Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma
Ja mégegy. Talán a legfontosabb.

Én mint kezdõ, tapasztalatlan (leendõ) játékos: érdemes nekem egyáltalán "gázos" fegyvert vennem? Vagy elõször inkább a felhúzósat próbáljam ki?

Bár ugyis elõbb elmegyek egyszer játszani veletek, és majd utána invesztálunk be valamibe.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Nézegettem pár Airsoft-tal foglalkozó oldalt. Pár kérdés felmerült bennem:
1. érdemes "gázos" pisztolyt venni, vagy akkor az ember már gyûjtsön össze inkább egy "gázos" automata fegyverre?
2. ha "gázos" fegyvert vesz az ember, akkor mire figyeljen? Mármint: számít, hogy milyen gáz hajtja? Egyáltalán mondjuk egy 500ml-es palack meddig elég? Itthon beszerezhetõ a gáz, vagy csak szinén külföldrõl?
3. lövedéket lehet itthon kapni?

Most kb. ennyi.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
De amúgy nem válaszoltad meg a kérdésem.

LÁSD #102

schoma
Elõbb utóbb csak eljutok. Remélem "elõbb" lesz belõle. Nagyon kiváncsi vagyok rá.

Strahd_
gyere Soma 😊)))

Fluga szoltam VIS nek hoyg jön a Defender és az Ernõ

schoma
Fluga, Strahd, nektek van már fegyveretek, vagy bérfegyverrel nyomjátok?

fluga
jah, jobban repül. viszont kicsit kisebb a lõtáv, bár jó hopupnál ez fel sem tûnik

Tikal
És az mire jo? Stabilitás növelés?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

schoma
Oh THX. Mondtam én, hogy nem értek hozzá.
Én is tervezem, hogy a közeljövõben elmegyek veletek játszani...

Strahd_
a Spring jelenti hoyg fel kell húzni lövésenként a Hop-up az jelenti a lövés után a csöpen megpõrgeti a skulót.

schoma
Most biztos egy elég láma kérdést teszek fel, ezt nézzétk el nekem. (tudatlan vagyok ebben a témában).

A "Hop-Up System" ugye azt jelenti, hogy minden egyes lövés utám manuálisan fel kell húzni a fegyvert? Legyen az akár pisztoly, akár gépfegyver. (pl. Mp5A4)

Strahd_
repro majd jol le Tkzuk 😊 a Norbit!

repro
Nya végoig olvsatam ezt az okos flémt
mind szép és jó, de egyáltalán minek beszéltek PBrõl, amikor ez Airsoft topic..
(Norbi popón leszel rugdosva a képekért!!!)
Azért lett ez indítva, h népszerüsítsük az Airsoftot, nem azért, h lehúzzák(ami nem is értem miért történt, mivel semmi rossz nincs ASban).
És minek 2 jó játékot összevetni...

Ezúton kérek mindenkit, h a népszerûsítéssel és az érdeklõdõk kérdésekkel bombázzanak.
köszönöm

Airsoft

N0 TXT TLK PLZ!4!

FREAK
300-ig szabályos asszem, de ha erre gerjedsz, tolhatod 350-ig is..... 7.5 joule fölött meg úgysem kapsz semmit

Riszpekk

Tikal
Egyszer nem volt rajtam kesztyû, és pont ott találtak el ahol a puskát markoltam, hát elég nagy péjn volt 😊))))))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
okés, legyen péjnból.
De az egyszerüség kedvéért hivjuk pénbólnak...:-DDDD
Márcsak azért is, mert tényleg fáj! :-DDDD

De az érszoft is fájhat azé! :-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
péjnbol 😊)

Blasta
Játszottunk.
De csak mókából! Mostmár a pénból a király! :-DDD

fluga
ja és te ezzel kezdted a flame-t.
mellesleg a golyók 6mmesek, 0.2,0.25 -tõl 0.5 grammig vannak.

fluga
és minek vettél airsoft pisztolyt ha nem is játszol?gazdagéknál már csak igy megy?

