29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#26906 Csak kapkodva gépelt .... :D -
#26905 hányszor mondtam már neked hogy állj le az ivással -
shatanka #26904 műanyag palte megrendel és homokkal feltölt, legjobb megoldás. Vagy kérsz kölcsön egy paltet és műanyagbol forára hajlítasz egy olyasmit. Nem muszáj meg áll nélküle is a mellény. -
mstummer #26903 Sok mellényben gyárilag vannak műanyag lapkák. De sokan kiszedik. -
#26902 Illetve tovább megyek: egyáltalán kell az bele, anélkül nem "áll" meg a mellény ? -
#26901 akkor másképp kérdezek: miből a legrealisztikusabb megcsinálni egy ilyen platnit a mellényembe, Súly nem érdekel, nem célom, hogy megszakadjak alatta :))) -
#26900 kerámia igen, fogtam már kezemben, nehéz-hideg és igen kemény :D -
#26899 én a német oldalról akartam nadrágot, de mivel 3 hónapig nem lett L-es raktáron letettem róluk :( -
#26898 valaki vett már innen valamilyen terméket, vagy van tapasztalata az itt kapható cuccokról?
Mert nemsokára szeretnék beszerezni néhány felszerelést,de igy látatlanba nem nagyon tudom hogy milyen a minösége és a tülajdonságaik és a szinválaszték is elég hiányos az oldalon, az emailemre eddig nem válaszoltak:
http://helikon-tex.hu/
A 25 vagy 40l-s táska érdekelne és a Special Forces Uniform nadrágok, de bármelyikról jol jönne egy kis teszt vagy prewiev -
#26897 Szóval puha , bizonyos mértékig képlékeny anyag ?
Érdekes a cikk, de igazán számomra nem derül ki milyen is valójában, legfeljebb a neve utal valamire, hogy soft meg hard ... :) -
#26896 olvass tesztet. -
#26895 Nem, az igazira gondolok, az milyen, kerámia, szóval gondolom egy kemény merev valami . -
#26894 az üreges replikákra gondolsz? -
#26893 Ezek a mellénybe való golyóálló lemezek milyenek igazából ? Merev mint egy vasplatni, vagy valamennyire hajlékony ? :) -
shumika #26892 Mennék csak nem hiszem hogy engednének játszani. -
#26891 Csongrád-Békés megye környéki van? Lesz egy kis tingli-tangli tavaszi bemelegítő random játék kint vásárhelyen a desert pályán. Nem lesz semmiféle belépő vagy ilyesmi.
Az időjárásról annyit egyelőre, hogy napos 3-5 foknak nézünk elébe. -
#26890 nekem is volt egyszer, hogy az összes létező dugattyút szétkapta. akkor a visszaforgásgátlóval volt a gebasz -
#26889 A hiperszuper, törhetetlen , hírösneves azimuth dugattyú, néhány száz lövés után :
-
mstummer #26888 Nos én egyszer használtam original Eotech holosight-ot...nagyonjó volt. Majdnem többet ért mint az alatta lévő puska :) És használható volt teljesen. Csak a puska volt pontatlan kissé :) -
#26887 Igen . -
#26886 Ilyesmire gondolsz? -
#26885 Vannak azok az olcsó kínai nyílt redtotok, a szögletesek...azoknak általában brutál fényereje van, nekem is volt egy, tűző napon is teljesen jól látszott . -
#26884 lehet azlesz, de viszont egy holosight amúgy is kéne, pontosabban egy nyílt reddot-ot akarok az AK-ra. ha van elég fénye akkor lehet megveszem, csak igen kérdéses, hogy tudnám én ezt megnézni. -
#26883 Ird meg neki, hogy megvetted volna tőle, de ennyiért nincs szíved elvenni tőle egy eredeti EOtech-et. :) -
#26882 Hát hogyne! :) -
#26881 (eladó szerint eredeti EOTech :DDD) -
#26880 akkor ennyi :D túl van tárgyalva. -
#26879 Tuti, hogy replika. Az eredeti 100e Ft felett van. -
#26878 nem, erről .
gondolom, hogy replika, de nem értem , miért nem írják ki. megkérdeztem az eladótól, de még nem kaptam választ. szinte biztos vagyok benne, hogy nem eredeti :D ,ha igen akkor igen jól járnék. -
#26877 ezzel tisztában vagyok igen:) de akkor írja már ki, hogy replika ,vagy azt, hogy kínai cucc. -
#26876 Nem erről van szó? -
#26875 a kínai eotech replika nem = a gyárival :D -
#26874 az eredeti EOTech holosight-ok? szerintem azok igencsak drágábbak, mégiscsak hadi cucc, szerintem ez max. replika lehet 10ért. -
#26873 Az árral nincs baj, kb így mehetnek most használtan .... -
#26872 eléggé furcsán néztem, hogy EOTech 10k... holnap kapok róla képet is. Debreceni a srác én meg budapesti vagyok, nemtudom, hogy tudnám megoldani azt, hogy megnézzem saját kézben mielőtt megveszem. -
#26871 Jót én még nem láttam ! Olyan szinten tükröződnek, hogy alig lehet átlátni rajta !
Ha van rá lehetőséged, mindenképpen kukkancs bele napos időben !!!
Illetve biztos van jó is ezekből, de az nem 10 k ... :))) -
#26870 nemmondod ,nappal ennyire szar? :/ -
#26869 Nem ér az 20 forintot se ! ;)
Na jó, épületben, sötét helyen jó dolog, de amúgy felejtős . -
#26868 EOTech holosight lencsevédővel 10k-ért elégg megéri nem? -
#26867 Irigyellek, hogy van időd ilyen túrákra ! :)
Mikor még megszállottan természetfotóztam, magam is rohadt sokat barangoltam erdőn-mezőn. Nagyon hiányzik ...o