Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traXion
Hey 😊

Strahd_
220? mi került benne enyibe?? mert e neten lévö árak alapjan kb 90-120 között van az ára...

fluga
az m24 elkelt.
220ezerért vette meg vki, és az félig rendelésre érkezett, springes volt (sima) és asszem 1 joule felett volt a torkolati energia..
honnan rendeltél fegyvert? mennyi idõ után nem érkezett meg? mennyit fizettél?
és sokkal egyszerûbb bécsben vagy olaszban venni stukit.
ha bécsben veszed, a kereskedõnél kérsz egy mehrwersteuer (ottani áfa)papirt, hazafelé odaadod az osztrák vámosnak (de nem hegyeshalomnál jövünk át, mert ott együtt van az osztrák és a magyar határõrség) és visszakapod a fegyver árának 15%-át. a magyar vámosnak pedig nem szabad ezt látnia, mert akkor õ meg kérni fogja az áfát és mindjárt rosszabbul jártál, tekintve hogy akkor +25%. igy viszont az osztrák árak abszolút versenyképesek nemcsak a szlovák árakkal, de az olaszokkal is.
érdemes szlovákián/szlovénián esetleg rábafüzesnél átjönni a határon elkerülvén, hogy meg kelljen fizetni az áfát.

repro
minek rendelsz olyat külföldrõl????
vegyél itthon.. vagy inkább ne is vegyél olyat!! 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
szerintem 200k-t írtam... az 200000 Ft....kétszáz-ezer forint....

N0 TXT TLK PLZ!4!

Lazarus
Rendeltem hongkongból egy müa spring sig550est de nem érkezett meg
repro
amúgy mégse néz ki élõben olllyan borzasztóul a sauer90 és nem nézett ki bóóvlinak se.. csak távcsövet kell rá aplikálni valahogy

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Exben lehet kapni egy db M24-et.. fasza távcsõvel 200k... csak..
én hülye nem néztem meg, h gázos-é, de meglehet...

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
mér írtam p90et?? 😊
mind1 éted

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
okéj, írj pxxx-nek.. én már írtam.
a p90-t csak azért néztem, h ha már spring puskát veszek, akkor legyen "mesterlövész pityu"...
de nekem se teccik

N0 TXT TLK PLZ!4!

fluga
strahd repro, asszem elmarad a buli, mert bejött egy meló a hétvégére (grafikus cucc)..legközelebb bepótoljuk!!

fluga
simán megyünk.
viszont.
a sig sauer 90est repro azt kell hogy mondjam felejtsd el. egy mûanyag játékpisztoly.
megnéztem az excaliburban, ott 40ért vesztegetik és egyszerûen nevetséges. 40éert ennél jóval jobb puskát is kaphacc.

repro
na macikáim mit szóltok Péter testvér kezdeményezéséhez?
aki nem olvasná a kerekperecet:
okt. 18ára kibéreli a Tököli reptér egy 2 emeletes épületét.
a pínz fejenként 2-300(!!) Ft-ra jönne ki...
Ha van kedvetek írjátok meg neki a nevetek és igazolványszámotokat (különben nem engednek be a reptérre)
[email protected]
azért nézzetek be a forumra is

N0 TXT TLK PLZ!4!

fluga
repro, strahd, mindenki!
jövöhéten mennyünk má el!

fluga
remek, és ma sem megyek. viszont jövõ héten mindenképpen kellene,nem?

Most 15-en voltunk.
fluga
na errõl is lemaradtam..
sokan járnak airsoftozni mostanában? hónapok ota nem voltam ésmár majd megveszek, úgy hiányzik a mozgás!

Holnap (Vasárnap) hétvégi játék Pécelen! Találkozó 1/2 9-kor a Pesti Úti McDonaldsnél!
Strahd_
megtörtént

fluga
küldd a mailemre

Strahd_
fluga mailedre küldjem vagy innen letöltöd?
banner

Strahd_
de fetötöd magadnak ... 😊 mert rondán néz ki hogy kilógsz a sorból...

fluga
mi a péknek, amikor még hetekig nem tok armyzni? mellesleg mivel nincs netem, kapcsolatba sem tudok vele lépni, igy most hivatalosan és ünnepélyesen meghatalmazlak, hogy húzz ki slowból egy bannert nekem.köfi!

