Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
garanciális javítás? CA-ra adtak régen, de akkor nem atom ROF stb miatt volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jacek
??? megvesz a nowarban, kertben lottem vele 50-et kimentem jatekra lottem megint 50-et es ledaralt az osszes fog a dugorol😊 meg valami info?😊 vettem bele egy CA es ment vele x ezer BB, anyaghiba valszeg.

lac coo
Láttam én már vadiúj Mercedes-t is behalni ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
ez így kevés infó, nekem a gyári alap CA van 2006 december óta átment rajta 100 ezer + BB és nincs vele gond!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Az se rossz ...Sportline?
Ez elég sokáig húzta,pedig elég puha anyag .

Jacek
ez oke, de nalam a CA 100db bb utan daralt le😊 egy zsir uj CA M15A4-ben

lac coo
Eddig húzta a gagyi kínai dugattyú : <#hehe><#hehe><#hehe>.

DannyL
bölcs

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, megfogadtam a tanácsotokat...Hát akkor gyûjtök tovább😊

lac coo
Ja értem...
Sunyiságból még jól is jöhet, ha három ember velem foglalkozik értelmetlenül.... 😄DD

Punker
igen mivel csak a fejeden van, ha 1 sûrû bokor mögött vagy pl akkor takarhatja és szépen kapod a következõ adagot mert csak a törzsed látszott pl.

lac coo
Már hogy kevés, nem veszik észre ?

RoyalPredator
Nem akarok genyó lenni,de nekünk a testük "5"9de annyi mint a tiéd.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Punker
átcsomagolt cyma vagy hasonló gyenge kínai abban se vagyok biztos fém gear-es e, kidobott pénz!!!

Punker
fele annyi pénzért kapsz 5x akkora felületû mellényt, van 3 db sapkám tudom hogy néha kevés.

Ja egyébként a H&K MP5 N fegyóról beszélek ami a honlapon az ötödik airsoft.

Ja bocsi, de még egy dolgot meg szeretnék kérdezni...<#szomoru1>
Csak találtam mégegy MP5 airsoftot...Itt a linkje:
http://www.katonadolog.hu/products/webaruhaz/AS10/01Airsoft-termekek-02Elektromos-airsoft-fegyverek/?IMRSID=05vqsbg3258c1brq8ne3uh9dc3
Tényleg ne higyjétek azt, hogy nem hiszem el nektek, hogy mit érdemes venni, de azárt errõl mondjatok légyszi véleményt...

lac coo
Decathlon vadászosztályon mindig van narancs sapka .

Oké köszi! Amúgy nem azt mondtam, hogy hülyeséget mondtatok, csak azt amit láttam. Akkor köszi szépen a segítséget, akkor még gyûjtök kicsit...<#bee1>

DannyL
Mennyi az órabér? <#crazya>

Punker
miért is nem tudod? sapka sajna néha kicsi fõleg így nyáron a 2 heti munszun után a susnya iszonyat sûrû, mind a BDU oldalzsebébõl mind a dummp puch-ból simán kivehetõ a láthatósági és jóval nagyobb felület.

RoyalPredator
Találat jelzésre mind1 mid van, csak jól látható legyen, narancs a legjobb. Láthatóságit cipelni butaság, azt nem tudod elõkapni, mint 1 rongyot, v sapkát.

Punker
narancs kendõt kb minden méterárú boltban, de szerintem jobban jársz egy narancs láthatósági mellényel.

STREEX
Tudna valaki mondani egy helyet budapesten ahol lehet narancs kendõt meg különbözõ színû karszalagokat kapni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

El Santo
Csinálunk egy pályatakarítást Császáron, most vasárnap. Hátha valakit érdekel 😊 Kis fõzés is lesz. Nem lehet mindig lövöldözni 😊

E.D.A.T. - Észak-dunántúli Airsoft Team

RoyalPredator
Biztos ami biztos, én kicserélem a belsõt Prometheusokra, a külsõt eredetiekre 😊

lac coo
Nálam van most szerelésre egy tavaly szeptemberben vásárolt fullfém JG MP5, és elég gáz a GB 😞 Mûanyag csapágy , szemre is ótvar alkatrészekkel .Tûzkapcsóló atomjaira esett ...)

