1059
Terminator 3 a film
  • Braveheart
    de ezt leszámítva sztem télleg nagyon kafa volt a film :)
  • CSOCSO
    lacc...tudom cink de elakadtam az mgs2-ben.. mondjuk azt se tudom mit kéne csinálni..
    ezt betudható hogy nem vagyok angolos a másik meg hogy lehet hogy nem olvastam el valamit.. hja és még egy hogy sok hogy ot rtam:) de kit érdekel. mgs2 toopikba less mán be thx
  • Lacc
    Na meg egyáltalán, még ha lehetséges is lenne, hogy veszik a kocsik a jeleket amit küld a robot? Gyorsan beleintegrált egy vevőegységet vagy mivan?
  • Lacc
    Inkább miért tudja irányítani akármelyik kocsit is? Ezekben a kocsikban nem az elektronika irányít mindent, csak a mellékes dolgokat. A gáz/fék/seb.váltás/kormányzás mind mind mechanikai úton, manuálisan történik. Akkor nem értem hogy a f*szba tud bármit is irányítani rajta a fényszórón kívül.
  • Braveheart
    Na megnéztem a filmet és nekem nagyon tetszett meg a haveroknak is! Egy dologra azonban felfigyeltünk: pl. miért nem tudja a TX irányítani a T800 (télleg miért hívják t101-nek vagy akárminek) kocsiját?
  • RelakS
    ehhehh :DD
  • Lacc
    Mer' így óccsóbb...
  • RelakS
    Engem eleve az zvar, hogy miért mágnesezhető fémből csinálják az egész robotot...
  • Blasta
    Igen, ez a "csak élő szövet jut át" dolog már az alapjaiban rengeti meg a filmet és az egész sztorit.

Sajnos ez egy olyan hiba, amit nem lehet magyarázni...
  • Braveheart
    áááá elég most megyek megnézni a filmet délután :)
  • Bandew
    Asszem van még valami hülyeség. Bár akkor az már a T2-ben is az volt. Tehát a T1-ben Kyle Reese azt mondta, hogy csak élő szövetet lehet átküldeni az időgépen, a kiborgot meg azért mert élő szövet veszi körül. Kérdem én a T1000-esen meg a TX-en hol van élő szövet? Mert ugye mimetikus polialoid vagy mi a búbánat :D , de az mind fém. Ha meg mégscsak élőszövet, akkor az hogy tud egybefolyni a fémmel, vagy ilyen gyorsan gyógyulni.

Másik: Amikor a film végén megmarkolja a TX John Connor lábát. Hát öcsém!!! Képzeljétek csak el mekkora erőt bír egy ilyen robot kiadni magából. Ezért is ordított J.C. úgy mint a fába szorúlt féreg :D, A vicc az, hogy ha jól megnézitek mutatja a film, hogy a lába teljesen elhajlik a szorítástól, vagyis eltörik. De azért utána J.C kissé bicegve elég jól viseli, nem gondoljátok? :D
    + a ráadás:
    Amikor a TX odatapad a gyorsítóhoz, már rég vége kéne hogy legyen. Ilyen erős mágneses mező nemhogy egy gépet, de az embert is simán kinyírja. A chipjében egyből káosz lenne, zavargás, meghibásodás. Erre meg kiszabadítja magát. Elvileg irányítani sem tudná magát. Na mindegy.
  • Galy
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• RelakS
    Akkó meg 1szerűen női AI :DD
  • Galy
    de
  • RelakS
    Hülye rendező

Tényleg, amikor az 1-ben Sara-t üldözte a meghámozott svarci, akkor az kussba volt, csak a csaj sikítozott, nem?
  • Lacc
    Naja de az titánból vót ám! Nem higanyból, lehetett látni a végén.

De erről jut eszembe a végén mikor már nem volt lába meg burkolat se rajta, mit sipítozott?? Most az neki miért jó, hogy ordibál meg sipákol mikor kerget valakit két kézen fetrengve? :DD
  • RelakS
    :D
  • Blasta
    Egy férfi test nagyobb, izmosabb (legalábbis akiket ő lemásolt a filmben) így a melleire használt fém átmant a férfi izomzatra....
  • RelakS
    Mikor svarci pofozza a tartállyal (vagy jjal? :D), akkor a feje kifordul jobbra, balra, majd jobbra csinál egy teljes kört (én itt majdnem lefordultam a röhögéstől :DDDDD)
  • RelakS
    A szemét nem tudta a hátára rakni, csak ha a fejét megfordítja. :) Az meg igen fura, ha a seggét bámulja, nem? :DDD
  • RelakS
    Az mongyuk igaz, hogy a fém testen csöcsök is voltak, de 1: akkor a fordulás után a hátára kellettek volna hogy kerüljenek, 2: mikor férfi volt hova tette őket? Zsebre?

