1059
Terminator 3 a film
  • Kandurex
    thx Blasta.

SZAL A #396 HOZZÁSZÓLÁST SE OLVASSA AKI MÉG NEM LÁTTA
  • Blasta
    Namost eleve nem is értettem azt a zagyva hozzászólást, de ezután már összeállt a kép, tehát úgy néz ki a dolog, hogy a Te segítségeddel lett számomra lelőve a film vége! :-)
  • Blasta
    Jaja! Így visszagondolva erős vicc az egész....
    :-)))
  • Kandurex
    AKI MÉG NEM LÁTTA A FILMET!
    #387 HOZZÁSZÓLÁST NEM ELOLVASNI!!!!

LELŐVI A FILM VÉGÉT!!!

• Dns5000
    meg a fejet is leszedtek a t800nak :P
    de hogy pont ott jelent meg a t800 ahol a lovagok demont ideztek az kicsit durva volt .
  • Blasta
    "Szerintem egy rohadt nagy poén az , hogy a skynet nem egy számitógép lett, hanem az internetre kötött összes számitógépen futó virus program ami lekapcsolhatatlan."

Ez mondjuk egy alapvető baromság. A skynet egy katonai számítógép, amit a hadsereg használt és öntudatára ébredt! Ez nem lehet egy vírus, már az első T filmben le volt fektetve ennek az alapja! Máskülönben, ha atomháborút kezdeményez, akkor a saját "teste" ellen indít hadjáratot.

A skynet össze van kötve a világhálóval, de van egy server, amin ez a katonai program futtatva van! Lehet, hogy ez van a filmben, de ezt baromságnak tartom erősen!

Mondjuk lehet, hogy az akció után mentette le magát egy katonai serverre, de akkor is az első magyarázatot tartom elképzelehtőnek!
    Amit a könyvekben írtak:

Az öntudatára ébredés utáni pár percben a skynet
    -megbénította a katonai központ minden rendszerét, kezdve a levegőrendszertől, az ajtókon át, a munkaállomásokig
    -egyes embereket akár azzal is meg tudott ölni, hogy megváltoztatta a monitor frissítési frekvenciáját, ezzel olyan frekvenciát állítva elő, ami az agynak halálos volt
    -Kilőtte az összes műholdat, ezzel akadájozva az emberek kommunikációját stb...

(ezek számomra teljesen reális dolgok)
  • Kandurex
    vagyis hát többnyire oda van írva
  • Kandurex
    oda van írva, hogy SPOILER!
  • Kandurex
    Sztem a következő részek (ha lesznek) már nem lesz küldözgetés azok már a jövőben játszódnak majd. (vagyis há remélem)
  • fm
    kicsit sztem elment a téma...meg van olyan aki moziban szeretné látni a filmet,ahogy az előző kettőt .. és nem tudja mit olvasson itt,mit ne

• Dns5000
    ja es akkor johet a vandam meg a caprio egyszerre :DD
  • Dns5000
    a azok a nyapicok nem jol t800nak max t1000nek vagy tx nek, de lehet hogy a kovetkezo reszben mar egy t1000 kuldenek vissza a tx vagy valami mas ellen :)
  • HuAn82
    Én is a keménykötésű,3 rész egyben könyvet olvastam.Akkor mindenki középiskolás volt?Elég"nehéz" olvasmány volt.
  • Blasta
    Én nem értek egyet ezzel a "ne legyen poén a sci-fi-ben" elméleteddel.

Az Alines-ben is voltak poénok! Abban miért ment el? Az is egy full komoly horro/scifi.

A terminator miért más? Abban m,iért nem lehet pár poén? Ha azok a poénok ülnek, akkor miért ne? Jópár "vígjáték" poénjait überelik ezek a poénok.
    T2-ben láttad volna a kivágott jelenetet, amikor a fiatal John nevetni tanítja a T800-at, mert nem tudja mi az. Bazmeg az a grimasz, amit arnie akkor vág, az esküszöm Oscar díjat érdemelne (túlzok).

Igenis kell 1-2 ilyen poén. Egyáltalán nem volt belőlük sok, és egyáltalán nem voltak rosszak.
  • Grifid
    A film maga a "sors iróniája" , mert a 2. rész végén megváltoztatták a jövőt azért lett ilyen a 3. rész.
    Szerintem egy rohadt nagy poén az , hogy a skynet nem egy számitógép lett, hanem az internetre kötött összes számitógépen futó virus program ami lekapcsolhatatlan.
    Vagy pl. amikor a terminátor beszól , hogy nem hajthatja végre Connor utasitásait mert nem Ő és nem arra programozták...
  • HuAn82
    Ok!Majd viszek néhány új filmet.
  • Blasta
    Jaja, nekem is tetszett a könyv, egészen addig, amíg nem keverték bele a mágiát!
    Hát akkor még csak cask elment, (szintén k. iskolás voltam) de most visszagondolva.....PFFFFFFFF.

A T800-nak lerobbantják a középkorban a lábait tőből, majd egy öreg alkimista emberi lábakat varázsol oda neki, amit tud mozgatni.
    Na ezzel ölték meg a sztorit teljesen. De faszán kezdődött, meg nagyon tetszett, ahogy helytartóvá neveztette ki magát, mert úgy féltek tőle mint egy istentől...

