Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mokusvadasz
mert akkor még nem volt tervben nálad

RoyalPredator
Te miért nem szóltál??.-....

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

mokusvadasz
Nemrég volt eladó softairen, 3k ért

RoyalPredator
Jah és ha találok 74esre Fa elõágyat, akkor azzal fogok menni szerintem.

RoyalPredator
Mert ismerlek, és mert lefogod, valami Amerikai mérnöki csodára.

RoyalPredator
1300ért darabját, törzsvásárlói áron ^^

telefon? email? amúgy ma meg holnap zárva vannak.

illetve, a Bullets inkább paintball, legközelebb Nowar, Keleti/Déli Front, 44-es bázis boltoknál érdeklõdj.

és persze elõbb kérdezz, utána költsd a pénzed ;-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mert már rendeltem több mint egy hete és még nem szállították ki
Azt szeretném kérdezni hogy a Bullets.hu webshop menniyre megbízható?
SG rock
mind1 hagyjuk ... ám mennyiért vetted a lowcapeket?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
miért is váltanám le?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
Mert több lett a G36 ! :DDD

Mondjuk szerintem mindegy mivel lõ a kolléga ha az jól mûködik ....

Bár mitagadás, most hogy van, én is egész megkedveltem az AK-t,kicsit kényelmetlen, de összességében jó vele játszani .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RoyalPredator
Igen, de én optikával használom, mondjuk most te is, az enyémmel.
És én 47es acél lowcapokkal tolom, míg ti csicska hicapekkel :)

Figyelj, tegyél fel rá egy dragunov pofádékot, béta tárat, és megyünk mint Army of Two -ban :)

Töki, te meg úgyis le fogod váltani, ugyh csak legyintek :)

Punker
hát azért sokat javult a helyzet az AK+M4/16 arány már nincs 70%, régen 80% körül is volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

bardocz
Fõleg, ha egy AK-ról van szó. Fél ország olyannal játszik, másik fele meg M4-el, és ha valaki mégse, akkor az valami mással:D
SG rock
:D... ne akadjatok már fel ezen... nemmind1, hogy ugyanolyan vagy sem?

mokusvadasz
viszont azzal a tussal elérted, hogy pont úgy néz ki mint az enyém :D

SG rock
azt kamázom :D... meg kaptam hozzája 9.6os akksit.

SG rock
fa az elsõ markolat, behajtható tus

RoyalPredator
Enyém már nem is Cyma :D
Van benne CM.040C, Kalash RK03, meg egy rakás Prometheus és más csúcskategóriás alkatrész xD

Na de faszom televan, h veszek 74est, erre mindenki másnak is az lesz...
Legalább fából van, Töki?

lac coo
Nekem CM.048-as van.- amiben elég sok az acél, de az is nagyon könnyû az AGM HK után .

SG rock
na megvan az AK74, behajtható tusos. Meglepõdtem mikor megfogtam , mert szerintem iszonyat könnyû egy fegyver. De így elsõre bejön. Arra leszek kíváncsi játékon, hogy szuperál.

RoyalPredator
Nem hektár, na.
Csak Hektárban mértük-mind1-ekcsesztem-
Lényeg, hogy nálunk azért vannak igazi távolságok, ahova kell az erõ.

SG rock
ami ugye lényegesen kisebb :D(hektár)

RoyalPredator
Igen, nagyobb lõtávokra. Pl ha hegyre felmész játszani, ahol még szél is bõven van, kell az a plusz erõ. De mégse 600 FPSel játszunk azért.
Amúgy meg nekünk is 8, de Hektár. ^^

lac coo
Gondolom a nagyobb lõtávokra, belátható területekre gondol .

számodra mi számít "nagy" pályának? Szlovéniában ~ 8 négyzetkilométeren játszottunk, és nekem elég volt 320 fps.

Jacek

:D

RoyalPredator
Részemrõl sosincs anyázás.
Azok anyáznak, akik higgadt érvelésre képtelenek, ezáltal egyetlen eszközük a sértegetés marad, s egyúttal a szegénységi bizonyítványt is szögre akasztják vele.

Mindazonáltal szerénmy 480 FPSemet tökéletesnek érzem NAGY pájákra, nagyobb távolságokba, szelesebb idõben, magaslatokon, stb.
Persze átlagos pályákon, ahol igazából minden 40-50 méteren belül van, elegendõ a 350-380 FPS. De mi nem ilyen helyeken játszunk...
Ráadásul énis 350el kezdtem, és nnnnaggyon szánalmas, amikor úgy lõnek rám, vagy velem, hogy az ég fele "céloz" az illetõ, és a BB gyakorlatilag úgy potyog, mint az esõ. Persze ROFból meg van a srácnak vagy 1000, de mire ?? Minek ?? Meg elhangzik a szokásos mondat:
"Hagyd lõtávon kívül vannak inkább bujj el" - és közben:
1: Tisztán látja õket az ellenség
2: 60 méter ha van köztük, akadálytalan pusztaság.

Részemrõl ennyi. Érdekes mód, vannak sokan, akik úgy gondolják ezt a dolgot, mint én, és én jól érzem magam velük.

lac coo
Na jó de ne legyen anyázás megint a dologból, meg lehet azt normálisan is beszélni, akinek van hozzáfûznivalója ! :)

RoyalPredator
El vagy tévedve kiscsillag <#vigyor4>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
Ja...és persze ez maradhatna már csak azért is, mert minden szervezõnek szíve joga, hogy annyi limitet írjon ki amennyi jól esik .

lac coo
A Másik fél is teszi az elmés megjegyzést ... ;)
Személy szerint nekem semmi bajom bajom a 430-al, azt sem értem miért kell ennyire bolygatni, hisz nem 100 embernek kell hogy készüljön, ha eddig jó volt most is jó :)

Állást nem foglalnék, jó-e vagy nem a 4300 FPS, de nem hiszem, hogy ennyire számít 30 ide vagy oda.
Maradna így aztán nem lenne megint a cirkusz .

El Santo
Na, ja! Mindig van pár hülyegyerek, akinek kell az a +30-50-100-x fps, mert sorvadt az agya, rövid a kukija, így nem lát más megoldást. Szerencsére értelmes játékra az alját már egyre inkább nem engedik be, mennek a kukába, ahová valók. Perifériára szorulnak, aztán kergethetik egymást egy fa körül hétvégenként, mondván, hogy airsoftoznak. Keresnek maguknak valami hetedleges fórumot, beszélgetik a mûproblémáikat és teszik a értelmetlen megjegyzéseiket, savanyú a szõlõ alapon. Mennyi ilyen szerencsétlent láttam már! Szóval igen, igazad van! :)

E.D.A.T. - Észak-dunántúli Airsoft Team

lac coo
Mondjuk ha van fegyver egyszerûbb lemérni :D

Ez a konverter egy baromság, olyan alap dolgok vannak kihagyva belõle, mint a hop-up hatás vagy a közegellenállás; meg sem említi, hogy a BB minõsége és tömege mennyit számít...

Az adminok helyében én levenném az oldalról, semmi gyakorlati haszna nincs, csak a kezdõk és a hozzá nem értõk feje lesz tele zagyvasággal.

lac coo
Dehogynem, Softairen van valami calkulátor, ami körübelüli lõtávot ad .....

Ma beleolvastam, eszméletlen mi megy még mindig ott :))))
Ennyit görcsölni a MASZ-on, meg 30 fps-en .....? ! :))))

nem.

az fpst valami távolságot mérõ egységbe nem lehet átváltani?
mokusvadasz
0.12es bb-vel 250fps eredményt találtam róla, én ezt tenném bele

0.12 vgay 0.20 bbt használjak?
okés köszi
mokusvadasz
úgy nézem nincs, ha van, akkor is szerintem fix

Üdv!Megszeretném kérdezni hogy Cyma p.825-ös pisztolyamban van-e Hop-Up?és ha vna hol?
RoyalPredator
Kedd, nem.
Most meg kiderült, h 4.én lesz keresztelõ, ahova mennem kell, tehát ha nem 3.án játszunk, én se tudok menni BASSZAMEG.

mokusvadasz
Jut eszembr én nem tudok menni 4-én <#rinya> Mjad legközelebb....
Ja és Royal. Tudod volt az a zacskós alkatrész ak. Na abból a minap összeraktam egy használható fegyvert, és miután rendesen tömítettem, kb 350-370fps lehet, és a pontossága is lenyûgözõ ahhoz képest, hogy a zacskóban nem volt lenyomó, és egy gyufaszállal oldottam meg a gondot. Viszonyításlépp azt mondanám, hogy olyan mintha egy guarder 70es lenne benne saját lenyomóval. Viszont kéne még hozzá egy sátorvas-tárkioldó, elvileg nálad van még. Kedden be tudok érte ugrani?

lac coo
Cyma-nak jobb a bele .

SG rock
(most lehet, hogy mégiscsak meglesz szombatig egy Dboys AK74)

SG rock
Rádióm nincs, péntek kapok fizót, szal esélytelen , hogy 4.i játékra meglegyen de szeretnék menni :S.... cyma ak74 kénve vagypedig boyi kls akármi.

RoyalPredator
Milyet veszel? 4.én látlak vele?:)
Van rádiód kõcön ha esetleg kéne?