29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
mstummer #6128 Ajjajj... látom a következő fegyveremet. Már csak az UMP-t kéne elpasszolni :) -
#6127 AK..... -
#6126 1 szo jut eszembe rola: csunya :) -
#6125 Cyma 0,35:
-
#6124 kisebbeket szoktunk szervezni, még tanuljuk, de amúgy ja igen :) -
MuldR #6123 Es nektek van forumotok? Szoktatok ti is szervezni? -
#6122 Vadkan fórumon
de nem mi hanem ők, én egri vagyok. -
MuldR #6121 Telre springet kell venni :)
Punker: Miskolci jatekokat hol szoktatok meghirdetni? -
#6120 a téltől én is félek kicsit, bár ha olyan lesz mint tavaly akkor nincs gáz :) -
#6119 kosz, nem tervezem a teli hasznalatat eppen e miatt, csak hozzacsaptam egyet a rendelesemhez, mert meg volt 1 heyl :) telre, (remelhetoleg valami epuletben) jo lesz az alap JG G36C. -
#6118 dobtárral támogatni kellett. -
#6117 Az SP120-as Guarder rugó az kb. a Systema M130 körül van. A V2-es gb legjobb tudomásom szerint M120 / SP110-ig tuti biztos, felette érdemes egyebeket is megerősíteni. Meg ugye gondolni kell a télre is amikor a jó rideg fémet imádják szétrepeszteni a nagyobb rugók. -
MuldR #6116 ????? Mi a f@szom vagy te? Rambo? En 2,5 ev alatt 10 AEGbol nem lottem el ennyit :) :D -
#6115 ok, thx. csak mert ahany helyen olvastam rola, annyi fele dolgot irtak ugyhogy nem lettem okosabb :) -
#6114 nekem nem M15-ben hanem a SAR-ban van cső és rugó lett cserélve semmi más, ez volt áprilisban azóta 40000+ BB ment ki (most vasárnap 7000-7500) soha semmi gond nem volt vele. -
#6113 van valakinek gyakorlati tapasztala CA M15A4-es és guarder SP120-as rugoval kapcsolatban? ugy nezem ez a rugo erosebb mint a tobi 120-as, birjak az alap cuccok a gearboxban, vagy szukseges nehany dolog csereje?
-
#6112 hát kb 10-15 perc csúszás volt. -
MuldR #6111 Es 2 orat alltatok a tuzon napon, mire elkezdodott?:) -
#6110 hát mondjuk most mi is 100-an voltunk :) -
#6109 FTP-n van kb 300-400 kép -
MuldR #6108 Es legalabb fotok vannak? SRT szinten mennenk videki jatekokra, mert a pestiek kezdenek kaoszba torkolni. Ejj a regi szep idok, amikor 30-40-en jatszottunk, es nem kellett 1-2 ora csuszasokra varni :) -
#6107 holnap frissül a keleti front oldala...jönnek a JG fegyverek.. -
#6106 Na mizu? Sikerült felrakni? :) -
#6105 Vááá küldjék máár! :D Mellé még kiválasztottam egy cyma glockot.. kezdésnek jó lesz... -
#6104 biztos lesz film de azt nem 2 nap alatt vágják össze -
praksi #6103 lesz róla videó?
mai meló kicsit vicces volt, egy sráccal párban dolgoztam a BME évnyitóján, valahogy szóba került, h ő paintball-ozik. megjegyeztem csak úgy mellékesen, h én airsoft-ozom; egyből elkezdett flame-elni... -
#6102 ha már fegyver festés :) -
#6101 Ehh...
Akkor az lesz,thx. -
#6100 van ott, de egyszerűbb felhívni őket telefonon, a honlap kissé el van csúszva úgy jópár hónapot :) -
#6099 Hm,mértnem lehet nowaron bipodot kapni ?
Vagy én vagyok vak? -
#6098 életem legnagyob bjátékon vagyok túl a Miskolciak megint kitettek magukért. UAZ ágyúk, aknavetők, hordágy, sniperek, minden volt amit el lehet képzelni. -
#6097 Faterék most jöttek haza és öcsém mondta ,hogy tuti agyvérzést kaptam volna :D
Amúgy megtaláltam a maszkot.. ez lesz:
-
#6096 Oda csak napozni járok! -
#6095 San Marino-ba ne vegyetek airsoftot... nagyon drága! :\
-
#6094 Igen. -
#6093 Van festékszóród is? Azzal vitted fel? -
#6092 Én nem erőltetném a Cyma rugót. Ha veszel akkor Systema vagy Guarder. Sokan azért túrják bele egyből a nagyobb rugót a fegyverbe, mert azt hiszik attól nő a lőtáv. Pedig egy jó hop-up sokkal többet számít. A nagyobb rugónak is csak akkor van értelme, ha ott van mellette a tuningcső, meg a profi hop-up és gumi, plusz ha nem szelel minden lyukon a fegyver. -
Azért olyan hűdenagy ügyesség nem kell hozzá :) -
#6090 Nézelődtem és láttam ,hogy g36-hoz vettek Cyma 120-as rugót. Vki elmeséli nekem ,hogy mik az előnyei? Gondolom erősebb lesz ,de biztos tudtok bővebb infot adni. Köfi! -
#6089 Ja pofonegyszerű... Mondtam már hogy nem voltam soha fényező mester? :D