Szal ez azé egy kis hiba :D
  • Blasta
    Nade a feje sem tud megfordulni, azt látnunk kellett volna. Viszont ha megfordul a feje, akkor minek ez a trükk? Vagy az egész cyborg telejsen szimmetrikus? Hátul is ugyan úgy van szája meg szeme??????

ÁÁÁÁÁÁ, minél többet gondolkozom rajta, annál több faszság jön elő. :-))
  • Lacc
    Hát a feje az még csak megfordul, meg még talán a lába, de a felsőteste már nehezen :D Vagy az meg sem fordult, csak a szmötyi ment át a másik oldalára. Na de akkoris, minek kellett azt a látszatot keltenie, hogy teljesen megfordult? Hogy a másik robot jól meglepődjön? :D Ehh, tele van marhaságokkal ez a film.
  • Blasta
    Valszeg ugyan azt akarhatja egy mesterséges intelligencia is mint az emberi.
    Fejlődni, totális felügyeletet élvezni a teremtményei fölött, minél több energiaforrást felfedezni, majd ha felélték a kincseket más bolygó után nézni...
  • Blasta
    Igen, a TX egy Folyékony fém vs Titánium ötvözet cyborg volt!

Ezzel csak az a gondom, hogy mikor verekedtek a gépek, akkor a TX előadott egy olyan trükköt, hogy ami eddig a tarkója volt az az arca lett és folytatva, magyarán megfordította magát. Ezt a T1000-es is csinálta, de ott nem volt a folyékony fém alatt Titánium test....
    Ebben az esetben ez ismét egy baromság...
  • Blasta
    Az az energia cella nem a TX másodlagos cellája volt?
    Én is figyeltem ezt a jelenetet, de szerintem az a TX cellája volt.

Abban a részben azt nem értettem, hogy hova tünt a TX-ről a folyékony fém?
    Ráparkolt a T800-as egy helikopterrel....ÉS?????
  • RelakS
    Kondi, vagy Duracell :P
  • RelakS
    A gyorsítónál! De ha megnézed, a burok lefolyt róla, és ottmaradt a fémváz. Nem élő szövet, hanem lötyi a fémvázon :D
  • RelakS
    Nem, itt kutyulták a kettőt, különben nem lenne plazmálya, meg lángszórója. A t1000-resnek is az volt a baja, hogy csak kardot tudott csinálni, meg fegyvert szerezni
  • RelakS
    Ja, nélküle tényleg nem lesz igazi! A 30-40 éves Svarci nélkül legalábbis. Karakter ide-vagy-oda, sztem 10 év alatt már kicsit leeresztettek az izmai. Végülis mennyi? 55? 56? (mintha ilyentet mondtak volna a tv-ben)
  • Bandew
    Gondolom.
  • HuAn82
    Ja mondták a T3-ban.Arra voltam kiváncsi,hogy a T4-ben ez már benne is lesz?!
  • Bandew
    Ha kihúzod a hangfaladat a konektorból, utána még be tudod kapcsolni pár másodpercre. :D
  • Bandew
    Hát mondák a T3-ban. De gondolom megakadájozzák.
  • Krinyo
    a 2-ben is volt valamiféle plussz energia vészhelyzetben...
  • HuAn82
    Miért a 4.részben fogják megölni Connort?Vagy te már tudsz valamit?
  • HuAn82
    Tudtam,hogy csak tippelsz.
  • DecenS
    én többek közt azt nem értettem, hogy ha a t-101 -est (arnold) két olyan hiperfúziós-robbanós cella vezérelte, akkor mi biztosította számára az energiát ahhoz, hogy beletömje a 2. cellát atx szájába és még úriemberesen el is köszönjön tőle... (hiszen az 1. cellát kidobta a sivatagban)
  • atee
    Gondolom nem volt ideje vacakolni... mivel az ajto mar zarodott :)
  • atee
    Igy van es visszaterunk a kezdetekhez amikor Arni uldozi majd :)