1059
Terminator 3 a film
-
#652 jaja nagymértékben megváltoztatta a mellméretét is :) -
#651 hm nekem csak a vége tetszett. Amugy ratyi egy film :D -
Dns5000 #650 ez hulyeseg, akkor a kover faszit hogy masolta le?
eleg nagy mertekben tudja veltoztatni a meretet.
Meg amikor a padlo volt akkor hany szaz km husszunak es szelesnek lellet volna lennie hogy ugyanakkora maradjon mint az eredeti alakja ? -
#649 talán hasonlítsd össze a filmet az első két résszel. -
#648 hát szerintem meg nem....annyi hülyeséget összehordott az a segg hogy már-már fáj... -
#647 egeen...jó kritika...sajnos : -
TheZsenyka #646 "Az egy kultúrtörténeti és szimbolikai mérföldmalomkő lesz, amikor egyszer csak azt vesszük észre, hogy az egyetlen megmaradt szuperhatalom elnöke a Terminátor."
Olvassátok el, nagyon jó... :D -
#645 Nem tudta, csak azonos méretű tárgyat tudott másolni, ezt mondta is a terminator. -
Dns5000 #644 azt a t1000 tudta, nem ujdonsag -
#643 hát én is v. 1-1/5 hónapja :) -
#642 Én már láttam -
#641 .... -
#640 volt ot smiley is -
#639 mindegy én megyek a premierre :DDD -
[Walaki]D`Lair #638 szerintem pont hogy legalább olyan jó volt mint az 1 vagy a 2.... -
#637 A könyvek alapján a Skynet nem olyan lol,hogy egy terminátorba töltse le magátEgyrész ennek a terminátor kapacitása szab határt.Másrészt pedig elég ésszerütlen döntés lenne részéről,mivel a jővőben terminátornak lenni sem túl hosszú életü "dolog". -
#636 Ezt én is nagyon jól tudom(csak egy szoftver), de ha elolvasod megint a #629-et, ott láthatod, hogy azt írom, hogy a programját beleírja egy robotba. -
#635 Most nem értem, hogy hogy jön ez ahhoz a hozzászólásomhoz. -
#634 A Skynet nem robot és nem gép.... -
#633 egyik könyvben írták hogy ott porosodnak egy pár ember csontvázai :)) épp egy piros gombot akartak megnyomni, vajon mi lehetett az?? :))) -
#632 a föld alatt egy szuperbiztonságos katonai bázisba van :) -
#631 bennem van... :) -
#630 huha ! lig tertem magamhoz a film utan !!! eszmeletlen kegyetlen kiraly film !!! -
#629 Ja, és szerintem tuti hogy lesz Terminator 4, mivel nem lett befejezve a történet. Hisz csak most kezdődik a háború. A 4-ben meg nem is fontos, hogy játszon a Schwarzi, mert ott már ugyis rengeteg robot lesz, és nem hiszem, hogy lenne kiemelkedő robotszereplő. Legfeljebb a Skynet, de hát neki nincs is teste. Vagy netán belehelyezi magát egy szuperspéci Schwarzi testbe?:D -
#628 Persze vannak kivételek, de a Terminator 3 nem az. -
#627 Amugy szerintem nem rossza film, de az 1-et és a 2-t messze nem éri utól. Meg aztán tényleg nagyon rövid. Régen egy normális film másfél órás volt. Ma a gyenge filmek és a vígjátékok másfél órásak. -
#626 Nyugi Zsenyka nyugi! :DDD -
TheZsenyka #625 És amikor már régóta harcolnak a LÁTHATATLAN meg a G.I. Joe valamint a HOKEDLI terminátorok, jöhetnek az eredetiek, mert mindenki azt fogja hinni, hogy azok csak megtévesztés céljából jönnek, és mindenki mögéjük fog lesni, hogy hol lehetnek a valódi ellenfelek. Elmondom mi az elképzelésem: miközben az ellenállók a valódi (de kamunak hitt) terminátorok mögé les, addig a valódi (de félrevezetésnek hitt) termik legyakják az ellenállókat.
Közben jött még ötlet: lehetne még egy fajta terminátor, mégpedig a SZOBOR terminátor. Totális deceiving. NAAA?
-
TheZsenyka #624 Izé... azonban... ez durvulens nyelvtani tévelygés volt... szóval azonban, nem pedig azomban. -
TheZsenyka #623 Azomban az álcázást lehet fokozni. Kitaláltam egy terminátort, ami úgy néz ki, mint egy HOKEDLI!!! Garantált megtévesztés!!!
KIRÁLY VAGYOK VAGY NEM??!! -
TheZsenyka #622 Másik elképzelésem, a mini terminátor. Tök olyan mint a T-800, de G.I. Joe bábúnak van álcázva... igazi beszivárgó egység...
KI A KIRÁLY???!! -
TheZsenyka #621 Ja, mint tudjátok, a T-1000 modellt nagyon nehéz überelni... Mit lehet még kitalálni, filóztam magamban. Serendipity!!!
LÁTHATATLAN TERMINATOR!!!
NA??!! KI A KIRÁLY BABY? -
#620 Godzilla??? -
#619 jah és a Conanra is igent mondott -
#618 a Feltámad a vadnyugat-ban Arni+Bruce W+Sly fognak játszani :) -
Csaba #617 Dehogy! Ha minden kötél szakad, akkor beáll Van Damme, vagy esetleg valami Rock-féle pankrátor, oszt' el van intézve. Bár szerintem Schwarzi semmi pénzért sem lenne hajlandó kiadni a kezéből a szerepet, még majd a Termi 10-ben is ő fog játszani, úgy húsz-harminc év múlva, tolókocsival, meg bottal.:-))
Mellesleg mindjárt jön a hazai mozikban is! -
#616 Ja, Teminátor6: egy öreg, ráncos, reumás terminátor osztja az igazságot, meg az asztalravisszát :) -
#615 hát azt várhatod, mert minden valószínűség szerint ez volt Schwarzi utolsó filmje (talán True Lies 2 még lesz) -
#614 Az lesz csak a full égő.
Terminator 4
Már a neve is gázos.
Utána meg persze kihagyhatatlan az 5. Az olyan szép kerek szám....
Broáffff -
#613 Nagyon jó film! Már várom a 4. részt:-))))))