Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy egyszerû kódsorral fölül fogom írni ezt, amint jóváíródik a domainem.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Amúgy pedig a Softairen megkérdezheted márkára/típusra, hogy jó e.
Aztán csak keresni kell. Külföldi rendelés zûrös, inkább vegyed meg használtan, v kapcsolatból, vagy mondjuk egy Keleti Front / Déli Front szaküzletben.
Nem túl inspiráló, de az:D
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Most szeretnék venni fegyvert, és kb. 60 ezret szánnék rá.
Most ezt néztem ki így elsõre:
http://www.airsoftgun.hu/catalog/i.php
GSG-5 R.I.S. FS FULL METAL BLOW BACK: 59.999 Ft
Nektek mi a véleményeket? szerintetek megéri az árát?
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Naja. Hunter&Hunted-en is bizonyított... <#eplus2>#eplus2>
Viszont még AEGmen is gyönyörûen használtam a honvédségi kiképzõpályán.
Meg hát világíthat a célkereszt, és ez is fasza dolog, elég gyorsan lehet vele célozni.
A Magyar terepminta pedig jó és szép is szerintem.
De a minõsége elég pocsék, fogyóeszköz.
magyar ruhám nekem is van (vatta újonnan volt a kecskeméti repülõtérrõl); amíg nem találkozik a mosógéppel, addig egész jó
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Kb azon az állásponton vagyok, hogy Multicam-ot nem múlja felül semmi, de azmeg nem fekszik a pénztárcámnak.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem mindenesetre van a srácnak 1 eladó céltávcsövem,
600as Dragunovon edzõdött.
Leginkabb egy Mtek Predator replikat szeretnek, de nem letezik. :(
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De gondolom nem éri meg az árát .
amúgy a JG BAR 10 jó választás, de távcsõ szerintem nincs hozzá gyárilag.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Bocsi még egy kicsit zavarok...Csak azt szeretném kérdezni valakitõl aki sniper, hogy nem zavar be a távcsõben való célzásba, a célzó, vagy nem tudom, hogy hívják?
Elõre is köszi a választ, és köszi mindenkinek aki eddig segített!
Gumival van körbevonva a keret.
Így teljesen elzárja a szem és körülötte lévõ részt a külvilágtól.
valóban karc és pára álló viszont csak akkor ha karban van tartva.
még extrém izzadásnál se párásodik be.
De amit minimális por vagy szennyezõdés rakodik a belsõ részére a lencse ott párásodik. (körülményes a tisztán tartása!)
Itt van a minõsítési osztálya: (2-1,2 W 1 B 9 KN)
# W víz tiszta 100% UW védelem
# 2-1,2 átlátszósági arány
# 1 - optikai osztály
# B - 6mm golyó 120m/s
# 9 - meleg szilárd anyagok és fémolvadékok
# K - karcmentesség = AS
# N - páramentesség = AF
Attól függetlenül hogy a minõsítése megfelel az airsoft-os követelménynek, a jobb alsó részén a gumira rá van írva hogy ne használják harci játékokhoz!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Amindenit !!!
Ahogy Steel is írta a Nowar forgalmazza. Bár olyat is hallottam hogy már nem gyártják.
Nekem abszolút kényelmes a viselete, nem érzem úgy hogy növelné a párásodást,bár ez lehet a zárt ESS szemüvegnek köszönhetõ elsõsorban.
A látásban/fejmozgásban valóban akadályoz valamelyest, de elõtte paintball maszkom volt...no az sokkal rosszabb minden téren.
A levegõhöz jutásban sem vettem észre hogy rossz lenne,de volt aki panaszkodott. Láttam olyat is hogy egy részét kivágták a szájnál, és ráccsal helyettesítették.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
valaki segítsen, softairen kaptam új privit. ha bemegyek a bejövõ levelekhez, akkor meg nem jelenik meg és így nem tudom elolvasni :/:S.
JG V2 -essel valami egyedi baj van, szerintem bal oldalt hátrébb van a kis pöcök amiben támaszkodik a hengerfej így minden erõt az fog fel. Ezért törik 10-bõl 7 a bal oldalon ....
Igazabol nekem meg nem tort el GB-m, de max 140 volt ami barmelyikbe bele volt rakva.
150-es, minden alkatrész minõségire cserélve?
Tavaly fél évig nem gyártottak és nem is volt készleten.
Ennek oka a visszajelzések voltak a maszkkal kapcsolatban.
