29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• VRSDM
    orion által linkelt paintball-os maszkot nem ajánlom, mivel a fegyverek 90%-val nem tudsz majd célozni, egyszerűen nem fér az arcodhoz a fegyver maga... /saját tapasztalat/

csak személyes tanács. de behajtott támasszal lehetetlen lesz a célzás. kihajtva meg nem fér el vele épületbe, pedig a G36C ... C mint Compact :]vagyis helységharcra tervezett...

na csak segíteni akartam :]
  • neuro
    Én nem maszkban játszok.
    Aki igen, döntse el, melyik tesztet tartja hitelesebbnek...
  • praksi
    amúgy én ilyet használok:

a kettő együtt 2900 ft volt, a maszkot egy kicsit át kellett varrni, mert csak 1 méretben árulják.
  • praksi
    Keleti Front tesztje
  • Glpetyus
    Jézus.
    Ki gondolná...?
  • neuro
  • öregharcsa
    itt a kistestvére neki:
    sokan ezt használják mert olcsóbb és jobban ráül az arcra az alsó része...ezt inkább szétszedik és külön szemcsivel használják az alját...

mondjuk egy ilyennel (nekem is ez van tartalékban)vagy sokkal jobb minőségűvel...kinek mennyi pénze van rá..

• OrioN the S
    ez a maszk ott van a szeren :D (Y)
  • öregharcsa
    jó lesz, csak lehet hogy párásodni fog a szemcsi..ez ellen vannak parktikák(bekenik különböző anyagokkal oszt vagy bejön vagy nem)
    én corman bakancsban(katonai) nyomom, van egy két gödör(stb) amibe ha belelépsz kificamodik a bokád...ez valamennyire tartja...terepre ez való nem a félcipő(vagy túrabakancs, de kinek mi jön be)
    én ilyen maszkot használok:

• Glpetyus
    Ki terjeszti ezt ? :D
    Bár tény hogy igaz,...mostmár szívesen csatlakoznék vmi "normális" csapathoz :)
  • Glpetyus
    Biztos jó a fegyver,de nekem valahogy olyan kényelmetlen volt (lehet én vagyok ezzel az egyetlen)...pl. egy mezei ak v. m16/m4 valahogy sokkal jobban a kezemre állt.
    Ha nincs rajta red-dot,nekem nagyon rá kellett feküdni,hogy normálisan tudjam használni az irányzékot.Pedig túl magas sem vagyok,átlag 183-185.
  • OrioN the S
    Ja tényleg.. Te vagy akinek van otthon fegyója ,de eddig csak nézte? :)
  • Glpetyus
    Pont tőlem kérdezed ? :)

• OrioN the S
    Érden nagyon osztanak? :D Fúha lehet nem oda kéne menni első alkalommal ?! :)
  • OrioN the S
    Köszi a válaszokat! Maszknak ezt néztem ki már pár hónapja...

És még egy hülye kérdés :) Bakancsba játszotok vagy sima cipőbe? Vagy tök mind1? :D
  • Glpetyus

Veresegyház környékén nem tudtok vmi csapatot,vagy arra felé vmi kisebb játékot,amit meg lehetne tekinteni (esetleg késöbb csatlakozni? )
    Asszem hogy vége(?) a kánikulának + most már szabadidőm is talán több lesz,kipróbálnám magam "élesben" is.
    Azt vágom,hogy Érden szokott lenni buli,de oda nem állítanék be kellő gyakorlás + főleg ismerettség nélkűl.
    (privi is jöhet)
    köszi
  • öregharcsa
    nekem ez van qwa jó!
    amit venned kell elsődlegesen az a szem és arcvédelem! a szemedből ugyi csak kettő van..lehet cserélni üveggolyóra de attól nem fogsz jobban látni max jobban kinézni
    tárak: nekem 1 hicap és 5 midcap táram van ...ebből eddig összvissz a hicap tárat és mellé 1 midcap tárat használtam...ha nagyobb játékra mész természetesen érdemes vinni több tárat a töltögetés miatt...
    Érden szerdánként és vasárnaponként játszunk ( R.A.T.).
    regelj a fórumra és ott meglátod mikor megyünk játszani( már ha érdekel)

