Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Speciel nekem ehez nem kell távcsõ, se semmi bohóckodás.
Sõt, codban leszoktam már arról is, h fejre célozzak.

Viszont kész szánalom ami netes FPSeken folyik.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Távcsõ, szálkereszt, buuumheccsát!
Ez olyan nagyon macsó dolog... <#idiota>
RoyalPredator
Na és az honnan?
Filmekbõl és játékokból? 😄

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

ahonnan a DMR õrület

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

RoyalPredator
Honnan a fszomból jön ez a sniper mánia?

Kezdõként semmiképpen sem lehet belõled sniper. Tapasztalatokat szerezhetsz persze,de azok nagyon keserû tapasztalatok lesznek. Egyszerûen nem éri meg addig belevágni amég nem tudod milyen is egy komolyabb játék. Az alapvetõ taktikákkal és mozdulatokkal kell elõször tisztába jönni, és ez után jöhet talán a sniper, ami talán a legunalmasabb feladat. Szóval elõször próbáld ki milyen egy AEG-el a kezedben gubbasztani egy bokorban amely a szúnyogoktól hemzseg... Mert azzal talán még nem gáz ha elárulod a helyzeted, mert tudod fedezni magad. No egy sniperrel ez felejtõs. Ott nem ajánlott mozogni...
Plusz nem lõ annyival messzebb a (kezdõ)sniper hogy egy AEG-el felvegye a versenyt. Lehetsz pontosabb,de az ellen (ha van esze) nem jár egyedül, ki lõhetsz egyet ha szerencséd van, de a többiek úgy kiszórnak a rejtekhelyedbõl hogy csak na.

A JG MP5 nem rossz, de ha valóban a sniper élethez akarsz gyakorolni akkor valamilyen M14 replikát javaslok (pl cyma). Az súlyban és élményben is közelebb van.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

mokusvadasz
AIRSOFTUJONC itt nézz körül, sokat lehet tanulni. Azt hiszem van is egy cikk a kezdõ-sniper dologról, szépen leírja hogy miért ne...

Kösz a válaszokat...Szerintetek melyik a jobb? Az JG MP5A5, vagy a JG BAR-10? Elsõsorban tartósságra gondolok, szóval melyik megbízhatóbb?
A másik pedig a már sokat vitatott kérdés:
Lehet egy kezdõbõl sniper? Mert, hogy nem valószínû, hogy profi csapatban kezdek, valószínûleg még csak haverokkal, addig tapasztalatot szerzek...
Szerintetek van arra remény, hogy én lehetek sniper?
Elõre is köszi a válaszokat!😊

mokusvadasz
kössz a válaszokat

az anyaga nem rossz, én se tudtam még elszakítani; az meg külön tetszik, hogy a nadrágon a boka gumírozott, nem madzagot kell kötözgetni.
viszont a festés botrányos, pár mosás után kifakul

SG rock
Nadrág és zubbony is hajlatoknál erõsített, +alapból sem egy vékony vacak.
Igencsak nehéz lesz elszakítani<#vigyor4>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

mokusvadasz
Lehet hogy veszek én is. anyaga milyennek tûnik? Mármint nem a felhasznált anyagokra vagyok kíváncsi hanem hogy strapabíró-e?

SG rock
nein

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

RoyalPredator
Möllény köll?

SG rock
Megjött a magyar 4színterep cumó, nekem nagyon begyün...

RoyalPredator
Persze h nem, de az nem speciális cucc.

lac coo
[url=http://www.youtube.com/watch?v=7-vyoIQGwnY&feature=player_embedded[url]]http://www.youtube.com/watch?v=7-vyoIQGwnY&feature=player_embedded

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
milyen idõjárás? 1,5 óra esõ nem zavar meg senkit, és röpködött a gép ja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

inkább csak egy 3 napos játékon voltunk, de segáz...

Pé beüzemelte a repülõt? Vagy az idõjárás közbeszólt?

mokusvadasz
inkább a mountot venném meg, csak az meg nem eladó mi?

RoyalPredator
Az hangtompító.
Az speciel más tészta, h nálad erõsíti 😄

8ért megkapod a távcsövemet ha kell, míg más el nem viszi.

mokusvadasz
Te nem hallottad még azzal a hangot. jól felerõsíti, de igen, többek közt azért SEM tenném fel játék közben, mert az elsõ bb átlövi. Igen, valamikor én is unatkozok 😉 Amúgy nézegetek jó kis orosz hangtompítókat, de nekem annyit nem ér meg. Hasonló eset: majd fogok venni távcsövet, de az se pso lesz...

RoyalPredator
Nem akarlak elkeseríteni, de a te hangerõsítõd valójában hangtompító, és egy olcsó afrikai trükk. "Psziho-terror" az AK fanoknak, de én röhögõgörcsöt elfojtva bontom le BBvel róla😄

mokusvadasz
Az ak-m alapból nekem is csendesebb fajta. Most csináltam egy "hangerõsítõt" (6000es blaster flakon, üregesen hagyva lyukkal a végén) igazából nem jó semmire, csúgya, de ettõl olyan jellegzetes hangja lett, hogy rettentõ jó psziho-terror. De viccet félretéve, szerintetek érdemes hangtompítót rátolni a fegyverre?

RoyalPredator
Mint egy BigMac?

