Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
atta kva:D micsoda akció :D ha kettõt veszel már 100Ft-ot megspórolhatsz !

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

RoyalPredator
1800 darabja.
2 1ütt 3500.

Bp, Posta van.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

n3whous3
mennyiért? bár nekem mondjuk midcap kéne majd.

púúúúú

RoyalPredator
Szüksége van valakinek 2 db HiCap AK-74es fekete tárra?

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

lac coo
No ennek örülök.
Gondolom a tieid is, én még nem próbáltam, AK-ztam mostanában .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Laccoo: Adagolnak a lowcap tárak végre volt alkalmam kipróbálni õket.

lac coo
Valakinek nem maradt egy felesleges kék madbull hopup gumija???
Átvenném ....

n3whous3
ja azóta találtam egy fasza leírást, elvileg a teljesítményleadás/akksi töltési kapacitás másfélszerese

púúúúú

n3whous3
hi

van egy nem teljesen lemerített 2200 mah akksim, g&p 8,4 voltos és stick (ak type). Most az mellékes, hogy nincs teljesen, legközelebb megoldom, hogy kisüssem, azért kérdem, hogy ha totál üres lenne, egy 450 ah aksival menny ideig kell tölteni? 4.5 óra? Sajnos még nem tudtam szerezni automata akksitöltõt, hogy megoldjam a gondjaimat. Bár mondjuk ha jól gondolom, ni-mh akksit nem ártana mindig lemeríteni amúgy is.

púúúúú

Oké, köszi a gyors válaszokat. :)

SG rock
hacsak nem vagy asztalos és megcsinálod magadnak a fa testet. különben nem lesz olcsó mulatság az tuti.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

RoyalPredator
Ilyen bamba halottat se láttam még <#nevetes1>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Bexter
Sisakkal jobban néznek ki :P

http://bexter.hu Szép Fényeket!

n3whous3
elég rémisztõek ezek a maszkok :D

púúúúú

Punker
használhatóság se utolsó szempont.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Akkor hozzá se nyúlj a shotihoz. Többe kerül a leves mint a hús...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Csak én azt szeretném, hogy olcsón kijöjjek belõle...

akkor inkább faragj bele egy M14 gearboxot.

Punker
rengeteg meló által lehet egy pontatlan fegyvered, sok sikert :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

SG rock
jah, nemláttam a videót, érdekes mindenesetre

SG rock
shotgun-ból mosin nagant? azt igencsak átkell építeni akkor :D ...

lac coo
Gondolom lehet, miért ne .

Szóval láttam egy videót, ahol a csávó egy shoti köré épített egy mosin nagant testet, és az érdekelne, hogy azzal lehet-e játékra menni?

A videó:
http://www.youtube.com/watch?v=ChiJp-OC3MA

Elõre is kösz!

Punker
ezt fejtsd ki bõvebben.

n3whous3
ezt most még egyszer

púúúúú

Heló!

Azt szeretném kérdezni, hogy, ha én építek egy shotgunból egy mosin nagantot azt lehet használni játékokon?

Elõre is kösz!

mármint a gearbox-ot?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
6mm-rel mi van ? Valami gond, vagy fejlesztés?

Holnap szétszedem, helyrerakom, jobb alkatrészeket pakolok a Boyi AK-ba ...Tudom ezer és egy van belõle, de ha gondoljátok végig fényképezem és leírom mit hogy szoktam csinálni ...
Legfeljebb majd a szakik kiegészítik , javítják .... Kérdezem ezt valami 6mm-es górétól ... :)

Valaki tudna linkelni hogy kell egy mp5 öt megkenni?
RoyalPredator
Bell Colt 1911A1 Government - FullMetal.
300+ FPS, ~40m-ig emberalakot kényelmesen (én) eltalálom.
Épp eladnám, de sajnos nincs Browning HP, hogy helyére vegyek.

Jacek
ugy latom nagy a szoras:) nalam meg semmi gond nem volt soha a WE HiCapa Dragon-al:) pedig surun hasznaltam..

