29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#25985 jah, nemláttam a videót, érdekes mindenesetre -
#25984 shotgun-ból mosin nagant? azt igencsak átkell építeni akkor :D ... -
#25983 Gondolom lehet, miért ne . -
fighter111 #25982 Szóval láttam egy videót, ahol a csávó egy shoti köré épített egy mosin nagant testet, és az érdekelne, hogy azzal lehet-e játékra menni?
A videó:
http://www.youtube.com/watch?v=ChiJp-OC3MA
Előre is kösz! -
#25981 ezt fejtsd ki bővebben. -
n3whous3 #25980 ezt most még egyszer -
fighter111 #25979 Heló!
Azt szeretném kérdezni, hogy, ha én építek egy shotgunból egy mosin nagantot azt lehet használni játékokon?
Előre is kösz! -
praksi #25978 mármint a gearbox-ot? -
#25977 6mm-rel mi van ? Valami gond, vagy fejlesztés?
Holnap szétszedem, helyrerakom, jobb alkatrészeket pakolok a Boyi AK-ba ...Tudom ezer és egy van belőle, de ha gondoljátok végig fényképezem és leírom mit hogy szoktam csinálni ...
Legfeljebb majd a szakik kiegészítik , javítják .... Kérdezem ezt valami 6mm-es górétól ... :) -
Gameelekk #25976 Valaki tudna linkelni hogy kell egy mp5 öt megkenni?
-
#25975 Bell Colt 1911A1 Government - FullMetal.
300+ FPS, ~40m-ig emberalakot kényelmesen (én) eltalálom.
Épp eladnám, de sajnos nincs Browning HP, hogy helyére vegyek. -
#25974 ugy latom nagy a szoras:) nalam meg semmi gond nem volt soha a WE HiCapa Dragon-al:) pedig surun hasznaltam.. -
mstummer #25973 A szán akadás az én WE HiCapa stukkeromnál is megesett sokszor. Többször átpucoltam, kapott kenést...de semmi.Aztán idővel elmúlt.
-
Dakencs #25972 Köszönöm válaszod akkor írok oda is:) -
#25971 hat otletem az nincs, illetve annyi hogy latogasd meg softair forumat, ott sokkal tobb szakerto emberke fordul meg, biztos lesz valaki aki tud segiteni. -
Dakencs #25970 Sziasztok!
Lenne egy problémám és ötleteket szeretnék kérni..:)
Nemrég vettem egy we seals colt m1911 típusú (green gas) fegyót.
Rögtön az első 10-15 lövés után a szán megakadt félúton elvileg ezt a problémát orvosoltam. Másik probléma ,hogy a fegyvert nem lehet egymás után többször elsütni. Olyan mintha az elsütő billentyú "leugrana".
Nemtudom valaki találkozott e hasonló problémával..??
Ha valakinek van ötlete légyszi írjon. -
Pedrovac #25969 -
#25968 Legalább előttem ne játszátok már az ártatlan bárányt !!!!
És nem veszem fel a kesztyűt, jobban jártok így ... -
Pedrovac #25967 Nyugodtan terhelhetsz akárkit :)
Na és akkor ki is kelt gyűlöletet? :)
Eszemben sincs különben mocskolni senkit,az nem az én asztalom..hagyom azokra akik gyakorlottabbak benne -
#25966 No már vártam valakit!
Szerintem ne forszírozzuk a dolgot!!!
Mindenki pontosan tudja közülünk miért is hagytam ott csapot-papot.....
Ha nem lenne még bennem egy csepp lojalitás a volt csapatom iránt, igen kemény dolgokat tudnék ide bemásolni bizonyíték gyanánt, de ez nyilván senkire nem tartozik és nem is terhelné mezzel az itteni fórumozókat ! :)
Úgyhogy szerintem ha gondoljátok mocskoljatok egy kicsit, aztán maradjunk ennyiben, jobban jöttök úgy ki a dologból !!!!
Gyülöletkeltésről amúgy sincs miről vitáznom! -
Pedrovac #25965 Tegnap még sok mindent írtam volna ide,ami a szívemen az a számon jelleggel.