Punker
Mekkora volt ez a 3 nap!!!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RoyalPredator
A puffogást én is preferálom, de legalább alapból nem csattogós a kalasnyikov. Elõször 11v Lipoval visított, de már az "értelmetlen" überalkatrészeknek hála izmos hangja van.

Amin pedig dolgozok, az nemhiszem h befojásolja majd a lõtávot és szórást, mivel nem kell tekergetni semmitt.
Lényegében megtoldom a kilógó preccsövet egy nagyobbal, aminek belsõ átmérõje megegyezik a preccsõ külsõjével, hogy megfogja, és ez pedig jukasztva lesz szerintem, hogy a szivacs benyelje a levegõ süvítését.
Magát a hangtompytót pedig csak ráhúzom a 74es lángrejtõjére tövig, és túlzottan hosszab se lessz a dolog tõle.

Jacek
nekem bejott kulomben mert a csattogo hang eltunt es olyan puffogos lett😊 de csondesebb valamivel, csak 30 utan mentek szana meg szejjel a bb-k😊

RoyalPredator
Sajnos a sok buzi Youtubeos se érti a hangtompító lényegét, és minden szart mutogatnak, csak a hang külömbséget nem.

Most dolgozok egy projecten, ha kész lesz és mûködik is, felteszem Youtubera.

Jacek
hmm tenyleg tompic a hangon.. csak nezd meg a lovesidet 30 meter folott😊

RoyalPredator
Igen, álcázásra van a rongy.
Hangra hangtompítót szokás, bár Airsoftban mindez annyira nem hatásos.
Mondjuk én épp dolgozok egyen, de inkább a hangos csattanásból puffanást fog csak csinálni, minthogy ténylegesen tompítana. Az ún. "silent" dugattyúfejek hatásosságát pedig sokan megkérdõjelezik, ha nem tagadják.

Jah, és amúgy a bolt actionos snipereknek nincs nagy hangjuk amúgyse.
Tényleg sniperkedni akarsz, újoncként? (Tudom hogy tudod hogy mások tudják hogy nem ajánlatos kezdésnek se.)

a rongy amire te gondolsz az szerintem sokkal inkább álcázásra szolgál szóval ez a más elõnye

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

igen van adják hozzá a csomagolásban, itt meg is lehet nézni, ha valakit érdekel rajtam kívül:
http://shop.modell.hu/product_info.php?products_id=73837&osCsid=g1v3di3ejhh3e3mdjgiugbdkv6
Amúgy, ha rátekerek a sniper puskára valami rongyszerûséget, akkor az tompítja a hangot, vagy van valami más elõnye?
Elõre is köszi a válaszokat...<#bee1>

Dick Riddick
Nincs mit.

\"Heroes never die. They just reload.\"

RoyalPredator
Köszi. Gondoltam Punker, v valamelyik nagyérdemû szoftéi'r uriember megmondja 😊

RoyalPredator
Speciel ha nincs kapacitásod BB-t venni, akkor precízen kell lõnöd, és csak akkor, ha szerinted az biztosan talál, vagy stratégiailag értelme van (fedezõtûz, stb). Ha pesti vagy, tudok adni pár 20ast meg 23ast ami megmaradt, súlyra, kicsit olcsóbban, mert speciel én 28asat használok.

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

Nem.
Attól hogy nem törik össze deformálodhat, plusz ami nyilvánvalobb hogy koszos lesz, poros földes na ez a kosz por és föld már nem tesz jót a fegyvernek

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

skate00
KÉRDÉS:
Érdemes szedni a lõszert?
mármint az ilyen Tokyo Marui meg ilyenek amik nem törnek szét
és ha felszedem õket és újra betöltöm lehet vmi baja a fegyvernek?

RoyalPredator
Nem tudjátok, mi? 😄 Na ennyit a nagy szakértelmetekrõl 😄

RoyalPredator
Lenne 1 kérdésünk.
Van ez a kép:
http://www.cqj.dk/foto/fishing/mujahedin-fisherman.jpg
Ez egy 74es AK, 47es tokfedéllel, és a tár a mi gondunk.
Én vmiféle 40es RPK tárnak nézem, ami olyan mint a 47es.
Itt pár RPK tár, de pont nincs ilyen, mert ami a végén van szerintem 30as.
http://home.comcast.net/~shooter2_indy/graphics/mags/rpk_family.jpg

Most akkor a csóka 74esében 7.62es tár virít?
Jó ez neki?

Másik felvetés, hogy 7.62es tárba bele lehet e tölteni a 5.45öst, fizikai tulajdonságok alapon. Gondolom adagolni ettõl független nem tud rendesen.

Igen, unatkozunk 😊

RoyalPredator
Nem akarok parasztkodni, de magyarországon eddig a legjobbnak a saját SPOSN Partizanomat tartom, fõleg hogy kifordítható 😄

Punker
most már tényleg túl zöld a növényzet az MC-nek, a legjobb márciusban mikor még teljesen száraz a növényzet.

SG rock
<#buck>

"Nézdmáne' az ott nem egy multicam kalap az erdõben?"
RoyalPredator
Nekem van.

SG rock
(ha van valakinek elado modularis mellénye az dobjon egy PM-et pls)

RoyalPredator
De, még át is címkézik, és megesett már az is, (igaz csak hallottam legendaként) hogy kínyait CAnak állítottak be, pici tuning után.
Megduplázva ezzel az értékét.

Punker
cyberék fogják a kínai fegyvert átcsomagolják és 10-20 ezerrel drágábban adják, más baj nincs vele.....