Terminator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Enyhén szar minõség. no nembaj, majd megnzem.

igen.De nem kell hozzá különösebb magyar szöveg!😊)
Nagyon nagy film.Komolyan!
CarajoEsp
DjCom. Isten adja ,hogy igazad legyen!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Megnéztem afilmet.
Hát ez egy qrva nagy film!
Matrix 2?Heh...sehol nincs hozzá!!!!
KG21
Zaki képe:

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
emberek van 1 qrva jó képem a filmbõl, vki be tudná linkelni? elküldeném mailban...

zaki
DC

és honnét lehet szedni?

War. War never changes.

Alexease
Nekem mar az egyik lent van😊 De a masodik (Terminator.3.Rise.Of.The.Machines.TELESYNC.SVCD-TCF) egy fokkal jobb minoseg kepre, de a hang az sokkal jobb. Vagyis a masodikat erdemes, aki tud valasztani.
zaki
én most szedem az svcd-s változatot, 1 óra múlva már lent is van az 1. cd, estére lent lesz az egész film

Alexease
Ket verzio is letezik a fimbol:
- Terminator.3.Rise.of.the.Machines.TS-UMS
- Terminator.3.Rise.Of.The.Machines.TELESYNC.SVCD-TCF
hát ja ez is igaz
nemtom hogy aki a cikket írta, gondolt-e erre...

War. War never changes.

HuAn82
Okoska ez nem azt jelenti,hogy rossz a T3!Csak a Függetlenség Napján kevesebb kockafejü amcsi megy moziba!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ez hülyeség edig még a legnagyobb kritikusok is az egekig magasztalták...

War. War never changes.

HuAn82
Hosszúra nyúlt a Függetlenség Napja-i mozihétvége Amerikában, a szokásos pénteki premierrel ellentétben már szerdán bemutatták az új filmeket, illetve a Terminátor 3 számos moziban már kedd este megtekinthetõ volt. Az elõzetes várakozásoknak megfelelõn a T3 vezeti a listát, Doktor Szöszi 2-é a második hely, s alaposan elmarad a másik két filmtõl a DreamWorks új animációs filmje, a Szinbád.

Bár a nyár egyik legjobban várt filmje, a Terminátor 3 az elsõ helyen is nyitott, a szerdai bemutató eredményei mégis alatta maradtak a várakozásoknak. A 170 millió dollárból készült mozi "mindössze" 12,4 millió dollárt ért el, így a kedd esti elõzetes vetítésekkel együtt 16,5 millió dollárral zárta a napot.

A legsikeresebb szerdai premier címe továbbra is a Baljós árnyaknál marad: a negyedik SW film 1999-ben 28 millió dollárral debütált. Lucasékat A két torony és a Jurassic Park 2. követi, 26 és 19 millió dolláros eredménnyel. A T3 a Top 10 lista kilencedik helyét foglalja el.

A T3-mal ellentétben a Szinbád "beváltotta a hozzá fûzött reményeket", s bár a végleges film sokkal jobbra sikerült, mint a korai változatok, szerdán alig 1,6 millió dollár értékben váltottak jegyet a mesefilmre. A Szinbád így csak a hatodik helyre került, s egy-két héten belül el is búcsúzik a top 10 listától.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
priv FTP

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mármint honnét szedted le a moviet... 😊

War. War never changes.

HuAn82
]

HuAn82
Most mondjátok meg õszintén!Nem aranyos?

Kandurex
mitomén 😊) csak kéne 😄

honnét?

War. War never changes.

Kandurex
Nah, van egy jobb TS ver. ez már nem sipol... kéne egy felirat 😊

egy T betû lemaradt a matrix 2 után, nem? 😊

War. War never changes.

A Steel of Haste jelenleg alfa verzioban pihen es varja, hogy egy kegyes kiado (is) foglalkozzon vele...

Komolyra forditva a szot. A War of the Machines hatterbe szoritotta a Steel of Haste-tel kapcsolatos dolgokat.

A T3 befejezese utan (vagy meg elotte) eldol, hogy mi lesz a sorsa a SoH-nek...

