29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#6008 aha
azt olvasom maszkhoz érdemes céloptikát is venni
nem világos számomra az a sok szorzás jel
az 1x40 azt jelenti, hogy nuku nagyítás, és 40 mm
(ej ezt az egészet kezdem túlbonyolítani, úgy érzem) -
#6007 az ellenzőjét szették le legelöször mert rohadt zavaró volt :)
ha veszed mindenképpen próbáld ki hogy mennyire zavar a célzásban!!! -
#6006 igazából ha a szemüveg saját párátlanító rétege lekopott akkor ESS szemüveg is párásodni fog, csapattársnak ilyen nagy volt, elöször extra lyukakat fúrt rá, aztán már csak a szemüvegét használta (azt valami érthetelen módon belőtték végig repedt (500 FPS-ig bírnia kellett volna, a lövés 15-20 méterről jött 400 FPS körüli AEG-ből) úgyhogy a 10-15 ezer körüli maszk megbukott, eredetielg ő is a szemüveg miatt vette ezt a fajtát. -
#6005 mondjuk simán láttam embert ilyet használni videókon, hát akkor majd keresek vmi mást
de tetszik, hogy van ellenzője, rácsost nem akarok, a sensei-ek nem tetszenek, szal... -
#6004 :( -
#6003 párásodni fog, igazából airsoft játékra alkalmatlan..... -
#6002 hopp kimaradt a link :)
#5954 -
#6001 Ilyet hol találok? Tavaly október óta (igaz, nem túl sűrűn, kéthavonta talán) hívogatom a NoWar-t, meg amikor arra járok, mindig rákérdezek, de még eddig egyszer sem sikerült elcsípnem egy ilyet. Pedig mindig azt mondják, hogy szokott náluk lenni, csak most épp nincs... :(
Valami szutyok szemüvegben tolom egyébként, nulla dizájn, de legalább bírja. Csak éppen megőrülök tőle, mert három perc alatt párásodik tejfehér átlátszatlanná... -
#6000 mit? -
#5999 ezt vajon fel lehet venni szemüveggel? -
#5998 de integetni lehet :) -
#5997 na igen :] emiatt nem használom énsem :D -
#5996 a fogvedo nem tul elonyos, nem tudsz kiabalni hogy: "MEGVOLT!!!" -
praksi #5995 ha valaki nem akar maszkot, sportboltban vehet fogvédőt -
#5994 ismerősnek lőtték ki fogát 2méterről 320fps-el. igaz alapból is repedt volt a foga hála egy kósza hüvelynek (katona a fickó)... énis tervezek majd szájvédelmet valamit... -
#5993 ez igaz sajna...sőt mondok még valamit...estefelé mikor még a szemcsis srácok vígan nyomják a játékot nekem ki kell szállnom mert a rács olyan sok fényt levesz hogy nem látok....mi hasonló cuccot(rács) használunk a világításban(világosító vagyok)akkor mikor csökkenteni akarom a fény mennyiségét, és ez levesz legalább egy teljes blendét(fotósok előnyben).
ezáltal a szem folyamatosan erőltetve van ami hosszútávon nem túl egészséges...
a fogakról meg annyit hogy nagyon drága pótolni és esztétikailag is szarul néznék ki ha kilövik elöl a fogaimat...egy darabig nem mosolyognék az tuti
a jómultkor pont a maszknak köszönhettem hogy megmaradtak...olyan sorozatot kaptam véletlenül(tényleg véletlenül) az arcomba ha az nincs akkor most biztos hogy fog nélkül vigyorgok... -
#5992 ja másrészt tagadhatatlan csőlátásban szenved az összes rácsos maszkos a háló íve miatt... -
#5991 szintén csak szemüveget használok, és ha pofánlőnek vérzik. nabumm és csak 17vagyok :] vagy lehet ez a mázlim öregebbkoromba majd énis jobban védem magam :D. fogon meg lőttek már párszor, akár egész közeleről is -10 méter, és semmi bajom... -
#5990 ez elég designos, nekem is tetszik -
#5989 férfi vagyok, jól esett :) -
#5988 tényleg...nem fáj már az arcod??? :) -
#5987 Épület harcra ott a kisebbik sensei alja. Erdőben meg hordja aki rászorul. :) -
#5986 és a fogaiddal mi lesz...?? -
#5985 Visszatérve a rácsos maszk témára. Én elhiszem hogy bírja meg minden, de engem spec rohadtul nem győz meg a dolog, mert fosok attól, hogy egy szétrobbanó BB darabjai átjutnak a rácson és az is csúnyán el tudja intézni a szemet. Ezért nem veszek fel mást csak polycarbonát szemüveget.
Az nem képes a törésre, csak nyúlik, hajlik. -
#5984 np :) -
#5983 bocs.. -
#5982 475 :) -
#5981 és még 3k-nál olcsóbban is van..... -
#5980 gyártó? teljesítmény? felszereltség? mi van a belsejében? -
#5979 igen igazad van, az egyik 3000ft a másik 8000ft...szerintem ez mindent elmond... -
#5978 Milyen adato kellenek? nem értek hozzá. megkérdezem, ha leirod h milyen adatok kellenek -
#5977 ez a gond hogy nem ugyanaz a minőség, és ebből előbb utóbb baleset lesz :( -
#5976 adatok? lehe t5 ezer meg 100 ezer is.... -
#5975 bocs de szerintem ez nem teljesen fedi a valóságot....saját tesztet veszem alapul...a multkori játékon DannyL-el kipróbáltuk az ő M14-es fegyverével ami kb 420fps-t tud ...távolság 1m...az eredmény több lövés(6) közel azonos helyre max behajlította a lemezt és azt sem vészesen!
itt van néhány kép róla..ahol fényesebb a felület ott találta el a BB próbáltam úgy megvilágítani hogy ez jól látszódjon...kívülről,belülről...
még 1 dolog...a vaterán és egyébb helyeken lehet kapni a megszólalásig hasonló maszkot sankei commander néven...lehet hogy nekik az volt mert pl az én sansei maszkomban a rács négyzetes míg a tesztben szereplő maszkban lévő lyuk az kör alakú mint a sankei maszkban...nézzétek meg..(bár lehet ez nem számít)
sankei commander
sansei1
sansei2
sansei3 -
#5974 ja és fix válltámasz, nem navy -
#5973 Sziasztok. Nem nagyon értek a dologhoz de havernak van eladó MP5-je távcsöves, ti mennyit adnátok érte?Eladó, árajánlatokat várok. Ha nem akarjátok megvenni akkor is adjatok egy normális árat pls -
#5972 a nagy maszk csak dottal kényelmes ez tény. -
#5971 a milsim-en a gagyi kínai van tesztelve. -
#5970 milsim-en van 1 teszt erről, olvasd el és dobd ki a kukába!!!! -
CseNo #5969 Nekem is ilyen maszkom van, nagyon jó, meg jól is néz ki, nem az a megszokott egyhangú. De az AKS-en kívül nem sok válltámaszos fegyverre tudtam "ráfeküdni" vele :)