Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Az a bajom, hogy egye ezt a mellényt jobb gyártók több féle méretben készítik, ha vennék egy ilyent tuti kiderülne hogy ez az óvodás méret 😊))
egyébként van pár darab TMC zsebem, teljesen jók, ha nem is 900 D de mindenképpen atomerõs anyag megfelelõen elkészítve .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Ezért a pénzért miért lenne irtózatosan szar ? 😊

RoyalPredator
jujdeirtozatosanszar 😮

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Büdös Bohóc
Én a 6-7 játékra most 1 év alatt gondoltam

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

lac coo
Ezt a mellényt ne adj isten ismeri valaki ?
Vagy aki tapasztaltabb a témában mit tippel, megfelelõ a mérete egy majdnem 190 magas emberre?

http://www.ebairsoft.com/force-recon-vest-land-p-3797.html

lac coo
Ha jól láttam akkor ez egy 0.28-as Cyma, azzal meg nem szokott sok gond lenni, gyári állapotában is évekig elmegy.
Szerintem ha nincs nagyon ütve-vágva simán vedd meg, sokáig jó lesz !

RoyalPredator
Generáció függõ. Új Cyma-k már komolyak.
De ez nem a csórók sportja, mondtam már?
Ha gagyit veszel, szívni fogsz vele.

lac coo
10-30 000 lövést egy kínainak is lazán bírnia kell, fõleg mert manapság senki nem a gyári GB belsõt használja ....

Képzeld annyira skót vagyok hogy alap esetben magam nézem át. Viszont ha már nem tudok mit kezdeni megy szerelõhöz. Plusz annyira skót vagyok hogy a szerelõnek sem adtam pénzt sose. Igaz azért mert tõlem nem kérnek a környékbeliek pénzt.

Node elárulom 1 év alatt kemény 3-4 játékon ha volt használva. Elsõdlegesen a CA SLR105 van használva. Az meg évi 1 átzsírozással vígan elvan. Azt is megsúgom hogy ez a legtöbb normális kínainak is elég, akkor is ha egész éven át minden hétvégén mennek. Több Kalash tulajnál is megvan az általam említett probléma...és senki sem érti mitõl van.

Aki 6-7 játékonként szétszedi vagy szétszedeti a fegyverét az nem skót hanem idióta. Vagy bóvlit vett. Évente 1, maximum 2 szétszedés átzsírozás elég. Az elmúlt 5 évben mióta játszok sosem volt problémám helytelen karbantartás miatt. Ennyi idõ alatt megúsztam 2 dugattyú cserével és 2 rugócserével.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

shumika
Cyma full-fém AK-k mennyire megbizhatóak?

Konkrétan arra vagyok kiváncsi meg-e ér 20 jó magyar fizetõeszközt.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Punker
ami mûködik minek piszkálni? egyszer kell rendesen megcsinálni alap esetben.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Áááá, szerintem kár azt olyan gyakran szétszedni ....

Büdös Bohóc
Mennyit volt használva az alatt az 1 év alatt? Ha annyira skót vagy, hogy 6-7 játék után nem viszed el átnézetni, fõleg mert nem az a japán minõség, akkor a te bajod...

lac coo
És senki nem jön rá mitõl áll meg ?

SG rock
nekem is ez a megállós cumó van a Dboys AK74el...
és nekem pl a tárkioldó tetejét kellett megreszelni minimálisan, hogy minden tárral kompatibilis legyen.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
Nálam tartotta mindegyik, de valóban reszelni kellett belõlük 😄DD

Nekem mindegyik adagol rendesen... kivéve egy, mert ott rosz vol a BB tartó pöcök és kiköpte a BBket így azt a pöcköt cserélnem kellett, valaki biztos megreszelte, hogy jó legyen a sajátjába 😄 😄

lac coo
Egy táron kipróbáltam mit tudok kihozni belõle, hétvégén majd végigfényképezem hogy oldottam meg, többektõl olvastam már hogy hasonló cipõben jártak mint én....Ez az egy tár most már tökéletes , nem sok esélyt láttam , hogy tudok kezdeni vele valamit, de némi töprengés után rájöttem. Olyan dolog nincs ami nem javítható 😊))....
Mondjuk én a Boyi 1500 Ft-os M4 lowcapjaimmal is megszívtam, egy volt köztük ami rendesen adagolt, azzal is melóznom kellett rendesen ... 😊

