Terminator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
"Nem feltétlenül kell 2 órán át a lerombolt jövõben játszódnia. Mi lenne, ha az idõben menekülve játszódna a történet:

- rómaiak
- második világháború
- dínók
- western jelenetek"

Na ezzel ölnék meg csak igazán a Terminátor "univerzumot"!!!!!!!!!!!!!

A lehetõ legszánalmasabb marketing fogás lenne, szerencsére erre szerintem vajmi kevés az esély!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Az alegységekkel ÁTJÁTSZÓÁLLOMÁSOKON kerszetül kommunikált. Ezek ilyen nagyobb póznák lehetnek, amik felerõsítik a rádiójeleket. Ha egy ilyet elvesztettek, akkor egybõl jött a helyreállítás.
Az viszont számomra eléggé egyértelmû, hogy a skynet a háború elsõ perceiben/óráiban elintézte a fontosabb mûholdakat, hisz ezekkel nagyon megnehezítette az emberi kommunikációt!

Ezt nem én találtam ki, hanem valmelyik könyv szerzõje!

Csak úgy mint a monitorfrissítéses gyilokot is. Én elképzelhetõnek tartom, persze ettõl még lehet, hogy hülyeség!

Blasta
Te kis nagyon buta!
A fórum neve: JÁTÉKOSOK FÓRUMA!
A topik neve: Terminator 3 - War of the machines

Ebbõl neked egyértelmü volt, hogy itt azok beszélgetnek, akik látták a filmet??????????????

Ájm szo szorri! Akkor biztos én néztem el valamit....

shaba23
he-he!!!
Kandurex
ja😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Grave Digger
Nekem hajnali négyre jött le a dc-rõl, oszt egybõl meg is néztem, háááát nekem nagyon teccett.
Mikó jön a negyedik?

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

HuAn82
Õ kereste a hulyegyerek.hu-t?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Ja,csak valóban vicc!Ugye nem vetted komolyan?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
Csak vicc, nézz körül a DCn+SMSweb-en stb.

Kandurex
Kisficege...há mi van? Meguntad a Diablo3at?

HuAn82
www.bsa.hu nagyon jó oldal!Ja meg segítõkészek is!Fordulj hozzájuk biztos segítenek!

HuAn82
Totál részegen sikerült megnéznem a filmet tegnap..ö,vagyis ma.NAGYON KIRÁLY!Most nézem tisztább fejjel...hát igy se rossz!

kisficege
A t3-at honnét lehet letölteni?

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Kandurex
Most akkor jó vagy nem jó?

Kandurex
hmmmmm

Alexease
Meg sem. Az van mar meg nekem, azt linkeltem ide😊
A masik ketto masik formatumhoz van. Az UMS az is SVCD de rosszabb minoseg, a harmadik DivX.
shaba23
ezt szedtem én is
Alexease
😊
Valaki gyors volt😊
Kandurex
Nem. Már van ott is 😊 Most olvastam:

A wicket féle T3 fordítás SVCD-hez igazítva.
2x800MB MPEG2,(cd1 00:52:02, cd2 00:48:06)
Feltöltõ neve hjano (wicket) (1 feltöltés)

Alexease
Szerintem told fel a http://www.felirat.sk a neveddel. Biztos orulnek neki, es megis a Te Munkad.
Alexease
Amugy csak nehany felirat csuszik eszrevehetoen, es max 1 sec-et. Vagyis nem veszes. Meg amugy is csak 1-2x-i megnezesre van, aztan torles. nem hinnem, hogy valaki meg akar tartani eft TS-t?!
Kandurex
Kiigazítottam az elcsúszást, akinek kell jelezzen 😊

Alexease
Volt meg nehany ami fontos. Az hogy csak a mozibol maradt ki, vagy csak az europai vagy Magyar mozikbol, azt nem tudom.
Alexease
Az idozites. De orulj neki, hogy eldolgozott vele 1-2 napot hogy megcsinalja. Ahoz kepest tokeletes.

