Terminator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy egy gépnek mik lehetnek az ambíciói a jövõvel kapcsolatban, arról még elképzelésem sincs, lévén nem vagyok gép (asszem :-))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Írja csak le a véleményét! Legyünk objektívak, hallgassuk meg a másik oldalt is, akiknek nem jött be! Nem hinném, hogy elvenné a kedvünket a filmtõl. Én amúgy se várok sokat tõle! Ezzel a nõiterminátorral már eleve hátránnyal indul nálam...:-D
War. War never changes.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az Ace Mega codecs-ben benne van.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Most akkor a végén a gépek nyernek? Mert ugye mutatják, hogy szétbombázzák a Földet, de az igaziból is megtörténik, vagy csak egy fantáziakép. Nem értettem ugyanis annyira az angol szöveg miatt.
May the force serve you well!
http://sg.hu/cikk.php?cid=28322
nevetséges hogy csak 1 honap mulva jön be hozzánk a film 😞((((( lehet én is letöltöm
Kicsit lelomboztál. Azért látnom kell nekem is.:-)
Egyébként most láttam dvd-n a kettõt. Hát, a hang olyan (dolby dts), meg a látvány, hogy nyugodtan oda lehet tenni a mai csicsás filmek közé, még ma is nagyon üt! Majd leszakadt a fülem, annyira dübörög, fõleg Schwarzi puskája az elején:-)
Ebben nem igazan biztam, es sajnos be is jott. Nem azt mondom hogy rossz, de messze elmarad a masodik resztol.
Milyen munkahely??? Áruld el? :-)))
De gondolom, a Termi 3 csak megéri, nem?
Ha meg már látnám a mozi elõtt, akkor nem lenne értelme beülni, nem? A Mozi feelinghez hozzátartozik az is, hogy nem tudod, mi lesz a vége a filmnek.:-))
Tudjátok, a hangulat...Mozi feeling...
sztem másold fel winyóra ha teheted az bizta.. a többit meg írta Shaba
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kodek semmi extra XP-s pack, DivX505Bundle, Media Player Codecs ennyi...+ac3 de az más😊
MI VAN? 
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
csak az meg sehol

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A Commandcenterben az építõrobot gyártása ikonra kattogott...na azok építették a Terminator Factory-t
Szépen, lépcsõzetesen! Elõször kicsi-építõ robotokat gyárott, illetve már meglevõket módosított! Foglamam sincs, hogyan lehet megoldani, de biztos volna rá mód, hogy elõbb utóbb automatizállt gyárakat húzhasson fel!
Mivel csak arról szólnak a könyvek! De párat biztos megtartott magának! (esetleg lõtt fel újakat..:-DDDD)
ne hulyeskedj mar. csak a muhold jo ilyesmire.

:-)
EL kéne olvasni a sorozatot megint. Most úgyis aktuális...
A a frissiteses dolog tenyleg hulyesegnek hangzik, fejfajats azt lehetne vele okozni, de olni nem. Esetleg 10-20 ev allat 😄