29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#5928 hát az 1-es lövés sz@rakodik mint minden olcsó kínain, a gyári tár finoman szólva gyenge volt, másodlagos fegyvernek 20-25 méterre nekem bevált, kicsi erős fegyver, épületbe sűrű bozótba ahol a hosszú puskám kényelmetlen lenne nagyon bevált. miskolciaknál most jön szállítmány aszem ajándék táskával. -
praksi #5927 az akksit leszámítva más gond szokott vele lenni? softair.hu fórumán ~20 ezer körül láttam egyet használtan, a tulaj szerint megkímélt állapotban van. -
praksi #5926 50-60 nem kell, annyiról nem is látom a másikat :-)
de amúgy tényleg kényelmes fegyver, és a súlya sem túl vészes. kipróbáltam még az AK74-et, de nekem az túl nagy. -
#5925 te budapesti vagy? -
#5924 nekem van, most éppen a szervizeléséről beszélek 1 sráccal, úgy tűnik a gyári sz@r aksi nem ad le 8,4 volt-ot be kell méretni, más aksikkal megy a fegyver a saját noname stick-jével meg nem. -
praksi #5923 azt tudtam, h az aep gyenge lesz, de annyiban jó votl a játék, h pár "komolyabb" fegyvert a kezembe vehettem, meg a srácok nem a hatodik elemiből szabadult hülyegyerekek voltak.
olvastam egy cikket a Galaxy MP5-ről, olyat próbáltál már? a cikk írója szerint van az is olyan jó, mint egy JG. -
#5922 nálunk szeressék az JG AK beta cuccot naon...( R.A.T.)
kicsi, erős és pontos...akár használhatod cqb-n kívül is erdős/bokros terepen, de ne várj tőle 50-60m-es lőtávot...
és speciel JG G36C-t használok és nagyon meg vagyok elégedve vele...terepen nem a legjobb (pont mint az AK beta) de cqb-n a behajtható váltámasz + egyébként is elég kis mérete miatt nagyon jó kis fegyver...erdős/bokros résznél meg közelebb megyek...ennyi.. -
#5921 JG MP5-öt vennék, esetleg Cyma Thomson-t.
AEP-től nem szabad sokat várni, poén volt múlthéten 2 USP-vel lövöldözni épületben (a nagy aksim lemerült) de csak 1 körig, a pisztoly arra való hogy épületben azzal menj, erdőben 15-20 méternél szinte esélytelen, az AEG-ek tűzgyorsasága és a BB sebessége annyival nagyobb hogy minimálisak az esélyeid. -
praksi #5920 most jöttem haza játékból, egy AK kb 10-12 méterről megsorozta a lábam, mintha hímlős lennék...
viszont az a probléma, h a kis Glock tényleg nem elég erdős gémre (bár 2 embert ki tudtam szedni :-)), és gondoltam nézek vmi nagyobbat; tapasztalatokra lennék kíváncsi: ár és minőség szintjén Cyma v. Jing Gong, méretben AK Beta vagy MP 5. akinek volt hasonlója, az tudna írni pár sort?
-
#5919 szünetekben szemüveg van rajtam játék alatt maszk ki lehet bírni, 35 fok környékén jó nagy páratartalommal ígyis úgyis megrohad az ember, a térdvédő alatt a gyakorló térdén körben sóvirágos lett az anyag , sacc 4-5 litert kiizzadtam. -
#5918 és abba nem rohasdzs meg? és a szakáll? -
#5917 ez a másodlagos fegyvere volt a srácnak, nem CO-s hanem sima zöld gázos cucc, pofavédelem kell azt kész....... -
#5916 na akkor védőcucc alap
egyébként Punker, az nem megoldás, hogy CQB-nél mondjuk max félzsúlos fegyvert használnátok? -
#5915 gázos stukkerrel meglőttek múlthéten épületben kb 3-5 méter könyök környéke, még látszik. -
#5914 uh -
#5913 attól függ milyen táváról. milyen erős fegyverből és hova kapod a találatot. ha 60m-ről eltalálja a nadrágod szárát akkor persze hogy nem zökkent ki, ha 15m-ről arconlőnek, akkor 15perc mulva is kieleszel még zökkentve :D -
#5912 nah az viszont jó,és kb hasonló távolságra visznek el a fegyverek?
olyan 70-100e körül már lehet jót fegyvert kapni?
és játékközben vkit eltalálnak az megérzi úgy mint egy paintball golyót szal kicsit kizökkenti a játékritmusból vagy csak kis ütést érez? -
#5911 paintball agyatlan rohangálás, ez sokkal realisztikusabb taktikai csapatjáték, nem annyira de megérzed. -
#5910 menyivel másabb játék ezt mint a paintball?mert azt már játszottam és sok jót hallottam erről is!!mennyire érzi meg az ember ha eltalálják? -
CseNo #5909 A kettő közül CM.028.. De én is azt mondom hogy JG a jó még. Viszont kis tuninggal (csőcsere /ha gyárilag nem réz/, rugóvezető, új rugó, hézagolás és vezetékezés) haladó fegyvernek is nagyon jó. -
#5908 hát árban aligalig több igen, viszont minőségben sztem megéri inkább az a párezer :] -
#5907 De mégjobb a JG. Csak kicsit drágább, nem sokkal. -
Xing #5906 Nekem Cymam van, és bevált eddig. -
#5905 nálam az utóbbi idők minőségi alapján nagyon erős CM előny van. CYMA! -
#5904 cyma -
liszike #5903 Hali!
Egy kérdés. Melyik a jobb márka a Cyma vagy a Double Eagle?
Double Eagle AK47 (Kalashnikov) vs. Cyma (028S) AK47s!!
A kettő közül melyiket vennétek meg (kezdő stukinak)!!!!!! -
#5902 és a szomszéd lövéseire nem indul be ?:) -
#5901 -
MuldR #5900 Jol gondoljatok. Hangerzekelos, es ha kerepel, adagol. A STAR minimi is ilyen. -
#5899 nekem olyan kell, ami színre megy
pirosra vagy kékre -
#5898 "lödd ki Gézát"
ez olyan fegyver lehet, mint az ötödik elemben
mindegy merre állsz -
#5897 Hát a gunneren ezt írja . "Sound Activiated Box magazine included, no mouse tail switch anymore!!"
-
#5896 Aham,én is ilyesmire gondoltam :)
Kell egy ilyen !4 -
#5895 másik motoros táras kolléga mondta hogy ő majd cserélni akar "automata"-ra hogy ne kelljen nyomni a gombot, de nem másztam bele a témába. -
#5894 Hát az a neve, hogy "Sound Control Box Mag". Mi ebből csak erre tudtunk következtetni, de nem biztos hogy így van. -
#5893 rendes motoros tár van hozzá? ez lenne az automata? mármint ha megy a gear akkor elkezd adagolni? -
#5892 Erről már mi is beszéltünk a csapatban, hogy mi lehet. Arra jutottunk bár lehet, hogy faszság, hogy mivel elektromos a tár, valszeg figyeli egy ilyen kis hangérzékelő, hogy mikor kezd el járni a motor és csak akkor kezdi adagolni a skulót. Gondolom azért jó, mert egyébként kapcsolgatni kéne a tárat, hogy adagoljon vagy ne. Szerintem. -
#5891 Valóban az volt az utolsó mondat, jó meglátás. ;) -
#5890 biztos mint a dredd bíróba :D
"gránátvető - sorozatlövés - egyeslövés - 12.0-es kaliber :D:D:D" -
#5889 "hangvezérelt?"