Nekem is sok szívásom lett a Kalash AKsU-val. Elsõ évben teljesen pöpec volt. Hozzá se kellett nyúlni. Aztán egyszer csak megállt. Próbáltuk kiütni nagyobb aksival...elindult...ment egy darabig, megint stop. Utána a naggyal sem ment. Szétszerelték, hézagolták, minden átnézve. Aztán az elsõ játékon megint megállt.Pedig akkor már egy jobbfajta aksi volt hozzá. Megint szétszerelés, összerakás. Most jó volt kb 1 évet (igaz alig volt használva) és újra megállt. Sokaktól hallottam hasonlót, és senki sem tudja mi a gond, szétszedik, összerakják,és egy darabig mûködik....

A tárak megint érdekesek. Van itthon 5 MAG midcap táram, azokkal szinte tökéletesen megy, de eléggé nehezen mennek bele ( reszelgettem hogy jobb legyen,de nem akartam túlzásba vinni). Ezen kívül van 4db STAR lowcap azok könnyebben belemennek,de nehezebben adagolnak.

Érdekes módon a CA SLR105-nél meg a MAG-ok adagolnak szarul... A tár gondok üldöznek minden AK-nál. Ezért irigylem az M4/16 tulajokat, ott kevesebb ilyenrõl hallani.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Ezek az újabb Boyik mekkora egy vackok már !!!!
Agyon sz..ptam magam vele, mire helyre raktam és normálisan lõ végre...erre most jöttem rá, hogy a kamra alja hátrébb van mint kéne és alig mennek bele a tárak ... 13 AK tár van itthon ebbõl egy árva Cyma hicap megy bele szépen, a többi belemegy ugyan de elég csámpásan áll ....
Ha meg elõrébb hozom a kamrát annyira, hogy a tárnak jó helyen legyen, el megy kapásból 200 FPS 😄DD

Szóval van feladat vele bõven !
Bepörgök eladom az összes kínai vackot és veszek egy RS-t ....

TaRka0107
Értem. Kösz a válaszokat!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

RoyalPredator
Külsõre úgy 90%ban minimum megegyeznek.
Anyaguk természetesebben, legtöbb esetben gyengébb, olcsóbb. (Acél helyett spiáter ill egyéb katyvaszok)
Mechanikájuk teljesen eltér. Sûrített levegõvel (dugattyús) / gázzal (propán gázpalack/CO2)mûködnek, ellentétben az éles fegyverekben használt lõpor robbanásával keletkezõ gáznyomástól.
Szétszerelésük ált. hasonló GBB pisztolyoknál, ill AEG-k esetén is, nagy vonalakban.

Vezérlõszerveik is ált. ugyan úgy mûködnek. (Tûzváltókar, irányzék, marokbiztosító, stb). Kivétel ezalól pl a pisztolyoknál alkalmazott kamu kakassal. Ill ott sokszor nem ûgy mûködnek a dolgok, double-action, stb.

YouTube-on nézz fegyver revieweket.

Büdös Bohóc
már amelyik, a drága cuccok nagyrészt olyan anyagból, az olcsók nem, vagy csak kis részben

TaRka0107
Egyébként csak azért kérdeztem meg, hogy tényleg ennyire hasonlítanak ezek az airsoft fegyverek az igazi fegyverekre. Ugyanabból az anyagból készülnek csak ugye a belsejük más?😄

lac coo
Tényleg..most látom...
BSZ, Punker!

Zsák a foltját! Istemen! Egyik hülye adja a másiknak az értelmes tanácsokat.

