Terminator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
passz, bár kétségtelenül elég tápos a csaj 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Blasta
Hát mondjuk vegyük a határesetet, a 45%-ot!
...

...

Erre nincs 5letem. Nemtom.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Faki
Technika. Tudod, a többet ésszel mint erõvel eset 😊

Blasta
Igen, ez a direktíva tuti elfér ott is, viszont egyéb létfontosságu infók, pl. beszéd, kultúra, alavetõ emberi szokások, arcmimika, harcászat stb. már nagyobb adattárolást igényelne.

Faki
és ami elvész, hova vész, mi lesz vele? Ott lötyög magában?

Blasta
Másik téma, a T3 nõi terminátor teste.
Még nem láttam a filmet, ezért ha van erre reális magyarázat benne, kérlek ne lõjjétek le!

Az a gondom, hogy nekem a nõi terminátor egy marketing fogásnak tünik!
Hisz hiába más a skynet felfogása a második rész után, mégiscsak butaság egy halálosztót egy kisebb testbe helyezni, mint pl. svarcié!

Hisz ha tegyük fel, az ereje még ebben a nõi testben is nagyobb mint egy T800-asnak, akkor egy svarci méretü tesben mégerõsebb, még halálosabb lenne.

Errõl mi a vélemény?

Faki
De csak annyit tud hogy "Meg kell ölnom J. Connort" Ez szerintem egy fémcseppben is elfér

HuAn82
A MOL amilyen okoska,lehet beszáll a terminátor bizniszbe...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Blasta
Én úgy fogom fel, hogy a testben bárhol lehet az információ, bárhol képes azt olvasni, értelmezni.
Ha pl. levágják a fejét, akkor az abban tárolt info, tudásanyag elvész.A gép ereje meg természetes, hogy csökken az amortizációval arányosan. Ilyenkor nem növeszt magának másik fejet, elvonva máshonnan az anyagot, hisz nincs neki szüksége fejre a direktívák végrehajtásához, max a beszivárgási képességei 0-ázódnak le :-DDDDDDDD

Ilyenkor pl. egy kisebb termetü ember alakját veszi fel.

Ha 45% elvész, akkor mondjuk egy gyerek alakját veszi fel, de itt már az információvesztés is olyan gázos, hogy a tudásanyag is egy 8-10 éves gyermekével érhet fel. Ezálltal életképes marad, csak ideiglenesen megszünik terminátor lenni...
Na ez elég elképzelhetõ helyzet szerintem...
:-)

HuAn82
A Skynet biztos gondolt erre is.A jõvõben,ha ilyen történik egy T1000s-el,akkor írány a nimetikus polialoid kút tankolni.Aztán meg sega mehetsz vissza harcolni!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Alexease
Ennyi erovel "szetoszlik" nehany ezer termessze, es peppe ragja az ellenfelet😄DDDD
Vagy lesz belole egy jo hosszu es vekony "acel madzag", ratekeredik az ellenre, es jol megfolytja, vagy felbe vagja😄D
Vagy szetfolyik egy nagy tocsava, es amikor belelepnek "osszezarul" es a paciens jol megfullad.😄DDDDDD
Blasta
Ugye?
:-DDDDDDD

Alexease
Majd a Special Edition 2-ben benne lesz😊))
Faki
De kell lennie egy központnak abban a folyadékban... vagy mindenhol megtalálható? Akkor képes lenne magát klónozni, na nem 50%-ban hanem mondjuk egy fejjel kisebb lenne a klón és ott a 45% határeset. Jajj de sántít ez a folyadék... 😊)

Alexease
Ilyenen problemazni😊) Olyan lenne, es azt tudna, amit a forgatokonyviro kitalal😊)
Blasta
Igen, nekem is bejött, mondjuk teljesebbnek nem éreztem a filmet, max az a reboot volt jó, mert azután tudott tanulni a gép. Arról nem volt szó a vágott filmben, hogy csak reboot után képes tanulni!
Más kérdés, hogy az elsõdleges direktívája miért nem változott vissza, azaz miért nem akarta utána megölni Connort. :-))))

Biztos van rá magyarázat, de nem emléxem....:-D

Blasta
De figyi!
Ha pl. 40%-a hiányzik, akkor is törexik felvenni az eredeti terminator formáját? Mert az igen hiányos lenne. Belül üreges? Ezt kétlem. Mondjuk felvenne egy kisebb alakot, mondjuk egy kutyát, és úgy disznolkodna tovább. Ezt elképzelhetõnek tartom, viszont akkor az ereje és a tudata is nagyrészt csökken.