fluga
ja istenkém. a pisztoly házban jó. ami komolyabb az 60knál kezdõdik, mint ahogy írtam, a famas. OLVASD MÁR EL A KORÁBBI HOZZÁSZÓLÁSOKAT IS! kvázi nem drágább sport, sõt olcsóbb.
az airsoftról pedig ne a gagyi pisztoly jusson az eszedbe, hanem a fullfém automata elektromos stukkerek. olyan pl ami 5 méterrõl úgy arcon talált, hogy véreztem. közepes szélben egy jobb rugóspuskának sem okoz gondot a lövöldözés. és még annyi, hogy a paintball gázmeghajtása kisebb energiájú, mint egy jobb rugósé.
mennyi egy paintball stukker torkolati energiája? mennyi fps-t tesz meg a golyó? (feet per sec)

Galy
nemá
Blasta
Na részemrõl a flém over!
Szeressük egymást Paintballosok és Airsoftosok.
:-)

The Garrett
AKKOR TE IS JÖSSZ. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
NA 3 héten belül lesz nagy Paintball Party GYERE TE IS!!!!!!!!! Majd megdumáljuk ha tudok pontos idõpontot!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Blasta
Azta, te aztán tudsz.

Miért, szerinted nem viseltem el? Még lélegzem, nem estem holtan össze a véleményedtõl!
Egyszerûen nem tetszik, hogy egy olyan vitába (már elnézést) pofáztál bele, ami már rég lezárult az én elnézéskérésemmel. Ezek után még adjak netán neked igazat?
LÓSZART!

Nem szándékoztam komolyan összehasonlítani a PB-t és az Airsoftot, mert mindkettõ feelinges, és imádom a fegyveres játékokat.

De legyen.
A Paintball igenis SOKKAL komolyabb játék (maradjunk a játék kifejezésnél), hisz mint lentebb írtam, nagyobb a rajongótábora, többen ûzik, többen szeretik.
Az Airsoft egyelõre underground szinten mûködik a lövõs sportjátékok világában. Ha ezt vesszük figyelembe, akkor sajnos egy komoly sportról beszélünk ha a Paintball-t említjük és egy hétvégi játékról, ha az Airsoft-ot.

Említve volt a golyók repülési pályája.
Igen, a PB lövedék a súlyából adódóan nagyobb ivben kanyarodik. Ja.
Ellenben nézzünk már meg egy Airsoft lövedéket közepesen erõs szélben....

Aztán meséld már el, hogy melyik üzlet van elárasztva Airsoft puskákkal????
Ha komolyabb lenne az érdeklõdés iránta, talán többen hoznának be puskákat is, nem csak ezeket a gagyi mûanyag piszolykákat, amik telálatát 10méterrõl meg sem érzed.

Ja, és természetesen azért is komolyabb a paintball, mert léteznek ebben a kategóriában is REPLIKA modellek szép számmal, (egy M4-est már fogtam is a kezemben) és azokk adják vissza rendesen az igazi lõfegyverek feelingjét, nem ezek a kis dugóspuskák!

MÉGEGYSZER LEÍROM, HOGY MEGÉRTSD:
Nem fogadom el a véleményed, ahogy te sem fogod nyilván az enyémet, de tahó dolog bejönni egy topikba és újra elõvenni egy témát, melyet a haveroddal folytattam tegnap és elnézést kértem tõle, mert nem akartam, hogy ilyen irányba tolódjon a beszélgetés!

Érvek és ellenérvek.
Nyilvánvaló, hogy nincs gyõztes, az igazi nyertesek mi vagyunk, akiknek alkalmuk nyílik egy jót játszani akár PB-lal akár Airsofttal!
Kinek mi jön be, biztos vagyok benne, hogy nekem is marhára bejönne az airsoft, ha komlyabb stukkerrel nyomhatnám!

Na ennyi!

FREAK
az alsó állítólag jobb

Riszpekk

Tikal
Ratatatatata
The Kingman Flash LCD paintball marker offers 3-burst, 6-burst and full-auto firing modes with a multi-mode intelligent control panel and a chrome-finished electronics trigger frame with an LCD display. It's also equipped with a bottom line set-up with a regulator and guage, a low-pressure chamber and a 12-in tournament barrel. It comes with a 9.6-volt rechargeable battery and a battery charger for external recharge.

