29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#26505 A softair "Belső köre" ilyen. Tagadhatatlan vérvonal =)
Járj a Solti CQB-ra. Nem túl nagy, de igen intenzív és para.
500 ft ált, abból garantáltan pályát gondoznak. -
#26504 -
Rinyagép #26503 Hát ige.Tökéletesen megértem Mi is jártunk régen braunféle cqbre .hát mit ne mondjak szánalmas volt.Tudjuk mindannyian hogy pénzéhes.Szervezésből sajna nulla A kedves édesanyát /kezeit csókolom áldott jó asszony/ is eladná.Nem is megyünk hozzá többet.De ahogy elnéztem a hétvégi wd cqbját az sem virított.Kicsit fura volt az egész.Otthon elfogyott lóvé???? -
#26502 jah, ezis még egy lehetőség -
#26501 A vacak gyenge kínai alap motorok is szivatósak hidegben ! Áramot azt esznek csak hajtani nem hajt semmit ... -
shatanka #26500 9,6 3300 GPvel nem volt gond. 2500+ előttem vele.
Azt se felejtsd el, hogy hidegben megmerevedik a zsír összébbmennek a fém alkatrsézek ezért lehet, hogy a normál áramfelvétel 2-3x is felveszi. -
#26499 az egy dolog, hogy mennyire minőségi, de ha olyan típusú aksi, ami nem bírja a hideget, akkor nem bírja a hideget. -
mstummer #26498 No olyat hogy fűtött elvétve találsz :)
Bár Győrben van egy ilyen hely. De maximálisan 6vs6 játékokra felel meg. Nem rossz,de picit kicsi. -
#26497 firefox 2200mAh 9.6v , és eddíg semmi baja sem volt.
nemcsak nekem fogyott ki iszonyat gyorsan vagy valamiért krepált be pár lövés után a cucc.
de persze a hideg nem az ő hibájuk. -
shatanka #26496 Játszottunk már ilyn hidegben és hidegebben is. Ha jó minőségű és elég nagy kapacitásu az aksid akkor működnie kellett volna... -
#26495 ja ok.
akkor várjál hozzátennék egy "fűtött" jelzőt az előző kérdésemhez -
#26494 épület volt... gyárépület
odakint volt -12, bent -8 kb. -
#26493 ilyen időben miért nem épületbe szervezik az ilyet?... -
#26492 voltam szerda esti CQB-n,
akksi totál nem műxik ebben a b@szott hidegben.
+a játéktér sem valami extra, szervezéssel is gondok vannak,
egyszóval csalódtam Braunék nagy szerda esti CQB-jában -
#26491 CÁJBERGÁNYBÓL SEMMIT SEM VESZÜNK!!! >.< -
#26490 nekem jött volna a válasz? :) -
#26489 semmi -
#26488 Egy dboys aksura tudtok tippet adni, hogy milyen scope illene? Valamilyen reflex sightos 1,5-2-es zoomosra gondoltam.
szerk: alábbiról jutott eszembe, de ehhez nem látom írva, hogy van-e zoom
meg kéne felfogó sín is persze -
#26487 Ez elég jól nézne ki AK-n ....
Element EX 219 - Reflex -
shumika #26486 legócsóbb leg gyorsabbat tedd rá pici -
#26485 Kis segítség kéne, postáznom kellene egy Acogot, de lövésem sincs hogyan adjam fel, hogyan lenne a legolcsóbb ami még gyors is viszonylag ...Mit mondjak a postás kisasszonynak ? :) -
shumika #26484 15 de mindegy
egyszer kapjam meg a személyi számodat...... -
#26483 :D de tényleg minden topikban ezt csinálja, hogy ő majd a nagy pénzes megcsinál mindent...
ON:
erről mi a véleményetek ? -
#26482 Na akkor....
Személyi igazolványt kérnénk öntől, Mr. Deerhunter :)
"Deákigazolvány" is megteszi :)) -
shatanka #26481 rendben. -
#26480 schumikával amúgy nem kell foglalkozni, 12 éves kis hülyegyerek aki erre veri itt magát az sg-n hogy az anyja és az apja összejátszanak a bíróságon és ebből van pénzük... -
#26479 Mit tudom én, majd szólok ha ideér ! :)
De nem verlek át, így váltotta a paypall :)))
elvileg feladták már, de fogalmam sincs mikor ér ide .... -
shumika #26478 De a rendőrségnek van fegyver szerviz-e ugyhogy meg van oldva...
ÉLES lesz majd mert airsoft-ot nehéz kihozni belőle. Azt a pénzt inkább a fiestára költöm. -
shatanka #26477 Egy barátom mesélte, hogy neki a barátjának a hugának a testvére.... lényegtelen ha jól emlékszem akkor 30-40 ezer ft volt az a fűrófej amivel megtudták furni a csövet olyan átmérőre, hogy belemenjen az AEG cső...
Egy kocsi átalakítását, amibe szabvány alkatrészeket teszel, ne hasonlítsd az egyedi tervezéshez és gyártáshoz.
Lacccooo tudom hogy átakarsz verni :D Az max 3030 ft lehet a kerekítések miatt :D Ha megjött akkor szólj és összefutunk majd pesten valahol. KB 2 hét míg ideér nem? -
shumika #26476 Ha a vajúdás a legszörnyebb megcsinálom. Eleget vajúdok a fiestával.
De ha kompletten az airsoft pps belsejét beleteszem ebbe?? -
#26475 Namost. Egy eredeti fegyvert néha tényleg át lehet alakítani Airsoftra.
Két kritériumnak kell megfelelni.
1: A fegyver belsejét kimarva a fegyvernek egyben kellene maradnia, illetve elég hely kell az Airsoft rendszernek.
2: A tárak miatt eléggé pontosan kell kialakítani a nyílásokat, és ez majdnemhogy lehetetlen.
AMD-nél már láttam eredetiből esztergáltat.
Volt vagy 120 ropogós, de eredeti csomagolás, tehát minősége is "megkrédőjelezhetetlen".
PPsh-nál ahogy Punker mondja, a Gearbox lenne a legnagyobb probléma.
Mive önmagában egy airsoft csövet hopuppal nem nehéz beletenni, ott csak a tár lehet igazi probléma.
Összességében tényleg nem éri meg, kivéve ha magadnak barkácsolod össze. Az egy jó időtöltés, szinte a gyermekeddé válik a fegyver ezúton.
A vajúdás lesz szürnyű :)) -
shumika #26474 nincs még 1? :)) nekem -
#26473 OK. Egészen pontosan 3031 FT, de 31 Ft-ot lealkudhatsz ! :DDD -
shatanka #26472 ha 3000 ft adod akkor lefoglaltam :) -
shumika #26471 xDD ok
Akkor: SG rock: Henessy konyak
shatanka: konyak/pálesz
praksi : narancslé -
praksi #26470 ha van büfé a bíróságon, majd ott meghívlak egy narancslére :-P -
shumika #26469 Nem törvénytelen xD Majd lesz papirja is ha meglesz. csak a sorozatszáma kellene már és van papirja. -
#26468 Majd meglátjuk mennyire lesz könnyű ;). De nem beszéllek rá ilyen törvénytelen dolgokra! Ne tedd!!! :D -
shumika #26467 Adsz info-t róla? lehet érdekel. -
shumika #26466 Ez szarul van szerintem hatástalanitva mert az ütőszeg van kivéve meg a cső dugózva. Szval könnyű üzemképessé tenni.