Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
illetve, a Bullets inkább paintball, legközelebb Nowar, Keleti/Déli Front, 44-es bázis boltoknál érdeklõdj.
és persze elõbb kérdezz, utána költsd a pénzed ;-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Mondjuk szerintem mindegy mivel lõ a kolléga ha az jól mûködik ....
Bár mitagadás, most hogy van, én is egész megkedveltem az AK-t,kicsit kényelmetlen, de összességében jó vele játszani .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
És én 47es acél lowcapokkal tolom, míg ti csicska hicapekkel :)
Figyelj, tegyél fel rá egy dragunov pofádékot, béta tárat, és megyünk mint Army of Two -ban :)
Töki, te meg úgyis le fogod váltani, ugyh csak legyintek :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Van benne CM.040C, Kalash RK03, meg egy rakás Prometheus és más csúcskategóriás alkatrész xD
Na de faszom televan, h veszek 74est, erre mindenki másnak is az lesz...
Legalább fából van, Töki?
Csak Hektárban mértük-mind1-ekcsesztem-
Lényeg, hogy nálunk azért vannak igazi távolságok, ahova kell az erõ.
Amúgy meg nekünk is 8, de Hektár. ^^
Azok anyáznak, akik higgadt érvelésre képtelenek, ezáltal egyetlen eszközük a sértegetés marad, s egyúttal a szegénységi bizonyítványt is szögre akasztják vele.
Mindazonáltal szerénmy 480 FPSemet tökéletesnek érzem NAGY pájákra, nagyobb távolságokba, szelesebb idõben, magaslatokon, stb.
Persze átlagos pályákon, ahol igazából minden 40-50 méteren belül van, elegendõ a 350-380 FPS. De mi nem ilyen helyeken játszunk...
Ráadásul énis 350el kezdtem, és nnnnaggyon szánalmas, amikor úgy lõnek rám, vagy velem, hogy az ég fele "céloz" az illetõ, és a BB gyakorlatilag úgy potyog, mint az esõ. Persze ROFból meg van a srácnak vagy 1000, de mire ?? Minek ?? Meg elhangzik a szokásos mondat:
"Hagyd lõtávon kívül vannak inkább bujj el" - és közben:
1: Tisztán látja õket az ellenség
2: 60 méter ha van köztük, akadálytalan pusztaság.
Részemrõl ennyi. Érdekes mód, vannak sokan, akik úgy gondolják ezt a dolgot, mint én, és én jól érzem magam velük.
Személy szerint nekem semmi bajom bajom a 430-al, azt sem értem miért kell ennyire bolygatni, hisz nem 100 embernek kell hogy készüljön, ha eddig jó volt most is jó :)
Állást nem foglalnék, jó-e vagy nem a 4300 FPS, de nem hiszem, hogy ennyire számít 30 ide vagy oda.
Maradna így aztán nem lenne megint a cirkusz .
E.D.A.T. - Észak-dunántúli Airsoft Team
Az adminok helyében én levenném az oldalról, semmi gyakorlati haszna nincs, csak a kezdõk és a hozzá nem értõk feje lesz tele zagyvasággal.
Ma beleolvastam, eszméletlen mi megy még mindig ott :))))
Ennyit görcsölni a MASZ-on, meg 30 fps-en .....? ! :))))
Most meg kiderült, h 4.én lesz keresztelõ, ahova mennem kell, tehát ha nem 3.án játszunk, én se tudok menni BASSZAMEG.
Ja és Royal. Tudod volt az a zacskós alkatrész ak. Na abból a minap összeraktam egy használható fegyvert, és miután rendesen tömítettem, kb 350-370fps lehet, és a pontossága is lenyûgözõ ahhoz képest, hogy a zacskóban nem volt lenyomó, és egy gyufaszállal oldottam meg a gondot. Viszonyításlépp azt mondanám, hogy olyan mintha egy guarder 70es lenne benne saját lenyomóval. Viszont kéne még hozzá egy sátorvas-tárkioldó, elvileg nálad van még. Kedden be tudok érte ugrani?
Van rádiód kõcön ha esetleg kéne?