Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
már a króm/fényes csõ és hüvelykidobó rész miatt is, a bellen ugyanolyan színû ott is az egész 😊

púúúúú

Jacek
igy keprol ranezesre egyertelmuen WE😊 de elfogult vagyok mert Hi-Capa 5.1 Dragonom van WE😄

n3whous3
fasza cuccnak néz ki, kösz a linket

púúúúú

SG rock
(csak épp out of stock)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Tessék Ehobbyn pl van.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

n3whous3
Létezik még ez a manufaktúra? 😊 Neten nem találok tercel 1911-re csak pár apróhírdetést meg kiegészítõt, de újan eladót nem.

púúúúú

n3whous3
Jaja, 15 dollár plusz csak az, hogy feliratos legyen, de nekem az inkább nem számít, ha ennyivel több 😊

WE

Bell

Hm hát a fene tudja

púúúúú

SG rock
Tercel is... szépen bele van vésve a Tokyo Marui made in Japan is. Képen ua. , mint RoyalPredatoré. Tán még olcsóbb is, mint a Bell. Eddíg olyan 600BB mehetett ki belõle, és olyan 330FPS stabilan, semmi baja és nagyon bírom.

Punker
emlékeim szerint az olcsó WE-n csupasz volt a szán semmi felirat (még kamu se) egyszóval csúnyább. a Bell 1:1-ben TM másolat aminél jobb nincs, nekem bevált, mondjuk a 2 tár nem hátrány.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
Nekem tercel van, újan vettem 18k-ért, ár/érték arányban szerintem nagyon megérte.

Jacek
szerintem egyertelmuen WE

n3whous3
Szerintetek WE, vagy Bell? Softairen meg más is a WE-t ajánlotta inkább. Ahhoz 2 tárat adnak, amelyik verziót venném, azonban 25 dolcsival drágább is

púúúúú

n3whous3
tudtommal WE hong-kongi. Ok az is kína 😄 De mégsem ugyanaz

púúúúú

Punker
tárzsebbe szoktam rakni balra keresztbe

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RoyalPredator
Punker. Nemtudnál segíteni? SMERSH Mellény mellett hova rakjam a coltot, ha nem a combomra akarom, ahol csak lötyögne és idegesítene?
Hátul nincs neki hely, mert más van ott, vállaknál szintúgy nem jó.
Már azon gondolkodom, h lelógatom tárzsebek alá...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
Enyém BELL😊

Punker
ha kínai 1911 akkor inkább a Bell

n3whous3
én meg a használt vételen gondolkozok azért, mert még persze nem tisztázódott le, de úgy néz ki elég jó áron tudok ehobbyról venni WE 1911-et, dupla tárral és ha csak én állom a postát még akkor se drága igazából. De elgondolkodtat ez a cucc is 😊

púúúúú

RoyalPredator
Nincs fényképezõgép, de nem is kell igazából saját kép, mert szinte tökéletes állapotban van. De már annyira elgondolkozok rajta, h eladjam e... Ha lenne neki egy jó hely SMERSH mellett, tökéletes lenne 😞

+ Olivában ez:

n3whous3
tudsz kirakni pár szép képet róla? C:

púúúúú

RoyalPredator
Kínait? Megbízható hejrõl? :o....
Inkább keress vki Keleti Blokkost, használtan eredetiért, v tippért.

De ehobbyn van pl.
http://www.ebairsoft.com/replica-klmk-sniper-spetsnaz-camo-suit-p-2450.html
Jól néz ki, de beleizzadsz és szét is esik majd rajdad szvsz😊

Shatanka: Tudnád mi a szánalmas, nem lennél az aki.

RoyalPredator
Már 1x irtam, csak - moderálva lett rasszista szó miatt - erre igen odafigyelnek mostanság 😊)

Szóval Colt 1911A1, fullfém, 3 tárral, szervízelve, kenve, 40m-ig lõ szépen, válogatott .23as BBkkel, állítható mindenpisztolyrajó molle tokkal. 25,000 Ft.

lac coo
Olcsó, orosznak látszó, utánzat ruhákat honnan lehetne rendelni megbízható helyrõl ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lacoo: irtam pmet, bocsi nem figyeltem rá.

Royal: Semmi gond. Ha megadod a softaires nickjét akkor elkérek tõle egy telefonszámot és egy email címet.

Szánalom ahogy vered a nyálad. Nagy fiú vagy. Old meg! ( Más is megtudja )

n3whous3
miért károsodott? lol

milyen márka a coltod, mennyit használtad és mennyiért adnád?

púúúúú

RoyalPredator
Jelzem kedves és egyúttal SZÁNALMAS moderátor körnek, hogy észrevettem, MEGINT SAJTÁ SZABÁLYAITOKNAK ELLENTMONDÓAN töröltétek a hirdetésemet, de még az accountot is. Ezúttal jelezném, hogy épp emiatt most egy bizonyos felhasználó ezúttal 60,000 forintal károsodott MIATTATOK.

