Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
teljesítmény túra ahol a szintidõ adott, így minden kiló fölös súly hátrány. mivel milliomosok nem vagyunk így nincs full technikai cuccunk úgyhogy elég sok az átfedés a játszós felszereléssel, néha furcsán is néznek ránk :D

bakancs, gyakorló, hátizsák (benne esõ cucc tartalék száraz ruha, kaja pia), túrabot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

SG rock
Lélekben veletek leszek, mennék énis valami jó kis túrára, csak nincs kivel. De majd rábeszélem haverokat, hogy menjünk el valamerre.

Ilyenkor amúgy, hogy mentek? Katonai gyakorló teljes menetfelszereléssel vagy mi?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
Na hála istennek ... :)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
Bükk felsõtárkány körül egy 31 km-es kör, iszunk pár kört nem esünk szét, max Attis meg Shati nem kap csak kettõt :P

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

SG rock
F@sza lesz másnaposan menetelni<#idiota>.
Merrefelé mentek túrázni?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
halál nyugisan terveztük a pénteki berúgást + szombati túrát, aztán kis barátunk felpörgött hogy mi gyávák vagyunk mert szabályok szerint játszunk.

Jacek
en meg mar alig nezek be ide:( mert allandoan a kirugottak es a kirugok nyigasat kell olvasnom.... komolyan mind a ket fel szanalmas mar..

RoyalPredator
Titeket mindíg is békén foglak hagyni, mert meszirõl leszarjuk egymást, no para. De el kellett érnem amit el kellett, hogy tehessem azt amti tenni akarok :)

Amúgy hallom Levit is bannoltátok, holott szegénynél chateltem veletek gyakorlatilag. Azért nem tehet róla =)

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

sgmbulldog
Royalpredator:
"Bejeentkezzek az 5 másik felhasználónevem valamelyikével?:)"

Persze. Akár 10 másikkal is. A nagyság jellemzõje az álnicken élés.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Õ felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

"egy vállalkozó kedvó milsim újonc DMRkedjen a fegyverével"

"Nem egyedül röhögünk újjabb szánalmas reakcióitokon.
Meg lesz ennek a követelménye, sikerült kiharcolnom /kiprovokálnom/ aztokat, amik a továbblépéshez kellettek.

:D Egyik legjobb érzés a világon, mikor a hülyéket orruknál fogva vezeted, és még gyõztesnek is hiszik magukat :D :D :D
Azé' nincs harag? ;)"

Most akkor mi is vagy te? Gyõztes vagy szegény áldozat?

kb. Anyuci pici fiának nem sikerült megmondani a frankót és a tuningolt cymával nem mehet el játszani, pedig az egész havi uzsonna pénzt beleölte a prométeus vörös báróba. És nem hiszi el, hogy visszanyal a fagyi, pedig visszanyal...

Punker
nekünk az jó ha elhiszi hogy õ a helikopter, legalább békén hagy minket :D

mert annyi eszük nincs szerencsétleneknek, hogy felfogják a saját szabályaikat

egyedül neked vannak olvasás-szövegértési problémáid, tucatnyian elmagyarázták már mi a probléma, te mégis csak a saját igazodat hangoztatod.

Egyik legjobb érzés a világon, mikor a hülyéket orruknál fogva vezeted, és még gyõztesnek is hiszik magukat

ugyan kit vezettél és hova?... 100+ ember elõtt csináltál magadból hülyét, és még te hiszed magad "gyõztesnek"?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
ki erõszakolt meg?

DannyL
:) Nyugi!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

RoyalPredator
Nem egyedül röhögünk újjabb szánalmas reakcióitokon.
Meg lesz ennek a követelménye, sikerült kiharcolnom /kiprovokálnom/ aztokat, amik a továbblépéshez kellettek.

:D Egyik legjobb érzés a világon, mikor a hülyéket orruknál fogva vezeted, és még gyõztesnek is hiszik magukat :D :D :D
Azé' nincs harag? ;)

Az mondjuk engem is érdekelne, néhány kilót le kellene dobnom.....

Amúgy pedig: Marui Desert Warrior powa
Punker
inkább azt áruld el hogy fogytál le 60 kilóra :D

Hitman76

Zsepit kérsz esetleg?
DannyL
Jaja! Mindenki hulye csak te vagy helikopter! ;)
De el kell keseritselek, csak egy B kategorias gyerekszinesz vagy.

Mar nem veled hanem rajtad rohog mindenki.
Ugyesen epitett reputacio, gratulalok!

