Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

feltéve persze, ha airsoft-ra akarod használni, és nem ipari célokra 😊

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

UHF kell, abból is 400-470 MHz frekvencia tartományú

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

davis98
És nem tudtok valami Keszthelyhez közeli team-t ?

nickname: doki09

davis98
davis98
Jah csak motorra is kell <#wink> Mert motorozni is akarok 😊 De meglesz majd a kettõ 😄

lac coo
Nem értek a lovakhoz: nekem uhf vagy vhf rádió kell ? 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
amíg 16 leszel van idõd gyûjtögetni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

davis98
Kösz 😊 De nincs rá 30 k-m 😊 Majd talán egyszer.

Punker
tegyél hozzá még 20-at és akkor tudsz használható AEG-et venni, vagy vegyél shotgun-t DE-bõl az jó (bár az is több mint 10k).

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

davis98
Hali !

Szerintetek ez jó választás lenne ? Double Eagle AK Beta

Igazából 10 ezer forint körül szeretnék airsoftot. Tudtok ajánlani ?

lac coo
És az hol van megírva, hogy csak sniper viselhet álcaruhát? 😊))
Egy egyszerû flsõt akarok csinálni magamnak, repülõnapon láttam egyet , egy kabátkát , marha praktikus volt ....

RoyalPredator
Sznajper vagy, nem füstölöghetsz! 😊
Majd füstölgessz, ha lealázod az olajfúrókút zsoldosait 😄

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
Dohányos vagyok, van hogy játék közben is elrántok egyet 😊))

A kenderkóc igen gyorsan tud ám égni, nem játék !

RoyalPredator
Te hol játszol kedvesem? 😄

lac coo
Házi készítésû ghillinél valaki foglalkozott már vegyi tûzállósággal ?
Kender, jutta stb szálak elég szépen és gyorsan képesek égni .....

lac coo
Irgalmatlan jó most a rakétabázis, hogy kizöldült!
Mintha csak airsoftra tervezték volna..... Sok-sok ösvény a dzsungelben, sok magaslat, nagyon állat, Igen jót játszottunk ma ott....

lac coo
OKm, írtam pm-et, annyi kimaradt, hogy ha van valami csere portéka az is szóba jöhet 😊

Oksa😊 Köszönöm szépen. Majd kereslek msnen/itt pmben/ valahogy. Csak most még 1-2 napig elfoglalt vagyok. De félreteheted nekem õket.

RoyalPredator
"Jééééég dupla wiszkivel..." <#wave>

ismét itt.. remélem hültek a kedélyek..

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

lac coo
Shatanka!

Szereztem új tárakat , szaré-húgyé a tied a 6db 68-as , ha még mindig annyira vágysz rá !

Punkerwork
Látod mirõl beszélek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RoyalPredator
Jólvan basszátok meg, leszek házigazda <#email>

Jacek
de drasztikus vagy😊 nem kell embereket kibaszni hanem hozzaszolasokat torolni a retekbe😊

Punker
vagyunk itt kb 10-en napi rendszerességgel ebbõl 8 embert ki lehet baszni nyugodtan, ergó a topic meghalt értelmetlen, kuka.

Jacek
<#eljen> amelett hogy neha eldurran az agyam nekem is , elismerem, de en itt meg nem inditottam flamet😊

öregharcsa
de menne, csak kõkeményen ki kell baszni mindenkit aki nem úgy ugat ahogy kellene egy fórumon...és itt nem azt kell nézni honnan jött és kicsoda, hanem azt hogy itt mit mûvel...

http://pspfilez.extra.hu/

Punker
nem mûködne.

DannyL
bizony

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Jacek
akkor kell egy hazigazda aki dozerol rendesen, de nem bezarjuk a topicot😊

Punker
de ne hányjanak ide...

Jacek
En ezt tudom😊 de pl en csak bele szolok amikor ide hanynak😊 1 eve be sem leptem a softaira😊

Punker
hányok a softair-tõl úgy ahogy van! de nem lehet nyugodtan itt lenni, mert a sok szart ide is áthozzátok. és ebben mind 2 fél ugyanolyan balfasz idióta!

Jacek
Teljesen ertheto, csak az a problemam hogyha a softairen beszolsz, bumm ban, ha itt beszolsz az idejovo softaireseknek, bumm topic torles? ez valami softaires tarsforum? vagy ahol airsoft-rol van szo az a softair tulajdona? roviden ennyi.

No offense, csak ugy erdeklodom, nem kell flamelni, sot valaszolni sem.

Punker
na akkor egy kis információ. leszarom mirõl beszéltek, de ha a napi hozzászólások 50%-a egymás baszogatása akkor az egész topic-ot eltakarítom a picsába. Ugyanis nem ezért jött létre! Mivel az ilyen magasröptû vitákhoz mindig két fél kell ezért mindenkire vonatkozik. Szórakozzatok egymással PM-ben vagy ahogy akartok, de ne itt. Lehet menni a gumiszobába szépen ott olyan flém topic-ot nyittok magatoknak amilyet akartok.

DannyL
...mások nevetség tárgyává tétele.
A -ból nem kell.

RoyalPredator
Most nézem, odaát hogy megy az önfényezés, és másokból "nevetség tárgyává tétele". Gyerekek, ti aztán Tudtok! <#worship>

RoyalPredator
Nekem mondod? Lol😊

Bexter
Nah mi történt? :d félreklikk?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Jacek
az a modi alregje😄

RoyalPredator
Annyira tudtam, hogy te bûvészkedtél "Punkerwork" néven 😊
De speciel ezt a lépést jónak találtam. Örülök neki, tényleg.

sgmbulldog
Parancs értettem.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Punker
és lesz is, ha folytatjátok!

sgmbulldog
Itt is elnyomás van ? 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

DannyL
Tényleg nem tudom.

DannyL
Estefele felmászok rá.

RoyalPredator
Na mi? Nemond már, hogy nemtudod... 😊

Punker
msn-en mikor leszel? kéne kis segítség.

DannyL
Mi történt?

RoyalPredator
Zsámbékra megyek, de most hétvégén is menni akarok valahova. Van 2 lehetséges hely. Ma beszélek majd "VALAKIVEL" és akkor tudni fogom, melyikre mennyek.