Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sgmbulldog
Pfffffffffff

Ugyebár a softairel van bajod. A softair ingyenes, a staff nem kap fizetést vagy juttatást, és a staff tagjai nem szerveznek játékot.

Tehát baromira nekünk ártasz. Szokás szerint mellélõsz, és MÉG TÖBB barátot szerzel. Nyugodt alvást kívánok ha megteszed <#bohoc>

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

lac coo
Tor-t ismered? 😊)
Ne röhögtess ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hitman76
Fing a szélben.
Geccoo utolsó nagyhalála, kutyát sem érdekli.

Punker
ja és mielõtt nagyon bele lendülnétek a szájkaratéba:

"
# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem. "

a hozzászólások IP-je tárolva van amúgy.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Mentsétek, adócsalás.com-ra már írtam, remélem jó kis cikk kerekedik belõle .Kezdetnek hírverés .

Menjetek, viszlát !

Csak hogy ne higyje senki, hogy néhány patkány ember azt tesz amit akar ...

Punker
biztos van aki nyer a szervezéseken 1-2 ember, a maradék x ezer meg örül hogy mehet játszani, az hogy mi van egy szervezés mögött nem tudod hisz soha nem voltál rendes játékon nem hogy szerveztél volna. megint dumálsz de nem gondolkozol, kibaszhatsz az egész közösséggel de biztos lehetsz benne hogy nem azokat érintené a legérzékenyebben akikre támadsz mert fogjuk magunkat beülünk az autóba és megyünk külföldre játszani (max nem hetente).

postokat mentheted nyugodtan csak nehogy a tieid is mentve legyenek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Tökömig nem érsz kisgyerek ! 😊))))
Jah, hogy farokhosszabbító fegyver van az oldaladon ? 😊)))

Had lássák, rólatok is eleget látott már mindenki 😊

Hitman76
Cöcöcö! Átmentél fenyegetõzõbe? Nem áll ez neked jól kispajtás!
A nyomorékká veretésnek állok elébe, de nem hiszem, hogy valaha elém mersz állni. Bokáig járnék a véres fekáliában!
Le lettél húzva a klotyón és most vergõdsz, de legalább kimutattad a fogad fehérjét, láthatja mindenki milyen is vagy valójában.

lac coo
Pontosan én mit ártottam a itt fellehetõ, világ életében csicskaként élõ, majd most fontoskodó patkányon kívül bárkinek? 😊))

Az , hogy durcibbak az öt éves fiamnál, nem az én hibám 😊

Meg kell köszönni a kacsacsõrû Hotmannek, aztán jóvan 😊

És hát az adócsalás lopás, én legalább is ugyan úgy elítélem mint aki betör ezer forintért ...

Punker
pontosan mit is ártott neked az az 5 - 10 ezer ember aki itthon AS-ozik?

RoyalPredator
Meghívsz VIPnek?😛

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
És hogy honnan a kép ?
Hát a 6420 felhasználó aki utál titeket, elhalmozott mindenkirõl minden jóval 😊))))))

lac coo
Régóta bassza már a csõröm, hogy míg a mi családunk a jövedelem felét leadózza, Softairen milliós fekete pénzeket szednek be emberek évente ...

Régóta gyûjtöm a játékszervezõk neveket, lakhelyeket IWIW-rõl, shotolgatom a lejátszott játékok létszámait, ha névvel tolom be az APEH-nál, kötelesek kivizsgálni.
Ha más nem a pályatulaj beszopja, azzal együtt meg ti is 😊))

Gondolom már nézegettetek engem is IWIW-en, nem titok , hogy nagyon nem áll távol tõlünk a pénzügyi szektor ....