Másik kérdés, hogy ha ennyi fém hiányzik belõle, akkor az információvesztést is jelenthet. Magyarul mindene kevesebb lesz, nem lesz olyan erõs, nem lesz akkora a memóriája, hisz vegyük azt, hogy egyenletesen fogy minden tulajdonsága az anyagvesztést követõen.

Tehát ezért nem nevezném már TERMINATORNAK a T1000-est mondjuk 40% körüli anyagvesztés után, hisz olyan tulajdonságai sérülnek szerintem, ami megakadályozza, hogy hatékony maradjon. Maximum mozgásképes lesz, alapvetõ infók megmaradnak, de más nem. Nameg az elsõdleges direktíva...:-DDDD
Legalábbis én így látom...

Alexease
Tegnap neztem meg a teljes Terminator 2 Special edition-t. Multkor amikor irtam, abban is volt, hogy mennyi ujdonsag van benne - szamomra - de igy vegig nezve, meg tobb😊))
Pl. amikor szetszedik a Terminator fejet, hogy kiszedjek a csippet, vagy amikor J.Connor nevetni tanitja a Terminatort, vagy a szamtech ficko csaladjat mutogatjak stb., plusz amiket multkor irtam. Eleg sok, es "hosszu" jelenet, ami nem volt az "eredetiben" amit lattam. Sok mindenre magyarazatot ad, valahogy "teljesebb" a film.
Aki meg nem latta, szerintem szerezzze be, erdemes!
HuAn82
Jujjjj!!!

Faki
Egy T1000s tojásat, ami elveszítette anyagának 45%-át

BADE
Valaki nem tud egy oldalt,ahonnan le lehet hozzá szedni a feliratot?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

HuAn82
A terminátor tojás,az milyen?Tojás vagy terminátor formája van?Lehet a kettõ közötti átmenet..

Faki
Terminátor tojást akarok!

Kandurex
hmmm...de tejes legyen...az étet nem szeresem 😊

HuAn82
Ügyes vagy!Ezért kapsz 1 csoki terminátort!

Kandurex
lol

Kandurex
Hát valószínû, hogy marad belül a levegõ. Hogy összenyomható-e? Passz. Nemtom, milyen erõs anyag a nimetikus polialoid (faxom tudja, hogy kell leírni). +45% után már tényleg meggizdásokodik a T1000s. De hát errõl volt a téma is nem? Hogy pontosan mikor lesz harcképtelen egy T1000s

HuAn82
Kinder tojásés csupa meglepetés!

HuAn82
20% még talán valóban belefér..

Faki
Belül üreges, tudod, mint a kindertojás 😊

HuAn82
De akkor is 45%!!!!Mivel pótolja az anyaghiányt könyörgöm?!!Levegõ buborékkal?A levegõ összenyomható...no comment..

Kandurex
140-160kg (ismételten a könyvekre hivatkozva)

Faki
És ha 45% az optimális a többi meg csak "felesleg", úgymond biztos ami biztos alapon kapot egy kis plusz beöntést?

De van egy apró részlet, amire nem figyelt senki: T800 hány kiló lehet? Szerintem amennyi a típusjelzése 😊 Akkor miért van az, hogy ha kocsiba szál, a kocsi meg se moccan (nem ül le), olyan mintha egy tök átlagos ember szállt volna be.

Kandurex
Még tõled kértem kölcsön azt a könyvet 😊

Kandurex
aham, melyik könyvbe is volt amikor a T1000 leereszkedett a csatornába? Tudod amikor megfogta a peremet és addig nyújtotta magát (10m mély) míg lenem érkezett az aljára. Szal végtag hiány nem probléma. Emberi anatómiáról beszélni meg hülyeség. Mi köze van egy T1000-nek hozzá?

HuAn82
Ha a gép valamivel esetleg pótolni tudná az anyag veszteséget..áh,de akkor is stabilitási problémák jelentkeznének.

HuAn82
Baromság!45%-nál már minimum végtaghiány lépne fel.Legalább is az alsó test simán elfogyna.Az elsõ rész végén azt a fél terminátort már azért nem neveztem volna gyilkoló gépnek.Felborulna az egész test stabilitása.Az egész csak anatómia kérdése...