A beszámolom végére erre mind fény derül.
Nem neoprén!!!
Maszk
Megvizsgáltam, legalább 3 igen szívós szövetbõl áll.
Az elsõ maga a maszk huzata egy erõsen szövött huzat.
A második valami energiaelnyelõ szivacsos anyaghoz tudnám hasonlítani kb 8mm vastag.
A harmadik at felismertem, 2-3mm vastagon (poliamid) szálas anyaggal van Borítva.
ahogy végig tapogattam, még orrnyereg betétet is találtam benne
Az arc felé az utolsó szövet egy hálós rugalmas szövet.
Az egész maszk 1.5cm vastag.
De a jó védelem mellet vannak hátrányai ennek a maszknak!!!
Lehet hogy jól néz ki de lekorlátozza a fej szabad mozgását:
Akadályoz a fej teljes elõre döntésében.
Ebbõl eredõen lekorlátozza a szem látó szögét:
Ugyanis lenézve a tárzsebekre, a maszk miatt a mellkas holttérbe kerül.
A kis-seb fegyverek pl: p90 és a távcsöveseknél, kifejezetten elõnytelen mert akadályozza a célzást
És bár gumipántos és fejre méretezhetõ, kicsit bonyolult mire kialakul a rutin, hogy hogyan kell hordani ezt a maszkot hogy ne zavarjon játék közben.
Én már észre sem veszem hogy rajtam van, engem nem akadályoz semmiben, kapok benne levegõt nem párásítja a szemüvegem és megtanultam hogy hol vannak a tárzsebek.
Ezt a Nowar forgalmazza, elvileg csak õk gyártják ezt az arcvédõt.
A beceneve (Ogre maszk)
Tavaly fél évig nem gyártottak és nem is volt készleten.
Ennek oka a visszajelzések voltak a maszkkal kapcsolatban.
A beszámolom végére erre mind fény derül.
Nem neoprén!!!
Maszk
Megvizsgáltam, legalább 3 igen szívós szövetbõl áll.
Az elsõ maga a maszk huzata egy erõsen szövött huzat.
A második valami energiaelnyelõ szivacsos anyaghoz tudnám hasonlítani kb 8mm vastag.
A harmadik at felismertem, 2-3mm vastagon (poliamid) szálas anyaggal van Borítva.
ahogy végig tapogattam, még orrnyereg betétet is találtam benne
Az arc felé az utolsó szövet egy hálós rugalmas szövet.
Az egész maszk 1.5cm vastag.
Megjelenése Elég karakteres, A katonaságban használt predator maszkra hasonlít az alakja csak ez kis-seb és szövetbõl van.
A jó védelem mellet vannak hátrányai ennek a maszknak!!!
Lehet hogy jól néz ki de lekorlátozza a fej szabad mozgását:
Akadályoz a fej teljes elõre döntésében.
Ebbõl eredõen lekorlátozza a szem látó szögét:
Ugyanis lenézve a tárzsebekre, a maszk miatt a mellkas holttérbe kerül.
A kis-seb fegyverek pl: p90 és a távcsöveseknél, kifejezetten elõnytelen mert akadályozza a célzást
És bár gumipántos és fejre méretezhetõ, kicsit bonyolult mire kialakul a rutin, hogy hogyan kell hordani ezt a maszkot hogy ne zavarjon játék közben.
Én már észre sem veszem hogy rajtam van, engem nem akadályoz semmiben, kapok benne levegõt nem párásítja a szemüvegem és megtanultam hogy hol vannak a tárzsebek.
Ha a védelemrõl van szó ez az elsõ helyen van az arcvédõk kategóriájában.
Kényelem? Kényelmes ha sikerül rendesen felvenni a maszkot.
zavaró tényezõk? Egyes fegyvereknél akadályoz a célzásban, nehéz megszokni a viseletét, sokan nem kapnak levegõt benne, akadályoz a fej mozgásban, nem látnak a maszktól, elesés veszély!
Azoknak ajánlom, akik hozzám hasonlóan, vannak olyan kreatívak és végtelen türelemmel rendelkeznek, hogy képesek ezeket az akadályokat kiküszöbölni.
http://airsoftgun.hu/catalog/i.php
Nem tudom mi a neve, mert az is ki van írva, hogy SAUER 92S, meg az is, hogy SA1 Sniper
Kerdem en barkitol aki valaszol :)
Bárhol lehet venni .