terminátor."

Olvassátok el, nagyon jó... 😄
Bandew
Nem tudta, csak azonos méretû tárgyat tudott másolni, ezt mondta is a terminator.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

azt a t1000 tudta, nem ujdonsag

May the force serve you well!

Kandurex
hát én is v. 1-1/5 hónapja 😊

N.E.O.!!!
Én már láttam

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

HuAn82
....

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bandew
volt ot smiley is

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PResident Evil
mindegy én megyek a premierre 😄DD

[Walaki]D`Lair
szerintem pont hogy legalább olyan jó volt mint az 1 vagy a 2....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

HuAn82
A könyvek alapján a Skynet nem olyan lol,hogy egy terminátorba töltse le magátEgyrész ennek a terminátor kapacitása szab határt.Másrészt pedig elég ésszerütlen döntés lenne részérõl,mivel a jõvõben terminátornak lenni sem túl hosszú életü "dolog".

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bandew
Ezt én is nagyon jól tudom(csak egy szoftver), de ha elolvasod megint a #629-et, ott láthatod, hogy azt írom, hogy a programját beleírja egy robotba.

Bandew
Most nem értem, hogy hogy jön ez ahhoz a hozzászólásomhoz.

HuAn82
A Skynet nem robot és nem gép....

[HUN]PAStheLoD
egyik könyvben írták hogy ott porosodnak egy pár ember csontvázai 😊) épp egy piros gombot akartak megnyomni, vajon mi lehetett az?? 😊))

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
a föld alatt egy szuperbiztonságos katonai bázisba van 😊

ÁjjLe BoBBi
bennem van... 😊

ÁjjLe BoBBi
huha ! lig tertem magamhoz a film utan !!! eszmeletlen kegyetlen kiraly film !!!

Bandew
Ja, és szerintem tuti hogy lesz Terminator 4, mivel nem lett befejezve a történet. Hisz csak most kezdõdik a háború. A 4-ben meg nem is fontos, hogy játszon a Schwarzi, mert ott már ugyis rengeteg robot lesz, és nem hiszem, hogy lenne kiemelkedõ robotszereplõ. Legfeljebb a Skynet, de hát neki nincs is teste. Vagy netán belehelyezi magát egy szuperspéci Schwarzi testbe?😄

Bandew
Persze vannak kivételek, de a Terminator 3 nem az.

Bandew
Amugy szerintem nem rossza film, de az 1-et és a 2-t messze nem éri utól. Meg aztán tényleg nagyon rövid. Régen egy normális film másfél órás volt. Ma a gyenge filmek és a vígjátékok másfél órásak.

Bandew
Nyugi Zsenyka nyugi! 😄DD

És amikor már régóta harcolnak a LÁTHATATLAN meg a G.I. Joe valamint a HOKEDLI terminátorok, jöhetnek az eredetiek, mert mindenki azt fogja hinni, hogy azok csak megtévesztés céljából jönnek, és mindenki mögéjük fog lesni, hogy hol lehetnek a valódi ellenfelek. Elmondom mi az elképzelésem: miközben az ellenállók a valódi (de kamunak hitt) terminátorok mögé les, addig a valódi (de félrevezetésnek hitt) termik legyakják az ellenállókat.

Közben jött még ötlet: lehetne még egy fajta terminátor, mégpedig a SZOBOR terminátor. Totális deceiving. NAAA?

Izé... azonban... ez durvulens nyelvtani tévelygés volt... szóval azonban, nem pedig azomban.

Azomban az álcázást lehet fokozni. Kitaláltam egy terminátort, ami úgy néz ki, mint egy HOKEDLI!!! Garantált megtévesztés!!!

KIRÁLY VAGYOK VAGY NEM??!!

Másik elképzelésem, a mini terminátor. Tök olyan mint a T-800, de G.I. Joe bábúnak van álcázva... igazi beszivárgó egység...

KI A KIRÁLY???!!

Ja, mint tudjátok, a T-1000 modellt nagyon nehéz überelni... Mit lehet még kitalálni, filóztam magamban. Serendipity!!!

LÁTHATATLAN TERMINATOR!!!

NA??!! KI A KIRÁLY BABY?

shaba23
Godzilla???
shaba23
jah és a Conanra is igent mondott
shaba23
a Feltámad a vadnyugat-ban Arni+Bruce W+Sly fognak játszani 😊
Dehogy! Ha minden kötél szakad, akkor beáll Van Damme, vagy esetleg valami Rock-féle pankrátor, oszt' el van intézve. Bár szerintem Schwarzi semmi pénzért sem lenne hajlandó kiadni a kezébõl a szerepet, még majd a Termi 10-ben is õ fog játszani, úgy húsz-harminc év múlva, tolókocsival, meg bottal.:-))
Mellesleg mindjárt jön a hazai mozikban is!

RelakS
Ja, Teminátor6: egy öreg, ráncos, reumás terminátor osztja az igazságot, meg az asztalravisszát 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

zaki
hát azt várhatod, mert minden valószínûség szerint ez volt Schwarzi utolsó filmje (talán True Lies 2 még lesz)

Blasta
Az lesz csak a full égõ.
Terminator 4

Már a neve is gázos.
Utána meg persze kihagyhatatlan az 5. Az olyan szép kerek szám....
Broáffff

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

jugen
Nagyon jó film! Már várom a 4. részt:-))))))

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

zaki
😄

PResident Evil
és gondold el aki a cerkája mellett lakik 😊

zaki
hát biztos nem a Nyugatinál 😊

Blasta
Olyasmi lehet....

zaki
hol készült ez a kép Tokióban?

Blasta
LOL

[HUN]PAStheLoD
sodi bazzmeg húzzál vissza a polfúrumba 😄DDD

szegény arnie azé kapcsolt ki mert éppen olyan kedve volt 😊)

Mnemomic
Aha koszi. Az tûnt fel hogy mikor mutatták a szemszögébõl vmi rendszerhibát jelezz 😊 Vmi ilyesmire gondoltam én is.

Ne hallgass SODI-ra gyenge hozzá...
Egyszerüen azért kapcsolt ki mert egyszerre kapott ellentétes parancsokat és lefagyott. ( Biztos az õ software-e is microfos)Ha jól emlékszem pár évvel ezelött kijött egy virus ami ugyanilyen elven baxta szét a gépeket.
SoDI---
attól hogy csapkodja az autót miért kapcsol ki?????

Az, hogy elkezdni csapkodni az autót azt jelenti, hogy kezdi visszanyerni az uralmát a teste felett. Minél inkább él ezzel a lehetõséggel; annál közelebb jut ahhoz, hogy a kikapcsolást is megvalósíthassa...

Ez így logikus.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.