1059
Terminator 3 a film
-
#401 thx Blasta.
SZAL A #396 HOZZÁSZÓLÁST SE OLVASSA AKI MÉG NEM LÁTTA -
#400 Namost eleve nem is értettem azt a zagyva hozzászólást, de ezután már összeállt a kép, tehát úgy néz ki a dolog, hogy a Te segítségeddel lett számomra lelőve a film vége! :-) -
#399 Jaja! Így visszagondolva erős vicc az egész....
:-))) -
#398 AKI MÉG NEM LÁTTA A FILMET!
#387 HOZZÁSZÓLÁST NEM ELOLVASNI!!!!
LELŐVI A FILM VÉGÉT!!!
-
Dns5000 #397 meg a fejet is leszedtek a t800nak :P
de hogy pont ott jelent meg a t800 ahol a lovagok demont ideztek az kicsit durva volt . -
#396 "Szerintem egy rohadt nagy poén az , hogy a skynet nem egy számitógép lett, hanem az internetre kötött összes számitógépen futó virus program ami lekapcsolhatatlan."
Ez mondjuk egy alapvető baromság. A skynet egy katonai számítógép, amit a hadsereg használt és öntudatára ébredt! Ez nem lehet egy vírus, már az első T filmben le volt fektetve ennek az alapja! Máskülönben, ha atomháborút kezdeményez, akkor a saját "teste" ellen indít hadjáratot.
A skynet össze van kötve a világhálóval, de van egy server, amin ez a katonai program futtatva van! Lehet, hogy ez van a filmben, de ezt baromságnak tartom erősen!
Mondjuk lehet, hogy az akció után mentette le magát egy katonai serverre, de akkor is az első magyarázatot tartom elképzelehtőnek!
Amit a könyvekben írtak:
Az öntudatára ébredés utáni pár percben a skynet
-megbénította a katonai központ minden rendszerét, kezdve a levegőrendszertől, az ajtókon át, a munkaállomásokig
-egyes embereket akár azzal is meg tudott ölni, hogy megváltoztatta a monitor frissítési frekvenciáját, ezzel olyan frekvenciát állítva elő, ami az agynak halálos volt
-Kilőtte az összes műholdat, ezzel akadájozva az emberek kommunikációját stb...
(ezek számomra teljesen reális dolgok) -
#395 vagyis hát többnyire oda van írva -
#394 oda van írva, hogy SPOILER! -
#393 Sztem a következő részek (ha lesznek) már nem lesz küldözgetés azok már a jövőben játszódnak majd. (vagyis há remélem) -
#392 kicsit sztem elment a téma...meg van olyan aki moziban szeretné látni a filmet,ahogy az előző kettőt .. és nem tudja mit olvasson itt,mit ne
-
Dns5000 #391 ja es akkor johet a vandam meg a caprio egyszerre :DD -
Dns5000 #390 a azok a nyapicok nem jol t800nak max t1000nek vagy tx nek, de lehet hogy a kovetkezo reszben mar egy t1000 kuldenek vissza a tx vagy valami mas ellen :) -
#389 Én is a keménykötésű,3 rész egyben könyvet olvastam.Akkor mindenki középiskolás volt?Elég"nehéz" olvasmány volt. -
#388 Én nem értek egyet ezzel a "ne legyen poén a sci-fi-ben" elméleteddel.
Az Alines-ben is voltak poénok! Abban miért ment el? Az is egy full komoly horro/scifi.
A terminator miért más? Abban m,iért nem lehet pár poén? Ha azok a poénok ülnek, akkor miért ne? Jópár "vígjáték" poénjait überelik ezek a poénok.
T2-ben láttad volna a kivágott jelenetet, amikor a fiatal John nevetni tanítja a T800-at, mert nem tudja mi az. Bazmeg az a grimasz, amit arnie akkor vág, az esküszöm Oscar díjat érdemelne (túlzok).
Igenis kell 1-2 ilyen poén. Egyáltalán nem volt belőlük sok, és egyáltalán nem voltak rosszak. -
Grifid #387 A film maga a "sors iróniája" , mert a 2. rész végén megváltoztatták a jövőt azért lett ilyen a 3. rész.
Szerintem egy rohadt nagy poén az , hogy a skynet nem egy számitógép lett, hanem az internetre kötött összes számitógépen futó virus program ami lekapcsolhatatlan.
Vagy pl. amikor a terminátor beszól , hogy nem hajthatja végre Connor utasitásait mert nem Ő és nem arra programozták... -
#386 Ok!Majd viszek néhány új filmet. -
#385 Jaja, nekem is tetszett a könyv, egészen addig, amíg nem keverték bele a mágiát!
Hát akkor még csak cask elment, (szintén k. iskolás voltam) de most visszagondolva.....PFFFFFFFF.
A T800-nak lerobbantják a középkorban a lábait tőből, majd egy öreg alkimista emberi lábakat varázsol oda neki, amit tud mozgatni.
Na ezzel ölték meg a sztorit teljesen. De faszán kezdődött, meg nagyon tetszett, ahogy helytartóvá neveztette ki magát, mert úgy féltek tőle mint egy istentől...
