Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vagy csak én vagyok ilyen hülye?😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
hol veszel te 14-ért AEG-et, vagy 7-ért GBB-t? 😄DDDDD
3-4 árából már egy kínai AEG-t.
Legegyszerûbb, ha vesz BB-t magának, és vmi ismerõse-barátja ad neki fegyvert, h kipróbálja a dolgokat.
Alapszintû felszereltség ~55k
Középszintû ~55-70k
Felsõkategóriában már ~150k átlag.
Csúcskategória, profi felszerelés ~200k+
El kell bizony gondolkodni, hogy mi kell és mi nem, stb.
Nem egy olcsó sport ezsem, ezt tudjad Tarka.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Kösz a választ PREDATOR!
Egyébként ha mennék airsoftozni akkor lehet bérelni fegyvert, ugye?
Igen, védõruha nem szokás, mert legdurvább fegyver amivel összefuthatsz, az 2 Joule-nyi teljesítményt tud (azthiszem). Ez paintballnál 8-10.
Érzed a találatot, van h fáj is, de normális embert "nem ver össze".
Szemvédelem kötelezõ. Arc/Fogvédelem opcionális. Kéz és fül+nyak védelem ajánlott, fõleg CQB-nál. Térd és könyökvédõt meg húzzon aki állandóan földön szerencsétlenkedik.
Katonai ruhákat hordunk. Woodland camouflage az alap.
Ott vagyok középen, piros szalaggal az AK táramon.

Azt kipróbálnám. Igaz hogy itt nincs védõruha mint a paintball-nál?
Persze kinek mi az igénye, szerintem ha semmivel nem jobb mint egy közepes AEG akkor az nem sniper, hiába 600 fps ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
#26527: 2-3 napot nem akartam ebbe beleölni, de szerintem ezért vannak a fórumok hogy megkérdezzem. (ezért is)
Egy sima puskát sokkal sokkal könnyeb csõretölteni, mint egy 150es rugót felhúzni.
láttam már példát pontos, erõs, messzire lövõ springes puskára.
de abba sem kevés pénzt öltek bele.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Ráadásul a vsr-t és társait elsõsorban nem a "feelinge" miatt gyártják rugósra...
Tarka: Ha annyi minimális fáradságot ne veszel, hogy 2-3 napig googlezol az airsoftal kapcsolatban akkor, ne haragudj nincs mirõl beszélnünk. Ha majd lesznek konkrét jól megfogalmazott kérdéseid akkor azokra szivesen válaszolunk.
AEG = Automatic Eletric Gun = Elektromos mûködésû (villanymotor hajt dugattyút, légsûrítés) puskák, mindenféle méretben. Úgy 40-60m közöt
változik az átlagos hatótáv, mérettõl és erõtöl függõen. Tuningolni szokás õket.
AEP = Automatic Eletric Pistol = Elektromos pisztolyok. Ugyan úgy mûködnek, persze kisebb teljesítményen. Átlag 30m a célozható.
GBB = Gas Blow Back = Szánhátrasiklásos pisztolyok, vagy adott esetben tömegzár-hátrasiklásos géppisztolyreplikák.
GNB = Gas Non-blow Back = Fix szános verziók. Felhúzni se lehet (kivételek talán vannak).
GBBR = Gas Blow Back Rifle = Gázos mûködésû elvû puska. Épp kezd elterjedni.
Ezek CO2-es patronnal, vagy GreenGas/RedGas -al tölthetõ tárakkal üzemelnek.
A piacon kapható "Spring" kategória az abszolút gagyi. Minden lövés elött fel kell húzni, stb. Egyetlen igazi pozitívumuk, hogy nem hagynak cserben, amíg el nem törnek.
Airsoft termékek ára 20,000 Forinttól kezdõdnek. Ez alatt nem érdemes szerintem venni.
Ajánlom figyelmedbe:
http://www.airsoftujonc.hu
U.i.: Szégyejjétek magatokat fórumlakók! <#nevetes2>#nevetes2>
http://vbe.forumx.hu/viewtopic.php?p=826&mforum=vbe#826
Element kamra nekem nem vált be, se a Guarder nózi ( vagy csak a kettõ együtt volt rossz ill. én voltam béna ...)cseréltem egy Cyma kamrára és egy SHS Long AK nózira, most nem szelel sehol .
110-es rugóval 400-405 FPS, és a brutál SHS nagy nyomatékú motorral 22-23 a rofja !
(az a motor világbajnok, le a kalappal elõtte, ennyi pénzért hihetetlen jó, de még 4-szer ennyiért sem kapni erõsebbet ...)
Szóval most bódógság van 😄DD
Lehet majd megírom a memoáromban, sok kezdõ szerelõnek tanulságos lehet, amivel be lehet szopni egy AEG szerelésnél azt én be is szoptam ! 😄D
Pálinka nemvolt 😊 De ugyebár tilos is piálni játék elõtt/alatt. Utána már más kérdés.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A gázüzemû és az elektromos airsoft fegyverek is olyanok hogy nem kell felhúzni a fegyvert többször, csak egyszer és utána lõhetünk vele addig amíg van a tárban golyó? Ezek a fajta fegyverek nagyokat ütnek, tehát nem érdemes egymást lõni vele?
Csak mert a piaci 2000ftos fegyverekkel mi lõttük egymást tesómmal, de az nem fájt annyira.😄
Legtöbbet eddig STALKER I-en fizettem, 3500. Voltak is problémák, de végül egyáltalán nem sajnáltam rá a pénzt. Azért 3 napig buli volt, és tényleg kellett fenttartani is ott dolgokat. Meg Reload kijött árusítani. Legközelebb érdemes több pénzel menni. Fõleg, h épp maradt vonatjegyre, és adósa is vagyok egy kedves uriembernek.
@ Dannyl: *"Mi már csak tudjuk"
Vettem ma egy Beretta M92F-t vaterán. Full-fém.
WD játékain én soha nem éreztem hogy a pénzéhség lenne az elsõ.
A legcsúnyább lehúzás eddig egy komáromi Csillag-erõdös játékon volt. Volt képük 1500 Ft-ot elkérni a játékért a szervezõknek, lényegében a semmiért. Azt tudni kell hogy azon a helyen anno 500Ft/fõ volt a játék. Ennyit kért az erõd tulajdonosa. Félreértés ne essen, szívesen kiadok 1500-2500 forintot egy olyan játékért ahol kapok valami azért az árért...
Ja és persze úgy hívtak oda hogy egy csapat-építõ tréning lesz és kell pár plusz ember mert kevesen vannak. Volt már ilyenre példa más szervezõkkel, és ott ez úgy nézett ki hogy a magunkfajta segítõk/plusz emberek ingyen játszottak és instrukciókat adtak a bérjátékosoknak.
Itt viszont több volt a plusz játékos mint a bérjátékos.... Mintha nem tudták volna eldönteni hogy mit is akarnak szervezni. Utálom az ilyet. Manapság felénk sajnos van olyan tendencia hogy az alkalmi játékosokat is beszervezik a komolynak szánt játékokra. Nem is beszélve arról hogy elég csúnya összegeket vasalnak be a bérjátékosokon.
E.Gy.B.E. Airsoft Team