Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mokusvadasz
Ismét gyõzött az AK <#taps>

SG rock
JG M16-okon elkopik az a kis alkatrész, M14en meg eltört a tûzváltó 😄(utóbbi igen gyakori)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

RoyalPredator
Analfabétákon nem segíthetünk 😄

Hogy a fenébe tudod elcseszni az egyes lövéseket?.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

SG rock
fail, sikerült neki azóta.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
1ismerõsöm regelt softair.hu-ra, de vagy a 20. megerõsítõ kódot írja be és nem fogadja el neki.
Mit tegyen?

SG rock
Nekem akárhány fegyverem volt, az 1es lövés egyiken sem mûködött 😄...

RoyalPredator
www.airsoft.hu
44es Bázis
Érdemesebb itt venni, v kapcsolatból.

mokusvadasz
akar a fene 😄 de mindegy, igazából úgy is egyeslövésben használom a legtöbbet

JA még annyit, hogy meg tudnátok mondani, hogy mi a különbség az alábbi két termék között?
Itt van egy:
http://airsoft.nowar.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=5031&category_id=20305&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26&showall=1
És itt a másik:
http://airsoft.nowar.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=5267&category_id=20305&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Az elõtõ kérdésem még él.<#bee1>

Punker
az AK tucat cucc ebbõl kifolyólag millió+1 alkatrészt találsz hozzá, az M14 meg az egyik legpontosabb AEG, bár ezzel több gondod lesz kevesebb hozzá az alkatrész.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

SG rock
Hát Cyma ból hosszú csak wood van, Socom-ból van csak fekete ill. zöld.

Kösz a válaszokat!
Hmmm, van min gondolkozni...Nekem leginkább a CYMA M14 meg a CYMA AK-74 tetszik.
Annyiban tudnátok segíteni még, hogy lehet-e Magyarországon venni Fekete CYMA M14-est? Ha igen, akkor hol? Ja, és az AK-74 hátsó (szóval a tushoz közelebb esõ) Irányzék, vagy nem igazán tudom, hogy hívják, azt nem lehet valahogy széjjelebb húzni, mert kipróbáltam egy osztálytársam Ak-104-esét és azzal csak az volt a bajom, hogy túl keskeny a hátsó írányzék...
JA, és légyszi írjátok le, hogy melyiket éri meg megvenni, és miért csak mert mindkettõt dicsérik. Tudom egy tisztelt kolega már sokszor írta, hogy az AK a legjobb, de érdekelne azért, hogy a többiek mit gondolnak... <#vigyor2>

SG rock
Uzit akarsz belõle?😄

mokusvadasz
Most vittem szerelõhöz az új cyma cm.040es ak-mat, átnézésre, és ha már ott voltam akartam venni egy 7.4es lipo-t, de õ lebeszélt róla, és azt mondta, hogy a 11.1voltos jobbat tesz annak motornak ami benne van, meg az alkatrészek is bírják. Hát jó "kis" ROFom lesz...<#eplus2>

SG rock
Legelõször még csak a highcap-el tolom majd amit adnak hozzá, aztán ha összegyûjtök még egy kis zsét akkor veszek pár lowcap-et 😊. de elõtte még akksi is kell meg hopup stb.

Lipot nem fogok venni, de egy 9.6os 4000es NiMh sem olcsó.

RoyalPredator
Már annyiszor mondtam neked hogy AK nemvéletlen a földünk legnépszerûbb fegyvere, stb stb.- Nalátod😊

Van neked 2 hicap táram ha kell, 74es style, de poénosabb lenne ha te is lowcapekkel tolnád.

SG rock
Július elején újítok be valami fegyvert, acél+fa AK félét veszek majd, nem is néznek ki rosszul és dícsérik is sokan.

RoyalPredator
Õ most Amerikai tervezésûre, v Amerikai rendszeresítettre gondol?
Mert amúgy jah, 5,56 és pápá.

Punker
H&K és FN fegyverek, SIG-bõl is akad náluk, szinte minden 5,56-os.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

AEg-ekre gondolok, de a korábbi kérdésemmel ellentétben, most olyanokra is kívácsi vagyok, amiket nem amerikaiak gyártottak, de õk is használnak...