A szán akadás az én WE HiCapa stukkeromnál is megesett sokszor. Többször átpucoltam, kapott kenést...de semmi.Aztán idõvel elmúlt.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Köszönöm válaszod akkor írok oda is:)
Mersant
hat otletem az nincs, illetve annyi hogy latogasd meg softair forumat, ott sokkal tobb szakerto emberke fordul meg, biztos lesz valaki aki tud segiteni.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sziasztok!

Lenne egy problémám és ötleteket szeretnék kérni..:)
Nemrég vettem egy we seals colt m1911 típusú (green gas) fegyót.
Rögtön az elsõ 10-15 lövés után a szán megakadt félúton elvileg ezt a problémát orvosoltam. Másik probléma ,hogy a fegyvert nem lehet egymás után többször elsütni. Olyan mintha az elsütõ billentyú "leugrana".
Nemtudom valaki találkozott e hasonló problémával..??
Ha valakinek van ötlete légyszi írjon.
<#eljen>
lac coo
Legalább elõttem ne játszátok már az ártatlan bárányt !!!!

És nem veszem fel a kesztyût, jobban jártok így ...

Nyugodtan terhelhetsz akárkit :)
Na és akkor ki is kelt gyûlöletet? :)

Eszemben sincs különben mocskolni senkit,az nem az én asztalom..hagyom azokra akik gyakorlottabbak benne
lac coo
No már vártam valakit!

Szerintem ne forszírozzuk a dolgot!!!

Mindenki pontosan tudja közülünk miért is hagytam ott csapot-papot.....

Ha nem lenne még bennem egy csepp lojalitás a volt csapatom iránt, igen kemény dolgokat tudnék ide bemásolni bizonyíték gyanánt, de ez nyilván senkire nem tartozik és nem is terhelné mezzel az itteni fórumozókat ! :)

Úgyhogy szerintem ha gondoljátok mocskoljatok egy kicsit, aztán maradjunk ennyiben, jobban jöttök úgy ki a dologból !!!!

Gyülöletkeltésrõl amúgy sincs mirõl vitáznom!

Tegnap még sok mindent írtam volna ide,ami a szívemen az a számon jelleggel.
Tudjátok mit tart a mondás a vitáról.. nem hagyom magam legyõzni,nekem nincs rutinom :)

Lassan már én szégyellem magam,mert ki mertem mondani amit gondolok/érzek...na persze ami ide le lett adva púder az a fekete része lenne,de mint tudjuk az életben csak szürke van ;)
lac coo
No errõl tudnék mesélni, lassan nekem kell szégyellnem magam, hogy nem gyûlölök senkit... :)))))

RoyalPredator
íiigen, de ez játék alatt mit se számít. Azon kívül már igen.

n3whous3
az egy dolog, hogy eljátszod a 2. vh-t náci ruhában és más az, hogy kiállsz az eszme mellett és ÚGY játszol

púúúúú

RoyalPredator
Szélsõjobbosokkal nincs baj a játéktéren, mert a harmadik világégésre készülendõ komolysággal dolgoznak =)

Viszont ha SzoftÉir fórumot nézed, ottmeg erõsen baloldaliak akkora nyelves cuppantásokat cserélnek egy-egy "találkán", amit még bokros is irigykedve, egy kis nosztalgiával nézne végig...

A játék nem politikáról szól, tudjátok?.
Én bátran felveszem a swasztikás dolgokat is...

lac coo
No én soha többet nem leszek csapattag az tuti! :))))

A világ legszemetebb embere vagyok mert nem óhajtottam részt venni a gyûlöletkeltésben :))))
És hogy sajnálom azt rengeteg órát amit arra a csapatra áldoztam :(

Ez mekkora pofon nekem, nagy csalódás ...

lac coo
Gondolom a nagy játékokra nem merik kirakni a portékát ... :)

Punker
te én 4 év alatt nem találkoztam ilyennel szal nem tudok erre mit mondani, nem tudom hova milyen játékokra járnak.

lac coo
És sokan vannak ? Vagy csak ezt is nekem sikerült így kifognom ? :)))

Be sem merem rakni a képeinket, igen bizalom gerjesztõ, fekete maszk, fekete mellény, fegyver, és árpádsávos felvarró vackok ....

Egy éve küzdök ellene, de semmi eredmény, és ha valami nagyon árthat nekünk, hát ez rohadtul ...

Punker
nincsenek beengedve :)