Kandurex
T1000-sbe nincsenek áramkörök a szó fizikai értelmében 😊
így már más a leányzó fekvése nem?

Szal, ez a 45 elég korrekt.

Blasta
...ja, nem kötexem, csak szeretem a Terminator sztorit, és szeretek róla elmélkedni...

Blasta
Áhhháá!

Egy ideje nem olvasom a könyveket, mert úgy 5-6 résszel ezelött gagyik lettek. És alig volt valami már bennük, olyan rövidek voltak. és egy rakás idõt kellett várni a folytatásra.

Szal, ezért nem tudok errõl az infóról. Tehát 45%?
Nemrossz.

És mit csinál akkor, ha 40%-a hiányzik? Ennyi elég ahhoz, hogy mozgásképes maradjon, és a fõbb áramkörök mûködjenek?

Ez elég hihetetlen számomra.
Ha egy T800-ast veszel alapul, akkor 40%-os testamortizáció esetén már korántsem nevezhetjük "halálosztónak". Mozog, esetleg megmarad az AI, de gyilkolni már nehezen tudna.
Elhiszem, hogy ez van leírva, de elég butaságnak tartom. Szerintem egy 20%-nál kellett volna megszabni a határt...

Kandurex
A könyvek és a "hivatalos álláspont" szerint a T1000-nek 45% fémhiány esetén lépnek fel anomáliák a müködésében. Szal, majd 70Kg fémet kellett volna a második részben azon a bizonyos ominózus fagyasztásos pillanatban összeszedniük 😊

Blasta
A T1000-est vajon le lehetne úgy állítani, hogy folyékony formájában egyszerûen elkülöníteni a részeket egymástól?
Pl. amikor megfagyasztották és utána darabokból állt össze.
Akkor kellett volna összegyüjteni pár nagyobb darabot, és szerintem akkor annyi lett volna. Hisz mit tud tenni ha egy vödörnyi T1000-es fém 100KM-re van tõle????

Kandurex
SPOILER DANGER!!!

Hát mondták, hogy lesz egy - két poén a filmbe...de én sírva vertem a monitort a röhögéstõl már a 10-dik percben.
Szal, emlékeztek az elsõ két részre, hogy hogyan szerzet ruhát Swarci? Itt is bemegy egy kocsmába és egy buzitól veszi el a ruhát. kimegy benyúl a belsõ zsebbe, hogy elõvegye a szokásos napszemüveget....erre meg egy ilyen hatalmas csillag mintás buzi cool cuccot kap elõ....hát bazz, azt látni kell ahogy a szeretett T800-son áll!

WiZZaRD
jaja raadasul nincs mindenkinek otthon kohoja ugye😊))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

WiZZaRD
affene ez a mozi screener ilyen rossz minosegu lenne😊))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

na ez jó hír

War. War never changes.

Kandurex
A közvélemény-kutatók szerint a megkérdezett nézõk 78 százaléka el volt ragadtatva a T3-tól, ráadásul a kritikusok is dicsérõen írnak az Andy Vajna és Mario Kassar producerkedésével készült moziról.

Az érdeklõdés óriási: a T3 az USA-ban és Kanadában már az elsõ öt napban 72,5 millió dollárt hozott, a premier napja, azaz július 2-a elõtti estén pedig 4 millió dollár értékben váltottak rá jegyet, és ezzel a film felülmúlta a Terminator 2. – Az ítélet napját, amely a premier elõtti napon csak 2,4 millió dollárt fialt. A Terminátor-kultusz egyik fellegvárának számító Tokióban, ahol július 12-én nyit a film, a rajongók már elõvételben felvásárolták szinte az összes jegyet a bemutató hetére, Oroszországban, Uruguayban, Bolíviában és Kolumbiában pedig a múlt héten minden idõk legjobb nyitását produkálta a Jonathan Mostow rendezte opus. A T3-õrület globális, és a diadalmenet várhatóan folytatódik!

hát az állóképek alapján még nem lehet eldönteni, hogy szép lesz-e...

War. War never changes.

neztem a par kepet a harwireden, es olyan csunyacska mint annak idelyen is csunyacska skynet de a hangulata az is tiszta skynet 😊 lerombolt epuletek, sotetseg jonnek a robotak 😄 teteszik

May the force serve you well!

rajottem mivel a Sigurney Weaver ugyis nagymama lesz kell melle egy fefi foszereplo nagyapa ez lesz Anri 😄

May the force serve you well!