29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Glpetyus

hi
    A&K Minimi-nél mit jelent,hogy a tár "hangvezérelt" ?
    K*rvára tetszik egyébként a fegyver :o
  • DummyBoy
    Nnna, ennek az "Eltörni nem nagyon tudod."-nak nagyon utolsó mondat szaga volt
  • DannyL
    nincs mit
  • Belton
    Oksi meg van azt a kis utkozot kellett lenyomni
    koszi a helpet,biztos lesz még kérdésem :)
  • DannyL
    M4-es táraknál simán oldalra kell csúsztatni a kis ajtót, semmi extra. Ha nagyon akad kínáld meg egy kis szilikon sprayvel és próbáld újra. Eltörni nem nagyon tudod.
  • Belton
    Jg M4a1
  • DannyL
    Milyen fegyverhez való tár?
  • Belton
    Van rajta egy kis kalantyu de nem igazan merem eroltetni
  • Belton
    nem de tenyleg hogy kell el huzni a kis ajtot :DDDD
  • DannyL
    Mert a high cap tárakat csak plazma tv-s csirkeólban lehet kinyitni, ez ilyen fengsui dolog. ;)
  • DannyL
    Miért a szilikon olyan drága? :)
  • Belton
    Hali lehet hulye kerdes de most vettem fegyvert :) a highcap tarat vagy mit hogy kell tolteni golyoval mert ugye van egy kihuzoka ajtos resz rajta meg az a resz ahol megy a golyo kifele belole probaltam kinyitni a taron azt a kis ajtot amin eleg nagy nyilas lenne es gyorsan lehetne tolteni de hogy kell ?: DDDD
  • praksi
    igazából csóró, de keltsük a "bölcs" látszatot :-)

OFF ugyan, de sztem érdekes:
    I. Világháború első halottja
  • DannyL
    bölcs :)
  • praksi
    a wd40 egy petróleum alapú kenőanyag, kiszorítja a nedvességet, oldja a rozsdát, megakadályozza a kóboráram kialakulását, mozgó alkatrészeknek kenést biztosít, feloldja a ragacsos, enyves, kátrányos szennyeződéseket (legalábbis ez van a hátára írva :-) )

arról nem szól egy szót sem, h nem használható gumi v. műanyag felületen. mindenesetre követem Punker tanácsát, és nem a saját fegyveremen fogom kipróbálni :-D
  • Mersant
    a karszalag tenyleg nagyon latszik. volt hogy annyit lattam az ellenbol hogy 1 kek folt halad az erdoben, ha nincs rajta nem szurom ki, de terepen a sok zold, barna folt kozott 1 rikito kek vagy piros nagyon vilagit.
  • Mike
    1. és mi a Rambózás
    2. el nem tudom képzelni, hogy látszik a karszalag amikor valaki fexik elötted a susnyásban
    tényleg látszik, Punker?
  • Mersant
    itt 1 jo link, hezagolas, gearboxok stb. jobb oldalt a menuben: 21 century airsoft
  • CseNo
    "Milyen felületen alkalmazható a WD-40?
    A WD-40 majdnem mindenütt alkalmazható. Biztonságosan használható fém, fa, gumi és műanyag anyagokon."

Ezt az egyik weboldalon találtam. Akkor ez csak kamu? (Én amúgy is szilikon spért használok, de érdekelt mi ez a WD-40 :D)
  • Punker
    hát én qrvára nem szoktam belepiszkálni a csúzlikba szal nem az én terüeltem, de a gearbox-on belül a fogaskerekeknél kell hézagolni ne legyen se túl laza se túl szoros ha nem tévedek.
  • Mike
    neked előnyödre vált, hogy nem vagy mod :)))

azt mond meg nekem, mit jelent a hézagolás
  • Punker
    nesze neked WD 40 :)

• DannyL
    Ubazz, szerinted ha a berozsdásodott csavart kilazítja, akkor a fegyvereddel és főleg a műanyag/gumi részekkel szerinted mit fog csinálni?
  • Mike
    WD40 mindent megesz
    műanyagot főleg
  • Punker
    csupa olyan dolog ami a guminak és esetleges műanyag részeknek kenőanyagoknak nem tesz jót.
  • praksi
    huhh, kösz h szóltál...
    a csőbe nem fújtam (pedig gondoltam rá), csak a tárat pucoltam vele, az is még itt szárad előttem.

pontosan mit csinál, oldja a hopup gumiját?
  • Punker
    WD40-et AS fegyverbe soha!!! megeszi a hopup-ot!!!!
  • praksi
    szilikonspré nem volt itthon, kipróbáltam WD40-el (a flakonja szerint fegyverekhez is ajánlják); lehet h picit sokat fújtam, mert semi-auto módban 2 bb-t lőtt egyszerre... :-)
  • Punker
    szilikon kezdésnek.
  • praksi
    nem, ez még a 030-as tárja :-)
  • VRSDM
    ahogy látod :]
  • Punker
    realcap?
  • MuldR
    Be kell fujni szilikonsprayvel.
    Ha ez sem segit, szet kell szendi, es kitakaritani.
    Ha ez sem segit, 1-2 helyen lehet uj rugot kapni, de egyszerubb...
    Ujat kell venni :)

Nem korlatlan elettartamuak a tarak. Sajnos kb 2-3 ev alatt tonkremennek.
  • praksi
    jó, csak hát ha 30 golyóból nem ad ki 15-öt, az játék közben megpecsételi a sorsomat :-)
  • VRSDM
    sztem általános gyermekbetegség hogy az uccsó 10-15 bb-t nem adja fel. legalábbis én nem láttam még olyan tárat ami igen :] (motorosok kivéve)
  • praksi
    lenne egy olyan kérdésem, h tárat lehet-e valahogy javítani? valamiért ha kevés BB van a tárban, egyszerűen nem löki tovább a rugó a csőbe, hanem megáll a tár szájánál. rugót lehet cserélni, vagy inkább érdemes egy új tárat beszerezni?
  • Mike at home
    tényleg? :) na jó elhiszem

[rendes]
  • Punker
    nem tudtam.
  • Mike at home
    mintha nem tudnád, még mindig 35 vagyok, és nem 40
  • Punker
    én csak kérdeztem