Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shumika
Boldog Születés Napot

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

TaRka0107
😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Punker
igen te vagy.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

TaRka0107
10K-t leteszed, adnak egy AK47-est, ha visszaviszed akkor visszaadják a 10K-t, ha nem akkor van 10k-ért egy AK47-esed???😮😮

Vagy csak én vagyok ilyen hülye?😄

Büdös Bohóc
ami van

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

shumika
És milyen fegyókat lehet bérelni?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

mokusvadasz
Én úgy tudom, hogy a 10k-t le kell tenni a fegyverért bérléskor, amit visszakapsz ha épen visszaviszed azt. A 3500 meg marad, azt nem kapod vissza. Mondjuk én igazság szerint még egyszer sem béreltem

Bexter
Punker boldog szülinapot 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Büdös Bohóc
Igen, de egy kezdõ nem fog ilyen szintû meccsre menni én úgy érzem... Ha meg ilyen drágán van nálatok minden bérmeccs, akkor egészségetekre.

RoyalPredator
10k -s bérlésekrõl beszélek. 😊

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

shumika
Kinai piacon tesa xD

Büdös Bohóc
én 3500-ért voltam bérfegyveresen

hol veszel te 14-ért AEG-et, vagy 7-ért GBB-t? 😄DDDDD

TaRka0107
Ezt gondoltam, hogy nem olcsó, mert nézegettem fegyvereket. Tényleg 20Któl kezdõdnek, de láttam 150K-ért is rifle-t.

RoyalPredator
2 próbajáték árából már vehet egy GBB pisztolyt.
3-4 árából már egy kínai AEG-t.

Legegyszerûbb, ha vesz BB-t magának, és vmi ismerõse-barátja ad neki fegyvert, h kipróbálja a dolgokat.

Alapszintû felszereltség ~55k
Középszintû ~55-70k
Felsõkategóriában már ~150k átlag.
Csúcskategória, profi felszerelés ~200k+

El kell bizony gondolkodni, hogy mi kell és mi nem, stb.
Nem egy olcsó sport ezsem, ezt tudjad Tarka.

ha valaki 1-2 alkalommal kiszeretné próbálni akkor megéri, illetve ajánlatos is, hogy tudja mire költ késõbb az ember késõbb több tíz / száz ezer forintokat...

RoyalPredator
Lehet, csak nem éri meg.

Bexter
Igen 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

TaRka0107
Ajj, de kis flegma valaki😄😄
Kösz a választ PREDATOR!

Egyébként ha mennék airsoftozni akkor lehet bérelni fegyvert, ugye?

shumika
?

RoyalPredator
Igen, aktívan játszunk. Nem csak fórumokon szájkaratézunk.
Igen, védõruha nem szokás, mert legdurvább fegyver amivel összefuthatsz, az 2 Joule-nyi teljesítményt tud (azthiszem). Ez paintballnál 8-10.
Érzed a találatot, van h fáj is, de normális embert "nem ver össze".

Szemvédelem kötelezõ. Arc/Fogvédelem opcionális. Kéz és fül+nyak védelem ajánlott, fõleg CQB-nál. Térd és könyökvédõt meg húzzon aki állandóan földön szerencsétlenkedik.

Katonai ruhákat hordunk. Woodland camouflage az alap.

Ott vagyok középen, piros szalaggal az AK táramon.

Büdös Bohóc
hát szerinted mivel szoktunk menni, ha nem ezekkel? ... 😄

TaRka0107
Egyébként ti szoktatok ezekkel a fegyverekkel menni airsoftozni?
Azt kipróbálnám. Igaz hogy itt nincs védõruha mint a paintball-nál?

lac coo
Ez az ...Nem kevés pénz kell egy rugós snipert összerakni ! 😊)))

Persze kinek mi az igénye, szerintem ha semmivel nem jobb mint egy közepes AEG akkor az nem sniper, hiába 600 fps ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TaRka0107
Kösz a választ!
#26527: 2-3 napot nem akartam ebbe beleölni, de szerintem ezért vannak a fórumok hogy megkérdezzem. (ezért is)

RoyalPredator
Igazából erõlködni a felhúzással nagyon nem fílinges.
Egy sima puskát sokkal sokkal könnyeb csõretölteni, mint egy 150es rugót felhúzni.

