Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N0 TXT TLK PLZ!4!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Meg egy automata berettát.
De kevesebb a kínálat mint az Excaliburben!
Azért raktam be ezt, mert ehhez van magyar leírás!
Én lemásztam a témáról, már az elõbb is.
Szeretnél még egy kiló hasonló real marker képét ide linkelve, speckókkal vagy elhiszed, hogy százával csinálnak Replika markereket, amik pont olyanok mint az igaziak? És nincs rajtuk kijelzõ...
csak terep, ez a felfújható gumi speedball téma szvsz gáz.
mondjad má hogy hol látsz airsoft stukkereket, mert én csak az excaliburrról tudok!
hangos jelzés maga a lopakodás világcsúcsa😊))
Csak nekem az Airsoftról a fegyverboltokban kapható pisztolyok ugranak be, amik azért igencsak játék kategóriába tartoznak.
Az olimpiai cuccost meg természetesen az amerikaiak eröltették, mert ott már hihetetlen népszerü az a fajta változata. Nem tudom mi az, hogy játszák, de túlzottan nem is érdekel!
Én a terepen történõ real dolgokat szeretem, nameg ha érzem ha eltalálnak. :-)
lövésszámláló
visszaszámláló stopper vibráló és/vagy hangos jelzéssel"
ilyen a ps2höz van nem igazi stukihoz...
Mi is a haverjaimmal full military õrültek vagyunk, de sajna azok a markerek, amik replikák még igencsak drágák. Nekünk is ez lenne a kánaán, elhiheted, ha real fegyverekkel nyomathatnánk! Ez is a végcél amúgy! Nem az anti-military speedball, aminek semmi köze az igazi csatához.
Pl ilyenekkel:
"JT 6.0 Paintball Marker LCD - 124.900 Ft
Teljesen elektronikus mûködés
beépített LCD kijelzõ
lövésszámláló
visszaszámláló stopper vibráló és/vagy hangos jelzéssel
világoskék és chrome polírozott ház
JT tuningcsõ
beépített regulátor nyomásmérõvel
Vagyis minden megtalálható rajta ami elvárható egy elektronikus TOP markertõl."
Komolyabb, mert Mo.-on is igen komoly bajnokságok és versenyek vannak!
Nemrég voltunk egy bajnokságon a népligeti sportpályán!
Hát nem kis rendezvény volt. Igaz a Speedball nem épp az a változata, amit nagyon preferálunk, de azért annak is megvan a feelingje.
Komolyabb, hisz nem kis ticsung 10 rugós pisztolyokkal rohangálnak az arcok, amiket már a piacon is párosával lehet venni!
Így értettem a komolyságot. :-)
ja és szerintem kicsit fullosabb a feeling, amikor teljes militaryba öltözött csákót lõsz le, aki egy m16ost tart.
ilyenekere meg má nem ugrom😊)
ja és végülis tényleg, ha a föld görbületét nézzük, akkor ivesen repül a golyó😊)))
miért lenne a paintball komolyabb sport? mi az összefüggés?
Elírtad srác! :-)
ja és mellesleg egy gázos pisztollyal már kurva jól lehet osztani, nem vicces stukkerek, fõleg a jobb beretták.
-Minden golyo ivesen repül. Ez igaz de nem mindegy hogy milyen iven 😊
-Mindkét játékban megérzed ha eltaláltak, és egyikben sem célravezetõ az ugra bugra rambo 😊
-Airsoft tényleg drágább, de az kinézetre jobb is, és aki ezt szereti annak ez a jo 😊
Mindkettõnek meg lehet a maga varázsa, bár én eddig még csak paintballoztam, szerintem ezen felesleges vitatkozni melyik a jobb. 😊
:-DDDDDDDDDD
Miskolcon van egy kurvajó pálya (régi katonai laktanya+ lõtér nagy erdõvel meg házakkal.
Kb 5e Ft bõl egy egész napot el lehet játszani.
Vannak pumpás és félautomata fegyverek.
akinek kedve van lemászni ide. Bármikor szivesen látjuk egy funwarra 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
MI is ezt tervezzük, csak nem airsofttal...
Ki a vadonba, valamelyik budai hegyre és WAR!
Én is nagy fegyverbuzi vagyok, mint olvashattad, KÉT airsoft pisztolyom is van, de lássuk be:
A paintball a komolyabb sport!
Itt nem a Speedballra gondolok, hanem a terepen játszott paintballra, esetleg a scenariókra...
-Minden golyó ívesen repül.
-Még jó hogy hagy foltot, így nem ugrassz az ellenfeled elé, hogy "lesz ami lesz", hisz kurvára fáj, ha forrófejü valaki. Amúgy meg legalább megérzed, hogy eltaláltak! Van tétje, vágod?
-Egy alapfegyver 30 rugónál kezdõdik. Egy belépõszintü fegyver 60-nál! Egy Airsoft puska mennyi is? (pisztolyokat felejtsük, azok kissé viccesek, ahogy a képen is látom)
-Egy lövedék 12-14Ft. Ha jó a csapatod, akkor megnyered a következõ játékra való lõszert.
Amúgy meg megnézném azt Airsoft-ost, aki egy Angel Marker elé kerül (10-12 lövedék/sec)
TÉNYLEG, SOKKAL JOBB JÁTÉK EZ AZ AIRSOFT!!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

azért megnézném, ahogy a "nagy" fraggelõk attila g3asa elé kerülnek😊))
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
N0 TXT TLK PLZ!4!