Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OKsa majd akkor felhívlak este és megbeszéljük a többit telefonon 😊

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mire kell: játszani, kelléknek, kitenni otthon a falra, ... ?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Jacek
ugyan ez kb 6-8 honapot birt es csoki😊 vagy gyari hibas a toltom😄😄 mondjuk volt akksi ami tovabb birta..

de nem foglalkozok mar vele jo a LiPo kisebb is meg minden.

lac coo
Én saját magam forrasztottam NIMH packot, spéci formájút a crane stock-ba, máig is szépen muzsikál, de egyértelmûen jobb a LIPO .
Kisebb , olcsóbb, tovább bírja....

Punker
2006 decemberében vettem a 8,4-es 3000-es GP aksim és frankón müxik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
Nekem is az volt. Semmi baj nem volt vele, csak eladtam fegyver mellé.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Jacek
tobb mint 2 eve lipozom😊 arban is verhetetlen ha jot talal az ember, Polyquest 2500-as 7.4-es most 9.90 euro..... 11.1-est hasznaltam eddig de tul durva sima fegyverbe szetveri allandoan😊

mokusvadasz
Egy ismerõsöm egy 8.4-es 4000mah-os lrp akksit használ már vagy másfél éve, profi töltõvel tölti, és boldog vele. Ami viszont igaz, hogy a lipo-ban van a jövõ! 😊

Jacek
utalom ezeket😊 nekem mindig beszarik barmennyire markas meg jo😞 inkabb LiPo

SG rock
LRP akksi miért szar?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Jacek
igen csak az egyik 4000 forint szalitassal ez meg 14000😊 es mindegyik egy rakas szar😊

SG rock
Jah és vegyél hozzá egy jó automata töltõt ha nincs, 5k körül kapni. Egy gagyi töltõ tudja még elb@szni szépen az akksikat.

SG rock
Szerintem ez. 😊 házhoz szállítják az ország egész területén asszem olyan 1000Ft-os szállítási költséggel.

STREEX
Sziasztok én 9.6V-os nimh akksit szeretnék venni.
Szerintetek (árához képest) melyik a legjobb választás?
Ez?

Ez?

Vagy ez?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Punker
ninja képzõ 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
www.airsoftarena.hu

SG rock
Ezt ismeritek? hmmm...

Jacek
igy van, o is gondolta csak kicsit nehez hozza jutni, foleg ennyiert😊

Punker
még mindig az a legolcsóbb használható 2. vh-s cucc.

SG rock
Ahhoz igen nagy szerencse kell 😄... nem kicsi.

lac coo
Láttam, csak nem tudtam fejbõl a számot, ...otthon maradt a telefonom, és hajnalig dolgoztam...

De lefixálhatunk egy péntek estét, Újpest, Városkapuig ha kimetrozól az nekem jó lenn, akkor bemegyek odáig én is .

Lacoo próbállak keresni telefonon, de szinte csak kikapcsolt álapotban vagy elérhetõ. A péntek este nekem jó lenne, mert csak szombaton megyek haza a családhoz 😊

lac coo
Nem tudom ,nekem egy AGM M4 hicap volt itthon, az simán feladott 200-2500 BB-t, Mondjuk súlyra is kétszer nehezebb mint a többi kínai hasonló tár.
Meg van egy AK fém hicap, azt nem igen használtam, de az is simán van 100 BB ....

Punker
kis szerencsével találhatsz Cyma thomson-t.

30 körül?

nem.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy olyan 25 ezer forint körül már lehet kapni valami használható WWII fegyvert( nem pisztolyt) és ha igen akkor hol?

személyes tapasztalatom a mennyit ad fel 1 kerregésig témában:
cm-28-hoz adott 600-as tár:31bb
mp-5 jg:_35bb
ß jg: 25bb
a boyi m-4-est nem néztem még..
de bocsi ha tévednék..

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

lac coo
Dolgozom, megint mint a barom ,szombatvasárnapéjjelnappal 😊)))
De hívj, hátha pont lesz kis idõm .
Amúgy valszeg pénteken beugranék pestre egy fegyverért, talán akkor oda tudom adni a cuccot ...