SG rock
nem feltétlenül!
láttam már példát pontos, erõs, messzire lövõ springes puskára.
de abba sem kevés pénzt öltek bele.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
A nem piacon kapható springes fegyverek nagy része is egyenlõ a nullával ! 😊))

Büdös Bohóc
ja hogy a PIACON

Büdösbohóc: Az olvasott szöveg értés úgy látom gondot okoz: "A piacon kapható "Spring" kategória az abszolút gagyi. "

Ráadásul a vsr-t és társait elsõsorban nem a "feelinge" miatt gyártják rugósra...

Tarka: Ha annyi minimális fáradságot ne veszel, hogy 2-3 napig googlezol az airsoftal kapcsolatban akkor, ne haragudj nincs mirõl beszélnünk. Ha majd lesznek konkrét jól megfogalmazott kérdéseid akkor azokra szivesen válaszolunk.

Büdös Bohóc
spring kurvára nem gagyi, csak régi technológia. Távcsövesbõl még mindig a legfílingesebb, mert minden lövéskor fel kell húzni...

RoyalPredator
Normális választ nem ad neked senki? Óóóóóóooo...

AEG = Automatic Eletric Gun = Elektromos mûködésû (villanymotor hajt dugattyút, légsûrítés) puskák, mindenféle méretben. Úgy 40-60m közöt
változik az átlagos hatótáv, mérettõl és erõtöl függõen. Tuningolni szokás õket.
AEP = Automatic Eletric Pistol = Elektromos pisztolyok. Ugyan úgy mûködnek, persze kisebb teljesítményen. Átlag 30m a célozható.

GBB = Gas Blow Back = Szánhátrasiklásos pisztolyok, vagy adott esetben tömegzár-hátrasiklásos géppisztolyreplikák.
GNB = Gas Non-blow Back = Fix szános verziók. Felhúzni se lehet (kivételek talán vannak).
GBBR = Gas Blow Back Rifle = Gázos mûködésû elvû puska. Épp kezd elterjedni.
Ezek CO2-es patronnal, vagy GreenGas/RedGas -al tölthetõ tárakkal üzemelnek.

A piacon kapható "Spring" kategória az abszolút gagyi. Minden lövés elött fel kell húzni, stb. Egyetlen igazi pozitívumuk, hogy nem hagynak cserben, amíg el nem törnek.

Airsoft termékek ára 20,000 Forinttól kezdõdnek. Ez alatt nem érdemes szerintem venni.

Ajánlom figyelmedbe:
http://www.airsoftujonc.hu

U.i.: Szégyejjétek magatokat fórumlakók! <#nevetes2>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
Itt van a szösszenet a fegyverrõl ,hátha valaki okul belõle ! 😄DD

http://vbe.forumx.hu/viewtopic.php?p=826&mforum=vbe#826

shumika
Ez nem jött össze.

Itt van videyó

shumika
China made copy. Hozza a KSC minõséget.

lac coo
Azmiaz ?

shumika
Xin Da Yang-ról mit lehet tudni?

lac coo
Jah..és leírom ide magamnak, mielõtt elfelejtem: az RK-01 -es belsõ csöve gyárilag 270 mm hosszú ! 😄DDD

lac coo
Ma végre sikerült megküzdenem a Boyi AKSU-val, elég jó szörnyecske lett belõle végül.
Element kamra nekem nem vált be, se a Guarder nózi ( vagy csak a kettõ együtt volt rossz ill. én voltam béna ...)cseréltem egy Cyma kamrára és egy SHS Long AK nózira, most nem szelel sehol .
110-es rugóval 400-405 FPS, és a brutál SHS nagy nyomatékú motorral 22-23 a rofja !
(az a motor világbajnok, le a kalappal elõtte, ennyi pénzért hihetetlen jó, de még 4-szer ennyiért sem kapni erõsebbet ...)

