1059
Terminator 3 a film
-
#572 És mi van az első két rész hangjával? Vagy azt majd egy se kiadásban újrakeverik? :) -
#571 "Olyan fémes visszhangja volt, vagy mi, de volt benne valami gépies"
Hát ö a terminátor! Persze, hogy gépies hangja van! :DD :) -
#570 Tegnap mutattak belőle egy jelenetet, amiben a szokásos hülye gép poént elnyomták, viszont Arni nagyon ászul adta elő.
Kocsiban T101 hátranyúl, ablakot elhúz, majd kérdez:
-Szenvedett bármilyen sérülést?
-DÖGÖLJ MEG!!!
-Parancs nem teljesíthető (sajna elfelejtettem, hogy angolul mit mondott, pedig az nagyon ász volt)
Mellesleg Arni hangját megkeverték? Olyan fémes visszhangja volt, vagy mi, de volt benne valami gépies -
#569 TUTI hogy a Mai Lapban is benne volt, emléxem rá, hogy címlapon volt, meghízott a Terminátor valami ilyesmi címmel -
#568 Nem lessz meg a kép.
Amúgy asszem a BEST-ben volt. De nem találom sehol...:-( -
#567 ÉRTEM ÉN, de ez egy fotó volt!
Na megpróbálom megkeresni. Eléggé reális a kép... -
#566 Ja, Story!
"John Travolta kasztráltatta magát, mert rájött a Szombat esti láz!"
"Kulka János, mégsem homoszexuális!"
"Kozsó új növendékei ex-bigámista néger papok!"
Az ilyen címlapsztorik után mit vársz, G??? :-DDDDDDDDDD -
#565 azt én is láttam, a Mai Lapban volt benne, hát én nem nagyon hiszek ezeknek az újságoknak -
#564 :-DDDDDDDDDD
Kurva hiteles STORY magazinban volt.
De egy paparazzi fotó attól még paparazzi fotó marad. Nem ezeket szokták retusálni, hanem a roggyant spinkókból csinálnak bitangjó nőket...
:-DDDD
Megkeresem azt aképet. :-D -
#563 Gondolom valami nagy hitelességű napilapban lehetett...
:-DDD -
#562 Hát öcspm én láttam egy kurvára kiábrándító képet swarciról mostanság. Sajnos újságban volt, nem tudom, hogy fennvan-e a beten.
Elég durván nézett ki, a beach-en volt egy fürdőnaciba.
Olyan hogy izom, nem látszott a testén, csak löttyedt, lógó bőr. Durva volt. Ezután a kőkemény terminátor jelmez egy kiséé hiteltelen, hogy így foglamazzak.
De őszülő halánték tuti nem látszik, az az első amit festeni szoktak ilyenkor... :-))) -
#561 Ilyen szar filmet rég nem láttam,pedig az 1-et és a 2-őt szerettem! -
#560 kicsit felkaptam a vizet, imádom az összes Schwarzi filmet 1-től 1-ig -
#559 öszülő halántékot, pocakodó Schwarzit én nem láttam, pedig már megnéztem a filmet -
#558 Hát már bocs, de azért mert nem tetszik a véleménye, attól még teljesen értelmes a hozzászólása!
Nincs egy szó sem a topikban arról, hogy itt csak a T3 imádók írhatnak...
Fejtse csak ki nyugodtan a véleményét mindenki, az is akinek nem jött be a film! Ezt hívják objektív eszmecserének... -
#557 lol, ez egy értelmes hozzászólás volt, kösz szépen, inkább tartottad volna meg magadnak -
#556 Ugyi?
Ügyes magyar legények foltozzák a Terminátort, mert a hülye usa srácoknak ezek alantas melók, nameg kibaszott pepcselősek is, amire nekik ugyebár nincs idejük...
:-DDDD -
#555 :-()
ez igen! -
#554 Ezt olvassátok el! Fasza!
http://hardwired.hu/t3digic.hw -
#553 Remélem is. Moziban szeretném megnézni, addig semmi svcd meg hasonló.
Remélem megéri a jegy árát...:-D -
#552 pedig tényleg jó film .. -
#551 A Skynet miután öntudatára ébredt, rájött, hogy az ember a legnagyobb ellensége, mert ugye csak az ember tudja elpusztítani. Ezért ki kell irtani minden embert. Ennyi.
