29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
hi
A&K Minimi-nél mit jelent,hogy a tár "hangvezérelt" ?
K*rvára tetszik egyébként a fegyver :o -
#5887 Nnna, ennek az "Eltörni nem nagyon tudod."-nak nagyon utolsó mondat szaga volt -
#5886 nincs mit -
#5885 Oksi meg van azt a kis utkozot kellett lenyomni
koszi a helpet,biztos lesz még kérdésem :) -
#5884 M4-es táraknál simán oldalra kell csúsztatni a kis ajtót, semmi extra. Ha nagyon akad kínáld meg egy kis szilikon sprayvel és próbáld újra. Eltörni nem nagyon tudod. -
#5883 Jg M4a1 -
#5882 Milyen fegyverhez való tár? -
#5881 Van rajta egy kis kalantyu de nem igazan merem eroltetni -
#5880 nem de tenyleg hogy kell el huzni a kis ajtot :DDDD -
#5879 Mert a high cap tárakat csak plazma tv-s csirkeólban lehet kinyitni, ez ilyen fengsui dolog. ;) -
#5878 Miért a szilikon olyan drága? :) -
#5877 Hali lehet hulye kerdes de most vettem fegyvert :) a highcap tarat vagy mit hogy kell tolteni golyoval mert ugye van egy kihuzoka ajtos resz rajta meg az a resz ahol megy a golyo kifele belole probaltam kinyitni a taron azt a kis ajtot amin eleg nagy nyilas lenne es gyorsan lehetne tolteni de hogy kell ?: DDDD -
praksi #5876 igazából csóró, de keltsük a "bölcs" látszatot :-)
OFF ugyan, de sztem érdekes:
I. Világháború első halottja -
#5875 bölcs :) -
praksi #5874 a wd40 egy petróleum alapú kenőanyag, kiszorítja a nedvességet, oldja a rozsdát, megakadályozza a kóboráram kialakulását, mozgó alkatrészeknek kenést biztosít, feloldja a ragacsos, enyves, kátrányos szennyeződéseket (legalábbis ez van a hátára írva :-) )
arról nem szól egy szót sem, h nem használható gumi v. műanyag felületen. mindenesetre követem Punker tanácsát, és nem a saját fegyveremen fogom kipróbálni :-D -
#5873 a karszalag tenyleg nagyon latszik. volt hogy annyit lattam az ellenbol hogy 1 kek folt halad az erdoben, ha nincs rajta nem szurom ki, de terepen a sok zold, barna folt kozott 1 rikito kek vagy piros nagyon vilagit. -
#5872 1. és mi a Rambózás
2. el nem tudom képzelni, hogy látszik a karszalag amikor valaki fexik elötted a susnyásban
tényleg látszik, Punker?
-
#5871 itt 1 jo link, hezagolas, gearboxok stb. jobb oldalt a menuben: 21 century airsoft -
CseNo #5870 "Milyen felületen alkalmazható a WD-40?
A WD-40 majdnem mindenütt alkalmazható. Biztonságosan használható fém, fa, gumi és műanyag anyagokon."
Ezt az egyik weboldalon találtam. Akkor ez csak kamu? (Én amúgy is szilikon spért használok, de érdekelt mi ez a WD-40 :D) -
#5869 hát én qrvára nem szoktam belepiszkálni a csúzlikba szal nem az én terüeltem, de a gearbox-on belül a fogaskerekeknél kell hézagolni ne legyen se túl laza se túl szoros ha nem tévedek. -
#5868 neked előnyödre vált, hogy nem vagy mod :)))
azt mond meg nekem, mit jelent a hézagolás
-
#5867 nesze neked WD 40 :)
-
#5866 Ubazz, szerinted ha a berozsdásodott csavart kilazítja, akkor a fegyvereddel és főleg a műanyag/gumi részekkel szerinted mit fog csinálni? -
#5865 WD40 mindent megesz
műanyagot főleg -
#5864 csupa olyan dolog ami a guminak és esetleges műanyag részeknek kenőanyagoknak nem tesz jót. -
praksi #5863 huhh, kösz h szóltál...
a csőbe nem fújtam (pedig gondoltam rá), csak a tárat pucoltam vele, az is még itt szárad előttem.
pontosan mit csinál, oldja a hopup gumiját? -
#5862 WD40-et AS fegyverbe soha!!! megeszi a hopup-ot!!!! -
praksi #5861 szilikonspré nem volt itthon, kipróbáltam WD40-el (a flakonja szerint fegyverekhez is ajánlják); lehet h picit sokat fújtam, mert semi-auto módban 2 bb-t lőtt egyszerre... :-) -
#5860 szilikon kezdésnek. -
praksi #5859 nem, ez még a 030-as tárja :-) -
#5858 ahogy látod :] -
#5857 realcap? -
MuldR #5856 Be kell fujni szilikonsprayvel.
Ha ez sem segit, szet kell szendi, es kitakaritani.
Ha ez sem segit, 1-2 helyen lehet uj rugot kapni, de egyszerubb...
Ujat kell venni :)
Nem korlatlan elettartamuak a tarak. Sajnos kb 2-3 ev alatt tonkremennek. -
praksi #5855 jó, csak hát ha 30 golyóból nem ad ki 15-öt, az játék közben megpecsételi a sorsomat :-) -
#5854 sztem általános gyermekbetegség hogy az uccsó 10-15 bb-t nem adja fel. legalábbis én nem láttam még olyan tárat ami igen :] (motorosok kivéve) -
praksi #5853 lenne egy olyan kérdésem, h tárat lehet-e valahogy javítani? valamiért ha kevés BB van a tárban, egyszerűen nem löki tovább a rugó a csőbe, hanem megáll a tár szájánál. rugót lehet cserélni, vagy inkább érdemes egy új tárat beszerezni? -
#5852 tényleg? :) na jó elhiszem
[rendes] -
#5851 nem tudtam. -
#5850 mintha nem tudnád, még mindig 35 vagyok, és nem 40 -
#5849 én csak kérdeztem