Nekem még mindig megvan a könyv, és nekem a keménykötésü van meg, mind a 3 rész egyben...:-)
  • Kandurex
    délután ötre
  • HuAn82
    Holnap sac/kb,mikor lesz felíratod?
  • Blasta
    Igen, én is olvastam a könyvet, ez a magyarázat egy kalap kaki....
  • Kandurex
    Ennyi az összes poén a filmben (ez mind, ez a három db)

72.5 m helyett 7,25m repültek az alanyok (simán benne van a hihetőségbe)

Röpködések: speciel nem értem pontosan, hogy mire is gondolsz
  • Blasta
    Nem, a Terminátorok elsődleges direktívája: ÖLD MEG JOHN CONORT!
  • Kandurex
    holnap délutánra lesz
  • BADE
    Feliratot nem tustok a filmhez?
  • TheZsenyka
    John Connor a harmadik részben nagyon hasonlít Kyle Reese-re nem???
  • HuAn82
    Látom időgép mániás vagy...Most had ne soroljam fel az összeset...
  • TheZsenyka
    "ma megnézve a filmet gagyinak tűnhet annak ellenére hogy a maga idején nagyon ütős volt"

Hááát, bát látom hogy feltételes módban beszélsz, Én mégiscsak el szeretném hessegetni még a lehetőségét is a gagyiságnak. Szerintem az egyik legütősebb sci-fi a T1 és T2. (A legeslegütősebb az Aliens (2. rész) az Én skálámon.)

Próbáljon valaki MA olyan filmet csinálni mint az Aliens vagy a T2. Mert nem elég hozzá 398 millió dollár, ahhoz bizony tehetség is kell. A rendező, a színészek, a forgatőkönyv, az alapötlet meg az effektek. Ezeknél a filmeknél mindegyikért meglehetősen tehetséges emberek felelhettek, mert nagyon király volt.

Amit viszont utálok MINDEN sci-fi akciófilmben:

POÉNKODÁS

(SPOILER)

Egy Terminatorban ne legyen vicces napszemüveg meg "Talk to the hand" meg "INCOMPATIBLE" (női ruha szkennelése a bárban).

MEG AMIT UTÁLOK MÉG: RÖPKÖDÉSEK

NE REPÜLJENEK A BÁNTALMAZOTT ALANYOK 72.5 MÉTERT HA MEGÜTIK ŐKET.

Ettől falramászok...

Az Aliens egy igazi kihegyezett akciófilm csakúgy mint a Terminator első része. A második rész (bár király atom sirályság) hülye poénjai a sírba visznek (pl. John Connor egy lábra állítja a Terminatort).
  • Faki
    Jön helyette Zsán KLód Ván Dám
    Vagy Leonardo Dicaprio , de ez esetben az fix hogy nem nézném meg :))
  • fm
    off

amúgy valszeg fiatalabb voltál a T2 film idején(nyilván mint mindenki aki él még) +azóta sokat változott az igény (a többség igénye) de ezt félretéve ma megnézve a filmet gagyinak tűnhet annak ellenére hogy a maga idején nagyon ütős volt. a gáz az hogy mindenből túl sokat tesznek az emberek elé .. de egyetértek . vagy nemtom ?! mind1

on

ja ,várom a jatekot , meg a képeket :)
  • TheZsenyka
    Hogyneeee... nagyon király könyv volt. Elképesztő módon eltűnt. Szerintem kölcsönadhattam. De ez nem tegnap volt... középiskolás voltam amikor olvastam, tehát kb. 10-12 éve lehetett.

ESZMÉLETLEN KIRÁLYSÁG VOLT A KÖNYV (Asszem három részes volt.)

"A fizikai bántalmazás verbális kilátásba helyezése láthatóan nem járt sikerrel..."

vagy valami ilyesmi... (idézet)
  • Dns5000
    olvastatok azt a konyvet amikor egy t800 a kozepkorba kuldenek vissza?
    szoval itt az idogeppel lehet kavarni osszevissza meg lehet csinalni par szaz filmet :P
    csak ki fogja majd jatszani a t800at :P Arnie lassan kioregszik.
  • fm
    totál kész |D
  • Dns5000
    ja emlekeztek hogy meg a skynet is felt megalkotni a t1000et mert nem volt teljesen tisztaban a kepessegeivel :)
  • Dns5000
    miert akkor hogy jottek volna vissza a teminatorok?
    melyik konyvet?
  • Dns5000
    ja az idoutazas nekem is nagyon bejon pl a 12majom is nagyon jol ki volt talva tok minde1 hogy mit csinal ugyis ugyan az fog tortenni de eppen azert mert azt hiszed hogy most mast csinalsz mint amit kene :DDD
  • Dns5000
    az a baj hogy a t1000 tul duvara talatak ki es mar nem tudtak jobbat kitalani :(
  • Dns5000
    igen ezt mar irtam az egyik konyveben volt rolla szo, ott egy darab mahahusba csomagoltak 1 lezerpisztolyt. De tenyleg nem ertem hogy utazott a t1000 meg a tx.
  • Dns5000
    ehhe es akkor ki jatszotta volna 120kg bunronda agyon steroidozott felig no :P
  • Dns5000
    ne en meg azt olvastam hogy 40kmen belul erzekeli hogy merre va a tobbi resze, szoval ha levagod a fejet szart sem er mert egybol ottvan es osszefolyik pl amikor belotte a t800 a granatot egy par resze biztos messzebre repult de visszatalanak.
  • Dns5000
    elodleges direktiva az nem a star trekben van ? :)