29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#6048 Köszi a kimerítő leírást. :) -
MuldR #6047 Szedted mar szet? A pistonon kozepen a lyuk abban is el van furva?
Rugovezeto fem vagy muanyag? A G3 ujabb szeria, remelem javitottak a minosegen. -
#6046 CA G3 dobozból 370 , na tessék... -
MuldR #6045 Ja, CA dobozbol 330-340, WGC custom M16: 390, GP M4 Commando 347 FPS.
Bar ez semmit nem jelent, mert rugocserevel a CA is 400ig huzhato.
Meg nem tudom az alap WGC belso mit bir, de csapattarsnak prec csovel, guarder bore up settel, M150 rugoval 560 FPS :) -
MuldR #6044 100% ban GP es GRS cuccokbol van.
Van egy GP M4 Commanom, es egy WGC Custom M16osom. A belseje milimeterre megegyezik.
A kulso:
Lezergravirozott colt logo, a CA festetjevel szemben.
Jobb festes
a cso, az "reces" kivulrol, es bele van gravirozva az 5.56 nato.
semmi lotyoges, minden passzol.
Bar ABS muanyag a markolat, az erdesitett, jo minosegu.
Belso:
belul is full fem minden.
7 mm csapagyazas
A hengerre a hengerfej ugy ra van utve, hogy ott 0 veszteseg van.
Olyat tomit az egesz piston, hogy alig lehet osszenyomni.
CA: felrefurt piston head, rosszul tomito hengerfej, lepattogo festek.
Volt 2 CAm, isten kiraly jo volt, de most hogy van GP/WGC-m, nem kene mar tobbet CA. -
#6043 :D
Tény,bohóckodni nem rossz...
-
#6042 1 éve 6000-ért adtam el ezt, komoly játékra alkalmatlan a műanyag gear miatt, 1-2 ezer forintot ér max. -
#6041 Hm, tényleg CA, azt hittem, hogy a béna MP5-re reagálsz. Elnéztem...
Nem pakolnak bele saját cuccost? Akkor mi az, amit otthon nem tudnék utánuk csinálni? (Persze csak elviekben) De egyébként ha tömegével szedik szét-építik át a fegyvereket, már én gyártónak tekintem... Na persze az újracsomagolást azért nem. -
#6040 Hány százalékban G&P a WGC custom? Tudsz mesélni egy kicsit az M16-osodról? Érdekelne. Mik azok a tulajdonságok, amiktől jobbnak találod mint pl. a CA? -
MuldR #6039 Sajnos nem kapok reszesedest, csak volt 2 ebbol 1 meg megvan, meg 2 csapattarsamnak van 1-1.
Amugy nem gyartanak, csak osszeszerelik.
Amugy CA-t kerdeztek, nem CYMAt.
Cymatol dragabb es jobb, CAtol olcsobb es jobb :)
Bar hozzateszem, most az M16osomnak a hopupjaval volt kis gond. Picit szorul, igy nehezen allithato (de legalabb nem allitodik el :))
Ja, es dobozbol 390 FPS -
#6038 Te részesedést kapsz a Mo.-n eladott WGC cuccokból? :P :)
Persze, nem vitatom, hogy minőségileg a(z egyik) legjobb gyártó. De árban azért nem CYMA. -
MuldR #6037 WGC Custom forever! Occsobb, jobb, szebb. -
#6036 Szintén CM 0.23-al kezdtem. Szigorúan sorjás, kínai, 0.12-es BB-vel nyomultam. Simán bevette a kanyart a kisház sarkánál Érden. :D
Ettől függetlenül szerintem egész szépen összerakott darab, ökörködni, meg ismerkedni a dologgal tökéletes volt. :) -
Fú,én még Punkertől vettem egy ilyet asszem 6K-ért,aztán egy havernak adtam ajándékba pár hónap múlva...jó biznisz volt :d
Vicc kategória,10 méter lőtáv,afölött el lehet sétálni a bb elől. -
#6034 Na persze ez szubjektív. MP5 sorozatból nekem csak az SD változatok tetszenek, és abból is csak a teli tusos. Meg talán az MP5K. -
#6033 Jujjderonda! :P -
#6032 Kb. 16e-ért árulják ugyan ennek a fém gearbox-os változatát a 0.27-est. Na az már jó is valamire. -
#6031 csak 5? lol :P Mármint nem rajtad röhögök, asszem nem fogom eladni sehol, én is ugy kapom 16 rugóért (ne nagyon röhögjetek, én csak probálkoztam eladni :D) -
#6030 Nem érdekel, de 5 rugónál többet nem is adnék érte. -
#6029 kit érdekel és ki mennyit adna érte?(még ha nem is érdekli -
#6028 hali, na itt van az MP5 amiről beszéltem:
itt -
#6027 Nem, mert 75-ért is lehet kapni. -
#6026 most 80e vagy 100e ? :D új ? tuning? stb. :] -
#6025 classic army m4 es 80-100e Ft ért jó választás? -
#6024 az első a szem védelem normál esetben!!! -
#6023 jóva akkor trikó,rövidnadrág és vmi pántos papucs
majd kiderül mit veszek előbb a fegyó legyen meg... -
#6022 és a kevláros símaszk? -
#6021 dróthálós arcvédelem azt kész..... -
#6020 orion mondom hogy nemtudom hánysokszor lőttek már pofán volt hogy piros folt, volt hogy vérzett is. és akkor mivan, ha beöltözöl ezermillió szarba (ezzennel leszidom a mellény-coolpack-taktikmellény-bdu-mindenfaszom) hogy ha messzebről valaki ügyes kiszed, nem érzed meg hogy eltaláltak ami persze csak kellemetlenséget szül... nyár.póló.alul.magyar.egyenruha.bakkancs.szemcsi. épületre sisak. és sosem volt még akkora találatom hogy eltántorított volna picit is ...
ha meg fáj csak mégjobban szeretem. egyébként nincs fless :] -
#6019 hiszek neked :D de féltem a baba arcom :D gondoltam már arra is ,hogy vmi kevésbé zavaró maszkféleséget ami lényegében a szemet védi és a számat meg a pofimat (:D)egy sálszerűség védené. De arra is gondoltam ,hogy a sál vagy vmien erősebb textilanyag annyit érne a bb ellen ,mint halottnak a mellberugás. -
#6018 milyen kár, pedig nagyon designos darab :) -
#6017 az ellenző semmit nem tompít a fájdalmon, és kifejezetten zavaró lesz, minél nagyobb kisebb a holttér annál jobb. namost az nagggyonsokat levesz, főleg ha épületharcot játszol nem csak egysíkon. pl simább erdő stb. az zavarni fog :] -
#6016 THX! Filózok még a dolgon. Erre én is gondoltam ,hogy zavaró lehet. De inkább zavarjon ,mint fájjon :) -
#6015 Ja, hogy Keleti Front = VIS. Épp csak nem sikerült összekötnöm a helyet a névvel... :) Köszi! -
#6014 VIS -
#6013 keleti front... -
#6012 Ellenző az pont minek neked? Ezen a maszkon kívül gyakorlatilag bármi máshoz vehetsz fel bozótkalapot, vagy gyakorlósapkát(vagy hogy hívják azt a bézbólsapka-szerűt), szal az ellenző az szerintem ne legyen szempont... -
#6011 Hi!
Köszi! VIS hol tanyázik? :) -
#6010 pont ezt akartam javasolni én is...ott van több fajta... -
#6009 szeva Zero!
VISnel szokott lenni, probald meg ott.