1059
Terminator 3 a film
  • Faki
    Qrvára nemértem miről beszélsz, de igazad van
  • Alexease
    Nem erdemes hasonlitgatni, de pl. a Matrix2-toben jobban biztam, pedig az egyertelmuen csak egy "folytatas". De abban meg is jobban csalodtam valahogy - bar nem egyertelmu. De abban (is) az ertelmetlen verekedesek, es az elejen az 5-10 perces befuvezett nepseg alltal tartott vetkozos sexparty, az mar nevetseges volt. Ott nagyon elastak magukat. Annal a resznel bealudtam, kimentem pisalni, hoztam kajat stb. Csodalkoznak hogy degeneralt az uj generacio, pedig meg ok nyomatjak, hogy ez milyen f*sza, meg hogy "bejon". (Na ez a masik amitol falra maszok, a "bejon". kb. 6-8 eve a friss fuvesek kezdtek el hasznalni, ma mar mindenki ezt nyomja ha valami tetszik.)
    Ez egy kicsit-nagyon OFF volt:))) Foleg, hogy a jateknak a topicja:DDD De ha legalabb adnanak nehany, jotekonyan takaro kisfelbontasu, elmosott kepet a jatekrol, lenne mirol diskuralni:DDDDDDDD
  • Kandurex
    NEm, játszódjon inkább a T4 a jövőben, oksa? :DD
    meg majd esetleg a T5-6-7-8-9-10 ...terminatorból bármennyi jöhet :)
  • Alexease
    Igen! Epp ezt akartam irni en is:) 100% film mar nincs:( Regen meg volt nehany, amire azt mondom "tokeletes" mind forgatokonyv, rendezes, fenykepezes, tortenek stb. Azok ott voltak a toppon. Pl. Alien, Aliens, Terminator 2, Vissza a jovobe 1-3., Indiana Jones 1-3. Manapsag, sajnos csak a szamitogepen, az akcion, egy kepregenyhozoson, "folytatason" van a hangsuly. A siker - vagyis a penz - erdekeben, mindig elmennek valamelyik fele.

A T3-at en is olyan 70-80%-ra ertekelnem, ami mar jonak szamit manapsag.
  • Kandurex
    9/10 az már korszak alkotó. 10/10 megszűnik számomra a filmvilág hiszen megszületett a tökéletes film.

A 7/10 értékelés (vagy 8), már nagyon jó filmnek számit. Stim?
  • Blasta
    Teljesen igazad van!
    T3-nak a jövőben kellett volna játszódnia! Gerillacsaták rulez! :-D
  • Braveheart
    nagyon jó film és 7/10? hahaha...
  • Kandurex
    Nah, megnéztem. hmmm......7/10 esetleg 8/10

Nagyon jó film volt.
  • HuAn82
    Szerintem itt már nem csak a női terminátorral van a baj.A harmadik részből már ki lehetett volna hagyni ezt az időutazásos baromságot.2-szer már ellőtték,harmadszor már nem kellene.Még mindig azt mondom,hogy valamelyik könyvet kellene megfilmesiteni.
  • Blasta
    Ez nem jó, mert a skynet akkor küldte vissza ezeket a terminátorokat, amikor már látta a vesztét!
    Legalább is az 1-2-ben így volt! Kettőt visszaküldött, aztán elkapták az emberek!
    Majd utánuk küldték a 2 védelmezőt.

A T3-ban a skynet nemtudom mikor küldte vissza a TX-et, de biztos van rá magyarázat!
    Amúgy tisztában vagyok vele, hogy ez egy sci-fi, csak szeretem a sztoriját. Jó dolog erről eszmét cserélni, mert az időutazás maga elég zavaros téma, ahány ember, annyi felfogás...
  • Faki
    Jajj de ez egy sci-fi, ha belegondoltok már az időutazás is faszság :)
    visszaküldenek egy 2 terminátort, vagy többet x idő eltéréssel. Aztná svarci kapkodhatja a fejét. Szal ez az egész történet sántít a maga t1000-resével :)
  • Blasta
    Hát ezaz. Hálivúd bekaphassa!
    ENdi vajna meg száksz. SZétbaszni egy ilyen fasza sztorit egy női terminátorral, ehhh...:-DDDD
  • Blasta
    Erre az a válaszom, hogy valszeg nem ekkorára készítette az időgépet. Egy HK-t visszaküldeni már combosabb feladatnak igérkezett....
    Másrészt meg egy baszottnagy önjáró tank nem sokáig tudna észrevétlen maradni LA-ben....
    Azért a mostani technikával a hadsereg pillanatok alatt szétszedné!

