29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• TaRka0107
    Értem. Kösz a válaszokat!
  • RoyalPredator
    Külsőre úgy 90%ban minimum megegyeznek.
    Anyaguk természetesebben, legtöbb esetben gyengébb, olcsóbb. (Acél helyett spiáter ill egyéb katyvaszok)
    Mechanikájuk teljesen eltér. Sűrített levegővel (dugattyús) / gázzal (propán gázpalack/CO2)működnek, ellentétben az éles fegyverekben használt lőpor robbanásával keletkező gáznyomástól.
    Szétszerelésük ált. hasonló GBB pisztolyoknál, ill AEG-k esetén is, nagy vonalakban.

Vezérlőszerveik is ált. ugyan úgy működnek. (Tűzváltókar, irányzék, marokbiztosító, stb). Kivétel ezalól pl a pisztolyoknál alkalmazott kamu kakassal. Ill ott sokszor nem űgy működnek a dolgok, double-action, stb.

YouTube-on nézz fegyver revieweket.
  • Büdös Bohóc
    már amelyik, a drága cuccok nagyrészt olyan anyagból, az olcsók nem, vagy csak kis részben
  • TaRka0107
    Egyébként csak azért kérdeztem meg, hogy tényleg ennyire hasonlítanak ezek az airsoft fegyverek az igazi fegyverekre. Ugyanabból az anyagból készülnek csak ugye a belsejük más?:D
  • lac coo
    Tényleg..most látom...
    BSZ, Punker!
  • shatanka
    Zsák a foltját! Istemen! Egyik hülye adja a másiknak az értelmes tanácsokat.

Kb. MKH kártyával és a gravírozással kitörölheted. Azt ugyanis a gyári állapotára adták ki, te nagy valószínűséggel belenyulsz. ( ahogy mindenki, mert rugótcserél, csapágyazott rugóvezetőt stb, külsőt átépít )

Punker irta jól. Annyival kiegészíteném, hogy valamelyik kaliber magazin jogi rovatába irtak egy jót kb ilyesmit "Láttunk már rendőrségi szakértő által mgszakértett fegyvert, na az úgy is nézett ki utána )

Ha nem lennél Tarka ennyire 2ds akkor mondanám, hogy softair.hu, de inkább kíméld meg őket.

Nem hiszem el, hogy ne találkoztál volna a MASZ kifejezéssel. ( nem nem a Magas Akrobaták Szövetsége ) Ha végigolvastad volna akkor abban van szó a szállításról...

Nem a nagyképűség beszél belőlem, de amikor én elkezdtem 2 napig olvastam és utána kérdeztem és valahogy az ilyen hülye kérdések fel sem merültek bennem...
  • Büdös Bohóc
    meg esetleg lelő téged, ha úgy teszel, mintha igazi lenne és felszólításra se teszed le. :D
  • lac coo
    Valaki nem futott össze esetleg valahol a Special Ops sorozattal magyarul ?

Viasat Explorer adja, különleges Erők Bevetésen címmel ?
  • lac coo
  • TaRka0107
    Nem vagyok fogyatékos, csak nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal, ezért kérdeztem meg. Ha ideges vagy akkor menjél aludni!
  • Punker
    csak elkobozza + megbírságol és ha jó kedve van még meg is basznak.
  • shumika
    Nem ha igazolni tudod MKH kártyával hogy 7,5 joule-nál kisebb a torkolati energiája.
  • Punker
    te tényleg ennyire fogyatékos vagy? mert akkor inkább a hajszárítóval játsz a fürdőkádban.
  • TaRka0107
    Lehet hogy hülye kérdés, de ha például egy airsoft fegyvert előveszel az utcán akkor letartóztathat a rendőr?:D
  • TaRka0107
    Aha. Kösz a választ!
  • Punker
    16+ -os, emlékeim szerint vannak mezőkövesden játékosok, vagy ott az egri egyesület náluk régen lehetett bérelni is kezdőknek.
  • TaRka0107
    Jahh... hogy 18+-os?:D Amúgy 17 vagyok, szóval akkor csak jövőre:D:D
  • shumika
    Meg nem akarok téezres modell lenni és sor tüzet kapni. nem éri meg
  • Punker
    hány éves is vagy?
  • TaRka0107
    De akkor az úgy jó ha leteszek 10k-t és utána visszakapom, akkor így nem is olyan drága. Merre vannak ilyen helyek, egyébként?
  • TaRka0107
  • shumika
    Tarka csórni akar ő dolga csak mondtam neki vaamit
  • shumika
    Nyugi már nem magamról beszéltem okoska!!

• shumika
    :) felmerült a kérdés.......
  • shatanka
    Ki állapítja meg a fegyver értékét? lazán 20+ mondanak ellenőrizd :)
    Amúgy hajrá kiváncsi vagyok, hogy szüleid mit szólnak... főleg, hogy itt is okosan kinyilatkoztattad :)
    Szerintem te sem velünk fogsz játszani....
  • TaRka0107
    Nem azt mondtam hogy az lesz első dolgom hogy elcsórok egy fegyvert...
  • Punker
    de jó is ilyeneket olvasni egy olyan játékkal kapcsolatban ami a becsületességre épül.....
  • shumika
    Kamu papirokról meg kamu adatokról nem hallottál még?

Egyébként meg ha 19.999 ft a kár akkor még csak PTK. vagyis évekig húzódhat a per.
  • shatanka
    mert valószínű nem irják fel a lakcímedet meg az adataidat... Onnantól apucinak: Jó napot a fiánál van valami amit nem hozott vissza ha nem hozza vissza feljelentést teszek :)
  • HöfEE
    Nálunk 1500 ft-ért szokás bérbe adni fegyvereket, de néhány törött elsütőbillentyű, irányzék stb. után megfontolandó a magasabb ár.
  • shumika
    Boldog Születés Napot
  • TaRka0107
    :D
  • Punker
    igen te vagy.
  • TaRka0107
    10K-t leteszed, adnak egy AK47-est, ha visszaviszed akkor visszaadják a 10K-t, ha nem akkor van 10k-ért egy AK47-esed???:O:O

Vagy csak én vagyok ilyen hülye?:D
  • Büdös Bohóc
    ami van
  • shumika
    És milyen fegyókat lehet bérelni?
  • mokusvadasz
    Én úgy tudom, hogy a 10k-t le kell tenni a fegyverért bérléskor, amit visszakapsz ha épen visszaviszed azt. A 3500 meg marad, azt nem kapod vissza. Mondjuk én igazság szerint még egyszer sem béreltem
  • Bexter
    Punker boldog szülinapot :D
  • Büdös Bohóc
    Igen, de egy kezdő nem fog ilyen szintű meccsre menni én úgy érzem... Ha meg ilyen drágán van nálatok minden bérmeccs, akkor egészségetekre.
  • RoyalPredator
    10k -s bérlésekről beszélek. :)