Vegyen egy használt Cyma AK-t 30-tól felfelé és teljesen jó lesz 😊

Jacek
Azt kene megerteni hogy nem sznobsagbol mondjak hogy szar!!! hanem tenyleg egy rakas szar a well na hat arrol meg nyilatkozni is szegyen😄

DannyL
Faszság!!!
A JG-k is fém gb-sek.

Amúgy elmondtuk a tanácsunkat, innentõl azt veszel amit akarsz.
Max. megszívod.

de nézd én azt találtam , hogy a JG-s MP5 az full mûanyag, a CYMA-s pedig fém gearboxos...Amúgy itt találtam: http://www.airsoftbase.eu/jg-mp5-j--31/

Punker
az hogy nagyon régi kezdeti darab (2005-2006) azóta sokkal kiforrottabbak vannak már, well-t semmiképp ne vegyél! gyûjtögess még hozzá és vegyél egy használtat (pl JG-t) jobban jársz. vagy a galaxy MP5k-k is jobbak és 30 ezer alatt maradnak.

Heló!
És szerintetek mi a baja a Cm.027-nek...Az a baj, hogy nem vagyok valami pénzes, de szeretnék airsoftozni. Szóval úgy igazán mi vele az amiért nem éri meg megvenni? Lõtáv, kezdõsebesség stb...? És szerintetek melyik a jobb, a CM.027, vagy a WELL-R5?

Elõre is kösz a válaszotokat!<#wink>

lac coo
Szarok a képek, ennél sokkal jobban rejt az a ruha, közben rájöttem, hogy az asszony diára állította, azért van így túlreagálva rajta a levelek zöldje .

SG rock
A ruha jó, de szvsz a képek elég sz@rok. Az ágaktól nem látszódsz a képen, nem azért mert beleolvadsz a környezetbe <#smile>.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Jacek
nekem kb codos teroristakent😊 alcahalo van a buramon😊 ved is, nem latszom, szellozik ..

lac coo
Naná, simán ! Sminkest viszek magammal ... ! 😄DD

A festéket is szigorúan cadpat mintában vidd fel 😊))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

RoyalPredator
Gyerekek. Balaklava. Ennyi. Nem kell pofádat kifesteni😄

lac coo
Mûanyagot marja de a bõrömet nem ? 😊
Milyen-melyik a jó festék ?

sgmbulldog
Ha nem a legolcsóbb festéket veszed akkor nem. Angol kenõcs, egyben szúnyogriasztó is. Bár a mûanyagot marja 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

lac coo
És ha izzadok , akkor mi történik, ömlik rám a festék ? 😊

lac coo
Szerintem engem is az arcom árult el sokszor (pedig elég barna ) ahogy mondják a ruha nagyon szívatós .

Simán leszedi, csak pici szöszöket hagy a borostában.....<#smile>

Amúgy használhatsz bármit, csak arra figyelj, hogy a világos területek nagyon árulkodóak - így álcáznod kell. A többség kesztyût hord, az arcára nem figyel => préda lészen igen hamar......
lac coo
Nem tudtam 😊
Az van is itthon . Kösz !

lac coo
no, hát ezt sem tudtam ... 😊

Punker
popsi törlõ kendõ a profik is azzal szedik le 😄

lac coo
Arcfesték tervben volt, de nem mertem, nem tudom hogy jön le hideg vízzel 😊)))
Abban meg vicces hazamenni 😊

Használj kesztyût és arcfestéket...... <#ejnye1>
lac coo
Hehe, mondjuk nem tudom mit fényképez az én gépem, de a ruha sokkal zöldesebb ( viper tárdobálón jól látszik mennyire el van csúszva barnába...) a levelek meg nem ennyire élénkek.

lac coo
Zsírul mûködött ma a CADPAT erdõben, lombok alatt tökéletes volt ...