a fórum címe:
    http://www.rapidairsoft.hu/phpBB/index.php
  • DannyL
    Ruha, fegyver, védőszemüveg vagy rácsos maszk, BB, kullancsriasztó. :)
    A fegyverhez alapból high cap tárat adnak, felesleges az első játékodra már 2 tárral menni.
  • OrioN the S
    G36-tal kapcsoltban visszaolvastam az ok. Már csak a többi kérdésre kéne a válasz.
  • OrioN the S
    Egy ilyet Jing Gongba 30k-ért? 4-én veszek vmit max 30k-ért és erre gondoltam. Találkozott már vele valaki? Jó? És egy kérdés: Mit kell feltétlenül megvenni ,ha végre bele tudok vágni az airsoftba? Ruha megvan. Hány tárat kéne venni ,hogy jólegyen? stb...
    Érdre megyünk elsőnek ,ha meglesz a cucc. Remélem simán megy minden. :)
  • Glpetyus
    :DD
  • Punker
    értem szal a lényeg hogy te nem mosnád ki :)
  • Mike
    egyébként meg ha nem mosod ki, lehetsz büdös
  • Mike
    én nem tudnám milyen az izzadni? csak hülyéskedek :)
  • Punker
    vagyok élősúlyban 100-110 kiló + a felszerelés legyen 20-25, 1 játékon kb 3 liter folyadékot nyelek be és mellette eszek 2 szendvicset 2-3 csokit, a súly veszteségem így szokott lenni 2-3 kiló nap végére ha a nagy a hőség, ahoz hogy a tiszta ruha már játék közben bűzölögjon min 10 liter folyadékot kéne veszteni, de ha pár óra alatt a testsúlyom 10%-át elveszíteném akkor tuti mentőt kéne hívni.....az ember sósvizet párolog ki aminek ninc sszaga, csak amikor elkezd berohadni, de több napos játékon még nem voltam.

te még túrázni se voltál az életben? izzadtál már meg valaha úgy jó rendesen? :) ha normális tiszta ruhát veszel akkor nem vagy büdös.......
  • Mike
    més akkor nincs szag? milyen csodálatos dolgokra képes ma már a tudomány! :D
  • Punker
    tudod van egy különös szerkezet itthon úgy hívják hogy mosógép

• Mike
    kell pótruha

mellékesen meg Punkert ezek után ha csendben is bbújk valahol, észreveszik a szagról :D
  • Mersant
    olvastam, tisztaban vagyok vele, csak nem szeretek tocsogni a sajat levemben, utana kocsibaulni stb.
  • Punker
    olvasd el amit írtam, én se hittem benne elöször de működik, a párolgás von el hőt ezt még én is tanultam fizikán pedig nekünk csak 1 évig tanították.
  • Mersant
    en nem tudom elviselni ezt a meleget. alt. zubbonyban szoktam nyomni, de utolso gombot mar be sem gombolom, nemhogy meg salat is felvegyek, meg a kalapot sem hordom ilyen hosegben igy nyerek par fokot...
  • Punker
    zubbony + moduláris mellény, a zubbony megvéd a sok tüskétől stb sz@rtól a moduláris mellénybe meg full kényelmesen pakolok, nyakamon meg körbe háló.

az első 10 percben beleizzadsz, aztán ahogy elkezd párologni onnantól kezdve már hűt, szünetben se veszem le a ruhákat magamról.

nem viccből járnak az arabok a sivatagban full beöltözve, 1 szál pólóban szombaton jobban izzadtam mintha be lettem volna öltözve.
  • Mersant
    nekem kell :) 1 szal polo keves a vedelemhez igy nyaron viszont meleg van zubbonyban...mellenyben legalabb a karomon leadom a hot :)
  • Punker
    passz kell a halálnak ilyen :)
  • Mersant
    ilyen
  • Mersant
    nem tudjatok veletlenul hol vehetnek woodland repeszallo mellenyt? sehol sem talalok. militarian ugyan woodland kep van kirakva, viszont csak britt DPM mellenyuk van. :(

szal ilyen kene:
  • Punker
    elsődlegesnek az kicsi, illetve ha csak épületben van az ember akkor jó, erdőbe inkább JG G36c akkor.
  • praksi
    de elsődleges fegyvernek akkor inkább felejtős?

ja, ha az Inokatsu-tól vesz az emebr valamit, akkor a dekorációt is adják mellé? :-)
  • Mike at home
    akkor valamikor amikor neked is jó meg lehetne nézni azt a G36c-t? megnézni, megfogni, esetleg 1-2-t lőni is vele? (mielőtt vennék)

köszi szépen
  • öregharcsa
    yes