Arra meg külön nem sajnálom azt a 10 rugót, hogy téged Hotman, nyomorékká veresselek a konyhafelszerelés bolt elõtt ! 😉 Magam is szívesen megtenném, de családos ember lévén ez már nem lehetséges 😊

A 20 kilóddal sok esélyed nincsen, az ilyen kis patkányokat papucsozták meg naponta a seregnél :

Hitman76
Kértél tõlem kölcsön? És adtam? Mik vannak... <#levele><#eplus2><#eplus2>

lac coo
így van, de persze a kölcsönt meg kell majd adnom ! 😊)))

Hitman76
Blamáltad magad eleget, úgy hogy:

SG rock

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
No már bannoltak a "sértegetésért" LOL 😊)))))))))

lac coo
Pingpong ! Az az ! <#idiota>

RoyalPredator
Elõször is, lõttem Type 56-al, meg román sportlövõ AKval, és revolverekkel.

Hitman kedves, lövedék nem csak BB lehet, nemtudom mit pattogsz.

Googlehuszár?

Dick Riddick
pong? <#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

lac coo
Az is jó! Meg ravasz!

Nem vagyok fegyverbuzi, az egy sem normális ember , maradok a pin..nál ! 😊))

Jacek
nem skulo?😄

Dick Riddick
Nem cseszegetni akarlak, de nagyon sok mindent keversz-kavarsz. Szerintem olvass utána ezeknek a dolgoknak, és csak utána írd le.

\"Heroes never die. They just reload.\"

lac coo
Csak közlöm hogy itt egy hetes bann jár a személyeskedésért.... 😊

Amúgy meg golyó, azt jó van .<#vigyor1>

bardocz
Parabellum, Glock, AMD65, meg valami Zastava. Nyertem?
A számítógépet te is csak játékra használod...

Kiscsillag milyen éles fegyverekkel lõttél már? ( min 3-4 tárnál kezdõdik az, hogy "távolról láttam már" )

Elrontottad a játékomat... 😞
Hitman76
Látod kis pöcs ezt is rosszul tudod, de járatod a szád!

Keress rá most már mindneképp... aztán meg picsogsz ha jogosan szétkapnak..
RoyalPredator
Keresés nélkül tudom, hogy maga az az egész szerkezet ami a tárakban van.
Hüvely, a lõpor, stb.

Keress már rá légy olyan kedves, hogy mi is az a TÖLTÉNY!!!!
RoyalPredator
Ha nem m/s, akkor joule, vagy vmi. De nagyon közel voltak 1máshoz, és úgy emlékszem hogy az M16 nagyobb számmal produkált.

RoyalPredator
Hülyegyerek, pofázol megint, mint egyszakbarbár...

Alapvetõen a töltények között vannak külömbségek.
Punker okos, punker meg is kérdezte, hogy a 3 féle kaliberbõl melyikkel van bajod. Mivel az AKnak eléggé sok tipusa van, és mind3at használják.

De vmi hülye japcsi videót ha megkeresel youtubeon, akkor látod, hogy 2980-3000 között van valahol mindkettõ.

De látjátok, hogy tudtam, hogy ebbõl sírás lesz ^^

Hitman: akkor most jöhet, hogy mi a különbség a töltény, a lõszer és a lövedék között 😊
Hitman76
Ez a teszt több dologban is sántít kicsit. Leírnám az összes szakmai szempontot amit figyelmen kívül hagytak, de akkor itt ülnék a gép elõtt egy darabig.

Egy valamit azért kiemelnék. A háborúban nem fákra és betontéglákra lõnek a katonák, tehát nem szabad figyelmen kívül hagyni, mit is mûvel az adott lövedék élõ testben! Az alap M16 - AR-15, az eredeti huzagkonfigurációval az eredeti lõszerrel túllépte az 1000-12000 m/s -ot (szemben a 7.62X39-es 700-720 m/s-os csõtorkolati sebességével) ami a testbe való becsapódáskor, hidrosztatikai sokkot okozott. Ennek hatásaként a vérbõ belsõ szervek (tüdõ, máj, szív stb.) pépes állapotúvá válnak, effektíve felrobbannak a nyomás miatt. Azóta változtattak a progresszív huzagolás emelkedésén, a lövedék karakterisztikáját is megváltoztatták. Most a testbe való penetráláskor, a lövedék bukdácsolni kezd, iszonyatos sebcsatornát vájva a szövetekbe, ráadásul nem ritka, hogy darabokra szakad, ami a sebészek munkáját eléggé megnehezíti.

