Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
gondolkoztam, hogy egy nagygenerál során én is belerakatok valami jó hopup gumit meg valamit erõsíteni kéne a gépemben és olyan aksit, hgoy daráljon 😄 de igazából mostani is jól viszi

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

shumika
Nem baj akor disznek is jó lesz majd 😊

A vissza alakitásra rátérve. Ha nagyon nagyon nagyon de tényleg nagyon szeretném meg tudnám oldani rendõrségen belül is hivatalosan.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

SG rock
*rof 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
AK74em is nagyon szépen muszikál, szintén 110es rugó és 9.6os akksi.
De rofl nemtom mennyi

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker irta jól apu jobb ha picsán rúg.

A visszalakítást pedig TE biztosan nem tudod megoldan, mert ha értenél a témához akkor nem kérdeznél ilyet. Gondolom megfelelõ célszerszámaid sincsenek hozzá. ( Megsúgom a csövet felfúratni illetve e testbõl kimaratni sem olcsó ) Arról ne is beszéljünk, hogy mennyire értesz a különbözó GB felépítéséhez...

Gyorsabb, olcsóbb, ésszerûbb, legálisabb megvenni az airsoft replikáját, mint alakítgatni. Max 1-2 alkatrészt érdemes rárakni az élesbõl vagy tárat hekkelni...

lac coo
Mivel egy brutál LIPO-t rakott bele, még jó hogy darál 😊))

Amúgy jó fegyver darál, a HK416-om, 9,6-os akksival, 110-es rugóval ( 415 FPS) 25 -ös rofot tol...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SG rock
vazzze, hogy darál azzal a mini type 8.4 akksival 😄
durva, ezek szerint nem lehet benne valami erõs rugó.

lustaság fél egészség... link

Amúgy volt egy cikk a Kaliberben, hogy nem a papír a fontos (ha nincs meg a papír, annak nincs büntetõjogi következménye), hanem hogy TÉNYLEG hatástalanított legyen.

Visszaalakítani meg bûncselekmény.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
Nem szokásom tolakodni, de a kérdésemre esetleg valakinek van valami tippje ? 😊
Asszony jókedvében van ,venni kéne gyorsan..ha jó !

shumika
Nem luxus csak nem is néztem utána 😊

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Punker
gúglit használni luxus?

http://www.aresairsoft.com/ppsh.html

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
Srácok, jön valaki szerda esti CQB-ra budafokra, holnap?

shumika
pps 41??

Büdös Bohóc
nem tudom mit erõlködsz ezen az eredeti témán, igényes airsoft gyártók megcsinálják überfaszára az ilyen fegyvereket és szerintem szinte minden replika megtalálható 90 alatt és normális minõségben.

shumika
A gyári mennyibe fájna? Csak hasonlitás képpen hogy milyen árra gondoltam

Punker
egyébként meg elméletileg nagyon elméletileg, V7-es gear vagy annak módosítása belemegy, de annyi meló és baszakodás lenne hogy olcsóbb megvenni a gyárit, bár fényképeken kívül mást nem nagyon láttam róla.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

shumika
Remélem nem tud róla.....

Punker
apunak ha esze van jól picsán rúg hogy ilyeneket írsz egy nyílt fórumon 😄

Punker
nem

shumika
Papir nélkül meg el se lehetne adni......

Törvény nem érdekel apu judge

lac coo
Annyiból nem csinálod meg,írdatlan munka, majd hogy nem lehetetlen ... de legfõképp szerintem nem is túl törvényes a dolog, Már ahhoz engedély kell, hogy vegyél egy ilyen hatástalanított lõfegyvert!

shumika
😊) Csak azért mer az áron kivûl 50-et költenék rá.

Azért mert ezt a tipust imádom és full fém és igazi lekalább 😊))

lac coo
Ha pénz nem számít akkor lehet ! 😊))
Sõt még a holdutazás is megoldható ! 😄

DE MINEK ????

shumika
Help! Ebbõl át lehetne alakitani airsoftre? Pénz nem lényeg csak át-e lehet alakitani??