Kb. MKH kártyával és a gravírozással kitörölheted. Azt ugyanis a gyári állapotára adták ki, te nagy valószínûséggel belenyulsz. ( ahogy mindenki, mert rugótcserél, csapágyazott rugóvezetõt stb, külsõt átépít )

Punker irta jól. Annyival kiegészíteném, hogy valamelyik kaliber magazin jogi rovatába irtak egy jót kb ilyesmit "Láttunk már rendõrségi szakértõ által mgszakértett fegyvert, na az úgy is nézett ki utána )

Ha nem lennél Tarka ennyire 2ds akkor mondanám, hogy softair.hu, de inkább kíméld meg õket.

Nem hiszem el, hogy ne találkoztál volna a MASZ kifejezéssel. ( nem nem a Magas Akrobaták Szövetsége ) Ha végigolvastad volna akkor abban van szó a szállításról...

Nem a nagyképûség beszél belõlem, de amikor én elkezdtem 2 napig olvastam és utána kérdeztem és valahogy az ilyen hülye kérdések fel sem merültek bennem...

Büdös Bohóc
meg esetleg lelõ téged, ha úgy teszel, mintha igazi lenne és felszólításra se teszed le. 😄

lac coo
Valaki nem futott össze esetleg valahol a Special Ops sorozattal magyarul ?

Viasat Explorer adja, különleges Erõk Bevetésen címmel ?

lac coo
<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

TaRka0107
Nem vagyok fogyatékos, csak nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal, ezért kérdeztem meg. Ha ideges vagy akkor menjél aludni!

Punker
csak elkobozza + megbírságol és ha jó kedve van még meg is basznak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

shumika
Nem ha igazolni tudod MKH kártyával hogy 7,5 joule-nál kisebb a torkolati energiája.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Punker
te tényleg ennyire fogyatékos vagy? mert akkor inkább a hajszárítóval játsz a fürdõkádban.

TaRka0107
Lehet hogy hülye kérdés, de ha például egy airsoft fegyvert elõveszel az utcán akkor letartóztathat a rendõr?😄

TaRka0107
Aha. Kösz a választ!

Punker
16+ -os, emlékeim szerint vannak mezõkövesden játékosok, vagy ott az egri egyesület náluk régen lehetett bérelni is kezdõknek.

TaRka0107
Jahh... hogy 18+-os?😄 Amúgy 17 vagyok, szóval akkor csak jövõre😄😄

shumika
Meg nem akarok téezres modell lenni és sor tüzet kapni. nem éri meg

Punker
hány éves is vagy?

TaRka0107
De akkor az úgy jó ha leteszek 10k-t és utána visszakapom, akkor így nem is olyan drága. Merre vannak ilyen helyek, egyébként?

TaRka0107

shumika
Tarka csórni akar õ dolga csak mondtam neki vaamit

shumika
Nyugi már nem magamról beszéltem okoska!!

shumika
😊 felmerült a kérdés.......

Ki állapítja meg a fegyver értékét? lazán 20+ mondanak ellenõrizd 😊
Amúgy hajrá kiváncsi vagyok, hogy szüleid mit szólnak... fõleg, hogy itt is okosan kinyilatkoztattad 😊
Szerintem te sem velünk fogsz játszani....

TaRka0107
Nem azt mondtam hogy az lesz elsõ dolgom hogy elcsórok egy fegyvert...

Punker
de jó is ilyeneket olvasni egy olyan játékkal kapcsolatban ami a becsületességre épül.....

shumika
Kamu papirokról meg kamu adatokról nem hallottál még?

Egyébként meg ha 19.999 ft a kár akkor még csak PTK. vagyis évekig húzódhat a per.

mert valószínû nem irják fel a lakcímedet meg az adataidat... Onnantól apucinak: Jó napot a fiánál van valami amit nem hozott vissza ha nem hozza vissza feljelentést teszek 😊

HöfEE
Nálunk 1500 ft-ért szokás bérbe adni fegyvereket, de néhány törött elsütõbillentyû, irányzék stb. után megfontolandó a magasabb ár.