Szóval most bódógság van 😄DD

Lehet majd megírom a memoáromban, sok kezdõ szerelõnek tanulságos lehet, amivel be lehet szopni egy AEG szerelésnél azt én be is szoptam ! 😄D

lac coo
Elméletileg 50-60 méterre lõnek el a jobb AEG-ek ( elektromos, automata, puska), de a hatásos lõtávot én max 40 méterre tenném, azon túl már mindenki elsétálgat a lövedék elöl ! 😊))

TaRka0107
😄
Mennyi a hatótávolságuk ezeknek a fegyvereknek?

lac coo
Más kategória , persze... Ez tud nagyon fájni, ha úgy alakul 😊

TaRka0107
Ne röhögjél, megkérdeztem direkt, mert nem vagyok otthon ezekben a cuccokban.

Anno Hajmáskéren is így volt (3-4 éve kb). Mármint játék végén volt meleg kaja. Mindez 1000Ft volt ott is.
Pálinka nemvolt 😊 De ugyebár tilos is piálni játék elõtt/alatt. Utána már más kérdés.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Büdös Bohóc
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Punker
más kategória mint a piacos gagyiság.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

TaRka0107
Sziasztok! Lehet hülye kérdéseket fogok feltenni. Ezek a fegyverek többet érnek a piacon vásárolható 2000ftos fegyvereknél, ugye?😄
A gázüzemû és az elektromos airsoft fegyverek is olyanok hogy nem kell felhúzni a fegyvert többször, csak egyszer és utána lõhetünk vele addig amíg van a tárban golyó? Ezek a fajta fegyverek nagyokat ütnek, tehát nem érdemes egymást lõni vele?
Csak mert a piaci 2000ftos fegyverekkel mi lõttük egymást tesómmal, de az nem fájt annyira.😄

RoyalPredator
Ha soltra megyek, 1000 Ft fölött már meleg ételt kapok, ill kostolót az amúgy megdöbbentõen jó házipálinkákból. 😊
Legtöbbet eddig STALKER I-en fizettem, 3500. Voltak is problémák, de végül egyáltalán nem sajnáltam rá a pénzt. Azért 3 napig buli volt, és tényleg kellett fenttartani is ott dolgokat. Meg Reload kijött árusítani. Legközelebb érdemes több pénzel menni. Fõleg, h épp maradt vonatjegyre, és adósa is vagyok egy kedves uriembernek.

@ Dannyl: *"Mi már csak tudjuk"

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

shumika
BUÉK.

Vettem ma egy Beretta M92F-t vaterán. Full-fém.

DannyL
Te már csak tudod. <#taps>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Azért ellent mondanék kicsit mert ez eléggé általánosítás.

WD játékain én soha nem éreztem hogy a pénzéhség lenne az elsõ.

A legcsúnyább lehúzás eddig egy komáromi Csillag-erõdös játékon volt. Volt képük 1500 Ft-ot elkérni a játékért a szervezõknek, lényegében a semmiért. Azt tudni kell hogy azon a helyen anno 500Ft/fõ volt a játék. Ennyit kért az erõd tulajdonosa. Félreértés ne essen, szívesen kiadok 1500-2500 forintot egy olyan játékért ahol kapok valami azért az árért...
Ja és persze úgy hívtak oda hogy egy csapat-építõ tréning lesz és kell pár plusz ember mert kevesen vannak. Volt már ilyenre példa más szervezõkkel, és ott ez úgy nézett ki hogy a magunkfajta segítõk/plusz emberek ingyen játszottak és instrukciókat adtak a bérjátékosoknak.
Itt viszont több volt a plusz játékos mint a bérjátékos.... Mintha nem tudták volna eldönteni hogy mit is akarnak szervezni. Utálom az ilyet. Manapság felénk sajnos van olyan tendencia hogy az alkalmi játékosokat is beszervezik a komolynak szánt játékokra. Nem is beszélve arról hogy elég csúnya összegeket vasalnak be a bérjátékosokon.

E.Gy.B.E. Airsoft Team