Nekem még mindig megvan a könyv, és nekem a keménykötésü van meg, mind a 3 rész egyben...:-) -
#384 délután ötre -
#383 Holnap sac/kb,mikor lesz felíratod? -
#382 Igen, én is olvastam a könyvet, ez a magyarázat egy kalap kaki.... -
#381 Ennyi az összes poén a filmben (ez mind, ez a három db)
72.5 m helyett 7,25m repültek az alanyok (simán benne van a hihetőségbe)
Röpködések: speciel nem értem pontosan, hogy mire is gondolsz -
#380 Nem, a Terminátorok elsődleges direktívája: ÖLD MEG JOHN CONORT! -
#379 holnap délutánra lesz -
#378 Feliratot nem tustok a filmhez? -
TheZsenyka #377 John Connor a harmadik részben nagyon hasonlít Kyle Reese-re nem??? -
#376 Látom időgép mániás vagy...Most had ne soroljam fel az összeset... -
TheZsenyka #375 "ma megnézve a filmet gagyinak tűnhet annak ellenére hogy a maga idején nagyon ütős volt"
Hááát, bát látom hogy feltételes módban beszélsz, Én mégiscsak el szeretném hessegetni még a lehetőségét is a gagyiságnak. Szerintem az egyik legütősebb sci-fi a T1 és T2. (A legeslegütősebb az Aliens (2. rész) az Én skálámon.)
Próbáljon valaki MA olyan filmet csinálni mint az Aliens vagy a T2. Mert nem elég hozzá 398 millió dollár, ahhoz bizony tehetség is kell. A rendező, a színészek, a forgatőkönyv, az alapötlet meg az effektek. Ezeknél a filmeknél mindegyikért meglehetősen tehetséges emberek felelhettek, mert nagyon király volt.
Amit viszont utálok MINDEN sci-fi akciófilmben:
POÉNKODÁS
(SPOILER)
Egy Terminatorban ne legyen vicces napszemüveg meg "Talk to the hand" meg "INCOMPATIBLE" (női ruha szkennelése a bárban).
MEG AMIT UTÁLOK MÉG: RÖPKÖDÉSEK
NE REPÜLJENEK A BÁNTALMAZOTT ALANYOK 72.5 MÉTERT HA MEGÜTIK ŐKET.
Ettől falramászok...
Az Aliens egy igazi kihegyezett akciófilm csakúgy mint a Terminator első része. A második rész (bár király atom sirályság) hülye poénjai a sírba visznek (pl. John Connor egy lábra állítja a Terminatort). -
#374 Jön helyette Zsán KLód Ván Dám
Vagy Leonardo Dicaprio , de ez esetben az fix hogy nem nézném meg :)) -
#373 off
amúgy valszeg fiatalabb voltál a T2 film idején(nyilván mint mindenki aki él még) +azóta sokat változott az igény (a többség igénye) de ezt félretéve ma megnézve a filmet gagyinak tűnhet annak ellenére hogy a maga idején nagyon ütős volt. a gáz az hogy mindenből túl sokat tesznek az emberek elé .. de egyetértek . vagy nemtom ?! mind1
on
ja ,várom a jatekot , meg a képeket :) -
TheZsenyka #372 Hogyneeee... nagyon király könyv volt. Elképesztő módon eltűnt. Szerintem kölcsönadhattam. De ez nem tegnap volt... középiskolás voltam amikor olvastam, tehát kb. 10-12 éve lehetett.
ESZMÉLETLEN KIRÁLYSÁG VOLT A KÖNYV (Asszem három részes volt.)
"A fizikai bántalmazás verbális kilátásba helyezése láthatóan nem járt sikerrel..."
vagy valami ilyesmi... (idézet) -
Dns5000 #371 olvastatok azt a konyvet amikor egy t800 a kozepkorba kuldenek vissza?
szoval itt az idogeppel lehet kavarni osszevissza meg lehet csinalni par szaz filmet :P
csak ki fogja majd jatszani a t800at :P Arnie lassan kioregszik. -
#370 totál kész |D -
Dns5000 #369 ja emlekeztek hogy meg a skynet is felt megalkotni a t1000et mert nem volt teljesen tisztaban a kepessegeivel :) -
Dns5000 #368 miert akkor hogy jottek volna vissza a teminatorok?
melyik konyvet? -
Dns5000 #367 ja az idoutazas nekem is nagyon bejon pl a 12majom is nagyon jol ki volt talva tok minde1 hogy mit csinal ugyis ugyan az fog tortenni de eppen azert mert azt hiszed hogy most mast csinalsz mint amit kene :DDD -
Dns5000 #366 az a baj hogy a t1000 tul duvara talatak ki es mar nem tudtak jobbat kitalani :( -
Dns5000 #365 igen ezt mar irtam az egyik konyveben volt rolla szo, ott egy darab mahahusba csomagoltak 1 lezerpisztolyt. De tenyleg nem ertem hogy utazott a t1000 meg a tx. -
Dns5000 #364 ehhe es akkor ki jatszotta volna 120kg bunronda agyon steroidozott felig no :P -
Dns5000 #363 ne en meg azt olvastam hogy 40kmen belul erzekeli hogy merre va a tobbi resze, szoval ha levagod a fejet szart sem er mert egybol ottvan es osszefolyik pl amikor belotte a t800 a granatot egy par resze biztos messzebre repult de visszatalanak. -
Dns5000 #362 elodleges direktiva az nem a star trekben van ? :)