595
avagy mekkora cipőt hordasz?
-
#315 Hazudsz -
#314 47 -
Jhon Balu #313 adidas gyárt ekkora cipőt is -
Jhon Balu #312 45 -
#311 44 -
crx #310 52-es és nem találok rá cipőt. -
Puntigamer #309 nekem 45 körüli -
#308 Mármeg miért ??? 56-os lábra is van cipő, csak fel kell keresni a megfelelő cipőboltot (nekem is 50-es). -
#307 A 46-os azért nem olyan vészes...nekem is akkora van, és találtam eddig mindig a lábamra valót :DD -
Sekler #306 én 46 os és nagyon rossz mert nem találok rá méretet csak valami gagyit, nem tudjátok melyik márka gyárt ekkora csónakot? EGy havernak 50-es lába van és külön cípész kell hozzá:) -
Ben C #305 mivan???? -
#304 Ersatz ??? -
#303 tudtommal nem hozzád szóltam... -
#302 nemmondod??? -
#301 kérjem meg arra hoyg ne legyen paraszt? hát szerintem neki kellene rájönnie. -
#300 Te Mike, te gondolatolvasó vagy ! -
#299 szerintem a varászszó a KÉRLEK
a sok szitkozódás között el is felejtkeztél erről
pedig milyen egyszerű -
#298 etvagy??? -
#297 az hogy egy hülye buzi topikszétbaszó köcsög vagy...
aszem eltaláltam...
midnenki tud kultúráltan flémelni ott, ahol annak a helye van...tudod...gumiszoba...
et vagy a kivétel... -
#296 miavarázsszó??? -
#295 gyere már át a gumis topikodba flémelni, ne ezt basszuk szlét...tudomhogy ennek a tiopivnak a szétbaszása lelked megnyugvásához vezetne ,viszont midnenki más utálná...tehát a petíxcio sir quno jedi ellen topicba gyere. -
#294 személyeskedünk??? -
#293 Sajnálom anyádat....
gyereket várt, erre te jöttél... -
#292 velem??? -
#291 ha olyan hűde intelligens vagy, akkor miért newm lehet veled normálsian vitázni? -
#290 én??? -
#289 elmész a picsába... -
#288 igen??? -
#287 vicces...
jó érzés mindig csak 1 szóval válaszolni? -
#286 szarérzés??? -
#285 ti vaygtok hülyék nem én...
nem udom mia faszt zavar titeket, hoyg a miskolc connection it van?
senkit nenm zavar, csak kötekedni akartok...
kár hoyg alaptalan... -
#284 nemmondod ??? -
#283 tudjátok, vannak olyaanok hoyg fórumtali....és a miskolciak oda irogatnak, ott értesülnek ha lesz valami buli, illetve a bulin történt eseményeket ott tárgyaljuk ki.
-
#282 de.
ja. és nem magántopic, hanem kiváncsika vagyonk ki miskolci még rajunk kivül. (eeeenyi)
de asszem ez má garret is megirta. -
#281 Ezt nem gondolod komolyan ugye ?!! -
#280 miskolc connection: fiuk lányok kapcsolatok
csak ennyi
36 os. -
#279 SG miskolc connection - itt az azt jelenti, hogy a fiuklanyokban, kisgyagyam -
#278 csak titeket zavar, hogy masok beirnak a topikotokba
ugye, ugye -
#277 érdekes...megkérdezem majd borcsát is meg vinylt is hogy mikor folytattunk itt magánbeszélgetést...
kíváncsi vagyok mit fognak válaszolni.
Az ismerkedős topic a sajátban van....az SG miskolc connection meg a fiuk lányokba, de attól függetlenül szerintem senkit nem zavar, ha ott beszélgetünk (only the miskolciak...) -
#276 Okos jó van, a dzsedáj nem erről beszél... mindegy, nyomjátok a hülyeséget csak.