Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
a vámot nem úszod meg mert az egységes az EU-ban, csak máshol nem feltétlenül 25% az ÁFA.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

SG rock
Nincs valami EU-ban lévõ airsoft üzlet aminek van webshopja, és elfogadható áron vannak termékeik? Találni kéne valamit , és akkor megússzuk a vámot. Bár gondolom nem én vagyok az elsõ aki keres vmit.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

változó, nekem idáig 1 fegyver meg 1 gránátvetõ lett elvámolva; tárak, alkatrészek, rádiók meg nem. <#nemtudom>

de egy ismerõsömnek a gázos M4-e megúszta a vámot :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
Az nincs, légpuska van....
Viszont ebben az a jó hogy nem kell töltögetni lövésenként;)
Meg itt nem a pontosság a lényeg, hanem a "rombolás" :DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
kerti lövöldözésre akkor veszek egy légpisztolyt ami sokkal pontosabb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

lac coo
Hát annyira azért nem pontatlan, de nem is a legjobb :))))))
Viszont kerti lövöldözésre atomjó ! :)
Játékra természetesen nem való !!!

Punker
és cserébe pontatlan is? emlékeztek a régi CO-s sigma-kra? 400+ FPS és 20 méteren 5 méteres szórás sok értelme volt...

shumika
nincs felszerelésem. semmim sincs ami airsoft vagy hasonló épp ezért kérdezek.

Büdöske: Nah legalább nem megyünk ki tübbet oda.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

lac coo

Ha erõs stukkert akar akkor meg valami "jóféle" Umarex, az brutál, sniper kategóriába se férne be ! :DDDD

Bexter
Majd szólj ha eladod felszerelésed :P

http://bexter.hu Szép Fényeket!

SG rock

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Büdös Bohóc
Tudsz képet mutatni a funwarról? Amúgy meg illegális "csak úgy" erdõben lövöldözni, ha az a terület nincs erre külön kinevezve, vagy legalábbis ideiglenesen "védve", szóval majd fogtok nézni egy nagyot, ha arra megy pár vadász és önvédelembõl lelõnek titeket a picsába :)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

shumika
Én azért szeretnék eggyet mert pár havernak van airsoft fegyvere és néha kimennek a közeli erdõbe és nyomnak egy funwar-t.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Büdös Bohóc
nálunk volt rendelés pár hete haverokkal, kendõk, balaklava sapka, tár, gyorstöltõ, scope, ... aztán ment is rá keményen a vám.

SG rock
na bassza+ ... :D

Punker
sajna volt már arra is példa

Büdös Bohóc
ruhára nagyobb a vám, mint a fegyverre :))

SG rock
gondolom mellényt, akksit meg tárakat nem nagyon szoktak vámolni... ugye?

Büdös Bohóc
na még csak az kéne :D

Punker
Regisztráció idõpontja: 2008. 10. 10.

nekem egyszer karácsony elõtt 3 hetet ült a vámon a csomag aztán csak átjött.

Büdös Bohóc
ez volt a legszimpatikusabb, bár ez sajnos újreg

én is reménykedek, hogy átcsúszik, mert UPS-t köti az idõlimit és vinni kell a csomagot. Pár ismerõs mondta, hogy ha pénteken ér oda a vámhoz délután, akkor van esély, hogy szarnak rá és továbbadják. Kérdés, hogy ez még mennyire lehetséges, tegnap este 7-kor lett feladva GMT+1 idõ szerint a rendelés :)

Punker
hülyébb alreget nem találtál?

amúgy ja köcsög húzás az ÁFA a szállításra, de ha szerencséd van talán átcsúszik.

Büdös Bohóc
Rendeltem egy WE 1911 full metalt dupla tárral :) Amit nem számoltam az az, hogy a postázási díjra is megy az áfa, meg a vám, ha megállítják, hát hm ennyit azért nem akartam költeni fegyverre, dehát Istenem :S. Lehet a Bellt kellett volna (bár csak 1 tár) és akkor ki jön 28kba cakup-pakk elvileg. Így meg 35k.

