29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#6088 -
#6087 Ó,pofonegyszerű.
Egy jó műanyagra való alapozó - a szint magam kevertem (Tamiya makettfesték) és fújtam - majd végűl 4 réteg akríl lakk,ami benzin,olaj + fogdosás álló :)
De ezek elött én belűl kétkomponensü ragasztóval kitöltöttem + egybecsiszoltam a tust,mert fáj a szemem,ha látszik,hogy 2 darabból van összerakva.
-
#6086 gondoltam.... :D -
#6085 Ja, azokat próbáltam. :D -
#6084 :) köszi a tánácsokat -
#6083 ja tényleg jó nagyon...nekem ez van, meg a g36c... -
#6082 Jaja jó mind a kettő! Az AK-t is meg a G36-ot is próbáltam már, pontosabban lőttem velük. Az AK kicsit pontosabb 30m felett, de ez érthető. A G36 meg nagyon össze van rakva és szintén szépen lő. Kis tuning cső, hop-up gumi csere és pontos fegyver lesz belőle. A gumit mindenképp cseréld ki, mert egy rideg szar van a JG-kbe. -
#6081 ez a beszéd :) -
#6080 Ez is bitang.
-
#6079 Ebben a percben rendeltem meg a JG G36-ot ,remélem jó vétel lesz. -
#6078 Ja itt az én műszerem:
-
#6077 Az enyémben csak a motor meg a gb test a gyári, azon kívül semmi. :)
Viszont csikánó a tied valami borzalmasan komolyan meg van csinálva. A fényezésről mesélhetnél kicsit. Én is szeretnék rádobni valami matt fényezést. -
Ronny #6076 az AK-47 mitől ilyen olcsó? Ha jól értem akkor fogtak egy 2005-ös műanyag gearboxos fegyót és ahhoz adnak külön egy v3-as cuccot. Ha a két modell között csak ennyi lenne a különbség akkor megérné, de lehet, hogy az akksi, a kidolgozás, a motor meg mittudomén is más lett. Ötletek? -
#6075 Jézus :)
Akkor abban sem sok minden lehet gyári.
Amúgy nekem is van egy,most lettem kész a külső-belső "tuningal".
Na magát a gearboxot nem bántottam,így az gyári,ellenben -mivel úgy vettem a fegyvert,hogy aznap eltört az az alkatrész,amit a ravasz mozgat- egy csomó alaktrészt elkészítettem acélból,mostmár kivállóan müködik,és eltörni sem egyhamar fog remélem.
+ saját fényezés, + a tust meg a "hővédő lemezt" kitöltöttem epoxy-val,hogy ne nyikorogjon a fegyver sehol.
Meg egy csomó apró marhaságot kellett megcsinálnom,hogy számomra megfelelő legyen,...de hát agm,nem marui ugye.
-
#6074 Hibátlan! :D kosárba vele -
#6073 Ez nem jó? -
#6072 de :) -
#6071 M14 után a 475 az az f/s ? Mond hogy nem az -
#6070 nah megvan a $ a fegyóra (g36) szóval akkor ,ha cyma AK és jg G36 között választanék akkor JG ,ok idáig vili. vásárolt vki a józsefvárosin fegyót? nem nagyon hajlok a piac felé... ha a szívemre hallgatok akkor holnap rohannék a piacra ,ha az eszemre akkor keresnék vmi megbízható embert... vááá miért kell minden rögtön.. :D ilyen vagyok.. -
#6069 Nem kompatibilis semmivel csak magával, beleértve a tárat is. Így nehezen szervizelhető illetve tuningolható. Nem a legjobb választás. -
praksi #6068 ugyanitt olvastam a BE HK33-ról; szal az inkább felejtős? -
#6067 AMÚGY! -
#6066 Aha! Jobb a Cyma meg a JG. :) -
#6065 -
szacsabee #6064 Valaki tudna véleményt mondani a Double Eagle AK47-ről? -
#6063 A Boyi nem rossz, a többit nem erőltetném. -
praksi #6062 a JG-n és a Cyma-n kívül a többi kínai márka (BE, DE, Boyi, Well, stb..) mennyire megbízható? -
#6061 Jaja, nekem is ilyen akksim van. M140-es fegyveremet is két játékon végighajtja. Egy erőmű és a legnagyobb elérhető NiCd. Köszi a választ! :) -
MuldR #6060 Igen, a WGC M16A1+M203 -omat enis azzal hajtottam.
Amugy az az egyik legjobb aksi! -
#6059 Menet közben olvastam ezt azt és úgy tűnik igen. -
#6058 MuldR! A WGC Custom M16-osnak megfelelő akksi lehet egy SANYO 8.4V 2400mAh NiCd? -
CseNo #6057 LoL, én is ilyennel kezdtem. Az enyém nagyon pontos volt, és elég szépen is lőtt messzebbre is. Sajnálom hogy eladtam régebben :( A Well R9 nyomában sincs :( A tűzváltókar, és a válltámasz szorult kezelésre csak. Én most 7-et adnék érte... De komolyabb csatában gyenge, bár épületben nagyon szépen lehet vele nyomulni. -
#6056 Hát annyiért nem nagyon van normális gbb. Arra egy 30 rugó azért kellene. -
#6055 csak azt Mon nem találtam!
egyebként pisztoly vásárlásal kezdjük sztem,olyat mit ajánlotok 20e Ft már lehet kapni jó oldal fegyvert?szán hátrasiklósat? -
#6054 aha hát mindegy az biztos hogy nekem első szériás (decemberben vett) SAR Taktik Rifle II van, az nem tolt ennyit. -
#6053 huh nemtudom, nekérdezd, kb. 5-6 hónapos... nemtudom WD-t kérdezd, Ő szerelte most benne a tűzváltót mert behalt :] kb. 4mp-et késett az elektronika :D -
#6052 de melyik verzió? mikori kiadás? :) -
#6051 bényén ogre-nak annyi... semmi tuning nincs benne. -
#6050 melyik? az enyém 310 körül volt decemberben. -
#6049 nem szedtem szét, nem saját fegyver.