595
avagy mekkora cipőt hordasz?
  • Sir Quno Jedi
    Ja, figyeltelek ! :DDD
  • Tuvok #194
    Te már csak tudod !
  • Sir Quno Jedi
    Ügyes vagy ! Kezded érezni milyen is a szpemm ! :DDD
  • KTC
    JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJjJJJJ
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Az a jó... Nem könnyű ösztönből cselekedni egy magamfajta gépnek !
  • KTC
    Ezt észre vettem.
    Erre is van egy bölcs gondolat, csak most nem jutik az eszembe:))
  • hykao #189
    Ált. 42-es cipők, de volt amelyikből a 41, 43, 44 volt a jó...sőt mostanság némelyik cipőből még a 46-os sem jó szélességre...LOL.
  • Sir Quno Jedi
    Csak mondád, hogy nekem is van elgondolkodni valóm. Hidd el néha kicsit túl sokat is agyalok, ez az egyik porblémám !
  • Sir Quno Jedi
    Ja, zajlik az élet midenfelé ! :DDD
  • KTC
    De sokat válaszoltál! Nahát!:DD
    Nem is tudtam ,hogy én az előbb ennyi mindent kérdeztem!
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy itt mindössze arról van szó, hogy vannak akik nem szeretik a jelenlétemet, ez előfordul ugye. Mivel Match és Vinyl jócimborák így nem különösebben izgat mit akarnak (ők a "tömeg"), mit tegyek, vagy ne tegyek. Jogukban áll azt tenni amit akarnak, mintahogy nekem is. Mivel ráadásul elfogultak velem szemben és még van mit nőniük, így ugye nem baj, ha nem kérem azonnal az SG vezetőségét, hogy végleg és azonnal bannoljanak ! Ugye nem ?!! :DDD

Szal. erről ennyit, ha nem tetszik nekik a "pofám" majd kerülnek maximum, ehhez joguk van ! :DDD

Ha pedig 1x "tömeges" közútálatnak örvendenék, max. megszavazza az SG közönsége és kivágnak innen. Ez így működik, szabad ország, szabad fórumán (naív vagyok mi :DDD) !
  • KTC
  • Sir Quno Jedi
    Aznehézlesz... :DDD De maj'jól mekkpróbálom és IGEN én szívesen válaszolok neked, ha nem veszed sértésnek !
  • KTC
    Ha nem írnék ide semmit, arra is válaszolnál? :DD
    Különben darázsfészekbe nyúlni, nem bölcs dolog, de az idézet engem nagyon megfogott mikor olvastam, és nem árt ha mindenki elgondolkodik rajta , többek közt Te is. :))
  • Sir Quno Jedi
    AZisjó ! :DDD
  • KTC
    Akkor pléhboy? :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Látom szereted a darázsfészkeket ! Ez elismerésre méltó ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Jodi ??? :DDD
  • KTC
    "Az emberek rendszerint azért nem fogadnak el egy-egy igazságot, mivel bántja őket az a forma, amelyben közlik velük."
    Ezen most mindenki elgondolkodhat, szerintem nagyon találó.
    Ez most a Jodi <-> köznép vitáról jutott az eszembe.
    Gondolatom nem fog válasz nélkül maradni azt sejtem és csak abban reménykedek , hogy finoman fog kiosztani. :))
    Ja és 38-39-es :))
  • Sir Quno Jedi
    Azt hiszem nem én kezdtem így, hogy "pöcsössulinetes suhancok". Ha úgygondolod én szóltam be neked, akkor csak sajnálni tudlak. Nekem lenne jogom azt mondani, hogy "elég volt belőled ennyi", de látod nem teszem. Nem ártana egy kis kultúrát tanulnod és magadra erőltetned, mielőtt másoknak beszólsz ! Nem mind1, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...
  • Sir Quno Jedi
    Visszajöttél... Akkor üdvözletem ! :DDD
  • peet69
    Má szorul de még ráá megy :DDDD
  • VinylToy #173
    Ja...

46-os a lábam. De talán a 45,5-es cipő is jó lenne rá!
  • Sir Quno Jedi
    Szervusz
  • VinylToy #171
    Nekem mára elég volt belőled ennyi. Viszlát
  • Sir Quno Jedi
    Éld meg így ha jólesik ! Nem tartozom számadással neked sem többek között és tudtommal én soha nem kötöttem beléd.
  • VinylToy #169
    Éljen...!!!

Okoskodás rulez! :)
  • Sir Quno Jedi
    Ez is szíved joga. Ne ítélj meg másokat ! Első lecke. Nem tudhatod mit, miért csinálok és nem is hiszem, hogy tudnod kéne ! Ha majd máshogy döntök, észre fogod venni...
  • VinylToy #167
    Szerintem pedig semmi köze ennek ahhoz amire te gondolsz, egyszerűen csak néha már unalmas mindenhol a te nevedet látni, és a még unalmasabb hozzászólásaidat olvasni...

Ha valamelyik témához nem tudok hozzászólni, akkor nem próbálok meg mindenáron vicceset mondani, csak azért hogy legyen ott valami. Ennyi
  • peet69
    Ok akkó off vok
  • Sir Quno Jedi
    Máshol is próbálkozik, ne aggódj.
  • Sir Quno Jedi
    Tudtalan vagy, ezenkívúl nem hozzád szóltam. Megérdeklődném, ki a kötekedő ???
  • peet69
    Sztem nem akart ellenségeskedni se fenyegetőzni !
  • Sir Quno Jedi
    El vagy tévedve. Match más dolog miatt ellenséges velem, de azt hiszem ehhez semmi közöd. Ha ő, vagy a spanjai a "sok ember", akkor talán megérted, hogy még egy vállrándítást is kár pazarolni az érvelésedre. No offense !
  • VinylToy #161
    hehehehee...

Vicc vagy! Szerintem neked kellene elgondolkodni kicsit dolgokon!
  • Sir Quno Jedi
    Hűtsd le magad Rómeó ! Ha ellenségeskedni/kötekedni akarsz, akkor keress olyat aki vevő rád ! Nem vagyunk egy súlycsoportban (semmilyen szinten).
  • VinylToy #159
    #156,#158

a példa engem igazol...
  • peet69
    Megerősítve :D
  • Sir Quno Jedi
    Sajnálom ha így érzel, de ehhez jogod van ! A sok emberre meg nem illik hivatkozni, csakis a magad nevében mondhatsz véleményt. Még ha mondjuk "tömegek" is állnak mögötted !
  • Match
    viszont kijavítanám, hogy szerintem nem sok, hanem egyre több...