250$-ért

Na ennyi elég is volt az airsoft topicba 😊

Tikal
De inkább ez kéne 😊

Tikal

Jol néz ki ez a festõpisztoly készlet, 90$ csak, kéne egy ilyen 😊)

Tikal
No azé airsoftban is van gagyi, de többség minõségi cuccal nyomja, idehaza nem is kapsz joféle puskákat....
A sima paintball stuki meg ugy néz ki mint egy vizipisztoly, de mikor játszom vele akor nem leszarom? De. 😊

Galy
flém rulez! 😊
FREAK
igazad van, csak ha ránézek az airsoft pisztolyomra nem igazán egy komoly lövöldözés jut eszembe 😄

ami meg komolyabb, az autó árban van, annyiért meg inkább egy komoly paintball markert vennék 😊

mûanyag sux 😄

Riszpekk

Tikal
Nem tök mindegy kinek mi tetszik? Idioták vagytok ha egy félreértés miatt elkezdtek ezen flémelni, peace 😊

FREAK
hát azért csak van némi különbség, neked tök mindegy, hogy egy Airsoft pityu vagy egy Paintball marker talál tökön?

Riszpekk

Galy
Te, ez a Strahd valami drakulaféleség?
Galy
NE HAGYD MAGAD DZSÍ!

:-)
Strahd_
nem kötözködés és okoskodás hanem egy vélemény

"aki komolyan akar lövöldözni az menjen éles lövészetre tényleg jobb de az Airsoft paintballanál jobb hangulatban "

A te nagy Idegenlégiós dumádra volt ez a beszólás... Nem tartom a Paintballozás komoyl lövészetnek ennyi. ugyanolyan játék mint az Airsoft. És te aki ugy tarotd a paintball komolyabb lõvészet el vagy tévedve.

Strahd_
Na Öcsipók!

Elmondhatom a véleményem igaz!?!

És azt hogy az arcodba mondják nicsn igazad el kell viselned!

Amugy rohadtul szarok a véleményedre ezek után az is tény!

Blasta
Júúúúúúúúúúúúj
Azta.

Azzal van bajom kishaver, hogy már tegnap lezártuk ezt az egészet, én elnézést is kértem, erre te bejössz és elkezdesz okoskodni egy tegnapi témával kapcsolatban.

Lásd:
"de az Airsoft paintballanál jobb hangulatban"
"Fluga szeret közötködi de igaza van "

Lekezelés: "nicns igazad"

Én nem Paintball vs Airsoft flémet akarok itt rendezni, de ha ezt szeretnétek, akkor felõlem mehet!

Hangsúlyozom, én és Fluga is lezárta tegnap a vitát!

Strahd_
Már megbocsájts... 1 nem vagyok az öcséd.
2. én nem lekezelõ stilsuban beszéltem veled.
3. Nem mondtam hoyg paintball suxx , csak max nekem jobbna bejött és ha figyeltél mire irtam azt mondtad "Ezek csak játékra jók, aki komolyan akar lövöldözni, az mennyen paintballozni" ezzel nem értek eggyet a paintball se komolyabb game. Az éles lövészet az igen az komolyabb ennyi.
Utálom ha egy topicban ilyen hozzászolások vannak
irogasd az okosságaidat a paintball topicba az ovodás viselkedésedel.

ÁjjLe BoBBi
én mi ez ? eszakiak tábora? 😊)
amúgy van valami közöd a CS-hez ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Lacc
Hmm én is miskolci vagyok de még sose paintballoztam, most nyáron ki akarom próbálni 😊
Tikal
A paintball jooo! 😊

ÁjjLe BoBBi
lol de széép ! dragunov power 😊
de a lentebbi koltra hamarabb kiverném 😊
ha tesztek be egy AWM-et akkor jók vagytok 😊

Garrett:én szinte miskolci vagyok 😊 oda járok suliba ! kb. 15km-re lakom miskolctól 😊
jössz az szt6-ra ?😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Blasta
Jólvan ecsém, akkor nicns igazam!
AIRSOFT sokkal jobb hangulatban, Flugának meg neked van igazad, paintball sux!
Nevetséges....

Strahd_
Lejelented Fluga vagy külön jelentsem le?

Strahd_
Fluga jövünk a Defenderrel meg még +2 ember
😊 2RF bevetési autóval.

Strahd_
Repro én meg erröl lemaradtam.. 😊 mekorát röhögtem volna... 😄

Strahd_
Nwe vedd fel magadra 😊 Fluga szeret közötködi de igaza van .. 😄

a paintballost is megnézném akit meglönek egy kar98 assal 😄 518 fps /sec... 😞 megnéztem sajan nem haszbnálható erendes gamre mert tönkreteszi a Kolás dobozt 😊