Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
FPS limit table:
* 300fps ...for all replicas of 9mm or 5,7mm caliber
* 400fps ...for all electric ASSault weapons - common sense min. distance, don't hit head from close distances if possible
* 450fps ...for MG replicas (must have a sidearm) - min 10m distance
* 500fps ...for single action AEG's + scope (must have a sidearm) - min 20m distance
* 600fps ...for bolt action rifles + scope (must have a sidearm)- min 30m distance
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Amúgy viccen kívül vannak érdekes emberek, árulok egy AK dobtárat, és érdeklõdött egy srác, hogy megvenné a másik kettõ mellé !!!!!!!

Itt tudsz nézelõdni.
Részletesebben majd úgyis írnak mások 😛
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Remelem sikerül megertetnem mit szeretnek kérdezni és hogy milyen céljaim vannak 😊 a lenyeg az hogy barátaimmal szeretnénk airsoft fegyvert venni, pisztolyokra gondoltunk vagy legalábbis olyan fegyverre amivel lehet 1 esevel lövöldözni és nem lo ki 20 golyót pár pillanat alatt 😊. Szoval mi nem gondoljuk komolyan a dolgot csak úgy hogy egymás kozott néha 5-6 an kicsit játszunk. Ugyan nezegettuk a fegyverek árait de a pár ezer forintok kezdve 35.ezer forintig barmennyirrt lehet csak kispisztolyt is venni. Szoval azt szeretnem kérdezni hogy egy 8 ezer forint körül gondolkodva hol és mit lenne erdmes venni, és hogy azoktól a termékekrõl kb milyen hatotavolsagot várjunk és mien elettartamot 😊 elore is köszönöm
Még annyit, hogy lakásból nekem se ment, felmentem egy magasabb pontra
Mert van lejjebb olcsóbban(igaz kifogyott és lehet régi ár ,ami acél ...) ?
Boyi AKSU
na ez a nem mind1..de már azt se eröltetem.. megkértem a tulajt hogy a szomszéd városban létesítsen lerakatot így igaz hogy 15 km-t megyek a cukorkáimért de azt akkor veszem át amikor akarom.(majdnem)
Egyébként nemtudom, már azt se, hogy Blasterböl anno hanyasat használtam..
Szerintem 20ast, mert abból van a legtöbb bogyesz. És határozottan emlékszem, hogy zöldes volt mindíg.
Fekete BB-t kell venni, van 28asban?😄
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
azt esetleg valaki meg tudná mondani privátban, hogy a dobokõi papgáj átjátszóhoz hogyan állítsam be a rádiómat, mert nem hallják amit mondok 😞
Viszont van nálunk két Motorola rádio ami ezeken a ferkiken megy.
Csak ha jól tudom kívül esik a fenntartott PMR frekvenciákon, szóval ez miféle rádió ? 😊Bajunk gondolom nem lesz belõle ....
Szerk.: közben a linkeden megtaláltam a választ, THX !
ebbõl a legelsõ nyolc csatorna kell neked alapból, azon van a játékosok rádióinak 99%-a.....
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
0.20 blaster fehér, 0.25 zöldes, eddig mindenhol így láttam.