Terminator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...
...
Erre nincs 5letem. Nemtom.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Még nem láttam a filmet, ezért ha van erre reális magyarázat benne, kérlek ne lõjjétek le!
Az a gondom, hogy nekem a nõi terminátor egy marketing fogásnak tünik!
Hisz hiába más a skynet felfogása a második rész után, mégiscsak butaság egy halálosztót egy kisebb testbe helyezni, mint pl. svarcié!
Hisz ha tegyük fel, az ereje még ebben a nõi testben is nagyobb mint egy T800-asnak, akkor egy svarci méretü tesben mégerõsebb, még halálosabb lenne.
Errõl mi a vélemény?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ha pl. levágják a fejét, akkor az abban tárolt info, tudásanyag elvész.A gép ereje meg természetes, hogy csökken az amortizációval arányosan. Ilyenkor nem növeszt magának másik fejet, elvonva máshonnan az anyagot, hisz nincs neki szüksége fejre a direktívák végrehajtásához, max a beszivárgási képességei 0-ázódnak le :-DDDDDDDD
Ilyenkor pl. egy kisebb termetü ember alakját veszi fel.
Ha 45% elvész, akkor mondjuk egy gyerek alakját veszi fel, de itt már az információvesztés is olyan gázos, hogy a tudásanyag is egy 8-10 éves gyermekével érhet fel. Ezálltal életképes marad, csak ideiglenesen megszünik terminátor lenni...
Na ez elég elképzelhetõ helyzet szerintem...
:-)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Vagy lesz belole egy jo hosszu es vekony "acel madzag", ratekeredik az ellenre, es jol megfolytja, vagy felbe vagja😄D
Vagy szetfolyik egy nagy tocsava, es amikor belelepnek "osszezarul" es a paciens jol megfullad.😄DDDDDD
és ott a 45% határeset. Jajj de sántít ez a folyadék... 😊)
Más kérdés, hogy az elsõdleges direktívája miért nem változott vissza, azaz miért nem akarta utána megölni Connort. :-))))
Biztos van rá magyarázat, de nem emléxem....:-D
Ha pl. 40%-a hiányzik, akkor is törexik felvenni az eredeti terminator formáját? Mert az igen hiányos lenne. Belül üreges? Ezt kétlem. Mondjuk felvenne egy kisebb alakot, mondjuk egy kutyát, és úgy disznolkodna tovább. Ezt elképzelhetõnek tartom, viszont akkor az ereje és a tudata is nagyrészt csökken.
Másik kérdés, hogy ha ennyi fém hiányzik belõle, akkor az információvesztést is jelenthet. Magyarul mindene kevesebb lesz, nem lesz olyan erõs, nem lesz akkora a memóriája, hisz vegyük azt, hogy egyenletesen fogy minden tulajdonsága az anyagvesztést követõen.
Tehát ezért nem nevezném már TERMINATORNAK a T1000-est mondjuk 40% körüli anyagvesztés után, hisz olyan tulajdonságai sérülnek szerintem, ami megakadályozza, hogy hatékony maradjon. Maximum mozgásképes lesz, alapvetõ infók megmaradnak, de más nem. Nameg az elsõdleges direktíva...:-DDDD
Legalábbis én így látom...
Pl. amikor szetszedik a Terminator fejet, hogy kiszedjek a csippet, vagy amikor J.Connor nevetni tanitja a Terminatort, vagy a szamtech ficko csaladjat mutogatjak stb., plusz amiket multkor irtam. Eleg sok, es "hosszu" jelenet, ami nem volt az "eredetiben" amit lattam. Sok mindenre magyarazatot ad, valahogy "teljesebb" a film.
Aki meg nem latta, szerintem szerezzze be, erdemes!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

...az étet nem szeresem 😊– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

és csupa meglepetés!
De van egy apró részlet, amire nem figyelt senki: T800 hány kiló lehet? Szerintem amennyi a típusjelzése 😊 Akkor miért van az, hogy ha kocsiba szál, a kocsi meg se moccan (nem ül le), olyan mintha egy tök átlagos ember szállt volna be.
így már más a leányzó fekvése nem?
Szal, ez a 45 elég korrekt.
Egy ideje nem olvasom a könyveket, mert úgy 5-6 résszel ezelött gagyik lettek. És alig volt valami már bennük, olyan rövidek voltak. és egy rakás idõt kellett várni a folytatásra.
Szal, ezért nem tudok errõl az infóról. Tehát 45%?
Nemrossz.
És mit csinál akkor, ha 40%-a hiányzik? Ennyi elég ahhoz, hogy mozgásképes maradjon, és a fõbb áramkörök mûködjenek?
Ez elég hihetetlen számomra.
Ha egy T800-ast veszel alapul, akkor 40%-os testamortizáció esetén már korántsem nevezhetjük "halálosztónak". Mozog, esetleg megmarad az AI, de gyilkolni már nehezen tudna.
Elhiszem, hogy ez van leírva, de elég butaságnak tartom. Szerintem egy 20%-nál kellett volna megszabni a határt...
Pl. amikor megfagyasztották és utána darabokból állt össze.
Akkor kellett volna összegyüjteni pár nagyobb darabot, és szerintem akkor annyi lett volna. Hisz mit tud tenni ha egy vödörnyi T1000-es fém 100KM-re van tõle????
Hát mondták, hogy lesz egy - két poén a filmbe...de én sírva vertem a monitort a röhögéstõl már a 10-dik percben.
Szal, emlékeztek az elsõ két részre, hogy hogyan szerzet ruhát Swarci? Itt is bemegy egy kocsmába és egy buzitól veszi el a ruhát. kimegy benyúl a belsõ zsebbe, hogy elõvegye a szokásos napszemüveget....erre meg egy ilyen hatalmas csillag mintás buzi cool cuccot kap elõ....hát bazz, azt látni kell ahogy a szeretett T800-son áll!
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
War. War never changes.
Az érdeklõdés óriási: a T3 az USA-ban és Kanadában már az elsõ öt napban 72,5 millió dollárt hozott, a premier napja, azaz július 2-a elõtti estén pedig 4 millió dollár értékben váltottak rá jegyet, és ezzel a film felülmúlta a Terminator 2. – Az ítélet napját, amely a premier elõtti napon csak 2,4 millió dollárt fialt. A Terminátor-kultusz egyik fellegvárának számító Tokióban, ahol július 12-én nyit a film, a rajongók már elõvételben felvásárolták szinte az összes jegyet a bemutató hetére, Oroszországban, Uruguayban, Bolíviában és Kolumbiában pedig a múlt héten minden idõk legjobb nyitását produkálta a Jonathan Mostow rendezte opus. A T3-õrület globális, és a diadalmenet várhatóan folytatódik!
War. War never changes.
May the force serve you well!
May the force serve you well!