Ma akartalaki hívni de barátnõm jött. Pesten vagyok amjd holnap felhívlak kb 11 fele.

lac coo
Nem rád céloz.
Amúgy ma már a kínai hicap-ek is lazán feladnak legalább 300 bb-t egy tekeréssel .

RoyalPredator
Ha rám célzol, nem kiskapukat keresek.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

lac coo
Amúgy mi van a tárakkal? Múltkor nagyon rosszkor hívtál alig tudtam odafigyelni mit is mondasz, bocsi !

lac coo
Nem feltétlen a kiskapukat keresi, próbálj úgy gondolni rá, hogy neki így tetszik, ezt élvezi és csak jól akarja érezni magát . 😉

Tudom én, vannak meggyõzhetetlenek, akik nem hajlandók lemondani semmirõl, de lehet ha nem lennének egybõl mindenhonnan kiutálva kedvet kapna elõbb-utóbb a lowcap-hez is .

Mi mostanában csak egyes lövéssel játszunk ,az is jó, meg kell gondolni mikor húzom meg a ravaszt ....

Igazából attól jó egy játék ha maximálisan megpróbálom azt élvezni ami van ...

Egységesen mindenki 0,25 BBt kapott. Ha valakinek 0.28as BBre volt szüksége akkor fogta magát kimérte otthon a 400 BBt és a kapott BB helyett használta a 0,25ös BBt pedig a játék végével elajándékozta elrakta. Egyébként a pingyomon valahogy sohasem volt gond a "parasztokkal akiknek nem elég... " lehet, hogyha nem a kiskapukat keresi az ember akkor jászani is tud ?

bardocz
Bényén volt, hogy 300-as limit volt, és már nem emlékszem miért cserébe lehetett kapni újra 300at. Valamelyik játékon le lett szavazva, mert egyik emberünk szeretett locsolni. És mivel annak a csapatnak a tagja volt, akik kijártak oda, így megszavazták neki. Ilyenekkel kéne cipeltetni azt a pár ezer lõszert, amit ellõnek mûanyagból. Biztos élveznék.
RoyalPredator
Semmi ellenvetésem, ha minõségi Guarder/BBone/TM .28-as BBvel szolgálnak.

Punker
mission-ök után a szervezõ osztott ki, illetve rajon belül lehetett cserélgetni átadni, így nekünk mindig elég volt (géppuskákra, sniperekre természetesen nem vonatkozott, õk saját BB-vel játszhattak)

RoyalPredator
Áh, biztos lesznek parasztok, akiknek nemelég 400 BB...

Punker
a legolcsóbb megoldás a BB limit, kapsz pl 400 db-ot játék elején a szervezõtõl kimérve, aztán oszd be. mindenki úgy tárazza be ahogy jólesik, 2008-ban jópár ilyen játék volt, és mûködött a dolog.

RoyalPredator
Hicap még mindig sokkal jobb, mint egy Midcap.
Hicappal ha akarsz se lõhetsz normálisan 180-as sorozatokat.
lowcapnyi BB után tekerned kell.
A HiCap költségkímélõ, mert megspórolsz vele jópár tárat.
Ha téged ez a realitás se zavar, nincs mibe belekötni.
Max nem szeretnek mert zörögsz ezerrel.

lac coo
És mikor van valami ? 😄DD

Jacek
igen amikor van valami😄

lac coo
Nem tudom ,te mondtad, hogy ott szokott lenni szombatonként 😄DDDD

Jacek
öö mert lesz valami ott jovo heten?😊

HöfEE
3 Éve airsoftozom, és csak high cap táram van. Nem is igazán értem ezt a nagy high cap ellenességet, igazából szerintem a kisebb tárak mellett mindössze annyi érv áll, hogy nem zörög ha futsz vele 😊 Attól hogy az AK-mban egy tárban 600 bb van még nem lövök 15 másodperces sorozatot.. Akinek van agya szerintem mindegy mivel játszik. Nálunk szinte mindenki highcappel játszik, és nem "locsolunk" régebben ez talán még egy kicsit jellemzõ volt de kinövi az ember.

lac coo
Te Jacek a Monori buli hogy is zajlik ?
Jövõ hétvégén valszeg mennénk ....

lac coo
Jaja , egyszer én is kipróbáltam a csigatárat, elég perverz öröm ! 😊)))

Jacek
de neha jo locsolni😄