Az mindenesetre bizonyos, ha kiadas szoba kerulne, akkor azert kell rajta pofozni egy picit... Ahogy valtoznak az idok, ugy valtoznak a jatekok irant igenyek is, es ezt figyelembe kell venni minden fejlesztesnel...

Alexease
En ugy tudom "pihentetik" a SoH-t. Hogy kesobb mi lesz belole, azt nem tudni.
[HUN]FaTaL
Nem nagyon vág ide a téma, de nem tudja valaki, hogy a Steel OF Haste fejlesztését abbahagyták most hogy ezt elkezdték? Vagy folytatódik az is?

http://goo.gl/gd6Zi5

Kandurex
Sajnos nagyon rossz a minõsége, ez még anyira nem is zavar, csak kibaszottul sípol a hang is alatta.
szinte nem is hallani semmit...ez egy nagyon ocsmány TS ver..

1 weblapot nézegettem és 5percenként kaptam a terminator 3 film hírdetéseit... nagyon jó lehet

War. War never changes.

zaki
majd mesélj milyen a film

zaki

Kandurex

zaki
szûnj +

Kandurex
Ma este megnézem...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kandurex
Helyesbítek hót xar minõségû van csak....nem baj ....akkó is ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

zaki

Kandurex
VAN TS VERZIÓ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

zaki
király hogy, Schwarzi szinkron-t is vállal ebben a játékban, gondolom majd lesznek, I'll be Back, meg No problemo, Hasta La Vista Baby, Get Down, meg ehhez hasonló beszólások a játékban

Ez most ugye a War of Machines, nem pedig a Rise of Machines 😊

Visszaterve a jatekhoz...

A jatek a tervek szerint 2003. november 18-an jelenik meg (Fejleszto: Clever's Games, kiado: Atari)

A jatek egy verbeli FPS jatek, amely a Terminator vilagban jatszodik... Lesznek jelenben es lesznek jovoben jatszodo jelenetek a jatkebna...

A jatekot mind Single es mind Multiplayer modban lehet majd jatszani...

Single modban kuldetesek sorat kell majd vegrehajtani, hol a Terminatorok, hol az emberiseg oldalan... A lenyeg, hogy Single modban Arni borebe bujhatsz es igy kell kaszalni az ellent 😊

Multiplayer modban valaszthatsz, hogy melyik oldalon szerentel harcolni... Kulonbozo kasztok kozul valaszthatsz, es fegyverek illetve jarmuvek hasznalatara is lesz mod.. Sot szinte elengedhetetlen, hogy kihagyd a jarmuveket...

Kulonbozo jatekmodok teszik erdekesebbe a jatekot (Mission, Team Deathmatch, Domination)...

Es ne feledkezzunk meg a hangulatrol sem 😊

Roviden ennyi...
HuAn82
Bocsi..lesz a premier!

HuAn82
A bemutatón majdnem elélveztek a kritikusok!Hát a Blik az egy "szavahihetõ komoly" lap!Tokioban most van a premier!Mit nem adnék,ha láthanám 1 a látványtól tágranyílt szemü japán ábrázatát!:-)

faszom hol van már az elsõ TS??????????????????????????????????
én is igy gondoltam hogy kamu az egész cikk!

Kandurex
Bravo-girl nem olvasátok? Ott is biztos van T3 review....be kell kakilni....ekkora dumát: "olvastam a blikkbe, hogy xar lesz" KÉSZ...

zaki
ja meg a tina, meg a töcs-bõl

Kandurex
haggyátok már azt a kurva magyar sajtó silánygyékot....nem igaz...mi van itt? jó hogy nemár a kiskeggyedbõl fogok tájékozódni T3 ügyekben.

zaki
blikk... amit írnak mind el hiszem

most olvastam a blikkben hogy a Terminator 3 bukás lessz! ez az egyetlen negatív kritika amiröl hallottam pedig rendesen adtak ki hírt a filmröl az utóbbi hónapokban!

Kandurex
bulvár sajtóból infot készpénznek venni eleve hülyeség (pláne olvasni)...a review-ok mindenhol magasztalják, szal nincs gond, ne aggódj.

Gnome
minap egy pletykalapban (Blikk)olvastam miszerint a Terminator 3 megbukott...Szerintem ez Baromság... vagyis remélem..

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"