Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOMSILENT
Megöl az ideg. Bassza meg. <#falbav>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

SG rock
Szinte vadi új, eladó softshell dzseki érdekel valakit? normális áron.
ha igen pls PM-ben

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

RoyalPredator
A mellény tipikusan olyan cucc, amit érdemes használtan is vennei.
Persze az más kérdés, hogy nem minden mellényt képes az ember hordani és használni. Én is próbáltam jópárat, és pl a teljestestes mellények egyáltalán nem váltak be.
Ezért is vettem 60 rugóért egy SPOSN-t, de az az utolsó rubelig megérte.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

SG rock
Akkor vegyél használtan! Jobban jársz sokkal, olcsóbb és általában semmi bajuk sincs.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

TOMSILENT
Nekem 30-é kell nem 50-é...<#shakehead>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Punker
keletiben? amúgy meg használttal jobban jársz, karácsony elõtt rendelni már cinkes, hetekre beragadhat a vámon.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

SG rock
Hasznátal mi a bajod? amúgy újan nemtudom, rendelj.

TOMSILENT
Fiúk! Help! Korábban írtam hogy meg akarom venni a nowar-ból a Dboys AKS74 RK03-at...páran írták hogy fasza, legjobb. Na de, a nowarba nincs olyan fegyver! Kérem aki tud olyat jelezze. Használt nem izgat, csak új! :D Üdv!

Punker
átlagos testméretre jó, alacsony emberre meg fõleg, nekem is ilyen kínai a chestrigem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

lac coo
Ez a parám nekem is állandóan... Vennék egy olcsóbb kínai mellényt de félek hogy a mellemig sem ér ! :)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ez a mellény megfelelne a barátomnak. Van valakinek tapasztalata az anyagáról és tartósságáról? Illetve egy 179 cm magas kg 85-90 kilós egyénre kellene, felveheti vagy ez is olyan ici-pici kínai?

SG rock
Boldog Mikulást mindenkinek! :D
kaptatok sok csokit és virgácsot <#pias> ?

SG rock
köszi !

lac coo
Egy belefér de lezárni már úgy sem lehet.

SG rock
aham, értem, akkor inkább maradok a hagyományos AK Chest Rig-nél.

Punker
szerintem kicsit jobban kilógna de nem esne ki, abban viszont nem vagyok biztos hogy duplán is beférnének.

SG rock

Punker
milyen mellény? dupla vagy szimpla zseb?

SG rock
Ami alapból molle mellényeken van M4 tárzseb, abba AK tár belefér?

RoyalPredator
Rendben rendben.
Nem, túlnyomó részt abszolút baráti játékok vannak, meghívásos alapon.
Meg "Jekler" játékaira szoktunk járni, de az 2. Világhábprús, autentikus téma.

http://airsoft-jatekok.hu

TOMSILENT
És csak STALKER-osat szerveztek? MSN-re felvettelek majd ha lesz idõd légy kedves vissza igazolni! :D

RoyalPredator
Nos, MASZ szerint 16 a korhatár.
Én a magyar nagykorúsággal limiteltem saját verziókban 18-ra, de fiatalabbak is jöhetnek, szülõi/gondviselõi engedéllyel.
Erre az esetleges felelõsségvállalás miatt van szükség.

Igen, beöltözõs játék lesz. Komolyan kell venni a dresscode-ot.

Én M3-as gázálarcot használok. Eléggé szuszogós még kivett szeleppel is, de ha megbügykölöm, orrot-fogat jól véd. Igazából még egy ütést is lepuhítana, mert gumi az alapja. Ilyet:
http://loyalmunkaruha.hu/termek/3m_6000_ikerszuros_felalarc_-_gumi.html
De van sok variáció. Meg jó h pontos, nem mozog el, nem csúszik le!
Erõsen szennyezett területre meg viszek orosz PMG gázálarcot, de annak még ki kell cserélni a lencséjét plexire, mert az üveg szilánkosra ROBBAN.

SG rock
Arra gondoltam, hogy airsoftra egy ilyen jó lenne arcvédõnek. persze szûrõ nélkül és a membránt is kivenném belõle. arcot védi, párásodástól meg annyira véd, hogy kétoldalt vezeti el a levegõt.

szerintetek? (jah és lefújnám feketére)

SG rock
<#smile>

SG rock

lac coo
Vagy a haverod kitölti ... :DDDDD

SG rock
de, van a MASZ-ban egy nyomtatvány amit ki kell töltenie anyukádnak és akkor játszhatsz.

TOMSILENT
Szülõi aláírással nem de?!

