29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mike
    aha
    azt olvasom maszkhoz érdemes céloptikát is venni
    nem világos számomra az a sok szorzás jel
    az 1x40 azt jelenti, hogy nuku nagyítás, és 40 mm

(ej ezt az egészet kezdem túlbonyolítani, úgy érzem)
  • Punker
    az ellenzőjét szették le legelöször mert rohadt zavaró volt :)

ha veszed mindenképpen próbáld ki hogy mennyire zavar a célzásban!!!
  • Punker
    igazából ha a szemüveg saját párátlanító rétege lekopott akkor ESS szemüveg is párásodni fog, csapattársnak ilyen nagy volt, elöször extra lyukakat fúrt rá, aztán már csak a szemüvegét használta (azt valami érthetelen módon belőtték végig repedt (500 FPS-ig bírnia kellett volna, a lövés 15-20 méterről jött 400 FPS körüli AEG-ből) úgyhogy a 10-15 ezer körüli maszk megbukott, eredetielg ő is a szemüveg miatt vette ezt a fajtát.
  • Mike
    mondjuk simán láttam embert ilyet használni videókon, hát akkor majd keresek vmi mást
    de tetszik, hogy van ellenzője, rácsost nem akarok, a sensei-ek nem tetszenek, szal...
  • Mike
    :(
  • Punker
    párásodni fog, igazából airsoft játékra alkalmatlan.....
  • Mike
    hopp kimaradt a link :)

• dronkZero
    Ilyet hol találok? Tavaly október óta (igaz, nem túl sűrűn, kéthavonta talán) hívogatom a NoWar-t, meg amikor arra járok, mindig rákérdezek, de még eddig egyszer sem sikerült elcsípnem egy ilyet. Pedig mindig azt mondják, hogy szokott náluk lenni, csak most épp nincs... :(

Valami szutyok szemüvegben tolom egyébként, nulla dizájn, de legalább bírja. Csak éppen megőrülök tőle, mert három perc alatt párásodik tejfehér átlátszatlanná...
  • Punker
    mit?
  • Mike
    ezt vajon fel lehet venni szemüveggel?
  • Mike
    de integetni lehet :)
  • VRSDM
    na igen :] emiatt nem használom énsem :D
  • Mersant
    a fogvedo nem tul elonyos, nem tudsz kiabalni hogy: "MEGVOLT!!!"
  • praksi
    ha valaki nem akar maszkot, sportboltban vehet fogvédőt
  • VRSDM
    ismerősnek lőtték ki fogát 2méterről 320fps-el. igaz alapból is repedt volt a foga hála egy kósza hüvelynek (katona a fickó)... énis tervezek majd szájvédelmet valamit...
  • öregharcsa
    ez igaz sajna...sőt mondok még valamit...estefelé mikor még a szemcsis srácok vígan nyomják a játékot nekem ki kell szállnom mert a rács olyan sok fényt levesz hogy nem látok....mi hasonló cuccot(rács) használunk a világításban(világosító vagyok)akkor mikor csökkenteni akarom a fény mennyiségét, és ez levesz legalább egy teljes blendét(fotósok előnyben).
    ezáltal a szem folyamatosan erőltetve van ami hosszútávon nem túl egészséges...
    a fogakról meg annyit hogy nagyon drága pótolni és esztétikailag is szarul néznék ki ha kilövik elöl a fogaimat...egy darabig nem mosolyognék az tuti
    a jómultkor pont a maszknak köszönhettem hogy megmaradtak...olyan sorozatot kaptam véletlenül(tényleg véletlenül) az arcomba ha az nincs akkor most biztos hogy fog nélkül vigyorgok...
  • VRSDM
    ja másrészt tagadhatatlan csőlátásban szenved az összes rácsos maszkos a háló íve miatt...
  • VRSDM
    szintén csak szemüveget használok, és ha pofánlőnek vérzik. nabumm és csak 17vagyok :] vagy lehet ez a mázlim öregebbkoromba majd énis jobban védem magam :D. fogon meg lőttek már párszor, akár egész közeleről is -10 méter, és semmi bajom...
  • Mike at home
    ez elég designos, nekem is tetszik
  • DannyL
    férfi vagyok, jól esett :)
  • öregharcsa
    tényleg...nem fáj már az arcod??? :)
  • DannyL
    Épület harcra ott a kisebbik sensei alja. Erdőben meg hordja aki rászorul. :)
  • öregharcsa
    és a fogaiddal mi lesz...??
  • DannyL
    Visszatérve a rácsos maszk témára. Én elhiszem hogy bírja meg minden, de engem spec rohadtul nem győz meg a dolog, mert fosok attól, hogy egy szétrobbanó BB darabjai átjutnak a rácson és az is csúnyán el tudja intézni a szemet. Ezért nem veszek fel mást csak polycarbonát szemüveget.

Az nem képes a törésre, csak nyúlik, hajlik.
  • DannyL
    np :)
  • öregharcsa
    bocs..
  • DannyL
    475 :)
  • Punker
    és még 3k-nál olcsóbban is van.....
  • Punker
    gyártó? teljesítmény? felszereltség? mi van a belsejében?
  • öregharcsa
    igen igazad van, az egyik 3000ft a másik 8000ft...szerintem ez mindent elmond...
  • zsolesz92
    Milyen adato kellenek? nem értek hozzá. megkérdezem, ha leirod h milyen adatok kellenek
  • Punker
    ez a gond hogy nem ugyanaz a minőség, és ebből előbb utóbb baleset lesz :(
  • Punker
    adatok? lehe t5 ezer meg 100 ezer is....
  • öregharcsa
    bocs de szerintem ez nem teljesen fedi a valóságot....saját tesztet veszem alapul...a multkori játékon DannyL-el kipróbáltuk az ő M14-es fegyverével ami kb 420fps-t tud ...távolság 1m...az eredmény több lövés(6) közel azonos helyre max behajlította a lemezt és azt sem vészesen!
    itt van néhány kép róla..ahol fényesebb a felület ott találta el a BB próbáltam úgy megvilágítani hogy ez jól látszódjon...kívülről,belülről...
    még 1 dolog...a vaterán és egyébb helyeken lehet kapni a megszólalásig hasonló maszkot sankei commander néven...lehet hogy nekik az volt mert pl az én sansei maszkomban a rács négyzetes míg a tesztben szereplő maszkban lévő lyuk az kör alakú mint a sankei maszkban...nézzétek meg..(bár lehet ez nem számít)

sankei commander

sansei1
    sansei2
    sansei3
  • zsolesz92
    ja és fix válltámasz, nem navy
  • zsolesz92
    Sziasztok. Nem nagyon értek a dologhoz de havernak van eladó MP5-je távcsöves, ti mennyit adnátok érte?Eladó, árajánlatokat várok. Ha nem akarjátok megvenni akkor is adjatok egy normális árat pls
  • Punker
    a nagy maszk csak dottal kényelmes ez tény.
  • Punker
    a milsim-en a gagyi kínai van tesztelve.
  • Punker
    milsim-en van 1 teszt erről, olvasd el és dobd ki a kukába!!!!
  • CseNo
    Nekem is ilyen maszkom van, nagyon jó, meg jól is néz ki, nem az a megszokott egyhangú. De az AKS-en kívül nem sok válltámaszos fegyverre tudtam "ráfeküdni" vele :)