Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
A softair "Belsõ köre" ilyen. Tagadhatatlan vérvonal =)

Járj a Solti CQB-ra. Nem túl nagy, de igen intenzív és para.
500 ft ált, abból garantáltan pályát gondoznak.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

SG rock
<#eljen>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Hát ige.Tökéletesen megértem Mi is jártunk régen braunféle cqbre .hát mit ne mondjak szánalmas volt.Tudjuk mindannyian hogy pénzéhes.Szervezésbõl sajna nulla A kedves édesanyát /kezeit csókolom áldott jó asszony/ is eladná.Nem is megyünk hozzá többet.De ahogy elnéztem a hétvégi wd cqbját az sem virított.Kicsit fura volt az egész.Otthon elfogyott lóvé????
SG rock
jah, ezis még egy lehetõség

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
A vacak gyenge kínai alap motorok is szivatósak hidegben ! Áramot azt esznek csak hajtani nem hajt semmit ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

9,6 3300 GPvel nem volt gond. 2500+ elõttem vele.

Azt se felejtsd el, hogy hidegben megmerevedik a zsír összébbmennek a fém alkatrsézek ezért lehet, hogy a normál áramfelvétel 2-3x is felveszi.

Büdös Bohóc
az egy dolog, hogy mennyire minõségi, de ha olyan típusú aksi, ami nem bírja a hideget, akkor nem bírja a hideget.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

No olyat hogy fûtött elvétve találsz 😊

Bár Gyõrben van egy ilyen hely. De maximálisan 6vs6 játékokra felel meg. Nem rossz,de picit kicsi.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

SG rock
firefox 2200mAh 9.6v , és eddíg semmi baja sem volt.
nemcsak nekem fogyott ki iszonyat gyorsan vagy valamiért krepált be pár lövés után a cucc.
de persze a hideg nem az õ hibájuk.

Játszottunk már ilyn hidegben és hidegebben is. Ha jó minõségû és elég nagy kapacitásu az aksid akkor mûködnie kellett volna...

Büdös Bohóc
ja ok.

akkor várjál hozzátennék egy "fûtött" jelzõt az elõzõ kérdésemhez <#idiota>

SG rock
épület volt... gyárépület

odakint volt -12, bent -8 kb.

Büdös Bohóc
ilyen idõben miért nem épületbe szervezik az ilyet?...

SG rock
voltam szerda esti CQB-n,
akksi totál nem mûxik ebben a b@szott hidegben.
+a játéktér sem valami extra, szervezéssel is gondok vannak,
egyszóval csalódtam Braunék nagy szerda esti CQB-jában

RoyalPredator
CÁJBERGÁNYBÓL SEMMIT SEM VESZÜNK!!! >.<

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Büdös Bohóc
nekem jött volna a válasz? 😊

Punker
semmi

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Büdös Bohóc
Egy dboys aksura tudtok tippet adni, hogy milyen scope illene? Valamilyen reflex sightos 1,5-2-es zoomosra gondoltam.

szerk: alábbiról jutott eszembe, de ehhez nem látom írva, hogy van-e zoom

meg kéne felfogó sín is persze

lac coo
Ez elég jól nézne ki AK-n ....

Element EX 219 - Reflex

shumika
legócsóbb leg gyorsabbat tedd rá pici

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

lac coo
Kis segítség kéne, postáznom kellene egy Acogot, de lövésem sincs hogyan adjam fel, hogyan lenne a legolcsóbb ami még gyors is viszonylag ...Mit mondjak a postás kisasszonynak ? 😊

shumika
15 de mindegy

egyszer kapjam meg a személyi számodat......

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

DeerHunter01
😄 de tényleg minden topikban ezt csinálja, hogy õ majd a nagy pénzes megcsinál mindent...

ON:
errõl mi a véleményetek ?

\"Erről van szó!\"

RoyalPredator
Na akkor....

Személyi igazolványt kérnénk öntõl, Mr. Deerhunter 😊
"Deákigazolvány" is megteszi 😊)

rendben.

DeerHunter01
schumikával amúgy nem kell foglalkozni, 12 éves kis hülyegyerek aki erre veri itt magát az sg-n hogy az anyja és az apja összejátszanak a bíróságon és ebbõl van pénzük...

\"Erről van szó!\"

lac coo
Mit tudom én, majd szólok ha ideér ! 😊
De nem verlek át, így váltotta a paypall 😊))
elvileg feladták már, de fogalmam sincs mikor ér ide ....

shumika
De a rendõrségnek van fegyver szerviz-e ugyhogy meg van oldva...

