Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne remenykedj. Ezek 1000$-1500$ kozott mozognak.
Kar98k bol van kinai verzio, azt megkapon 30 000 korul.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Õ felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Kar 98k-ért nem vagyok oda, de ha valaki talál 30000 alatt azt is megköszönöm...
Elõre is köszi a válaszokat!
Bocsi, hogy újra nyaggatlak titeket...
Tudnátok ajánlani nekem egy jó második világháborús, vagy ahhoz hasonló - tehát fa mintázatú - mesterlövész fegyót ajánlani 30000 Ft alatt?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Vki tud vmit mesélni róla, mielõtt rábökök az "Add to card" gombocskára?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
"Gyakran elõfordul azonban, hogy máskor már bevált felszerelést használunk és mégis vízhólyagunk alakul ki. Ekkor meg kell vizsgálnunk, nem az alacsony elektrolitszint, azaz a sóhiány okozza-e a problémát.
A hatásmechanizmus a következõ: az erõteljes izzadás sómentes frissítéssel párosítva a vér nátriumszintjét lecsökkenti. A szervezet védekezésképpen, a vérplazma nátriumszintjének helyreállítása, vagyis a vér sûrítése érdekében a véráramból vizet transzportál a szövetekbe, a sejtközi állományba. Ezt abból látjuk, hogy kezünk és lábunk megduzzad, ödémásodik. Az így felpuhult, vízzel telített szövetek rendkívül hajlamosak vízhólyagképzõdésre.
Tehát nem a bõr felszínén, a zokniban lévõ, hanem a bõr alsó rétegében felgyûlõ víztõl kell tartanunk."
nekem tegnap az utolsó 5 km-en bedagadtak a kezeim (csuklótól) és amíg ledöglöttünk téged várni, be is vérzett kicsit.
Meg mentem azért több fuvarral játékra.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Viccen kívül <#hamm>#hamm>
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Mindezt úgy, hogy ne sértsem a szabályokat, inkább ti sértségek meg.
Persze ez csak jelképes húzás, mivel "az alkotó kivétel saját szabályai alól".
Amit akartam, elértem, nyugi.
Megszivatni pedig nem tudtok, mert a többi nickemnek jó hátteret készítettem, és lekövethetetlen. :)
De megsúgom, nem én vagyok az egyetlen, akiknek sok nickje van.
Mert azért tudjuk, hogy miket mûveltek, milyen emberek(?) vagytok, de másnak nincs kedve, ideje, energiája, idege vitatkozni.
Én meg lazán küldöm a dolgot, tiszta szociopata módra.
Vagy legalább három embert közülük ....
Ha õ nem kezdi akkor ti !
A nagyság jellemzõje az álnicken élés.
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Õ felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Taiwan termék, egy figurától vettem, elég jó áron mindent és szerintem simán Guarder minõség ...Most sietek dolgozni, este majd adok elérhetõséget meg árlistát ha érdekel .Dugfej volt 2000, hengerfej 3000, rugóvezetõ 1900 stb....
Ilyen gyártmány ...
Érdemes megnézni a kerékszetjüket.

Amúgy a dugattyúnak nem inkább szívósnak kellene lennie, mint keménynek?( ismétlõdõ dinamikus terhelés miatt )
Anyaga valami rohadt kemény és könnyû aluminium ötvözet de agyament módon ki van könnyítve ....Mondjuk át van gondolva a dolog, mert ahol terhelést kap, ott azért van anyag, csak felül vékonyították el szinte nullára ...

a rutinosak szerint úgy érdemes menni hogy óránként 1 km-t fut az ember (hegyrõl lefelé), persze olyanok is vannak akik végigfutnak 100 km-eket, de az nem az én kategóriám
Csak mert futni utálok ( meg sokat nem is tudok ...), de gyaloglásban verhetetlen vagyok :)))
iszaszegi 30-as (800 méter szint különbség) kb 7 óra volt 8 volt a szintidõ,
váci 30-ast (700 méter szint különbség) olyan 6 óra alatt toltuk le ott is 8 óra volt a szint (bár ezek igazából 28 - 29 kmek voltak)
ha szombaton a dagonyában a 31-et letoljuk 7 - 7,5 óra alatt én elégedett leszek, mivel a szint emelkedés jóval nagyobb.