Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt, codban leszoktam már arról is, h fejre célozzak.
Viszont kész szánalom ami netes FPSeken folyik.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Ez olyan nagyon macsó dolog... <#idiota>#idiota>
Filmekbõl és játékokból? 😄
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Plusz nem lõ annyival messzebb a (kezdõ)sniper hogy egy AEG-el felvegye a versenyt. Lehetsz pontosabb,de az ellen (ha van esze) nem jár egyedül, ki lõhetsz egyet ha szerencséd van, de a többiek úgy kiszórnak a rejtekhelyedbõl hogy csak na.
A JG MP5 nem rossz, de ha valóban a sniper élethez akarsz gyakorolni akkor valamilyen M14 replikát javaslok (pl cyma). Az súlyban és élményben is közelebb van.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A másik pedig a már sokat vitatott kérdés:
Lehet egy kezdõbõl sniper? Mert, hogy nem valószínû, hogy profi csapatban kezdek, valószínûleg még csak haverokkal, addig tapasztalatot szerzek...
Szerintetek van arra remény, hogy én lehetek sniper?
Elõre is köszi a válaszokat!😊
viszont a festés botrányos, pár mosás után kifakul
Igencsak nehéz lesz elszakítani<#vigyor4>#vigyor4>
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az speciel más tészta, h nálad erõsíti 😄
8ért megkapod a távcsövemet ha kell, míg más el nem viszi.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amin pedig dolgozok, az nemhiszem h befojásolja majd a lõtávot és szórást, mivel nem kell tekergetni semmitt.
Lényegében megtoldom a kilógó preccsövet egy nagyobbal, aminek belsõ átmérõje megegyezik a preccsõ külsõjével, hogy megfogja, és ez pedig jukasztva lesz szerintem, hogy a szivacs benyelje a levegõ süvítését.
Magát a hangtompytót pedig csak ráhúzom a 74es lángrejtõjére tövig, és túlzottan hosszab se lessz a dolog tõle.
Most dolgozok egy projecten, ha kész lesz és mûködik is, felteszem Youtubera.
Hangra hangtompítót szokás, bár Airsoftban mindez annyira nem hatásos.
Mondjuk én épp dolgozok egyen, de inkább a hangos csattanásból puffanást fog csak csinálni, minthogy ténylegesen tompítana. Az ún. "silent" dugattyúfejek hatásosságát pedig sokan megkérdõjelezik, ha nem tagadják.
Jah, és amúgy a bolt actionos snipereknek nincs nagy hangjuk amúgyse.
Tényleg sniperkedni akarsz, újoncként? (Tudom hogy tudod hogy mások tudják hogy nem ajánlatos kezdésnek se.)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
http://shop.modell.hu/product_info.php?products_id=73837&osCsid=g1v3di3ejhh3e3mdjgiugbdkv6
Amúgy, ha rátekerek a sniper puskára valami rongyszerûséget, akkor az tompítja a hangot, vagy van valami más elõnye?
Elõre is köszi a válaszokat...<#bee1>#bee1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Attól hogy nem törik össze deformálodhat, plusz ami nyilvánvalobb hogy koszos lesz, poros földes na ez a kosz por és föld már nem tesz jót a fegyvernek
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Érdemes szedni a lõszert?
mármint az ilyen Tokyo Marui meg ilyenek amik nem törnek szét
és ha felszedem õket és újra betöltöm lehet vmi baja a fegyvernek?
Van ez a kép:
http://www.cqj.dk/foto/fishing/mujahedin-fisherman.jpg
Ez egy 74es AK, 47es tokfedéllel, és a tár a mi gondunk.
Én vmiféle 40es RPK tárnak nézem, ami olyan mint a 47es.
Itt pár RPK tár, de pont nincs ilyen, mert ami a végén van szerintem 30as.
http://home.comcast.net/~shooter2_indy/graphics/mags/rpk_family.jpg
Most akkor a csóka 74esében 7.62es tár virít?
Jó ez neki?
Másik felvetés, hogy 7.62es tárba bele lehet e tölteni a 5.45öst, fizikai tulajdonságok alapon. Gondolom adagolni ettõl független nem tud rendesen.
Igen, unatkozunk 😊
Megduplázva ezzel az értékét.