Tudjátok mit tart a mondás a vitáról.. nem hagyom magam legyőzni,nekem nincs rutinom :)
Lassan már én szégyellem magam,mert ki mertem mondani amit gondolok/érzek...na persze ami ide le lett adva púder az a fekete része lenne,de mint tudjuk az életben csak szürke van ;) -
#25964 No erről tudnék mesélni, lassan nekem kell szégyellnem magam, hogy nem gyűlölök senkit... :))))) -
#25963 íiigen, de ez játék alatt mit se számít. Azon kívül már igen. -
n3whous3 #25962 az egy dolog, hogy eljátszod a 2. vh-t náci ruhában és más az, hogy kiállsz az eszme mellett és ÚGY játszol -
#25961 Szélsőjobbosokkal nincs baj a játéktéren, mert a harmadik világégésre készülendő komolysággal dolgoznak =)
Viszont ha SzoftÉir fórumot nézed, ottmeg erősen baloldaliak akkora nyelves cuppantásokat cserélnek egy-egy "találkán", amit még bokros is irigykedve, egy kis nosztalgiával nézne végig...
A játék nem politikáról szól, tudjátok?.
Én bátran felveszem a swasztikás dolgokat is... -
#25960 No én soha többet nem leszek csapattag az tuti! :))))
A világ legszemetebb embere vagyok mert nem óhajtottam részt venni a gyűlöletkeltésben :))))
És hogy sajnálom azt rengeteg órát amit arra a csapatra áldoztam :(
Ez mekkora pofon nekem, nagy csalódás ... -
#25959 Gondolom a nagy játékokra nem merik kirakni a portékát ... :) -
#25958 te én 4 év alatt nem találkoztam ilyennel szal nem tudok erre mit mondani, nem tudom hova milyen játékokra járnak. -
#25957 És sokan vannak ? Vagy csak ezt is nekem sikerült így kifognom ? :)))
Be sem merem rakni a képeinket, igen bizalom gerjesztő, fekete maszk, fekete mellény, fegyver, és árpádsávos felvarró vackok ....
Egy éve küzdök ellene, de semmi eredmény, és ha valami nagyon árthat nekünk, hát ez rohadtul ... -
#25956 nincsenek beengedve :) -
#25955 Nagy játékokon nem szokott gondotok lenni a szélsőjobbosokkal ??? :)
Vagy ti hogy álltok ehhez a kérdéshez...? -
#25954 No..ha valaki tud valami baráti játékról a közelben az szóljon, épp az imént hagytam ott a csapatom, a nacionalista nézetek túlzott hangoztatása miatt ! :DDD
Senki mellett nem játszom akinek az egyenruhája tele van aggatva gárdista jelképekkel ....:D -
shatanka #25953 Nem akarok hülyeséget mondani de asszem 9-10 000 volt. -
n3whous3 #25952 még mindig keresek 8.4 voltos 2200 mah aksihoz automata töltőt C: -
#25951 gagyi kínai aksi, gagyi töltővel = kuka
-
Kalash17 #25950 Köszönöm a válszokat.Úgy értettem hogy egyik nap kilövök vele kb 60 BB-t, és kész.Aztán mikor pár nap múlva újra lőni akarok vele már nem működik.Az akksit és a töltőt is hozzá kaptam.Az akksi 1100 mAh-s,8.4 voltos, a töltő 250 mA-rel tölt. -
n3whous3 #25949 És mi az, hogy pár nap múlva? Egyik nap játszol 3 órát aztán még 1x és 3. nap elvárod, hogy legyen benne kakaó? LOL -
#25948 Hát eredetit nem hiszem, hogy tudok szerezni .... Ha van is gondolom egy vagyon. Vagy megpróbálom legyártattni, vagy marad a spiáter .... -
mstummer #25947 Gagyi az aksi amit hozzá vettél/kaptál. Vagy csak rossz volt hozzá a töltő.
Megoldás: új aksi,és hozzá egy normális töltő. -
Kalash17 #25946 Sziasztok!A segítségeteket kérném.Kb. egy éve vettem egy airsoft AK-t az AIRSOFTGUN.HU-n (acél/fa).Nem volt sokat használva, jóformán csak itthon lődözgettem vele néha.A problémám az, hogy a fegyver egy ideje nem akar normálisan lőni,csakis fullra feltöltött akksival tud, pár nap múlva meg már elakad a lövés.Hallom hogy mocorog a motor de semmit nem csinál.Válaszotok előre is köszönöm.