Nagyon köszi...

Oakley-bõl láttam már kettétört lencsét is, egy lövésbõl, épületben...
RoyalPredator
Eladó a Colt 1911A1esem, durván jó ár-érték aránnyal.
Airsoft-Játékokon, Airsoftbötrzén, Nyugatin, 6mm-en, de még a softairen fentvan a hridetés.

SG rock
Jah, lehet.
De mekkora szopás már, repeszálló, de egy BB ellövi a keretét, ráadásul még nem is garanciális?!! Azt is megerõsíthették volna ennyi erõvel.

Punker
azt számold bele ha törik nem fogják kicserélni, valaki mondta hogy a keretet ellõtték neki játék közben. szal akkor már inkább egy olcsóbb ESS.

SG rock
Oakley repeszálló szemcsi csak 62GBP? hmm, lehet kéne majd rendelni, nincs egy jó védõszemüvegem.

Sziasztok Lennne egy kérdésem
Egy M.A.S mp5 öm van

Az lenne a kérdés hogy mit kell megkenni benne és mivel
RoyalPredator
Hogy én? Desert Eagle-es?
Nem, én egyenlõre nem vagyok akkora kaliber.
Colt 1911est és Browning HP-t istenítem😊

... De mand egyszer tényleg veszek egy CO2es D. Eaglet😊)

n3whous3
nem vettem észre, de köszi, ki is próbálom holnap, netrõl nem nagyon rendeltem még csak belföldrõl eddig

púúúúú

van olyan funkció, hogy próbarendelés...
amúgy nem fix 50 USD a postaköltség, függ a csomag méretétõl és súlyától is.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
Ez kanyarlövéshez való ? 😊

n3whous3
én is soknak gondolom, azonban mikor a közös levlistánkra felírtam a bánatom pár napja, hogy helló emberek, ki akar csatlakozni rendeléshez, ezt írta egyik ismerõs vissza, csak azóta meg vele se tudtam beszélni, hogy mivan.

púúúúú

Még egy Desert Eagle-s csóka😊

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

valszeg õk is nagy céggel szállíttatnak, mint pl. ebay a GLS-el/UPS.
50$, ha logisztikailag egy helyen tudják a dobozba belerámolni a cuccot és nem lép túl egy súlyhatárt.
50$ amúgy egy kicsit sok nem? 13-20 max szokott lenni 5 kg-ig..... de akkor 5 munkanap max a feladástól számítva és ideér.

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

n3whous3
ehobbyasiaról ki szokott rendelni? Ha jól tudom, valami fix 50$-os szállítási költség van fegyverekre. Ez úgy értendõ, hogy minden egyes darab fegyverre ennyi + ha veszek akár csak egy darab pöcköt is mellé, akkor az is hozzáadódik, vagy a fix 50$-ba belefér még más is? Mert jobb lenne, ha együtt rendelnék pár emberrel felszerelést, meg én a fegyverem és értékarányosan szétosztanám velük a szállítást.

púúúúú

RoyalPredator
Berettát személy szerint nem kedvelem, se kialakításában, se sehogy.

TOMSILENT
Errõl mi a véleményetek?
XDY M92F Beretta

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Helló! Érdeklõdnék egy Double Eagle M81 (AEP) pisztoly iránt, netalán akinek lenne eladó...vagy hasonló! <#bohoc>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Punker
igen

chicco
A rugost azt minden loves elott fel kell huzni?

Punker
hát ez spiáter azt nem nevezném "igazi" fémnek, de vannak acél AK-k, a pontosság meg változó az átlag lõtáv 40-50 méter.

csá nem a HT topicban akartam szemetelni.
Ez a G3, meg általában az airsoft fegyverek fém tokkal rendelkeznek?
Milyen pontos ez?

Punker
játszani télen AEP nyáron gázos, de ha csak otthon akarsz vele szórakozni akkor TM rugós a legjobb vétel.

chicco
Sziasztok.Szeretnek magamnak 1 Glock fegyvert vasarolni.Teljesen amator vagyok.Eletemben csak legpuskaval talakoztam.
Szeretnek tanacsot kerni milyen tipust ajanlotok es miert.
Gazos vagy elektromos ?Tokio vagy Cyma esetleg mas.Olyat szeretnek amiben oromomet lelem nem csak szerelgetem meg allitgatom.

Koszonom

lac coo
Raptornak üzenem Sopftairre, a Cyma topikba:

Én is ugyanezzel szívtam elég sokat, a kapcsolókés mögötti ütközõ tört le a GB házról, én látni is lehetett a helyét honnan. Én átfúrtam egy 5-ös fúróval a gb falát, majd a fúrószárból levágtam egy darabkát és azt ragasztottam be ütközõ gyanánt ...
Hátha segítek nek ! 😄DDHa valaki gondolja, adja át ....