595
avagy mekkora cipőt hordasz?
-
#235 jóvanna...felidegesít ez is...már másodszor olvasom hoyg 2k hozzászólással ne beszéljek...
kicsit idegesítő.... -
DecenS #234 Na azért ez a hozzászólás sem a fellegekben szárnyaló intelligenciáról tanuskodik :))) -
#233 mike bazzeg....2k hozzáswzólással....
primitív vagy bazzeg.... -
KTC #232 Mán nem vagyok itt. :DD
Amúgy meg 6 pont. -
#231 ez testorkodes? -
#230 pihenjel. -
KTC #229 Ja én már nem vagyok itt! :DD
Elfelejtettem :)) -
KTC #228 :DDDDD
Sztem nincs szüksége testőrre :DDD -
#227 Nem hagyom hogy SQJ-t kiturjak -
KTC #226 Na én innen egyenlőre távozom, békésebb vizekre.
-
#225 2307 hozzaszolassal ne jartassa senki itt a pofajat, foleg ilyen hangnemben nem
Mike -
KTC #224 Igen, és nehéz változtani rajta. -
DecenS #223 A stílus maga az ember -
KTC #222 Látom Te is észrevetted. :))
A "hogy" szóra is jobban oda kéne figyelnie. -
DecenS #221 "Sir Quno Jedi mondon le!"
-
#220 És hoyg ezt a tömeget összeszmláljuk, csináltam egy petíciót, a témával kapcsolatban:
ITT INDENKI ÍRJ ALÁ AKI NEM KEDVELI MR. SIR QUNO JEDI-T!!! -
#219 Dzsedájkám....
te azt hiszed hogy azért vagyok kiakadva tőled mert borcsaára rászáltál....arrról is megvan a véleményem amit a nőnemű egyedekkel művelsz itt, de az egy másik téma...
az hoyg vinyllel is összeakadtál az nem az én érdemem, nem köthető ahhoz hogy hűdenagy haveok lennénk...pláne azért mert nem is nekem mondta hogy kicsit unalmasnak talál már ő is téged.
a másik hoyg te vinylt nem szólhatod le....
ezt vésd a fejedbe...mivel meg sem közelíted őt jellemben...ha összehasonlítanálak téged vinyllel, az olyan lenne mintha intelligencia alapon 9sszehasonlítanék egy professzort egy hörcsöggel....tudod...ott le lennél a kisebb...
a szpemmelésed egy dolog...tudod, kis mértékben azt mondja az ember hoy ok, de ahogy te csinálod az már bunkóság...
a gond a hozzászólásaid jellegével, hangnemével, a többiek iránti "tiszteletlenséggel", lenézéseddel (bár ez asszem benne van az előzőben is) van.
Ez az amire sose fogsz rájönni, esetleg változtatni rajta...
a tömeg meg nem mi ketten vagyunk...ha jól emléxem már csatlakoztak.....
de neked az esne jól ha mindenki szépnek okosnak, egyszerűen tökéletesnek mondana....
mret leszólsz mindenkit, tök mindegy hogy kiaz...mert hozzád képest mindenki alsóbbrendű.
Megmondanád ki vagy Te?
-
KTC #218 Naná!:) -
#217 Jó vagy. -
KTC #216 Hátha mást érdekel :)) -
#215 #119 :) -
#214 Ha nem érdekel, akkor meg minek... -
KTC #213 ja, különben annyira nem érdekel.
Nem kell sietni a válasszal:)) -
#212 Én már elmondtam, innetől szabad a gazda ! -
KTC #211 oké,lassan már mindent tudok , csak azt nem hanyas cipőt hordotok, pedig ebben a topicban az téma azt hiszem :DDDDD -
#210 Félszemű Jediként szoktak így is becézni, de csak EGYSZER ! -
#209 Felétek így hívják Popeye-t ? :)) -
#208 Kössz nem, most éppen Szürke Jedi vagyok, úgyhogy csak spenótkonzervet eszem ! -
#207 Kösz nem, a klingon gasztronómia nem tartozik a kedvenceim közé. :)
Egy kis friss gépolajat ? :DD -
#206 Hmmm, ez nem volt logikus válasz ! Majd meghálálom vulkáni ! Egy kis friss ghak-ot ?!! -
#205 Oldd meg a problémád... :D -
#204 És spamelésnek hívjuk, ha vki offtopik hozzászólásokkal tesz tele 1 topikot, azaz amit a kedves SG-ROBOT-SQJ007 napi szinten művel. :D -
#203 Ez túl hosszú ! Csak három sor fér az aláírásomba ! Fogalmazd meg lécci 200 karakter alatt ! :DDD -
#202 #109 -
#201 Oh, köszönjük a hathatós intézkedést hegyesfülű barátom ! -
#200 Várj, a gumiban már 1x leírtam vhova. -
#199 Ja ! Épp azt csinálod, teleszemeteled offtopic (nem témába vágó) információkkal a topic-ot ! :DDD Aztán majd egyszercsak majd téged is jól lecsesznek kedves kis fickók ! :DDD -
KTC #198 Na, szerinted mostmár kéne tudnom, hogy mi az a szpemm, v. mi? -
#197 Magyarul volt, de ha Tuvok tactical/security officer urat megkéred, bizonyára szívesen kifejti erről vulkáni nézeteit ! -
KTC #196 Az mi? Magyarul, ha kérhetném!