De ha nem tetszik, szerezz be egy Subtitle Studiot, es javitsd ki. de ha nincs erre egy-ket szabad napod igy nyaron, akkor varj nehany napot, es talan megcsinalja valaki.
De ami az eredeti filmbõl kimaradt, az az, hogy hibásan alakítgatta át magát, mert összefolyt a lába a talajjal, felvette annak a színét, mert megsérült. Így látta a végén John, hogy melyik az igazi anyja, mikor felvette Sarah alakját a T1000-es. Ezt nem is tudom, miért csak a dvd-re tették fel (meg persze a könyvben is le volt írva...), az eredeti mozifilmbõl meg kihagyták...Pedig ez egy fontos láncszem volt...

de csak az miutan eppen osszeszedte magat latszott rajta hogy serul utanna mar vigan alakitgatta maga, Conor anyjat is lemasolta.

May the force serve you well!

jo de ahoz nagyon le kell huteni, egy teherauto folyekony nitrogen kellent neki azt nem birna ki semmi sem, mar igy is eleg tapos volt hogy osszeszedte magat.

shaba23
király
Kandurex
feliratok.sk.

..dicsértessék wicket munkája.

Alexease
A T3-hoz ki jott a Magyar felirat, akit erdekel. TCF SVCD 2CD
T3 Tcf SVCD Hun

Ha valakinek az UMS kell, azt is felteszem.
Dehogynem lehet kinyírni a T1000-est kohó nélkül. Lásd, lefagyasztod, mint amikor a folyékony nitrogén ráömlött, aztán csak annyi kell, hogy" Hasta la vista Baby!" :-) Ezernyi szilánkra törik. Csak össze kell gyûjteni, betenni a mélyhûtõbe, és kész! :-) Sose jönne ki magától!
Bár ha elromlik a hûtõ, akkor nagy bajban leszel, az tuti!:-))
Mellesleg, mikor a kohó hõje kiolvasztotta, és megint feléledt, nem volt tökéletes, mert megsérült a lefagyasztás során...

csak vicc volt,te ...t800😊

nem jött be semmi, jó a webcím?

War. War never changes.

a game mikor jon ki???

www.filmek.sk 😄

És a filmet honnét lehet leszedni? 😊

War. War never changes.

Kandurex
ejha még tovább pörög a fórum 😊)

a felirat a T3-hoz letölthetõ: www.felirat.sk

nem, mert nem serul tolle te. Olvass mar vissza kicsit 45% anyagvesztesegnel lepnek fel a t1000nel anomaliak. Addig semmi baja. Jo elrepult max 100m re par darabja de azok visszatalanak hozza, ennyi nem serult semmit.

Tényleg? És mikro a T800-as fejbelõtte a végén az asszem critical hit volt 😊 Az is elég lett volna + még pár lövés.

War. War never changes.

az csak 1 film volt 😄
nehogy mar neked mindent bemeseljekek
de koho nelkul nem lehet kinyirni es az nem tul sok van.

BADE
A feliratot honnan szedhetem le?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Azért a T1000-es sem mindenható... pl anno egy db. T800-as végzett vele 😊

War. War never changes.

a t1000 siman kinyirna 10 t800,csak felveszi az alakjukat aztan szilovik egymast, ha egy par golyot kap a t1000 ez az meg sem kottyan neki. Csak arra kell vigyaznia hogy ne menjen aceluzem kozelebe 😄D

ja en sem ertem ha elpusztitottak minden terminator chipet akkor hogy tudtak kifejleszteni a skynetet?

ha kicsit visszaolvasol, ott mi mar targyaltuk ezt a temat 😊

Idõparadoxon.
De valahogy el kell kezdõdnie mindennek , hiszen véletlenek nincsenek , csak ok és okozat.
Hát cimbi úgy hiszem a te inteligenciáddal vannak problémák.
Sörivással meg csak azok vágnak fel egy fórumon akik ritkán ihatnak , ha éppen a szülök magára hagyják és nem szólnak rá... 😊))

Mellesleg magátol értedödõnek vettem , hogy ebben a fórumban , javarészt azok az emberek mondják el a véleményüket a filmel kapcsolatban akik már látták.

Al Bundy23 ! A film utolsó mondata " A háború elkezdõdött" Szerintem tutira megcsinálják a folytatást.
Skynet
Egy biztos...ez a skynet elszabadul és kilövi az atomrakétákat,atomháború,gépek átveszik az uralmat még mindig színvonalasabb és hihetõbb mint a matrix féle ember repülõvel füstöt húz az égre hogy napfényenergia ne legyen a gépeknek,stb baromság...
fm
elõször értelmezd újra az iq rövidítés jelentését,azután próbáld újrafogalmazni a mondatod 😄

Ennyi erõvel idõutazás sincsen...