Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
mit tudtok mondani az alábbiakról pro és kontra?

kwa cz75

colt (kwc?)

púúúúú

lac coo
Van 6 db fém 150-es CA AK táram, elcserélném Cyma tárakra :DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RoyalPredator
Leadják a rendelési listát, mivel a boltok többsége nem a gyártól rendeli.
És amit pl eHobbyAsia kap gyártól, rögtön félre is teszi a már lezsírozott boltoknak, és postázza tovább.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Bexter
boyi hk416 ot fémváltozatban vadásztam és az utolsó kettõ egy ilyen pl boltban volt :D volt 2 másik amiben régi müanyag volt, aztán slussz, sehol máshol nemv olt kaphato. Nekem van mázlim :D

http://bexter.hu Szép Fényeket!

DannyL
Igen ezem már én is elcsodálkoztam párszor, hogy honnan szerzik be vajon, miközben a kinti webshop-ok üresek. Tudnak valamit.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

RoyalPredator
Játékon ilyenekbõl adódik a fíling-adó, kilõhetõ töltelék? :D

Google kidobott neked pár találatot a GBB Makarovra. Gyorsan beírtad, hogy hurrá lehet kapni és csak 20. ( Persze mindannyian tudjuk, hogy a 60 dolláros ár mire ideér kb 1,5x-re növekszik. Ami a 20 000 ft. ) De te, hogy laza gyerek vagy jól áll neked a szleng ezért beírtad, hogy 20 kiló.
Majd tobábbgörgetted a lapot és ráakadtál, hogy 380 ftps fák. Meg kellett osztani, mert facebook ez, hogy majd likeolják. Majd írtál egy állítást ami nem igaz, mert létezik cska nem olyan ami neked kell. Majd kérdeztél egy értelmeset.

Az 5 hozzászólás helyett 3 sorban leírhattad volna mit szeretnél...
Az érdemi résszel, hogy hogyan gyengíts egy fegyvert meg nem is foglalkoztál. ( jöhettek volna a kérdések, hogy mekkora lyukat, hol miként, miért mûködne stb. )

n3whous3
ha tudnád, hogy mirõl van szó, akkor nem hoznád fel ezt, kösz.

púúúúú

RoyalPredator
Nem véletlen van figyelmeztetõ jel a neved mellett..

n3whous3
ha megnézed, van vagy 3-4 perc mindig a hszek közt, szóval ez nem úgy volt, hogy hûbelebalázs módjára beírtam valamit és aztán hopsz egybõl rájöttem, hogy kifelejtettem valamit. Sry.

púúúúú

Máskor talán gondold végig, hogy mit szeretnél írni és azok után szépen, egy hozzászólásban tedd közzé.

Megfúrod a csövet egy bizonyos helyen és attól gyengébb lesz. De ez persze ront a pontosságon.

n3whous3
Valaki tud lehetõséget arra a nem teljesen szokványos esetre, hogy hogyan kéne gyengíteni CO2 pisztoly erején? :)

púúúúú

n3whous3
ok asszem nem létezik egyszerûen a Földön GBB Makarov

púúúúú

n3whous3
jadehát fakk, igaz csak 380 FPS, de ez kurvaerõs :-|

púúúúú

n3whous3
(mármint 20 kiló)

púúúúú

n3whous3
hehheeee találtam CO2 BB Makarovot 60 dolcsiért, az még ha szétadóztatják is meg vámolják, nem lesz sokkal több 20-nál :)

púúúúú

lac coo
Kösz, majd keresek valami hasonlót.... HK 416. fogantyú nincs :)

Létezik rail magasító mount. kb 1500-4000 Ftért vesztegetik.

Ha esetleg olyan fegyverre kell ami m4 variáns és van hozzá hordfogantyú akkor abba bele lehet tenni az acogot.

lac coo
Nowar meg Taiwan Gun-os cuccokat árul olcsóbban mint a lengyelek :DDD

szóval lehetnek itt meglepetések, keresgélni kell ....

RoyalPredator
Én GBB Browningot akarok, azt meg a világon nem gyártanak rendeset, csak TM ócska bóvlit.

n3whous3
Tud valaki eladó GBB Makarovot? Itthon mintha nem lehetne ilyet kapni nagyon... :C

púúúúú

Bexter
jogos :)

Én esetemben megérte, mivel a fegyvert nem lehetett más boltban megtalálni több hetes guglizás után sem :D

DannyL
Hát ez ebben a formában jól hangzik csak nem igaz.

Miután a gunfire is HK-ból meg Kínából hozza be a cuccokat, ugyan úgy kifizeti a vám+áfát, amikor az EU-ba bekerül az áru. Aztán szépen beleteszi azt a termék árába.