AMúgy sajna az egész terminátor sztori elvérzik azon a filmben hallható állításon, hogy:
    "csak ember utazhat az időben, bonyolult gépet nem tudnak visszaküldeni"

Vagy erre van már elfogadható magyarázat, vagy cask az a baromság, hogy a T800-as azért tud utazni, mert élő szövet veszi körül????
  • Alexease
    En nem halottam, lattam semmi ertelmes magyarazatot a filmben, hogy miert eppen no. Bar, mivel valtoztathatta az alakjat, ennyi erovel lehetne ferfi is:))
  • Faki
    Jó hogy marketing! Semmi kétség...
  • Alexease
    Igen, de itt a forgatokonyviro, a producerek, es a penztarca gondolkodott:))
  • HuAn82
    Ennyi erővel akkor oda küldhetet volna egy fejvadászt is,ha csak a méreteket nézzük.
  • Blasta
    fere=ferDe
  • Blasta
    Biztos vagyok benne, hogy tápos! De lehetett volna mégtáposabb, hisz elfért volna, és az álca megmaradt volna.
    Ezért nézek én fere szemmel a TX-re. Marketing ez keményen :-DDDD
  • Blasta
    Áááááá!

Ezt nem veszem be! Ez okés egy hordozható MP3 lejátszónál, vagy egy laptopnál, de egy halálosztó gépnél maradjunk a méret a lényeg effektusnál. Semmibe nem került volna, ha nagyobb testet készít. Erősebb szervómotorok, vastagabb titánium ötvözet a processzornak, stb...
    Egy gép így gondolkodhat...
  • Kandurex
    passz, bár kétségtelenül elég tápos a csaj :)
  • Blasta
    Hát mondjuk vegyük a határesetet, a 45%-ot!
    ...

...

Erre nincs 5letem. Nemtom.
  • Faki
    Technika. Tudod, a többet ésszel mint erővel eset :)
  • Blasta
    Igen, ez a direktíva tuti elfér ott is, viszont egyéb létfontosságu infók, pl. beszéd, kultúra, alavető emberi szokások, arcmimika, harcászat stb. már nagyobb adattárolást igényelne.
  • Faki
    és ami elvész, hova vész, mi lesz vele? Ott lötyög magában?
  • Blasta
    Másik téma, a T3 női terminátor teste.
    Még nem láttam a filmet, ezért ha van erre reális magyarázat benne, kérlek ne lőjjétek le!

Az a gondom, hogy nekem a női terminátor egy marketing fogásnak tünik!
    Hisz hiába más a skynet felfogása a második rész után, mégiscsak butaság egy halálosztót egy kisebb testbe helyezni, mint pl. svarcié!

Hisz ha tegyük fel, az ereje még ebben a női testben is nagyobb mint egy T800-asnak, akkor egy svarci méretü tesben mégerősebb, még halálosabb lenne.

Erről mi a vélemény?
  • Faki
    De csak annyit tud hogy "Meg kell ölnom J. Connort" Ez szerintem egy fémcseppben is elfér
  • HuAn82
    A MOL amilyen okoska,lehet beszáll a terminátor bizniszbe...
  • Blasta
    Én úgy fogom fel, hogy a testben bárhol lehet az információ, bárhol képes azt olvasni, értelmezni.
    Ha pl. levágják a fejét, akkor az abban tárolt info, tudásanyag elvész.A gép ereje meg természetes, hogy csökken az amortizációval arányosan. Ilyenkor nem növeszt magának másik fejet, elvonva máshonnan az anyagot, hisz nincs neki szüksége fejre a direktívák végrehajtásához, max a beszivárgási képességei 0-ázódnak le :-DDDDDDDD

Ilyenkor pl. egy kisebb termetü ember alakját veszi fel.

