29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#26585 Értem. Kösz a válaszokat! -
#26584 Külsőre úgy 90%ban minimum megegyeznek.
Anyaguk természetesebben, legtöbb esetben gyengébb, olcsóbb. (Acél helyett spiáter ill egyéb katyvaszok)
Mechanikájuk teljesen eltér. Sűrített levegővel (dugattyús) / gázzal (propán gázpalack/CO2)működnek, ellentétben az éles fegyverekben használt lőpor robbanásával keletkező gáznyomástól.
Szétszerelésük ált. hasonló GBB pisztolyoknál, ill AEG-k esetén is, nagy vonalakban.
Vezérlőszerveik is ált. ugyan úgy működnek. (Tűzváltókar, irányzék, marokbiztosító, stb). Kivétel ezalól pl a pisztolyoknál alkalmazott kamu kakassal. Ill ott sokszor nem űgy működnek a dolgok, double-action, stb.
YouTube-on nézz fegyver revieweket.
-
#26583 már amelyik, a drága cuccok nagyrészt olyan anyagból, az olcsók nem, vagy csak kis részben -
#26582 Egyébként csak azért kérdeztem meg, hogy tényleg ennyire hasonlítanak ezek az airsoft fegyverek az igazi fegyverekre. Ugyanabból az anyagból készülnek csak ugye a belsejük más?:D -
#26581 Tényleg..most látom...
BSZ, Punker! -
shatanka #26580 Zsák a foltját! Istemen! Egyik hülye adja a másiknak az értelmes tanácsokat.
Kb. MKH kártyával és a gravírozással kitörölheted. Azt ugyanis a gyári állapotára adták ki, te nagy valószínűséggel belenyulsz. ( ahogy mindenki, mert rugótcserél, csapágyazott rugóvezetőt stb, külsőt átépít )
Punker irta jól. Annyival kiegészíteném, hogy valamelyik kaliber magazin jogi rovatába irtak egy jót kb ilyesmit "Láttunk már rendőrségi szakértő által mgszakértett fegyvert, na az úgy is nézett ki utána )
Ha nem lennél Tarka ennyire 2ds akkor mondanám, hogy softair.hu, de inkább kíméld meg őket.
Nem hiszem el, hogy ne találkoztál volna a MASZ kifejezéssel. ( nem nem a Magas Akrobaták Szövetsége ) Ha végigolvastad volna akkor abban van szó a szállításról...
Nem a nagyképűség beszél belőlem, de amikor én elkezdtem 2 napig olvastam és utána kérdeztem és valahogy az ilyen hülye kérdések fel sem merültek bennem... -
#26579 meg esetleg lelő téged, ha úgy teszel, mintha igazi lenne és felszólításra se teszed le. :D -
#26578 Valaki nem futott össze esetleg valahol a Special Ops sorozattal magyarul ?
Viasat Explorer adja, különleges Erők Bevetésen címmel ? -
#26577 -
#26576 Nem vagyok fogyatékos, csak nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal, ezért kérdeztem meg. Ha ideges vagy akkor menjél aludni! -
#26575 csak elkobozza + megbírságol és ha jó kedve van még meg is basznak. -
shumika #26574 Nem ha igazolni tudod MKH kártyával hogy 7,5 joule-nál kisebb a torkolati energiája. -
#26573 te tényleg ennyire fogyatékos vagy? mert akkor inkább a hajszárítóval játsz a fürdőkádban. -
#26572 Lehet hogy hülye kérdés, de ha például egy airsoft fegyvert előveszel az utcán akkor letartóztathat a rendőr?:D -
#26571 Aha. Kösz a választ! -
#26570 16+ -os, emlékeim szerint vannak mezőkövesden játékosok, vagy ott az egri egyesület náluk régen lehetett bérelni is kezdőknek. -
#26569 Jahh... hogy 18+-os?:D Amúgy 17 vagyok, szóval akkor csak jövőre:D:D -
shumika #26568 Meg nem akarok téezres modell lenni és sor tüzet kapni. nem éri meg -
#26567 hány éves is vagy? -
#26566 De akkor az úgy jó ha leteszek 10k-t és utána visszakapom, akkor így nem is olyan drága. Merre vannak ilyen helyek, egyébként? -
#26565 #26560 -
shumika #26564 Tarka csórni akar ő dolga csak mondtam neki vaamit -
shumika #26563 Nyugi már nem magamról beszéltem okoska!!
-
shumika #26562 :) felmerült a kérdés....... -
shatanka #26561 Ki állapítja meg a fegyver értékét? lazán 20+ mondanak ellenőrizd :)
Amúgy hajrá kiváncsi vagyok, hogy szüleid mit szólnak... főleg, hogy itt is okosan kinyilatkoztattad :)
Szerintem te sem velünk fogsz játszani.... -
#26560 Nem azt mondtam hogy az lesz első dolgom hogy elcsórok egy fegyvert... -
#26559 de jó is ilyeneket olvasni egy olyan játékkal kapcsolatban ami a becsületességre épül..... -
shumika #26558 Kamu papirokról meg kamu adatokról nem hallottál még?
Egyébként meg ha 19.999 ft a kár akkor még csak PTK. vagyis évekig húzódhat a per. -
shatanka #26557 mert valószínű nem irják fel a lakcímedet meg az adataidat... Onnantól apucinak: Jó napot a fiánál van valami amit nem hozott vissza ha nem hozza vissza feljelentést teszek :) -
#26556 Nálunk 1500 ft-ért szokás bérbe adni fegyvereket, de néhány törött elsütőbillentyű, irányzék stb. után megfontolandó a magasabb ár. -
shumika #26555 Boldog Születés Napot -
#26554 :D -
#26553 igen te vagy. -
#26552 10K-t leteszed, adnak egy AK47-est, ha visszaviszed akkor visszaadják a 10K-t, ha nem akkor van 10k-ért egy AK47-esed???:O:O
Vagy csak én vagyok ilyen hülye?:D -
#26551 ami van -
shumika #26550 És milyen fegyókat lehet bérelni? -
#26549 Én úgy tudom, hogy a 10k-t le kell tenni a fegyverért bérléskor, amit visszakapsz ha épen visszaviszed azt. A 3500 meg marad, azt nem kapod vissza. Mondjuk én igazság szerint még egyszer sem béreltem -
#26548 Punker boldog szülinapot :D -
#26547 Igen, de egy kezdő nem fog ilyen szintű meccsre menni én úgy érzem... Ha meg ilyen drágán van nálatok minden bérmeccs, akkor egészségetekre. -
#26546 10k -s bérlésekről beszélek. :)