Terminator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- rómaiak
- második világháború
- dínók
- western jelenetek"
A lehetõ legszánalmasabb marketing fogás lenne, szerencsére erre szerintem vajmi kevés az esély!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az viszont számomra eléggé egyértelmû, hogy a skynet a háború elsõ perceiben/óráiban elintézte a fontosabb mûholdakat, hisz ezekkel nagyon megnehezítette az emberi kommunikációt!
Ezt nem én találtam ki, hanem valmelyik könyv szerzõje!
Csak úgy mint a monitorfrissítéses gyilokot is. Én elképzelhetõnek tartom, persze ettõl még lehet, hogy hülyeség!
A fórum neve: JÁTÉKOSOK FÓRUMA!
A topik neve: Terminator 3 - War of the machines
Ebbõl neked egyértelmü volt, hogy itt azok beszélgetnek, akik látták a filmet??????????????
Ájm szo szorri! Akkor biztos én néztem el valamit....
Mikó jön a negyedik?

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
NAGYON KIRÁLY!Most nézem tisztább fejjel...hát igy se rossz!

A masik ketto masik formatumhoz van. Az UMS az is SVCD de rosszabb minoseg, a harmadik DivX.
A wicket féle T3 fordítás SVCD-hez igazítva.
2x800MB MPEG2,(cd1 00:52:02, cd2 00:48:06)
Feltöltõ neve hjano (wicket) (1 feltöltés)
De ha nem tetszik, szerezz be egy Subtitle Studiot, es javitsd ki. de ha nincs erre egy-ket szabad napod igy nyaron, akkor varj nehany napot, es talan megcsinalja valaki.
May the force serve you well!
..dicsértessék wicket munkája.
T3 Tcf SVCD Hun
Ha valakinek az UMS kell, azt is felteszem.
Bár ha elromlik a hûtõ, akkor nagy bajban leszel, az tuti!:-))
Mellesleg, mikor a kohó hõje kiolvasztotta, és megint feléledt, nem volt tökéletes, mert megsérült a lefagyasztás során...
War. War never changes.
War. War never changes.
a felirat a T3-hoz letölthetõ: www.felirat.sk
War. War never changes.
nehogy mar neked mindent bemeseljekek
de koho nelkul nem lehet kinyirni es az nem tul sok van.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
War. War never changes.
De valahogy el kell kezdõdnie mindennek , hiszen véletlenek nincsenek , csak ok és okozat.
Sörivással meg csak azok vágnak fel egy fórumon akik ritkán ihatnak , ha éppen a szülök magára hagyják és nem szólnak rá... 😊))
Mellesleg magátol értedödõnek vettem , hogy ebben a fórumban , javarészt azok az emberek mondják el a véleményüket a filmel kapcsolatban akik már látták.
Al Bundy23 ! A film utolsó mondata " A háború elkezdõdött" Szerintem tutira megcsinálják a folytatást.