Ha 45% elvész, akkor mondjuk egy gyerek alakját veszi fel, de itt már az információvesztés is olyan gázos, hogy a tudásanyag is egy 8-10 éves gyermekével érhet fel. Ezálltal életképes marad, csak ideiglenesen megszünik terminátor lenni...
    Na ez elég elképzelhető helyzet szerintem...
    :-)
  • HuAn82
    A Skynet biztos gondolt erre is.A jővőben,ha ilyen történik egy T1000s-el,akkor írány a nimetikus polialoid kút tankolni.Aztán meg sega mehetsz vissza harcolni!
  • Alexease
    Ennyi erovel "szetoszlik" nehany ezer termessze, es peppe ragja az ellenfelet:DDDDD
    Vagy lesz belole egy jo hosszu es vekony "acel madzag", ratekeredik az ellenre, es jol megfolytja, vagy felbe vagja:DD
    Vagy szetfolyik egy nagy tocsava, es amikor belelepnek "osszezarul" es a paciens jol megfullad.:DDDDDDD
  • Blasta
    Ugye?
    :-DDDDDDD
  • Alexease
    Majd a Special Edition 2-ben benne lesz:)))
  • Faki
    De kell lennie egy központnak abban a folyadékban... vagy mindenhol megtalálható? Akkor képes lenne magát klónozni, na nem 50%-ban hanem mondjuk egy fejjel kisebb lenne a klón és ott a 45% határeset. Jajj de sántít ez a folyadék... :))
  • Alexease
    Ilyenen problemazni:)) Olyan lenne, es azt tudna, amit a forgatokonyviro kitalal:))
  • Blasta
    Igen, nekem is bejött, mondjuk teljesebbnek nem éreztem a filmet, max az a reboot volt jó, mert azután tudott tanulni a gép. Arról nem volt szó a vágott filmben, hogy csak reboot után képes tanulni!
    Más kérdés, hogy az elsődleges direktívája miért nem változott vissza, azaz miért nem akarta utána megölni Connort. :-))))

Biztos van rá magyarázat, de nem emléxem....:-D
  • Blasta
    De figyi!
    Ha pl. 40%-a hiányzik, akkor is törexik felvenni az eredeti terminator formáját? Mert az igen hiányos lenne. Belül üreges? Ezt kétlem. Mondjuk felvenne egy kisebb alakot, mondjuk egy kutyát, és úgy disznolkodna tovább. Ezt elképzelhetőnek tartom, viszont akkor az ereje és a tudata is nagyrészt csökken.

Másik kérdés, hogy ha ennyi fém hiányzik belőle, akkor az információvesztést is jelenthet. Magyarul mindene kevesebb lesz, nem lesz olyan erős, nem lesz akkora a memóriája, hisz vegyük azt, hogy egyenletesen fogy minden tulajdonsága az anyagvesztést követően.

Tehát ezért nem nevezném már TERMINATORNAK a T1000-est mondjuk 40% körüli anyagvesztés után, hisz olyan tulajdonságai sérülnek szerintem, ami megakadályozza, hogy hatékony maradjon. Maximum mozgásképes lesz, alapvető infók megmaradnak, de más nem. Nameg az elsődleges direktíva...:-DDDD
    Legalábbis én így látom...

• Alexease
    Tegnap neztem meg a teljes Terminator 2 Special edition-t. Multkor amikor irtam, abban is volt, hogy mennyi ujdonsag van benne - szamomra - de igy vegig nezve, meg tobb:)))
    Pl. amikor szetszedik a Terminator fejet, hogy kiszedjek a csippet, vagy amikor J.Connor nevetni tanitja a Terminatort, vagy a szamtech ficko csaladjat mutogatjak stb., plusz amiket multkor irtam. Eleg sok, es "hosszu" jelenet, ami nem volt az "eredetiben" amit lattam. Sok mindenre magyarazatot ad, valahogy "teljesebb" a film.
    Aki meg nem latta, szerintem szerezzze be, erdemes!
  • HuAn82
    Jujjjj!!!
  • Faki
    Egy T1000s tojásat, ami elveszítette anyagának 45%-át