Punker
mit értesz amerikai alatt? akad jópár egységük 😄

Ha valakinek van még ötlete, hogy milyen amerikaiak által ma is használt airsoft fegyvert lehet venni 30.000 Ft környékén azt szívesen meghallgatnám. Persze már sok érkezett, köszönet értünk!<#bee1>

RoyalPredator
Mondom, egy rövidített AKval vígan e lehet lenni.

Punker
inkább kényelmetlen, a géppuskák nehezebbek.

7 kiló az a fegyver, nem sok ember tudja azt napokon át cipelni.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Német H&K vagyi héát szal h&K aztán hogy a H&K mennyire német... 😊

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

RoyalPredator
Miért az ilyen apróságokat sikerül megtalálnod, ami kopog a plasztiktól?

RoyalPredator
XM8, de van egy érzésem, hogy nem olcsó a cucc😄
Egyáltalán az amerikai, v belga, v mi?

SG rock
Socom-om volt fa tussal, szép volt nagyon, de megváltam tõle.

Punker
SOCOM sokkal praktikusabb mint a nagy dióverõ, persze tény hogy az oldschool a szebb.

SG rock
Hát ugye ez sem amerikai 😊, én továbbra is aztmondom, hogy Cyma M14, hosszú változat, vagy socom is teljesen jó.

Punker
én a G36-ot venném, átnézetni új hopup és rögtön fasza csúzli.

És ehhez a G36C-hez mit szóltok?
http://airsoft.nowar.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=&product_id=5274&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1

Kösz srácok, és ezek közül melyiket lehet 30000 környékkén vagy inkább alatta megvenni?

SG rock
1-2 ismerõsömnek már 2éve van és teljesen megvannak vele elégedve <#conf>

Punker
nem láttam eddig még embert aki tartósan megtartotta volna az EBR-t.

SG rock
EBR-re is tud pakolni minden sz@rt ha akar 😊 és mennyivel jobb fegyver.

SG rock
jah, leesett 😄

Punker
RIS-re mehet lámpa, PEQ, gránátvetõ, grip, kakukkos óra, fényfüzér amit csak akar.

SG rock
hülye vagyok de ezt nemértem, karácsonyfázni akar akkor m4?<#fejvakaras>

vagy SCAR
Jó tudom belga nem amerikai...

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Punker
M14, ha meg karácsonyfázni akarsz akkor M4

SG rock
Fegyver!
Ha amerikai akkor én az M14családra esküszöm 😊.

Gyálon. Hmmm, még meggondolom az AK-s dolgot. Azt tudom, hogy az AK104 az nagyon jó mert azt próbáltam is, szóval értem mire gondolsz. De nem tudnál ajánlani egy hasonlóan jó amerikai fegyót, az M4-en kívül? Csak mert nekem inkább az amerikai fegyók tetszenek.

Elõre is kösz!

SG rock
akinek van fölös molle AK tárzsebe az pm-et pls 😊

lac coo
Valakinek van itt közületek Cyma CM.048-as Ak74-ese...?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RoyalPredator
Azt nem mondtuk, hogy MP5, csak hogy ne "sniper".
Én inkább egy AK-47est ajánlok. Lehetõleg acél-fa kombót.
A pénzedbõl már fut rá, és örökzöld darab. Ha kompaktabbakat szereted, próbálkozhatsz a rövidített vátozatokkal.

Azért ajánlom az AK-t, mert még airsoftban is a legmasszívabb darabok, és reallife még a kissrácokra is rábízzák, nem véletlen.

Hol laksz?

hmmm...szóval akkor abszolút MP5...
Köszi szépen a válaszokat, tényleg sokat segítettetek vele.<#eljen>
Hát akkor nektek meg jó játékot<#bee1><#gun><#violent>

RoyalPredator
Nem pontos. Csak kilóméteres távlatokban.

mokusvadasz
A google earth távolságmérõje mennyie pontos? Mert ha igaza van, akkor a gyári cyma ak-m 75méterig eltalál egy 1 négyzetméteres bokrot. Ja és 28as bb-vel lövök