29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#26145 Irónia, ! :D -
drevil666 #26144 ez irónia akart lenni, vagy komoly? 5 az sok.... -
#26143 WGC-ről mennyi a posta, nem találom .... -
#26142 Végül rendelni fogok egy szett ESS Crossbow-t, 3lencsével, tokkal vonóval 110dolcsi, és 135ből ittvan. -
#26141 Előbb utóbb én is összehozom ! :DDDD -
#26140 Nissan-okról inkább ne beszéljünk:D.
Én a Dboys-al eddíg teljesen megvagyok elégedve. -
#26139 Hehehehehehe hehehe hehehe.
CYMA 4Ever. Az Airsoft Nissanja!:D -
#26138 Mit össze nem szívok ezzel a Boyi AKSU-val !!!!
Kutyafülét is megvettem már bele, de még most is ereszt a nózinál :((((
Már bánom hogy megvettem, Cyma-val jobban jártam volna :( -
#26137 De, ötöt szoktam ! -
drevil666 #26136 nem szoktál 3 tárat össze szigetelő-szalagozni?
Úgy az igazi:) -
#26135 Közben rájöttem ..... -
#26134 Ehobbyasia nem küldi át a Paypall oldalra az aktuális vásárlás összegét? Nem látom sehol, így meg nem akarom jóváhagyni a tranzakciót! -
shatanka #26133 jó jó de ez olyan gucci volt :) -
#26132 Gyakorlatilag mindegy ... :)Csak valami kiálljon belőle :) -
shatanka #26131 Ha jól emlékszem inkább zsírzószem formájú cuccos volt.
-
#26130 Ez viszont nagyon jónak tűnik! -
#26129 -
#26128 Ez az europai volt nem?:) az USA trailer szeletelosebb:) -
#26127 még kicsit odébb van, mire kijön
http://www.imdb.com/video/screenplay/vi3853977113/ -
#26126 Off, csak úgy ....:
http://www.hardwired.hu/bigdl/2/9/trailer_battlela_tlr1_h720p.mov -
#26125 én ezért szoktam a kesztyűimet a mutató, a középső meg a hüvelykujj ujjbegy részénél kivágni. nagyon nem bírom, hogy nemtudok tapintani. -
#26124 Ez a kesztyű miatt van. A motoroskesztyűmben néha nekemis nehézkes ezt-azt csinálni, ezért föl-le kell venni, ha pl szemüveget tisztítok, maszkot igazítok, vagy tárazok. Tárcserénél meg egyéb valamit-előszedős akcióknál a tapintás érzetének hiánya a baj.
Épp szereztem ujjatlan bőrkesztyűt, azzal sokkal könnyebb lesz, csak ne lőjjék le a körmöm :D Azt nemszeretem. -
#26123 AK tárcsere borzalmasan rossz .... voltam olyan feszült helyzetben, hogy tudtam a sarok mögül hamarosan jó zsíros préda fog kilépni gyanútlanul és alig találtam bele kesztyűben :))) -
#26122 Szerintem meg egy M4 tár-adaptor van benne, és homemade ráfúrva az a lemez, ami mellesleg nemh ronda és ergonómiailag gyászos, de nem értem ki annyira vaksi, hogy nem talál bele. M4+M16nak annyira egyszerű a tárcseréje, h az vmi borzalmas.
AK-nál tárakasztó billentyűket lehet tuningolni, ill venni tuningot.
Pl a sátorvas alá benyúlósat, v csak szélesebbet, és akkor nem kell "kabbe"-t mutatni tárazáskor. Mondjuk én tárral ütöm ki a tárt, de részletkérdés:D -
#26121 Azt én is akartam már, van egy érdekes csavar nálunk asztalosoknál, központi fiókzárhoz használjuk, az épp erre termett :)
Ezek ott bal oldalt:
-
shatanka #26120 Lacooo: Szeritnem home made a cucc. Viszont a multkori játékon láttam egy érdekeset: Az AK tűzváltót megfúrta a fazon és beletett egy kis csavart. Így már jobb kézmutatóújával is kényelmesen tudott váltani. -
#26119 Ilyen tárazást megkönnyítő akármit lehet kapni ?
-
#26118 Szerintem meg visszafogják.:) -
shatanka #26117 a nowar nem szokott ilyennel foglalkozni. -
#26116 nem tom milyen a mellény, nekem mind kettőben el van a stukker, de azért a telefon zsinór nem árt. -
#26115 Punker! Bal oldalt az AK tárzsebek és maga az öv közé gondoltad a 1911est?
Mert ott megáll, kérdés, meddig bírja mozgás közben...
Meg annyit szerencsétlenkedtem mát az összeszerelésével, lehet nincs is jól összerakva a smersh...
Akkor csak a pisztolytokot kell eladnom.
Talán NoWar visszaveszi, ha nem pénzt kérek, hanem pl gázt, árkülömbözetet kifizetve részemről. -
#26114 M9-től mit vártál? buzi digó csúzli :P -
#26113 ha hatba dobtal valakit vele fajt nem?:D -
praksi #26112 nekem volt Bell M9-em, az airsoft-on kívül minden másra jó volt... :-) -
n3whous3 #26111 wazz azzal már koponyát is lehet repeszteni :D -
#26110 Nekem van egy gagyi Umarex CO2-es pisztolyom, valami átmenet lehet a légfegyver és az airsot között, mert majdnem 1000 FPS-tud, kisebb sárgadinnyét keresztül lőttünk vele :))))) -
#26109 egy krómozott p226, minden vágyam -
#26108 Minosegre biztos tuti -
#26107 Nekem még egy TM Sig Sauer P226 a vágyam. Valakinek van valami tapasztalata vele kapcsolatban? -
#26106 meg nulla problema, hibatlan es nem keveset lottem vele, volt TM is tobb de ez full fem , k... jo:)