Az AK 7.62-es lövedéke, átüti ugyan a testet mint a sz@rt, de energiája nagy részét nem közli a becsapódáskor. Nagy elõnye viszont, hogy szilárd tárgyakat is gondolkodás nélkül átüt, tehát pl. a normál téglafal nem nyújt elegendõ védelmet ellene.
Azonban a 5.56-os lõszert is szerelik pácéltörõ, speciális áthatoló lövedékkel, ami szintén képes szilárd tárgyakon könnyedén áthaladni.
Mivel a modern háborúk túlnyomó része helységharc, ahol szükség van az átütõerõre, ezért az amcsi hadseregnél is felmerült az igény egy nagyobb kaliberû lõszert tüzelõ fegyver iránt. Ennek eredménye többek között a 6.8X43-as Remington SPC lõszer, amit pl. a RRA LAR-6.8 CAR A4 vagy a Barett REC7 tüzel. De ez megint egy másik történet...

Punker
melyik AK 7,62-es? 5,45-ös? 5,56-os?

DannyL
"M16 van olyan erõs, mint az AK. Illetve a töltény..."

Tényleg? <#whatever> Akkor egy kis anyag errõl, 3. perctõl érdekes.
M16 nem igazán olyan erõs mint az AK.

M16 vs. AK-47

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Hitman76
"M16 van olyan erõs, mint az AK. Illetve a töltény... Kb...
(Jön a vita jaj)
Meg M14, SVDk, sniperek, M4 is talán, meg rengeteg fegyver, ami nem SMG szerû, tud hasonló 3000 m/s körüli értéket mutatni."

Már megint marhaságokat beszélsz! Ha már érteni nem értesz a támához, legalább olvass utána!

Jacek
ez igy van, csak mi az M14-em 300 fps😊 az AK-m meg 430, az M14 elol mire oda er oldalra el lepsz😊 AK elol nem😊(annyira)

Jacek
Vannak a realitasra torekedo emberek, meg vannak a vizvezetek cso is lehet a kezemben csak 450+ fps legyen...

Jacek
hivoneved "erdokerulo"?😄

lac coo
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

sgmbulldog
A MASZ-ra sincs senki kötelezve

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

lac coo
Erdõben .Azt el is hiszem, mi erdõben toljuk általában, én a mocskos sunyi kerülõs stílusommal egy MP7-el is elennék, venni is akarok egyet .

AK tényleg nem egy ergonomiai csuda 😊

Ez néhány játékra jó buli lehet, de mindenkit erre kötelezni elég kitolás lenne, szerelés, butítás, új fegyver ha erõset szeretne stb ....

RoyalPredator
Erdõben, és ccsak közelben belátható terepen.
De a nyíltabb területeken is folyik a harc.
Ott viszont hát nem árt az erõ.

RoyalPredator
M16 van olyan erõs, mint az AK. Illetve a töltény... Kb...
(Jön a vita jaj)
Meg M14, SVDk, sniperek, M4 is talán, meg rengeteg fegyver, ami nem SMG szerû, tud hasonló 3000 m/s körüli értéket mutatni.

Tehát nem kéne ettõl félni, hogy AKkkal fog mindenki rohangálni. Egyszerûen sok fegyvernemmel listába kell tenni oszt jólvan.

Persze pl egyMP5ös célgömbje se távlövésre van kitalálva.

Punker
nehogy azt hidd, eleve az AK nem egy kényelmes cucc + én toltam 1 napot 385-tel és egyet 275-tel (a minusz fokokat nem szerette az aksi) jó taktikával mindkettõ ugyanolyan hatékony volt az erdõben.

lac coo
Mivel 300 fps is lehet 50 méter tök felesleges.
De jól mondja Punker, hamar az lenne a vége, hogy mindenki AK-val rohangálna 😊)))

RoyalPredator
Lenne egy játszahtó alap, és egy biztonságos limit.
Pl... 350, és 700.