Úgyhogy max. annyival jobb (ha jobb), hogy nem kell értemenni a vámra, hanem egybõl kihozza a posta. De anyagilag ritkán jön ki olcsóbban mint ha direktbe HK-ból rendeled.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

n3whous3
Névlegesen 350, szóval nem tudom mit vagy kiakadva. Az egy dolog, hogy a legtöbb esetben újan 380-400... De ezt még véletlenül sem mondja a leírása.

púúúúú

Bexter

lac coo
ACOG- hoz létezik valami magasított mount? Nem férek hozzá a rácsos arcvédõtõl ....

lac coo
Az a vicc, hogy ez is 390 volt dobozból :DDDDDD
Valami tuti nem sikerült, de nem jövök rá mi az ...
Lehet szorul, lassú a dugattyú, majd megnézem összecsavarozott GB-vel rugó nélkül hogy mozog benne ...

Hmm....nekem alapból semmi hozzányúlással 360-370 ( 400 volt 2 éve amikor vettem). Lehet azok a normális alkatrészek túl jók oda :D

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Valaki valami tipp ?

agyon szopom magam a Boyi AKSU-val: 110-es rugó, normális dugattyú, fej, nózi kamra stb, és még így is csak 350 FPS-t tol .... Mi a fene baja lehet még??? Tömítés szerintem jó..vagy már nem tudom... szinte ugyanezekbõl a cuccokból raktam össze a HK-t az meg lövi a 410-et ....

chicco
koszi

www.softair.hu

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

chicco
És hol van ezeknek piaca?

Bexter
gunfire.pl -t is ajánlom értelmes dolgokat tudsz behozni vám nélkül

Punker
ha nem ragaszkodsz az új fegyverhez ennyiért már nagyon jó csúzlikat kapni a használtak között.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

n3whous3
ennyibõl jó fegyvereket lehet venni, keletifront.com-ot ajánlom pl. böngészésre. Bár nem nagy most a lista, de 1 kivétellel ott most minden 60k alatt van és vannak jók :)

púúúúú

F E R I
Sziasztok,

50-60K-ból milyen fegyvert tudnátok ajánlani (lehetõleg elektromos)? Lehet ennyibõl kihozni tûrhetõ kategóriát?

Csirkemell nélkül nincs élet!

HöfEE
Szerintem akkor inkább elõször próbáljatok valahol bérelni cuccokat és ugy próbáljátok ki hogy egyáltalán milyen. Aztán ha tetszik akkor el lehet kezdeni gyûjtögetni ha meg nem tetszik akkor nem dobtatok ki több pénzt feleslegesn az ablakon.

Bexter
Ez nem az a fajta hobbi amit kevés pénzbõl jól tudsz ûzni. Vagy rááldozol kemény pénzeket vagy ne kezdj bele.

n3whous3
lol

púúúúú

Punker
használt Galaxy MP5K-kat esetleg tudtok venni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

RoyalPredator
Elõször is változtass nicket, atztán fogadd el Bexter kommentjét. :)

Bexter
Olyan nincs.

Hello .

Haverokkal el akarunk kezdeni airsoftozni, de kezdetnek nemakarunk drága fegyvert venni. Tudnátok javasolni olyan boltot, vagy neten olyan helyet ahol 10-20 ezer között már viszonylag jó fegyvert lehet venni? elektromos fegyverben gondolkozunk nem rúgósban.

elõre kösz.

http://csuknorisz.mybrute.com

Jacek
az pro?:D multkor mentem egy Desertel, es lusta voltam csak beontottem vagy 200 bb-t a zsebembe ugy nem csorog es kezzel egyesevel toltottem a tarat:D na az real volt:D

RoyalPredator
:P Én lowcapekkel játszok... Me' tökös vok meg prõ;)

lac coo
LOL. Tényleg !

Jacek
tok jo a hicap tar:) erdoben sunnyogsz kikotod egy fara 50 meter sparga:) es rangatod:) csalinak jo:P

RoyalPredator
Az jóval drágább megoldás:)

Nem akarom rontani a bizniszt, de inkább vegyél 2-3 midcapet meg egy gyorstöltõt. Jobban jársz, mert késõbb is tudod majd használni bármelyik játékon. + midcap nem csörög.

RoyalPredator
Máshol 2000 Ft darabja, minimum. Ritka az olcsóbb ár, az meg ált. vmi leharcolt darabok. :) Ugyh lényegében 200 vagy 500 forintos spórol meg az illetõ, amivel a postaköltség is "elfelejthetõ".