Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Láttuk hogy elveszett, de nem volt idõ s lehetõség visszamenni érte.
Nincs kedvetek egyébként Gyõrbe jönni 9.-én?
E.Gy.B.E. Airsoft Team
én se voltam még soha ezeken a részeken + egy jó részét beautóztuk játékon kívüli okokból csak az nincs ezen rajta.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Amúgy nagyon tetszett a pálya azon része, ahol még sosem jártunk a közel 4 év alatt. Rettenet jó helyek vannak pl. a Kaszáló-réten túl, kb. a ti õrposztotoktól dél - dél-keleti irányban.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Remélem most már tudunk kussolni ! :)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Izé... Punker... hallom gondjaid vannak néha a hûtõkkel :)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
így legalább illendõen tudom viszonozni az esetleges kitüntetõ figyelmeteket! ;)
Basszus és miért kellett erre ennyit várni ?
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Õ felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Õ felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Megvolt a szájkarate, fenyegetõzések, egymás leköcsögözése, minden ahogy annak lennie kell .
Nyilván nem rohangálok senkit és semmit feljelenteni, kisebb gondom is nagyobb annál ....
Majd megnyugszotok....Semmi közünk egymáshoz, gondolom ez nem újság .
Addig meg hagyom had forrjon aki nagyon akar, vagy szétpukkad vagy nem .
LACCOOT A VITÉZI RENDBE !!!
Szánalom amit mûvelsz.
Ha meg annyira fel akarsz jelentgetni embereket akkor csináld globálisan... Akkor ne legyen kettõsmérce. airsoft-jatekok.hu és még sok sok helyen szerveznek játékokat... Onnan is elõ lehene szedni a szervezõket!
Hidd el mindneki tapsolni fog neked, ha pl a hatvani pályára nem lehet majd legálisan menni, császár kiesik... jaj bocs... tudom ti lazán bemásztok!
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Mindazon által tanulságos volt ez a kis magánszámod, érdekes volt végignézni, miként merültél nyakig a saját végbéltermékedben. A végén persze prüszkölsz még kicsinyt- nehéz is lehet nyeldekelni a saját mocskodat - de a szavaid itt állnak fehéren feketén, és igen jól látszik általuk, milyen kis szánalmas szarkeverõ is vagy valójában.
Ráadásul kétségbeesésedben oly mértékben járattad le magad, amit nem is reméltem. Persze én sem vagyok hiba nélkül, hisz beleálltam a vitába, holott csak egy kávét kellet volna komótosan szürcsölgetnem, miközben te az utolsókat rúgod.
Most majd biztosan reagálsz valamit a saját szegényes, néhol közönségesen alpári, suttyó stílusodban - hisz a komoly flameléshez kevés vagy - esetleg ismét megfenyegetsz, mert tisztán látszik, te vagy maga a fóti keresztapa, kinek szavára verõlegények hada ugrik. De legyen bármiképpen, csak kavics vagy a cipõben, amit az ember kiráz ha kellemetlenséget okoz, s vissza veti a porba, ahonnét elõkeveredett.
Megvert téged a jó isten elég szépen!:DDD
Talán egy hét múlva túl teszed magad azon, hogy egy partnerrel kevesebb van az agymenéshez :)
Menj próbálj szerezni valami nõt magadnak ! ;)Jó lesz, ne félj tõlük ;)
Csak jó volt kicsit meggyorsítanom néhányotok pulzusát!
Nem fértünk meg egymás mellett, ez van, sajnálom, ti ugyanolyan véleménnyel vagytok rólam, mint én rólatok, látott már ilyent a világ !
Vagy mindkét fél téved, vagy mindkét fél egy vadbarom ...:)
A legjobbakat ,nektek ! <#eljen>#eljen><#nemtudom>#nemtudom>
És mivel a sok közül ez a legkedvesebb forumom, megkérnék mindenkit, hogy errõl ne essen többet szó itt!
Megvan a bódóttá, le lehet zárni :)Elfogadtam az ítéletet ! :)
Nem ,persze hogy nem ez a legnagyobb bajom ....
Punker, de hogy javította ki ?! Hotman egy végtelenül modortalan ember ...
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ember ha ilyen militarista allat vagy akkor nincs itt helyed!!!!!!!!!!!!
Az airsoft egy hobbi!Nem sport es vegkepp nem haboru szimulalas,megegyszer csak egy HOBBI!
Szoval az ilyen okossagokat tartsd meg mas temakra de ne az AIRSOFTRA!
Igyis sokan ellenzik mar ezt a szorakozast nem kell meg hogy ilyen militaristak miatt szabalyozzanak/korlatozzanak bennunket!!!!!!!!
Ha neked csak a softaires reged volt az egyetlen vesztenivalód az életedben elég sivár életed lehet
Viszont marha jól esik húzni benneteket, most hogy már nincs veszteni valóm ;)
\"Heroes never die. They just reload.\"