SG rock
a minimum korhatár 16 a MASZ-al szervezett játékokon.

TOMSILENT
Õ...gondolom ti is ilyet szoktatok szervezni?! :D
http://www.youtube.com/v/dgD8-dbwjuM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

TOMSILENT
Korhatár gondolom van :( 15 vagyok még csak... :D de bennem él a stalker mennyit toltam vele istenem :D

SG rock
tetszik az egész sztori, meg feelingesek a LARP-ok.
1re tutti elmegyek, de remélem eljutok mindre.

RoyalPredator
Lesz vagy 3 jövõre.
Idén 2 volt.

Molon Labe szervezi az egyiket.
Másikat Berkutékkal szervezzük.
Harmadikat Püspökkel.

Gyere, gyere, gyertek.
De csak ha tényleg stalker miatt mentek, és nem lövöldözni.

SG rock
höhh:D mikorra ? énis veletek tartok majd STALKER LARP-okon.

Büdös Bohóc
mi ez amirõl szó van? C:

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
ezek mind fasza cuccok nekem a rövid csövû verzió van mondjuk

TOMSILENT
Hát nem is tudom... :) :D

RoyalPredator
Nem akarnád kölcsönadni a mellsõ ágyazás alsó részét?
Fele fa fele karbon eléggé survivoros :D

RoyalPredator
Good. STALKER LARPokra ügye jössz 2011ben?:)

TOMSILENT
Persze hogy Stalker :D!!! És Akkor fix ez a 36 ezer igaz?! :D mert a kesh megvan. Nem pesti vagyok, vidéki Heves megyei...de a közelben van egy Airsoft bolt a "Célpont" és onnan szoktam érdeklõdni meg az eladó is mondta hogy a Nowarból és a Keletibõl hozz terméket...szal akkor érdemes megvenni... :D mert én úgy tervezem hogy megveszem és + egy sín hozzá mert red-dotom van m4-hez...meg minden szar távcsõ is 3x9x32 :D...

SG rock
ilyenem van, nagyon tuti cucc. én 3hónapos használtan vettem 29ért, semmi baja sem volt.

RoyalPredator
RK03 jó fegyver. FullSteel verziót ajánlom.
Mint minden AK-n, kell rajta házilag ügyködnid, hogy tényleg minden jó legyen rajta. Idõ, kreativitás, ügyesség és pénzkérdés.
36,400 HUF korrekt. (36ft 4 fillér nem! - merthogy ezt írtad.)
Ha Budapesti/örsi vagy, segítek neked rendbepofozni.
Meg mert teis lehetsz akkora stalkerállat mint én!:D

Airsoftgunról annyit, hogy izraeli üzletpolitika alatt fut.
Kis szerencsétlen hülyegyerekek anyucitól kisírják a dolgot, aktuálisan újgazdag szülõk meg nem mérlegelnek...

Valamit tenni fogok, hogy ne arra a szánalom oldalra tévedjen minden érdeklõdõ...

lac coo
Annyi, Airsoftgun elég drága bolt ...És valakinek biztos van ! :D

TOMSILENT
Üdv! Újra én. Kérdésem a következõ:
Valakinek van ilyen fegyvere? És hogy ez tényleg 36.400 HUF? Mert az Airsoftgunon 56.000 HUF...válaszért kösz elõre is! <#smile>

AKS-74 RK03 - Boyi

Büdös Bohóc
a kattogásnál ha arra gondolsz amire én, akkor simán gyenge az akksi vagy nem tudja meghajtani a gépedet. Nekem a tiszta új dboys aksu74-ben levõ gyári akksi képtelen volt meghajtani a fegyvert, csak kis kattanásokat hallottam, mintha fullra le lenne merülve.

SG rock
elég nehezen de igen, pl egy csavarhúzóval.
de egyszerûbb ha kölcsönkérsz egy 9.6os akksit és "bebikázod" vele :),vagy veszel egyet

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.Ha leveszem a motort a fegyverrõl akkor a motor által forgatott fogaskereket tudom kézzel forgatni?Azért kérdezem mert nem akar elsülni a fegyver csak kattog.Hátha mégsem az akksi a gond, hanem csak beszorult ez a fogaskerék.Elõre is köszönöm a választ.
SG rock
osztom a véleményed

RoyalPredator
Nem azért, de ez nagyon nem jó poén...

shumika
THX Bohóc. Azért sürgõs mert 14:30-ig válaszolnom kell.

Szemüveggel meg ne nézz hülyének 1. Kezdõ vagyok. 2. nem akarom hogy véletlen vak legyek.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!