Büdös Bohóc
az, hogy el tudom én is képzelni, hogy mire akarod használni

shumika
ezt most nem értem

Punker
azt hogy ne akarj erõs pisztolyt, szívesen.

shumika
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni, mert szeretnék venni egy viszonylag occsó de erõs airsoft pisztoly-t. Mit ajánlotok? Köszi Raymond

RoyalPredator
reagáltam.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

SG rock
off(írtam neked faszbukon, reagáljáá)

RoyalPredator
Cinncinn, Levente barátom accountját most miért basztatjátok Softairen?
Választ meghálálná...

a FAMAS-nál is máshol van a motor, meg ha jól emlékszem, az UZI-nál is.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Motor magasság állítással sem segitett. Bevittem szervizbe, majd ha megcsinálták és tudom mivolt a baja megirom.

http://csuknorisz.mybrute.com

RoyalPredator
P90, M249, L85. Eddig.

De gondolom F2000, TAR-21, Vector, FAMAS?, AUG HBAR, Bullupos dolgok.

SG rock
M14, azért fogjuk rá, hogy markolat. és abban van, a tus meg a test közti rész

HöfEE
M14, M249, L85 ezekben sem.

SG rock
hu tényleg, azt nem vettem számításba:D, p90 és még?

Elvittem ismerõsömhöz, megnéztük mûszerrel a dolgokat, aksi jó ,biztositék szintén, a motor kap ampert, kivettük mûködik minden viszaraktuk és az a fogaskerék amit a motor hajt meg közvetlenül az nemfordul át és az adja a kattogást.

Nemtudom technikailag hogyan zajlik le a folyamat a gearboxba. de mi olyanra gonoltunk hogy a dugattyúnál betömült, és ennek az lehet az oka hogy gyenge aksival használtuk és nembirta. Fogalmam sincs...:S
Lehet találkoztatok már ilyen problémával.

Holnap elviszem Kelet Frontba megnézetni.

RoyalPredator
Túl magasan lévõ pinontól (asszem), ami a motor fogaskereke, attól talán kattoghat, ha feszíti a nyakát. Annak az alkatrésznek mindenképp jól kell érintkeznie.

SG Rock: P90, stb?:) Ott nem markolatban van tudtommal.

jah.rájöttem.csak ehez nagyon vékony ibusz kell:D meg is nézem van e ilyen nekem itthon.

És hogy tudom állítani a magasságot?

SG rock
mindegyiknél, ja

Igazából nemnagyon értek hozzá. az mp5 nél a markolat ban van a motor ugye?

Punker
motor magasság frankó?

Próbáltuk másik tuti hogy mûködõ aksival azzal is ugyanez a probléma. ,azon gondolkoztam én is hogy valami beakadhatott-e, vagy a biztositék szált volna el.Mert ez egyik használatról a másikra történt ugyértem mûködött löttünk vele (nem azzal az aksival amit én irtam, mert az le volt merülve) utána következõ használatkor felraktam az aksit tölteni picit, és utána már minden egyes ravaszhúzásnál kattan egy picit.

RoyalPredator
Más akKumlátorral fut a Gearbox?
Kattogni tipikusan alacsony töltésnél szoktak, ill ha valami eltörik és beakad. Az utóbbinál a motor erõlködik, de ezt nem írtad.

Hello.

olyan kérdeésem lenne. Hogy az Mp5 pkw fegyverem, lövés helyett csak kattog, akumulátort próbáltuk más fegyverben ott mûködött. Nem tudjátok mi lehet a probléma?

Elõre köszi.

SG rock
Valakit nem érdekel ocón kínai IBA OTV mellény? szinte új állapotban, varrások elég erõsek, anyaga vmi nájlon(szoval nem cordura).

lac coo
Valaki tudna üzenni Softairre Tyutyu nevû usernek, hirdet egy PSO1-et. megvenném !!!adjon egy mailcímet és megkeresem ha még aktuális!

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.