RoyalPredator
ÁRVÁLTOZÁS!😊

Eladóvá vált ez az IGEN RITKA Parancsnoki öv, EREDETI OROSZ, 1986-os darab. Afganisztánba készült.
Irányár: 8,000 HUF. Alkulehetõség van. Posta van, elõreutalásnál állom is. A vállszíj nem tartozéka!

Haéppenkellvalakinek.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

lac coo
Ez így gyári állapotában passzolna az Aimpoint ML2-höz,
Van hozzá alacsony meg az a "Z" mountom ....

repvez
tudna nekem valaki felvilágositást addni hogy a combat shirt-böl hány verzió létezik?És, hogy honnan lehet egy normális minöségüt beszerezni fekete vagy OD szinben olcsón?
TOMSILENT
Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánok minden kedves Airsoftos "bajtársomnak" 😛 😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

lac coo
Boldog Karácsonyt !

SG rock
Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek!

RoyalPredator
Páran meg is érdmelik 😊

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

TOMSILENT
Vigyázz mert szétkapnak 😛

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Nem nem azt irtad amit Lacccoo kért "Boyi AKSU-ban mekkora belsõ csõ van?"

"kiskönyvében az AK-74 történelme résznél azt írja, hogy az AKS-74 inner barrelje 502mm."
Tehát nem nem a kérdésre válaszoltál, ezenfelül a stílusod is hagy kivetnivalót maga után.

Büdös Bohóc
szerinted nem azt írtam? Annyira csak nem vagyok vak, hogy az igaziét írjam le, csak leírtam, hogy melyik oldalon találja az adatot...

Jóember akkor azt írjad.... rohadtul nem voltál egyértelmû.Ráadásul az AKS74u-t kérte... Megnézném hol fér el benne 502mm-es belsõ csõ.

Az idiótázást meg tartsd meg a magadfajtának. Nem gondoltam volna hogy ezt mondom,de lassan még Royal is kulturáltabb mint te. Itt nem divat az ilyen hangnem. Legalábbis nem volt divat.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Ilyesmi AK-hoz való railt látott valaki valahol készleten ?

SG rock
jézusom, mi van itt...

Büdös Bohóc
Ezek mind a kls replikák adatai te idióta. Leírja egy oldalon az ak-74 történelmét alul meg a kls ak-74 aeg sorozat tagjainak az adatait, súly, méret, stb...

lac coo
Igaziban van belsõ csõ ? 😊

Szerinted mennyi köze van a Kalash AKs74u belsõ felépítésének az igaziéhoz? 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Büdös Bohóc
#26413 .......

lac coo
No jó inkább megmérem, vagy rákeresek ! 😄DD

Büdös Bohóc
kiskönyvében az AK-74 történelme résznél azt írja, hogy az AKS-74 inner barrelje 502mm.

shumika
BAZZE ELFOGYOTT A BB KÉNE MENNI VENNI XXXXXXXDDDDDDDD
KAPOTT AZ M4-ESBÕÕL EGY CSÖPPET XXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDD

RoyalPredator
Jovanjovanjovan löjjed löjjed LÕÕÕJJEED <#taps><#taps><#taps><#taps>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

shumika
EBBE TUTI NEM TESA CSINÁLTA XXXXXXXDDDDDDDDD VÉLETLEN LÁBON LÖTTEM XD

RoyalPredator
Hehehehehheheehhehe szeressed teis a jó öreg marinénit, látjuk 😄D
VIgyázzvele, mert belekevernek sok mást is néha...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

shumika
GECC BE VOK SZIVVA NE KÉRJÉ ILYENEKET TÕLEM XXXXXXXDDDDDDDDD

TOMSILENT
Úhh...de kurva pontos... 😄

shumika
3459275T47463736467363746373MM