Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
nekem mondhatod😊 elso jatekom ota nem hasznalok hicapet😊 nagyfiu vagyok nem kell csorgolabda😊

Punker
a komoly játékok 95%-án nem használhatsz highcap-et se.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Én 1:1-ben átvettem volna a szlovén FPS táblázatot, bár engem se érint a változás.

FPS limit table:

* 300fps ...for all replicas of 9mm or 5,7mm caliber
* 400fps ...for all electric ASSault weapons - common sense min. distance, don't hit head from close distances if possible
* 450fps ...for MG replicas (must have a sidearm) - min 10m distance
* 500fps ...for single action AEG's + scope (must have a sidearm) - min 20m distance
* 600fps ...for bolt action rifles + scope (must have a sidearm)- min 30m distance

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jacek
motoros taron azert besirtam😊 nekem nincs, de hogy nem lehet hasznalni egy vicc😊 mert a 600 hicap az real mi😛

Tehát akkor 400 a végleges. Nem teljesen értek vele egyet,de nekem nem gond. Egy puskám sincs 400 felett.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Bexter
Már berendeltem 😄
Ha megjön nyomatok fotokat meg tesztet 😄

dettó

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

RoyalPredator
Ha rendelsz, lehet beszállnék 1ért.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

lac coo
Annyira azért nem érdekelt, hogy el is olvassam 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SG rock
vmi zombis játékra biztos jó 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
Mindenki idiótának néz ki benne .

Bexter

Punker
nekem 18, nektek 20-22 körül lehet.

DannyL
Hány km-t mentünk végül?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Rjavi Ris 7 játékon készült

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Bexter
Kereste a slussz kulcsát 😄

Punker
értelmezd a pontok neveit.

lac coo
Ezt játékokon rögzíted, vagy csak túráztok valahol ?

én még nem mentettem le, olyan 25 km lett a vége

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

komoly kis útvonalnak néz ki az biztos.
Punker
Alpha útvonalai:

lac coo
Jacek, 19.-én túszmentõs játék Fóton....? 😊

lac coo
Még szabad .

engem lehet hogy érdekelne...

lac coo
Motoros tár , tényleg! ... 😊))))

Amúgy viccen kívül vannak érdekes emberek, árulok egy AK dobtárat, és érdeklõdött egy srác, hogy megvenné a másik kettõ mellé !!!!!!!

mokusvadasz
Én ezzel nem viccelnék. Láttam már gyerököt 480ig húzott ak-val és dobtárral, amit a felesleges 15-20másodpercig tartó sorozatainak köszönhetõen 1 nap alatt 2x (vagy akár 3x) újratöltött.

bardocz
Amatõr.
Inkább motoros tárral told.
Bexter
Anno volt érden egy Terminatoros játék ahol a gépeknek igy kellet menniük 😄

és növesztesz még 1 kezet hogy tekerd?:-)))

lac coo
Ezentúl így játszok, tele hicap tárakkal 😊))))

SG rock
Cyma Glock AEP ilyen árban már kapható használtan szerintem.
Itt tudsz nézelõdni.

Részletesebben majd úgyis írnak mások 😛

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Sziasztok!
Remelem sikerül megertetnem mit szeretnek kérdezni és hogy milyen céljaim vannak 😊 a lenyeg az hogy barátaimmal szeretnénk airsoft fegyvert venni, pisztolyokra gondoltunk vagy legalábbis olyan fegyverre amivel lehet 1 esevel lövöldözni és nem lo ki 20 golyót pár pillanat alatt 😊. Szoval mi nem gondoljuk komolyan a dolgot csak úgy hogy egymás kozott néha 5-6 an kicsit játszunk. Ugyan nezegettuk a fegyverek árait de a pár ezer forintok kezdve 35.ezer forintig barmennyirrt lehet csak kispisztolyt is venni. Szoval azt szeretnem kérdezni hogy egy 8 ezer forint körül gondolkodva hol és mit lenne erdmes venni, és hogy azoktól a termékekrõl kb milyen hatotavolsagot várjunk és mien elettartamot 😊 elore is köszönöm

lac coo
Ha esetleg valaki lát valahol, vagy konkrétan tud róla,hogy eladna valaki acél-fa(!) AKS-74U fegyvert, jelezze kérem!Kalash-Boyi érdekelne ....

lac coo
Köszi, beszéltem vele .

lac coo
Kösz, megnézem....

mokusvadasz
Érdekes még a dolog? Mert nekem ma sikerült elérni ezekkel a beállításokkal: 446.14375 mhz , narrow fm mode , CTCSS: 103.5hz ,és 4W kimenõ teljesítmény.
Még annyit, hogy lakásból nekem se ment, felmentem egy magasabb pontra

RoyalPredator
PM ment.

lac coo
Ez a fegyver acél vagy spiáter?
Mert van lejjebb olcsóbban(igaz kifogyott és lehet régi ár ,ami acél ...) ?

Boyi AKSU

igen díjjaznám a 0,28-ast feketében.. solti fehér csempéhez ideális..a blasterrõl teljesen leszoktam..bb depo-zok..2990-ért postás hozza a postaládámig az 1 kilónyi 20-ast,vagy 25-öst vagy a 23-ast vagy a 28-ast..
na ez a nem mind1..de már azt se eröltetem.. megkértem a tulajt hogy a szomszéd városban létesítsen lerakatot így igaz hogy 15 km-t megyek a cukorkáimért de azt akkor veszem át amikor akarom.(majdnem)

RoyalPredator
Mi az, hogy sem? Mi más nem?
Egyébként nemtudom, már azt se, hogy Blasterböl anno hanyasat használtam..
Szerintem 20ast, mert abból van a legtöbb bogyesz. És határozottan emlékszem, hogy zöldes volt mindíg.

Fekete BB-t kell venni, van 28asban?😄

Jacek
Fogalmam sincs😊)))

lac coo
Jah.. még valami ...

azt esetleg valaki meg tudná mondani privátban, hogy a dobokõi papgáj átjátszóhoz hogyan állítsam be a rádiómat, mert nem hallják amit mondok 😞

lac coo
Köszi, idáig eljutottam.
Viszont van nálunk két Motorola rádio ami ezeken a ferkiken megy.
Csak ha jól tudom kívül esik a fenntartott PMR frekvenciákon, szóval ez miféle rádió ? 😊Bajunk gondolom nem lesz belõle ....

Szerk.: közben a linkeden megtaláltam a választ, THX !

http://amatorradiozas.hupont.hu/4/pmr-radio-frekvenciak

ebbõl a legelsõ nyolc csatorna kell neked alapból, azon van a játékosok rádióinak 99%-a.....
Punker
hát logisztikailag nincs sok értelme, én is mindig 0,25-öst raktam az AEP-be is.

Mike at home
azt mondod ezzel, hogy feleslegesen veszek a pisztolynak külön 0,20-ast?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
0,2-es blaster fehér, igen

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SG rock
Ez sem így van.
0.20 blaster fehér, 0.25 zöldes, eddig mindenhol így láttam.

lac coo
Megint kinyílt a csípád! <#wow3>