Kivancsian varom van -e meg szamodra lentebb is.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

RoyalPredator
Ez van, a patkányok röhögnek, és mind azt hiszi, hogy õk mekkora májerek és faszagyerekek, kivált képp shitman. Ez ellen nem is lehet tenni semmit, mert annyi eszük nincs szerencsétleneknek, hogy felfogják a saját szabályaikat, és annyi emberi jóindulat sincs, hogy egy vállalkozó kedvó milsim újonc DMRkedjen a fegyverével, amikor az arra képes, és a játékos is. Toleranciának nyoma sincsen. Viszont sikerült kb 5 oldal alatt leszûrnöm annyi információt, amit aztán excel táblázatba másolva egy egész képletet készíthettem, általános és köztudodd jellemzõkre rávilágítva levezessem a vérvonalat:
"Zs" kategóriás patkányok :)

én már most röhögök :-))

Punker
nana, az ivás komoly dolog! <#pias>

Azt hiszem megvan min röhögünk pénteken :D

RoyalPredator
"Nincs 900 fps-em, nem locsolok és nem tagadok le találatokat.
az ország legnagyobb airsoft fórumát olvasom, és még több száz ember érti, hogy mire gondolok mikor azt mondom: mod by hitman.
itt a nyitottságot számomra megelõzi a biztos helyem,
és nem örülök mikor öszekeverik a bunkót a moderátorral.
Büszkén gondolok Lac_usra az ismétlõre, az alapítótagokra
DannyLre és mindenki másra...
Szeretem a Maszt, a tõle való félelmet, a meg nem újítását.
Itt írok Magyarország legszebb zöldfórumának közepében.
Kirekesztésben mi vagyunk a császárok, és nálunk vannak a "legjobb" moderátorok.
SoftAir... én így szeretlek. (olvasni :D) "

- "Egy ismerõs"

RoyalPredator
Azért ilyenkor elgondolkozok, hogy egy becsületes fórumon az embernek mi szüksége van ennyi reg-re. :) Nem én vagyok az egyetlen. Még hül a tejberizsem, aztán megyek codozni.

Punker
azért ilyenkor elgondolkozok hogy egy becsületes embernek mi szüksége van ennyi reg-re.

RoyalPredator
Információ

kedd jún. 15, 2010 3:58 pm-ig kitiltottak errõl a fórumról.

További információért lépj kapcsolatba a fórum adminisztátorával.

Kitiltás oka: fórum zavarása

A felhasználóneved alapján tiltottak ki.

Ennyit értek:) Szabályt nem sértettem.
Ti sértettetek, Flameltetek.
Bejeentkezzek az 5 másik felhasználónevem valamelyikével?:)

Én nem mondtam ki ilyen nyíltan....

tudom hogy lehet Win-t telepíteni MAC-re, de csak egy egyszerû program miatt nem fogom feltelepíteni.

Shatanka: jaja, pénteken hamarabb befejezem a melót, aztán rombolok lefelé hozzátok :)

RoyalPredator
MACre van.
A MAC programként futtathatja a vindózt is.
Legalábbis az enyém képes rá.

Punker
én azt mondtam neki hogy pénteken bebaszunk :D

Praksi hétvégén túra?

Punker említette, hogy jönnél, ha van kedved akkor péntek este aludhatsz nálunk egerbe és akkor frissen indulhatna a szombati nap :D

Punker
hunter and hunted log még megvan? gpx-be kimented megnézzném

Mac-re nincs :(

Punker

linkt pls :)

Punker
Praksi találtam progit ami a GPS-logból csinál szintmetszetet.

lac coo
Pedig szét kellene...
Egy hézagolást elbírna, eléggé nyöszörög a gb .

RoyalPredator
Hát de meg ne bonts 1 jó fegyót...

lac coo
Egy darabig bírják ... Nekem is van CM48-asom, abban sincs jobb ...

RoyalPredator
Az h kínyai, nem jelenti hogy szar.
Megsúgom, a kínaiaknak is van némethez közeli minõségû termékeik, csak nem a kerül a józsefvárosi piacra.

Mondom, ezek 140es rugóval is megbírkóznak. És legalább potom pénzért megkapod.

lac coo
Ha valakinek van azimuth piston-ja az szóljon :))))

lac coo
Kínai nem kell többet :)

RoyalPredator
Cyma 40es szériából tudok adni. Ezek nagy része bírja kb 140es rugóig.
Minden esetre ócón adnám, 1 piros shemaghért mondjuk, v zacsi 28as guarder BBért. Esetleg Midcap 74es cyma tár.

Nos?

lac coo
Dugyattyú egyforma , legalább is V2-3 ban .Valami örök életû kéne :D

RoyalPredator
Hello Kitty gearben alapcucc.!:D

V3as kell? Tudok 1et adni ócón.

lac coo
Rendelni nem fogok, nagyon gyenge a forint, itthon boltban talán az LTC dugattyú tetszik, tud valaki valamit róla ?

szakad az esõ :(

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

lac coo
Legjobbakkal is elõfordul ....