Terminator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon nagy film.Komolyan!
Hát ez egy qrva nagy film!
Matrix 2?Heh...sehol nincs hozzá!!!!
War. War never changes.

- Terminator.3.Rise.of.the.Machines.TS-UMS
- Terminator.3.Rise.Of.The.Machines.TELESYNC.SVCD-TCF
nemtom hogy aki a cikket írta, gondolt-e erre...
War. War never changes.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
War. War never changes.
Bár a nyár egyik legjobban várt filmje, a Terminátor 3 az elsõ helyen is nyitott, a szerdai bemutató eredményei mégis alatta maradtak a várakozásoknak. A 170 millió dollárból készült mozi "mindössze" 12,4 millió dollárt ért el, így a kedd esti elõzetes vetítésekkel együtt 16,5 millió dollárral zárta a napot.
A legsikeresebb szerdai premier címe továbbra is a Baljós árnyaknál marad: a negyedik SW film 1999-ben 28 millió dollárral debütált. Lucasékat A két torony és a Jurassic Park 2. követi, 26 és 19 millió dolláros eredménnyel. A T3 a Top 10 lista kilencedik helyét foglalja el.
A T3-mal ellentétben a Szinbád "beváltotta a hozzá fûzött reményeket", s bár a végleges film sokkal jobbra sikerült, mint a korai változatok, szerdán alig 1,6 millió dollár értékben váltottak jegyet a mesefilmre. A Szinbád így csak a hatodik helyre került, s egy-két héten belül el is búcsúzik a top 10 listától.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
War. War never changes.

]

War. War never changes.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
War. War never changes.
Komolyra forditva a szot. A War of the Machines hatterbe szoritotta a Steel of Haste-tel kapcsolatos dolgokat.
A T3 befejezese utan (vagy meg elotte) eldol, hogy mi lesz a sorsa a SoH-nek...
Az mindenesetre bizonyos, ha kiadas szoba kerulne, akkor azert kell rajta pofozni egy picit... Ahogy valtoznak az idok, ugy valtoznak a jatekok irant igenyek is, es ezt figyelembe kell venni minden fejlesztesnel...
http://goo.gl/gd6Zi5
szinte nem is hallani semmit...ez egy nagyon ocsmány TS ver..
War. War never changes.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
A jatek a tervek szerint 2003. november 18-an jelenik meg (Fejleszto: Clever's Games, kiado: Atari)
A jatek egy verbeli FPS jatek, amely a Terminator vilagban jatszodik... Lesznek jelenben es lesznek jovoben jatszodo jelenetek a jatkebna...
A jatekot mind Single es mind Multiplayer modban lehet majd jatszani...
Single modban kuldetesek sorat kell majd vegrehajtani, hol a Terminatorok, hol az emberiseg oldalan... A lenyeg, hogy Single modban Arni borebe bujhatsz es igy kell kaszalni az ellent 😊
Multiplayer modban valaszthatsz, hogy melyik oldalon szerentel harcolni... Kulonbozo kasztok kozul valaszthatsz, es fegyverek illetve jarmuvek hasznalatara is lesz mod.. Sot szinte elengedhetetlen, hogy kihagyd a jarmuveket...
Kulonbozo jatekmodok teszik erdekesebbe a jatekot (Mission, Team Deathmatch, Domination)...
Es ne feledkezzunk meg a hangulatrol sem 😊
Roviden ennyi...