ÉLES lesz majd mert airsoft-ot nehéz kihozni belõle. Azt a pénzt inkább a fiestára költöm.

Egy barátom mesélte, hogy neki a barátjának a hugának a testvére.... lényegtelen ha jól emlékszem akkor 30-40 ezer ft volt az a fûrófej amivel megtudták furni a csövet olyan átmérõre, hogy belemenjen az AEG csõ...

Egy kocsi átalakítását, amibe szabvány alkatrészeket teszel, ne hasonlítsd az egyedi tervezéshez és gyártáshoz.

Lacccooo tudom hogy átakarsz verni 😄 Az max 3030 ft lehet a kerekítések miatt 😄 Ha megjött akkor szólj és összefutunk majd pesten valahol. KB 2 hét míg ideér nem?

shumika
Ha a vajúdás a legszörnyebb megcsinálom. Eleget vajúdok a fiestával.
De ha kompletten az airsoft pps belsejét beleteszem ebbe??

RoyalPredator
Namost. Egy eredeti fegyvert néha tényleg át lehet alakítani Airsoftra.
Két kritériumnak kell megfelelni.
1: A fegyver belsejét kimarva a fegyvernek egyben kellene maradnia, illetve elég hely kell az Airsoft rendszernek.
2: A tárak miatt eléggé pontosan kell kialakítani a nyílásokat, és ez majdnemhogy lehetetlen.

AMD-nél már láttam eredetibõl esztergáltat.
Volt vagy 120 ropogós, de eredeti csomagolás, tehát minõsége is "megkrédõjelezhetetlen".

PPsh-nál ahogy Punker mondja, a Gearbox lenne a legnagyobb probléma.
Mive önmagában egy airsoft csövet hopuppal nem nehéz beletenni, ott csak a tár lehet igazi probléma.

Összességében tényleg nem éri meg, kivéve ha magadnak barkácsolod össze. Az egy jó idõtöltés, szinte a gyermekeddé válik a fegyver ezúton.
A vajúdás lesz szürnyû 😊)

shumika
nincs még 1? 😊) nekem

lac coo
OK. Egészen pontosan 3031 FT, de 31 Ft-ot lealkudhatsz ! 😄DD

ha 3000 ft adod akkor lefoglaltam 😊

shumika
xDD ok

Akkor: SG rock: Henessy konyak
shatanka: konyak/pálesz
praksi : narancslé

ha van büfé a bíróságon, majd ott meghívlak egy narancslére :-P

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

shumika
Nem törvénytelen xD Majd lesz papirja is ha meglesz. csak a sorozatszáma kellene már és van papirja.

SG rock
Majd meglátjuk mennyire lesz könnyû 😉. De nem beszéllek rá ilyen törvénytelen dolgokra! Ne tedd!!! 😄

shumika
Adsz info-t róla? lehet érdekel.

shumika
Ez szarul van szerintem hatástalanitva mert az ütõszeg van kivéve meg a csõ dugózva. Szval könnyû üzemképessé tenni.

lac coo
Kinek kell egy MD80 -as mini cam kb. 3000 Ft-ért, Véletlenül kettõt ütöttem le ebayen, muszáj megvennem 😄DDD

lac coo
Azt ugye tudod, hogy mifelénk olyan szinten kell szétbarmolni, hegeszteni a hatástalanított fegyvereket, hogy abból semmit nem lehet csinálni, legfeljebb szinte egy újat legyártani az alapján 😄

shumika
Nah akor fogadás kitõl mit kapok ha éles vagy airsoft lesz??

SG rock: Henessy konyak
Shatanka: Konyak/pálesz

shumika
Akkor megcsinálom 😊

shumika
belátható idõ : airsoft 3 hónap
éles 1 hónap

SG rock
ilyen kiadást 😄

SG rock
ha élest vagy akár airsoftot csinálsz belõle belátható idõn belül.
tõlem kapsz egy üveg Henessy konyakot 😄 (nem ocó)

shumika
Én nem iszok de ajándékba apuak ok lesz. Még nem tudom hogy maradjon igy vagy legyen airsoft vagy legyen éles de az biztos hogy megveszem.

SG rock
hopup-ot még nem cseréltem, de következõ lépés az lesz.
meg lehet, hogy egy prec. csõ is.

Ha sikerül mûködõképessé és legálissá tenned akkor van egy jó konyakom/pálinkám a számodra.