29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#26465 Kinek kell egy MD80 -as mini cam kb. 3000 Ft-ért, Véletlenül kettőt ütöttem le ebayen, muszáj megvennem :DDDD -
#26464 Azt ugye tudod, hogy mifelénk olyan szinten kell szétbarmolni, hegeszteni a hatástalanított fegyvereket, hogy abból semmit nem lehet csinálni, legfeljebb szinte egy újat legyártani az alapján :D -
shumika #26463 Nah akor fogadás kitől mit kapok ha éles vagy airsoft lesz??
SG rock: Henessy konyak
Shatanka: Konyak/pálesz -
shumika #26462 Akkor megcsinálom :) -
shumika #26461 belátható idő : airsoft 3 hónap
éles 1 hónap -
#26460 ilyen kiadást :D
-
#26459 ha élest vagy akár airsoftot csinálsz belőle belátható időn belül.
tőlem kapsz egy üveg Henessy konyakot :D (nem ocó) -
shumika #26458 Én nem iszok de ajándékba apuak ok lesz. Még nem tudom hogy maradjon igy vagy legyen airsoft vagy legyen éles de az biztos hogy megveszem. -
#26457 hopup-ot még nem cseréltem, de következő lépés az lesz.
meg lehet, hogy egy prec. cső is. -
shatanka #26456 Ha sikerül működőképessé és legálissá tenned akkor van egy jó konyakom/pálinkám a számodra. -
#26455 gondolkoztam, hogy egy nagygenerál során én is belerakatok valami jó hopup gumit meg valamit erősíteni kéne a gépemben és olyan aksit, hgoy daráljon :D de igazából mostani is jól viszi -
shumika #26454 Nem baj akor disznek is jó lesz majd :)
A vissza alakitásra rátérve. Ha nagyon nagyon nagyon de tényleg nagyon szeretném meg tudnám oldani rendőrségen belül is hivatalosan. -
#26453 *rof :D -
#26452 AK74em is nagyon szépen muszikál, szintén 110es rugó és 9.6os akksi.
De rofl nemtom mennyi -
shatanka #26451 Punker irta jól apu jobb ha picsán rúg.
A visszalakítást pedig TE biztosan nem tudod megoldan, mert ha értenél a témához akkor nem kérdeznél ilyet. Gondolom megfelelő célszerszámaid sincsenek hozzá. ( Megsúgom a csövet felfúratni illetve e testből kimaratni sem olcsó ) Arról ne is beszéljünk, hogy mennyire értesz a különbözó GB felépítéséhez...
Gyorsabb, olcsóbb, ésszerűbb, legálisabb megvenni az airsoft replikáját, mint alakítgatni. Max 1-2 alkatrészt érdemes rárakni az élesből vagy tárat hekkelni... -
#26450 Mivel egy brutál LIPO-t rakott bele, még jó hogy darál :)))
Amúgy jó fegyver darál, a HK416-om, 9,6-os akksival, 110-es rugóval ( 415 FPS) 25 -ös rofot tol... -
#26449 vazzze, hogy darál azzal a mini type 8.4 akksival :D
durva, ezek szerint nem lehet benne valami erős rugó. -
praksi #26448 lustaság fél egészség... link
Amúgy volt egy cikk a Kaliberben, hogy nem a papír a fontos (ha nincs meg a papír, annak nincs büntetőjogi következménye), hanem hogy TÉNYLEG hatástalanított legyen.
Visszaalakítani meg bűncselekmény. -
#26447 Nem szokásom tolakodni, de a kérdésemre esetleg valakinek van valami tippje ? :)
Asszony jókedvében van ,venni kéne gyorsan..ha jó ! -
shumika #26446 Nem luxus csak nem is néztem utána :) -
#26445 gúglit használni luxus?
http://www.aresairsoft.com/ppsh.html -
#26444 Srácok, jön valaki szerda esti CQB-ra budafokra, holnap? -
shumika #26443 pps 41?? -
#26442 nem tudom mit erőlködsz ezen az eredeti témán, igényes airsoft gyártók megcsinálják überfaszára az ilyen fegyvereket és szerintem szinte minden replika megtalálható 90 alatt és normális minőségben. -
shumika #26441 A gyári mennyibe fájna? Csak hasonlitás képpen hogy milyen árra gondoltam -
#26440 egyébként meg elméletileg nagyon elméletileg, V7-es gear vagy annak módosítása belemegy, de annyi meló és baszakodás lenne hogy olcsóbb megvenni a gyárit, bár fényképeken kívül mást nem nagyon láttam róla. -
shumika #26439 Remélem nem tud róla..... -
#26438 apunak ha esze van jól picsán rúg hogy ilyeneket írsz egy nyílt fórumon :D -
#26437 nem -
shumika #26436 Papir nélkül meg el se lehetne adni......
Törvény nem érdekel apu judge -
#26435 Annyiból nem csinálod meg,írdatlan munka, majd hogy nem lehetetlen ... de legfőképp szerintem nem is túl törvényes a dolog, Már ahhoz engedély kell, hogy vegyél egy ilyen hatástalanított lőfegyvert! -
shumika #26434 :)) Csak azért mer az áron kivűl 50-et költenék rá.
Azért mert ezt a tipust imádom és full fém és igazi lekalább :))) -
#26433 Ha pénz nem számít akkor lehet ! :)))
Sőt még a holdutazás is megoldható ! :D
DE MINEK ???? -
shumika #26432 Help! Ebből át lehetne alakitani airsoftre? Pénz nem lényeg csak át-e lehet alakitani?? -
#26431 [color=#FF0000]ÁRVÁLTOZÁS!:)[/color]
Eladóvá vált ez az IGEN RITKA Parancsnoki öv, EREDETI OROSZ, 1986-os darab. Afganisztánba készült.
Irányár: 8,000 HUF. Alkulehetőség van. Posta van, előreutalásnál állom is. A vállszíj nem tartozéka!
Haéppenkellvalakinek. -
#26430 Ez így gyári állapotában passzolna az Aimpoint ML2-höz,
Van hozzá alacsony meg az a "Z" mountom ....
-
#26429 tudna nekem valaki felvilágositást addni hogy a combat shirt-böl hány verzió létezik?És, hogy honnan lehet egy normális minöségüt beszerezni fekete vagy OD szinben olcsón? -
#26428 Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánok minden kedves Airsoftos "bajtársomnak" :P :D -
#26427 Boldog Karácsonyt ! -
#26426 Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek!