29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• mstummer
    Ajjajj... látom a következő fegyveremet. Már csak az UMP-t kéne elpasszolni :)
  • Punker
    AK.....
  • Mersant
    1 szo jut eszembe rola: csunya :)
  • Punker
    Cyma 0,35:

• Punker
    kisebbeket szoktunk szervezni, még tanuljuk, de amúgy ja igen :)
  • MuldR
    Es nektek van forumotok? Szoktatok ti is szervezni?
  • Punker
    Vadkan fórumon

de nem mi hanem ők, én egri vagyok.
  • MuldR
    Telre springet kell venni :)
    Punker: Miskolci jatekokat hol szoktatok meghirdetni?
  • Punker
    a téltől én is félek kicsit, bár ha olyan lesz mint tavaly akkor nincs gáz :)
  • Mersant
    kosz, nem tervezem a teli hasznalatat eppen e miatt, csak hozzacsaptam egyet a rendelesemhez, mert meg volt 1 heyl :) telre, (remelhetoleg valami epuletben) jo lesz az alap JG G36C.
  • Punker
    dobtárral támogatni kellett.
  • DannyL
    Az SP120-as Guarder rugó az kb. a Systema M130 körül van. A V2-es gb legjobb tudomásom szerint M120 / SP110-ig tuti biztos, felette érdemes egyebeket is megerősíteni. Meg ugye gondolni kell a télre is amikor a jó rideg fémet imádják szétrepeszteni a nagyobb rugók.
  • MuldR
    ????? Mi a f@szom vagy te? Rambo? En 2,5 ev alatt 10 AEGbol nem lottem el ennyit :) :D
  • Mersant
    ok, thx. csak mert ahany helyen olvastam rola, annyi fele dolgot irtak ugyhogy nem lettem okosabb :)
  • Punker
    nekem nem M15-ben hanem a SAR-ban van cső és rugó lett cserélve semmi más, ez volt áprilisban azóta 40000+ BB ment ki (most vasárnap 7000-7500) soha semmi gond nem volt vele.
  • Mersant
    van valakinek gyakorlati tapasztala CA M15A4-es és guarder SP120-as rugoval kapcsolatban? ugy nezem ez a rugo erosebb mint a tobi 120-as, birjak az alap cuccok a gearboxban, vagy szukseges nehany dolog csereje?
  • Punker
    hát kb 10-15 perc csúszás volt.
  • MuldR
    Es 2 orat alltatok a tuzon napon, mire elkezdodott?:)
  • Punker
    hát mondjuk most mi is 100-an voltunk :)
  • Punker
    FTP-n van kb 300-400 kép
  • MuldR
    Es legalabb fotok vannak? SRT szinten mennenk videki jatekokra, mert a pestiek kezdenek kaoszba torkolni. Ejj a regi szep idok, amikor 30-40-en jatszottunk, es nem kellett 1-2 ora csuszasokra varni :)
  • öregharcsa
    holnap frissül a keleti front oldala...jönnek a JG fegyverek..
  • DannyL
    Na mizu? Sikerült felrakni? :)
  • OrioN the S
    Vááá küldjék máár! :D Mellé még kiválasztottam egy cyma glockot.. kezdésnek jó lesz...
  • Punker
    biztos lesz film de azt nem 2 nap alatt vágják össze
  • praksi
    lesz róla videó?

mai meló kicsit vicces volt, egy sráccal párban dolgoztam a BME évnyitóján, valahogy szóba került, h ő paintball-ozik. megjegyeztem csak úgy mellékesen, h én airsoft-ozom; egyből elkezdett flame-elni...
  • Punker
    ha már fegyver festés :)
  • Glpetyus
    Ehh...
    Akkor az lesz,thx.
  • Punker
    van ott, de egyszerűbb felhívni őket telefonon, a honlap kissé el van csúszva úgy jópár hónapot :)
  • Glpetyus
    Hm,mértnem lehet nowaron bipodot kapni ?
    Vagy én vagyok vak?
  • Punker
    életem legnagyob bjátékon vagyok túl a Miskolciak megint kitettek magukért. UAZ ágyúk, aknavetők, hordágy, sniperek, minden volt amit el lehet képzelni.
  • OrioN the S
    Faterék most jöttek haza és öcsém mondta ,hogy tuti agyvérzést kaptam volna :D

Amúgy megtaláltam a maszkot.. ez lesz:

• DannyL
    Oda csak napozni járok!
  • OrioN the S
    San Marino-ba ne vegyetek airsoftot... nagyon drága! :\
  • Glpetyus
    Igen.
  • DannyL
    Van festékszóród is? Azzal vitted fel?
  • DannyL
    Én nem erőltetném a Cyma rugót. Ha veszel akkor Systema vagy Guarder. Sokan azért túrják bele egyből a nagyobb rugót a fegyverbe, mert azt hiszik attól nő a lőtáv. Pedig egy jó hop-up sokkal többet számít. A nagyobb rugónak is csak akkor van értelme, ha ott van mellette a tuningcső, meg a profi hop-up és gumi, plusz ha nem szelel minden lyukon a fegyver.
  • Glpetyus

Azért olyan hűdenagy ügyesség nem kell hozzá :)
  • OrioN the S
    Nézelődtem és láttam ,hogy g36-hoz vettek Cyma 120-as rugót. Vki elmeséli nekem ,hogy mik az előnyei? Gondolom erősebb lesz ,de biztos tudtok bővebb infot adni. Köfi!
  • DannyL
    Ja pofonegyszerű... Mondtam már hogy nem voltam soha fényező mester? :D