Terminator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a terminatorban mé ne pusztítanák el az emberiséget?? nekik nem kell "bioenergia" se "geotermális energia"
a céljuk hogy fenntartsák és irányítsák a saját fajukat. nem?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
:

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Én most
úgy vagyok hogy van egy értelmes aranyos szép .... szõkésbarna lány, de emellett dohányzik iszik és nem is tanul... nem az én barátnõm de azért sajnálom mert foggalmamnincs mért de teccik... nem egyszerû az élet :|
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
nemtok mit mondani...õ volt az akivel le bírtam volna élni az egész életem..legalábbis ezt éreztem akkor😊))))....
kegyetlen szép volt..kb olyan mint a locker azon a képen amit belinkeltem.. hasonlo szintû volt...nagyon tetszett... de ejtsük a témát..
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Garett mi ez a japcsi maca a logódon?
2. Vissza akarnak vágni az embereknek a kegyetlenkedésükért. (szintén animaTriX)
Bioenergia kell a gépeknek, mert a napenergia mint olyan megszünt, víz és szélenergiából pedig nem tudják ellátni magukat. geotermális energiát meg azért nemhasználják mert nincs meg a technológiájuk.
Erre te meg fogod kérdezni hogy de miért nem fejlesztik ki?
Erre én azt fogom mondani: mert ottvan kéznél a bioenergia.
uj kepek a hardwireden
hat remelem sokat javitanak a minosegen mert elegge gagyinak nez ki
May the force serve you well!
De nem megy össze. Valaki biztos adogatja neki a lõszert kék háttér elõtt. Ez benne a trükk. "
ehhe ez tiszta hulye, ha kicsit odafigyelt volna akkor rajott volna hogy a t800 2 hidrogen energia celle a TXen meg plazma reaktor van. Semmi sajat anyag ellovoldozes. Energiat hasznal a plazma fegyver, a langszoro mar mas dolog de a jovoben semmi sem lehetetlen 😊 az is lehet hogy energiabol megy.Meg arra sem jott ra hogy van belso vaza a Txnek pedig eleg feltuno.
T101-es csak 800-as széria. Ez annyit tesz, hogy a 600-as és a 800-as az ugyanaz a beszivárgó robot, de míg a 600-ason gumiburkolat volt, addig a 800-ason már igazi élõszövet.
Eszembe jutott, hogy igy a skynet minden lepesukrol tudna, mert minden kodolast seperc alatt megfejt. Igy semmi eselyuk nincs az embereknek
Csak azt nem ertem hogy miert mondja Arni hogy o T101es amikor T800 hivtak meg az elozo filmben???