29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
-
#27066 biztos. -
#27065 Egy hanyatt esést kibír? :D
Illetve akkor ugye kapható hozzá belső ha esetleg szükség van rá ...? -
#27064 2,5 literes, majd 4 éves és nincs semmi eresztés, gyárilag mind műanyag ízú de 2-3 mosás után tűrhető lett. -
#27063 Őőőő...szerkesztettem az alattad lévő hsz-t , lehet nem olvastad .... -
#27062 A mellény az nem Pantac, az rohadt drága .....:)
De ez a TMC is elég jónak tűnik, ha bírja 3 évig már megérte . -
shatanka #27061 csak a családnak el ne áruld :) -
#27060 2007-ben vettem a pantac mellényt, nem bántam meg :D -
#27059 Anyám...le sem merem írni mennyibe került a mellényem így hogy csak Pantac meg Flyye zsebek vannak rajta :))))
Nem vagyok normális, remélem sokáig jó lesz :) -
#27058 Hengerfejjel játszani kell, mivel mint láttad nincs fix helye a hengerben csak belecsúszik valameddig. De simán el tudom képzelni, hogy nem megy tőle össze a GB főleg ha kínai, Bár én sok fajtát raktam már be egyikkel sem volt ilyen gond ... -
#27057 sikerült... egy új hengerfejet is raktam bele, az nem stimmelt. nemtudom, hogy talán picivel nagyobb volt talán vagy valami.
régi fejet rátettem a hengerre és már rá is ment a GB ház. -
#27056 mire vagy kíváncsi?
-
#27055 Ja...addig nem várok :))))
Két dolog érdekel: mennyire strapa bíró a zsák, illetve, hogy méretben egyezőt lehet-e könnyen kapni hozzá, ha esetleg még is kilyukad ?
Meg hogy mennyire büdi gyárilag? :) -
#27054 jövőhét végén megcsinálom aszem :D -
#27053 Punker, mikor lesz kint az ivózsákos cikked?
Kéne rendelnem egyet.... No nem mintha találtam volna jobbat ( kínait nem veszek, még megmérgezem magam valamivel ...), csak hát elég drága, csak jó lenne valamit olvasni róla .... -
#27052 Hát ez szokott szívatós lenne, ha nem emiatt megy össze akkor valami nincs a helyén. Próbáld figyelmesebben belerakni a cuccokat. Aztán ha félig meddig össze megy a tengelyeket kis csavarhúzóval igazítsd helyre felülről. -
#27051 rugó megvan. egyszerűen tényleg nem értem én ezt .... -
#27050 hát így se akar menni :S, bázze, mégjobb eltűnt a visszapörgés gátló rugója -.- -
#27049 Tapet plate (ami rángatja a nózit...) vége van a csapágy előtt. Nyomd be összerakás közben a nózit. -
#27048 szerelem az AKm V3 GB-jét.
rakom össze ,minden a helyén. és középen mintha valami eltartaná a gb ház 2felét egymástól a dugattyú alatt, nem tudom rendesen összezárni, a GB hátuljánál összeillik rendesen de elől szét van nyílva a GB ház.
egyszerűen nemtudom mi lehet a baja. már vagy 15x kapok ki mindent és nézem át újra.
remélem érthetően fogalmaztam:D
tipp? -
#27047 én is ma hivtam fel öket , de nincs nekik táskájuk megnézésre ,ugy meg nem akarom meghozatni, hogy nem tudom pontosan, hogy milyen a kialakitása,anyaga.
Nekem is egy hét mulva irtak vissza,de csak a felére mint amit kérdeztem . -
#27046 Ez a Helicon Gear -es oldal nem viszi túlzásba a válaszolgatást ! :))))
Rákérdeztem egy nadrágra, visszaírtak milyen méretben kéne, aztán ennyi .... -
#27045 az melyik volt a patai? :D -
praksi #27044 Velem már közölte, hogy "Te mocsok, otthagytál a keselyűknek!" -
#27043 mindig más, az elsőnél anyáztam (a GPS kicsit bebolondult a pisztrángos előtt) akkor megálltunk csináltunk 1-2 fotót szusszantunk 5 percet, a másodiknál meg se tudtam szólalni. A vége felé meg egyszerűen leszartam az egészet megálltam ettem ittam nem érdekelt. De a végére sikerült felpörögni és kényelmesen beértünk. Hozzátenném hogy talán az egyik legnehezebb volt eddig a talaj viszony, ennyi alattomos tükörjégre nem voltam felkészülve fejben. 9 óra volt a szintidő, reggel azt mondtuk 8 óra elég 4-re beérünk, végül 8 óra 27 perc lett a vége, fél 5-kor már az autóban ültünk. -
#27042 Nagyon szép! ;)
Te milyen vagy a holtponton? Nem lehet hozzád szólni vagy hisztis picsa leszel? :D -
#27041 Óparádhuta és Kékes tető között 2x haltam meg (komolyan nem voltam biztos benne hogy sikerül felmenni) lefelé a jégen sáron csúszkálva már csak röhögtünk kínunkban. aztán fél 10-kor már aludtam (hogy aztán 5 előtt felébredjek)
de azért mindig van mit látni:
-
#27040 Nem csak az agyad nullázza le. -
#27039 is is, és sokkal jobban lenullázza az ember agyát a heti meló után mintha kocsmáznék egyet péntek este.
meg ad egy alap edzettséget a komoly hegyi sétákhoz. -
#27038 És mi tetszik ennyire benne: a teljesítmény vagy a gyönyörű látvány? -
#27037 nincs elég hétvége sajna :( -
#27036 És minden egyes hétvégén túráztok ? Soha nem vagytok fáradtak ? :) -
#27035 és ez csak a Kékes egy hegyet 1,5x megmászni jó kis tortúra volt. -
#27034 A térkép nem jön be, de szintkülönbség van becsülettel ! -
#27033 Mátrafüred - Muzsla-tető - Rákóczi-forrás - Mátraháza - Vörösmarty fogadó - Parádsasvár - Sós-cseri - Fényespuszta - Parádóhuta - Pisztrángos-tó - Gabi halála - Sötét-lápa-nyerge - Kékes - Vályus-kút - Csepegő-forrás - Mátrafüred
-
#27032 Punker, hogyhogy nincs GPS track ? :)
Sehol nem voltatok ? -
#27031 Valaki innen jövőhét vasárnap Bobek féle játék Hatvan-Nagygombos? -
#27030 Az . -
shumika #27029 cyma ak beta? -
#27028 Ejnye, de kihalt a topik ! :D