Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként van pár darab TMC zsebem, teljesen jók, ha nem is 900 D de mindenképpen atomerõs anyag megfelelõen elkészítve .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Vagy aki tapasztaltabb a témában mit tippel, megfelelõ a mérete egy majdnem 190 magas emberre?
http://www.ebairsoft.com/force-recon-vest-land-p-3797.html
Szerintem ha nincs nagyon ütve-vágva simán vedd meg, sokáig jó lesz !
De ez nem a csórók sportja, mondtam már?
Ha gagyit veszel, szívni fogsz vele.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Node elárulom 1 év alatt kemény 3-4 játékon ha volt használva. Elsõdlegesen a CA SLR105 van használva. Az meg évi 1 átzsírozással vígan elvan. Azt is megsúgom hogy ez a legtöbb normális kínainak is elég, akkor is ha egész éven át minden hétvégén mennek. Több Kalash tulajnál is megvan az általam említett probléma...és senki sem érti mitõl van.
Aki 6-7 játékonként szétszedi vagy szétszedeti a fegyverét az nem skót hanem idióta. Vagy bóvlit vett. Évente 1, maximum 2 szétszedés átzsírozás elég. Az elmúlt 5 évben mióta játszok sosem volt problémám helytelen karbantartás miatt. Ennyi idõ alatt megúsztam 2 dugattyú cserével és 2 rugócserével.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Konkrétan arra vagyok kiváncsi meg-e ér 20 jó magyar fizetõeszközt.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
és nekem pl a tárkioldó tetejét kellett megreszelni minimálisan, hogy minden tárral kompatibilis legyen.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Mondjuk én a Boyi 1500 Ft-os M4 lowcapjaimmal is megszívtam, egy volt köztük ami rendesen adagolt, azzal is melóznom kellett rendesen ... 😊
A tárak megint érdekesek. Van itthon 5 MAG midcap táram, azokkal szinte tökéletesen megy, de eléggé nehezen mennek bele ( reszelgettem hogy jobb legyen,de nem akartam túlzásba vinni). Ezen kívül van 4db STAR lowcap azok könnyebben belemennek,de nehezebben adagolnak.
Érdekes módon a CA SLR105-nél meg a MAG-ok adagolnak szarul... A tár gondok üldöznek minden AK-nál. Ezért irigylem az M4/16 tulajokat, ott kevesebb ilyenrõl hallani.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Agyon sz..ptam magam vele, mire helyre raktam és normálisan lõ végre...erre most jöttem rá, hogy a kamra alja hátrébb van mint kéne és alig mennek bele a tárak ... 13 AK tár van itthon ebbõl egy árva Cyma hicap megy bele szépen, a többi belemegy ugyan de elég csámpásan áll ....
Ha meg elõrébb hozom a kamrát annyira, hogy a tárnak jó helyen legyen, el megy kapásból 200 FPS 😄DD
Szóval van feladat vele bõven !
Bepörgök eladom az összes kínai vackot és veszek egy RS-t ....
Anyaguk természetesebben, legtöbb esetben gyengébb, olcsóbb. (Acél helyett spiáter ill egyéb katyvaszok)
Mechanikájuk teljesen eltér. Sûrített levegõvel (dugattyús) / gázzal (propán gázpalack/CO2)mûködnek, ellentétben az éles fegyverekben használt lõpor robbanásával keletkezõ gáznyomástól.
Szétszerelésük ált. hasonló GBB pisztolyoknál, ill AEG-k esetén is, nagy vonalakban.
Vezérlõszerveik is ált. ugyan úgy mûködnek. (Tûzváltókar, irányzék, marokbiztosító, stb). Kivétel ezalól pl a pisztolyoknál alkalmazott kamu kakassal. Ill ott sokszor nem ûgy mûködnek a dolgok, double-action, stb.
YouTube-on nézz fegyver revieweket.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
BSZ, Punker!
Kb. MKH kártyával és a gravírozással kitörölheted. Azt ugyanis a gyári állapotára adták ki, te nagy valószínûséggel belenyulsz. ( ahogy mindenki, mert rugótcserél, csapágyazott rugóvezetõt stb, külsõt átépít )
Punker irta jól. Annyival kiegészíteném, hogy valamelyik kaliber magazin jogi rovatába irtak egy jót kb ilyesmit "Láttunk már rendõrségi szakértõ által mgszakértett fegyvert, na az úgy is nézett ki utána )
Ha nem lennél Tarka ennyire 2ds akkor mondanám, hogy softair.hu, de inkább kíméld meg õket.
Nem hiszem el, hogy ne találkoztál volna a MASZ kifejezéssel. ( nem nem a Magas Akrobaták Szövetsége ) Ha végigolvastad volna akkor abban van szó a szállításról...
Nem a nagyképûség beszél belõlem, de amikor én elkezdtem 2 napig olvastam és utána kérdeztem és valahogy az ilyen hülye kérdések fel sem merültek bennem...
Viasat Explorer adja, különleges Erõk Bevetésen címmel ?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Amúgy hajrá kiváncsi vagyok, hogy szüleid mit szólnak... fõleg, hogy itt is okosan kinyilatkoztattad 😊
Szerintem te sem velünk fogsz játszani....
Egyébként meg ha 19.999 ft a kár akkor még csak PTK. vagyis évekig húzódhat a per.