595
avagy mekkora cipőt hordasz?
-
#195 Ja, figyeltelek ! :DDD -
#194 Te már csak tudod ! -
#193 Ügyes vagy ! Kezded érezni milyen is a szpemm ! :DDD -
KTC #192 JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJjJJJJ
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#191 Az a jó... Nem könnyű ösztönből cselekedni egy magamfajta gépnek ! -
KTC #190 Ezt észre vettem.
Erre is van egy bölcs gondolat, csak most nem jutik az eszembe:))
-
#189 Ált. 42-es cipők, de volt amelyikből a 41, 43, 44 volt a jó...sőt mostanság némelyik cipőből még a 46-os sem jó szélességre...LOL. -
#188 Csak mondád, hogy nekem is van elgondolkodni valóm. Hidd el néha kicsit túl sokat is agyalok, ez az egyik porblémám ! -
#187 Ja, zajlik az élet midenfelé ! :DDD -
KTC #186 De sokat válaszoltál! Nahát!:DD
Nem is tudtam ,hogy én az előbb ennyi mindent kérdeztem! -
#185 Amúgy itt mindössze arról van szó, hogy vannak akik nem szeretik a jelenlétemet, ez előfordul ugye. Mivel Match és Vinyl jócimborák így nem különösebben izgat mit akarnak (ők a "tömeg"), mit tegyek, vagy ne tegyek. Jogukban áll azt tenni amit akarnak, mintahogy nekem is. Mivel ráadásul elfogultak velem szemben és még van mit nőniük, így ugye nem baj, ha nem kérem azonnal az SG vezetőségét, hogy végleg és azonnal bannoljanak ! Ugye nem ?!! :DDD
Szal. erről ennyit, ha nem tetszik nekik a "pofám" majd kerülnek maximum, ehhez joguk van ! :DDD
Ha pedig 1x "tömeges" közútálatnak örvendenék, max. megszavazza az SG közönsége és kivágnak innen. Ez így működik, szabad ország, szabad fórumán (naív vagyok mi :DDD) ! -
KTC #184 -
#183 Aznehézlesz... :DDD De maj'jól mekkpróbálom és IGEN én szívesen válaszolok neked, ha nem veszed sértésnek ! -
KTC #182 Ha nem írnék ide semmit, arra is válaszolnál? :DD
Különben darázsfészekbe nyúlni, nem bölcs dolog, de az idézet engem nagyon megfogott mikor olvastam, és nem árt ha mindenki elgondolkodik rajta , többek közt Te is. :)) -
#181 AZisjó ! :DDD -
KTC #180 Akkor pléhboy? :DDD -
#179 Látom szereted a darázsfészkeket ! Ez elismerésre méltó ! :DDD -
#178 Jodi ??? :DDD -
KTC #177 "Az emberek rendszerint azért nem fogadnak el egy-egy igazságot, mivel bántja őket az a forma, amelyben közlik velük."
Ezen most mindenki elgondolkodhat, szerintem nagyon találó.
Ez most a Jodi <-> köznép vitáról jutott az eszembe.
Gondolatom nem fog válasz nélkül maradni azt sejtem és csak abban reménykedek , hogy finoman fog kiosztani. :))
Ja és 38-39-es :)) -
#176 Azt hiszem nem én kezdtem így, hogy "pöcsössulinetes suhancok". Ha úgygondolod én szóltam be neked, akkor csak sajnálni tudlak. Nekem lenne jogom azt mondani, hogy "elég volt belőled ennyi", de látod nem teszem. Nem ártana egy kis kultúrát tanulnod és magadra erőltetned, mielőtt másoknak beszólsz ! Nem mind1, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik... -
#175 Visszajöttél... Akkor üdvözletem ! :DDD -
peet69 #174 Má szorul de még ráá megy :DDDD -
#173 Ja...
46-os a lábam. De talán a 45,5-es cipő is jó lenne rá! -
#172 Szervusz -
#171 Nekem mára elég volt belőled ennyi. Viszlát -
#170 Éld meg így ha jólesik ! Nem tartozom számadással neked sem többek között és tudtommal én soha nem kötöttem beléd. -
#169 Éljen...!!!
Okoskodás rulez! :) -
#168 Ez is szíved joga. Ne ítélj meg másokat ! Első lecke. Nem tudhatod mit, miért csinálok és nem is hiszem, hogy tudnod kéne ! Ha majd máshogy döntök, észre fogod venni... -
#167 Szerintem pedig semmi köze ennek ahhoz amire te gondolsz, egyszerűen csak néha már unalmas mindenhol a te nevedet látni, és a még unalmasabb hozzászólásaidat olvasni...
Ha valamelyik témához nem tudok hozzászólni, akkor nem próbálok meg mindenáron vicceset mondani, csak azért hogy legyen ott valami. Ennyi -
peet69 #166 Ok akkó off vok -
#165 Máshol is próbálkozik, ne aggódj. -
#164 Tudtalan vagy, ezenkívúl nem hozzád szóltam. Megérdeklődném, ki a kötekedő ??? -
peet69 #163 Sztem nem akart ellenségeskedni se fenyegetőzni ! -
#162 El vagy tévedve. Match más dolog miatt ellenséges velem, de azt hiszem ehhez semmi közöd. Ha ő, vagy a spanjai a "sok ember", akkor talán megérted, hogy még egy vállrándítást is kár pazarolni az érvelésedre. No offense ! -
#161 hehehehee...
Vicc vagy! Szerintem neked kellene elgondolkodni kicsit dolgokon! -
#160 Hűtsd le magad Rómeó ! Ha ellenségeskedni/kötekedni akarsz, akkor keress olyat aki vevő rád ! Nem vagyunk egy súlycsoportban (semmilyen szinten). -
#159 #156,#158
a példa engem igazol... -
peet69 #158 Megerősítve :D -
#157 Sajnálom ha így érzel, de ehhez jogod van ! A sok emberre meg nem illik hivatkozni, csakis a magad nevében mondhatsz véleményt. Még ha mondjuk "tömegek" is állnak mögötted ! -
#156 viszont kijavítanám, hogy szerintem nem sok, hanem egyre több...