1059
Terminator 3 a film
-
Cat #935 nevetséges, elbasszák az egészet :(((((((((((
utálom hogy mindig csak a pénz számit -
#934 ezt olvastátok?
A Terminátor negyedszer is visszatér -
Gandibá #933 Szerintem jó a film, de semmi új nincs benne. Megint motor, kisbusz, sivatag, atombomba.. -
#932 Jaja...szerintem is ez egy óriási hiba a filmben....És tekintve a készítők létszámát,és azt,hogy ezekből ez egyiknek sem tűnt fel,rá kell jönni,hogy télleg full hülyék az amerikaiak...
A film egyébként,kifejezetten szar,míg a T2 télleg drámai tudott lenni,addig ez nem több mint 90 perc(ki csinál ma már komoly filmet ennyi időből!?..) akció-üldözés,se eleje se vége....Megintcsak lerombolták Cameron munkáját(lsd még Alien 3)..A DVD verzió egyetlen előnye a DTS hang,ami komolyra van keverve(a szomszédok legnagyobb bánatára)...:) -
#931 Én a filmtől többet vártam:((
Bár Andy VAjna is benne volt:))) Ő meg nem az innovatív projektekről híres... Nagyobb volt a füstje mint a lángja.... -
#930 Sztem lehetne jobb a film! -
#929 ez a topic a filmnek van, a játéknak pedig itt van a fóruma -
#928 Az hol van, mert én kerestem, de nem találtam ezen kívül mást. -
#927 miert nem a normal t3 topicot hasznaljatok? -
#926 Nekem nagyon bejön, de a single-player kihagyása miatt egy kicsit hányok... -
#925 passz, nem tudom. viszont sztem egy akkora fos a játék, hogy nálam simán az év csalódása. ez az én véleményem, ettől függetlenül lehet, hgy másnak bejön a game -
#924 Az világos, hogy a játékkal kapcsolatban átverték a búránkat, merthogy single-player mód az ügye sehol, de nekem ettől függetlenül tetszik a játék. Úgy hallottam, jön majd valami kiegészítő is, de nem tudjátok, hogy pályákat, vagy modokat lehet valahonnan letölteni a játékhoz? -
#923 hát mert csak -
#922 Merthogy? -
#921 topic up! -
#920 Valami fordítórobot -
#919 Milyen jó magyar tudású ember írta ezt? -
Cat #918 http://www.schwarzeneggergovernor.com/schwarzeneggerhu.htm -
Cat #917 www.vcdgear.com
átrakod mpeggé és azzal játszod le utána amivel akarod -
neménvoltam #916 Megpróbálom Power DVD-vel csak azt hol tom leszedni? -
neménvoltam #915 :D -
#914 hex editor? Az nem a mátrix?
Oszt majd mindenhol pirosruhásnőt fog látni -
#913 Videó formátumok lejátszására valami lejátszóprogramot tanácsos használni.
Nekieshetsz még hex editorral, képszerkesztővel, irc-klienssel, satöbbi. -
neménvoltam #912 van vmi olyasmi is :))) -
#911 hehe, vcd? -
#910 windóz média pléjer -
neménvoltam #909 Helló! Van 1 béna kérdésem: Megszereztem a Terminator 3-at cd-én, de azon sok egyéb más fájl mellett a nagy méretű, feltehetőleg a lejátszandó fájl egy dat formátumú fájl. Van ötletetek? -
#908 Mert nem volt mindenre "idő" :D -
#907 Mondjuk az is igaz, hogy már a bejáratnál lelőtték volna őket :DD -
Cat #906 azon az egyetlenegy dolgon kivul, hogy megjelenik a csaj, connor meg a t800 a háromcsillagos tábornok katonai bázisán, gépfegyverrel a kezében, sulyos hiba talán nem volt -
Cat #905 na most merem visszaolvasni a topicot, hogy láttam a filmet
eddig nem mertem rákattintani se :D -
#904 Akkor ménem tudta az asztalavisztát? :P -
#903 És ha a visszaküldés előtt egy-két szubrutinnal bővítették? -
#902 Talált, süllyedt!!! :D -
#901 átlag amerikai? :) -
#900 Ki az a hülye aki egy puskát hagy az autojában? :DDD -
#899 Ott óra volt. -
#898 hehe +1 bukfenc:
Ugyebár ez a Terminátor nem ismerte az előző részben lévőt. Volt is egy rész:
-akkor most ujra kell tanítanom mindent?
Az uj terminátor mégis vágta hogy a kkocsikulcs a napellenzőben van. Ahogy azt a 2 ben megtanulta. :) -
#897 OTT VAN A TEREPJÁRÓ HÁTSÓ ABLAKÁNÁL FELFÜGGESZTVE!
(amibe beül)
Már annyian kérdezték és folyton mondják, hogy mekkora ez a hiba a filmben :((( -
#896 :DDDD