Hogy egy gépnek mik lehetnek az ambíciói a jövővel kapcsolatban, arról még elképzelésem sincs, lévén nem vagyok gép (asszem :-)) -
#550 Miért?
Írja csak le a véleményét! Legyünk objektívak, hallgassuk meg a másik oldalt is, akiknek nem jött be! Nem hinném, hogy elvenné a kedvünket a filmtől. Én amúgy se várok sokat tőle! Ezzel a nőiterminátorral már eleve hátránnyal indul nálam...:-D -
Braveheart #549 Jó de ne vedd el azok kedvét a fimtől akik még nem látták! (pl én) -
#547 tényleg, azt hittem nemsokára játszák, de akkor megnézem. ;)
-
#546 Van valami amit a Terminátor filmek nem magyaráztak meg, míg a másik roboturalta jővő filmben (Mátrix) igen. Mégpedi azt, hogy mit akarnak a robotok. A Mátrixban ugye mondták, hogy azért van a virt. világ, mert a gépeknek kell a bioenergia. De a Terminatorban mi a gépek célja? Ha az emberek kipusztítása, akkor miért építkeznek és terjeszkednek? -
#544 Esetleg microDVD-vel. -
#543 Játszd le BSplayerrel.
Az Ace Mega codecs-ben benne van. -
#541 megtörténik -
#540 Lenne egy kérdésem. [AKI NEM LÁTTA MÉG A FILMET AZ NE OLVASSA EL!!!]
Most akkor a végén a gépek nyernek? Mert ugye mutatják, hogy szétbombázzák a Földet, de az igaziból is megtörténik, vagy csak egy fantáziakép. Nem értettem ugyanis annyira az angol szöveg miatt. -
Dns5000 #539 jaj de soka lesz meg jatek :( -
Cat #538 megjelent egy cikk a trükkökről
http://sg.hu/cikk.php?cid=28322
nevetséges hogy csak 1 honap mulva jön be hozzánk a film :(((((( lehet én is letöltöm -
Csaba #537 A zenéje legalább ugyanaz (mármint a főcímzene), mint az első kettőnek?
Kicsit lelomboztál. Azért látnom kell nekem is.:-)
Egyébként most láttam dvd-n a kettőt. Hát, a hang olyan (dolby dts), meg a látvány, hogy nyugodtan oda lehet tenni a mai csicsás filmek közé, még ma is nagyon üt! Majd leszakadt a fülem, annyira dübörög, főleg Schwarzi puskája az elején:-) -
#536 Amirol tudom hogy jo film, vagy legalabb is varom, es valoszinuleg megeri, azt moziban nezem meg eloszor.
Ebben nem igazan biztam, es sajnos be is jott. Nem azt mondom hogy rossz, de messze elmarad a masodik resztol. -
Csaba #535 Kis cseles! És mindenféle csicsás dolby 5.1 meg ilyen modern csicsával is fel van szerelve?
Milyen munkahely??? Áruld el? :-))) -
Csaba #534 Nálunk a legdrágább mozijegy 750 Ft. Multiplex mozi. Akkor nekem szerencsém van. Olcsó:-)
De gondolom, a Termi 3 csak megéri, nem?
Ha meg már látnám a mozi előtt, akkor nem lenne értelme beülni, nem? A Mozi feelinghez hozzátartozik az is, hogy nem tudod, mi lesz a vége a filmnek.:-)) -
#533 Nekem nincs mozi feelingem:)) Evente max 2-szer megyek moziba:) Csak olyat nezek meg, ami tuti megeri. 1-2000 Ft-t nem dobalok ki a feelingert. -
#532 meló után nem sok időm van :( ott meg engedéllyel lógok :)) -
#531 van "vetítő" a tárgyalóban :P -
Csaba #530 Háát, szerintem lelövitek a poént. Mennyire élvezetesebb lesz szélesvásznon a moziban úgy megnézni, hogy még nem ismerem a történetet. Igaz, hogy augusztus végéig kell várni, de szerintem megéri, nem? Aztán úgyis megszerválom valahonnan dvd-n otthonra, de szerintem úgy az igazi, hogy először benézzek a moziba, nem? :-)
Tudjátok, a hangulat...Mozi feeling...