Strahd_
off FULGA VEDD MÁR FEL A KAPCSOLATOT SLOWVAL...BANNER!!! On

Strahd_
vagy enyhén véres használt 😊

Strahd_
Eddig ahányan vagyunk annyiféle egyenruha van 😊
Amcsi nem jó? .)

fluga
én 7000ért vettem a kálvin téren lévõ üzletházban, asszem városkapu üzletház a neve és leopard military shop.
oldalt fûzõs, használatlan, de nagyon kevés van már belõle, mert nem gyártják. az obsitban érdemes megnézni, meg a www.setaloujjak.hu oldalon rákeresni military boltokra, ott van egy pár ahol még tartanak. van egy military shop a pesti út 5 szám alatt is, nekik még talán lesz eredeti, haaználatlan.

fluga
jaja normál. méghozzá angol katonai, horvát taktikai mellénnyel, oks?😄

Strahd_
repro ha tudod hoygan tudunk mennie dobj egy smst hogy hol és mikor találkozzunk. thx...

Strahd_
Akkor a csapat normal terepszinut vesz igaz?
És akkor már csak flugát kell rávenni hoyg a himzésekez megcsináltassa 😊

fluga
nemtom még hogy hogy lesz, mert lehet hogy velencei tóról jövök szombaton és akkorpedig pont nem jó a ferenciek, mert érd utba esik,

repro
ez lemaradt..
szal a nadrág és a zubbony 4900-4900

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
van mindenféle színben de persze a woodland hamar fogy normális méretben

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
www.militaryshop.hu

N0 TXT TLK PLZ!4!

Errõl az amcsi gatyáról van valahol fotó? Mert ha lenne hozzá felsõ is lehet hogy érdekelne. Kivéve ha sivatagi mintás mert erdõbe az kevéssé hasznos.

Baze ez a gyerek vonzza a bajt. A múltkor az 1 hónapos mp5-je darálta le a fogaskerekeit.

Strahd_
repor nekem egy combra erösithetö piszolytartot varj berretához.. 😊 köszi szombatra ráér 😊

Strahd_
hany orakkor van a szokott idöpont? .)

Strahd_
? de hogyan???

repro
beleesett egy 1.5 méter mély aknába...
ha nincs rajta sisak kb ott ássuk L...

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
www.militaryshop.hu
4900 új amcsi gatya, ami az obsitban pl 6900
persze + postaköltség, mert szolnoki cég, de még úgy is megéri

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
Nekem ok 😊 Fluga... ? .) elviszel?

Strahd_
OK nekem amcsi kell majd szolok... egyenlöre fegyver kellene .) de tavasszal jöhet a ruci.

A hatos parkolónál érdemes megállni, a bazilika mellett balra van. Csomagküldést nem vállalnak úgyhogy csak személyesen.

Franco e Monica Softair
Contrada Omagnano, 1 - San Marino Città
47890 Repubblica di San Marino

http://www.francoemonica-softair.sm/
Még vagy 3 éve Olaszban. Most San Marinoban 239 € volt.
Elesett? Mikor? Hogyan?
Én is viszek majd szombaton egy M4A1-et (AEG) 4-ezerért akinek kell bérelheti.
fluga
mi számít drágának és mi olcsónak? újat vagy használtat akarsz? mondd meg a méretet és angol használtat elég olcsón tudok szerválni (felsôt s alsót is) kb 7-8rugó körül

repro
Amcsira gondotam, németet pl mástóó

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
starhd: ha akarsz venni gyakorlót akko ne az obsitba vegyé.. szójá és rendelünk vidékrõ, me még szállítássaa együttt is ócsóbb...

N0 TXT TLK PLZ!4!