Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az m24 elkelt.
220ezerért vette meg vki, és az félig rendelésre érkezett, springes volt (sima) és asszem 1 joule felett volt a torkolati energia..
honnan rendeltél fegyvert? mennyi idõ után nem érkezett meg? mennyit fizettél?
és sokkal egyszerûbb bécsben vagy olaszban venni stukit.
ha bécsben veszed, a kereskedõnél kérsz egy mehrwersteuer (ottani áfa)papirt, hazafelé odaadod az osztrák vámosnak (de nem hegyeshalomnál jövünk át, mert ott együtt van az osztrák és a magyar határõrség) és visszakapod a fegyver árának 15%-át. a magyar vámosnak pedig nem szabad ezt látnia, mert akkor õ meg kérni fogja az áfát és mindjárt rosszabbul jártál, tekintve hogy akkor +25%. igy viszont az osztrák árak abszolút versenyképesek nemcsak a szlovák árakkal, de az olaszokkal is.
érdemes szlovákián/szlovénián esetleg rábafüzesnél átjönni a határon elkerülvén, hogy meg kelljen fizetni az áfát.
220ezerért vette meg vki, és az félig rendelésre érkezett, springes volt (sima) és asszem 1 joule felett volt a torkolati energia..
honnan rendeltél fegyvert? mennyi idõ után nem érkezett meg? mennyit fizettél?
és sokkal egyszerûbb bécsben vagy olaszban venni stukit.
ha bécsben veszed, a kereskedõnél kérsz egy mehrwersteuer (ottani áfa)papirt, hazafelé odaadod az osztrák vámosnak (de nem hegyeshalomnál jövünk át, mert ott együtt van az osztrák és a magyar határõrség) és visszakapod a fegyver árának 15%-át. a magyar vámosnak pedig nem szabad ezt látnia, mert akkor õ meg kérni fogja az áfát és mindjárt rosszabbul jártál, tekintve hogy akkor +25%. igy viszont az osztrák árak abszolút versenyképesek nemcsak a szlovák árakkal, de az olaszokkal is.
érdemes szlovákián/szlovénián esetleg rábafüzesnél átjönni a határon elkerülvén, hogy meg kelljen fizetni az áfát.
minek rendelsz olyat külföldrõl????
vegyél itthon.. vagy inkább ne is vegyél olyat!! 😊
vegyél itthon.. vagy inkább ne is vegyél olyat!! 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
amúgy mégse néz ki élõben olllyan borzasztóul a sauer90 és nem nézett ki bóóvlinak se.. csak távcsövet kell rá aplikálni valahogy
N0 TXT TLK PLZ!4!
Exben lehet kapni egy db M24-et.. fasza távcsõvel 200k... csak..
én hülye nem néztem meg, h gázos-é, de meglehet...
én hülye nem néztem meg, h gázos-é, de meglehet...
N0 TXT TLK PLZ!4!
okéj, írj pxxx-nek.. én már írtam.
a p90-t csak azért néztem, h ha már spring puskát veszek, akkor legyen "mesterlövész pityu"...
de nekem se teccik
a p90-t csak azért néztem, h ha már spring puskát veszek, akkor legyen "mesterlövész pityu"...
de nekem se teccik
N0 TXT TLK PLZ!4!
strahd repro, asszem elmarad a buli, mert bejött egy meló a hétvégére (grafikus cucc)..legközelebb bepótoljuk!!
simán megyünk.
viszont.
a sig sauer 90est repro azt kell hogy mondjam felejtsd el. egy mûanyag játékpisztoly.
megnéztem az excaliburban, ott 40ért vesztegetik és egyszerûen nevetséges. 40éert ennél jóval jobb puskát is kaphacc.
viszont.
a sig sauer 90est repro azt kell hogy mondjam felejtsd el. egy mûanyag játékpisztoly.
megnéztem az excaliburban, ott 40ért vesztegetik és egyszerûen nevetséges. 40éert ennél jóval jobb puskát is kaphacc.
na macikáim mit szóltok Péter testvér kezdeményezéséhez?
aki nem olvasná a kerekperecet:
okt. 18ára kibéreli a Tököli reptér egy 2 emeletes épületét.
a pínz fejenként 2-300(!!) Ft-ra jönne ki...
Ha van kedvetek írjátok meg neki a nevetek és igazolványszámotokat (különben nem engednek be a reptérre)
[email protected]
azért nézzetek be a forumra is
aki nem olvasná a kerekperecet:
okt. 18ára kibéreli a Tököli reptér egy 2 emeletes épületét.
a pínz fejenként 2-300(!!) Ft-ra jönne ki...
Ha van kedvetek írjátok meg neki a nevetek és igazolványszámotokat (különben nem engednek be a reptérre)
[email protected]
azért nézzetek be a forumra is
N0 TXT TLK PLZ!4!
Most 15-en voltunk.
na errõl is lemaradtam..
sokan járnak airsoftozni mostanában? hónapok ota nem voltam ésmár majd megveszek, úgy hiányzik a mozgás!
sokan járnak airsoftozni mostanában? hónapok ota nem voltam ésmár majd megveszek, úgy hiányzik a mozgás!
Holnap (Vasárnap) hétvégi játék Pécelen! Találkozó 1/2 9-kor a Pesti Úti McDonaldsnél!
fluga mailedre küldjem vagy innen letöltöd?
banner
banner
mi a péknek, amikor még hetekig nem tok armyzni? mellesleg mivel nincs netem, kapcsolatba sem tudok vele lépni, igy most hivatalosan és ünnepélyesen meghatalmazlak, hogy húzz ki slowból egy bannert nekem.köfi!
én 7000ért vettem a kálvin téren lévõ üzletházban, asszem városkapu üzletház a neve és leopard military shop.
oldalt fûzõs, használatlan, de nagyon kevés van már belõle, mert nem gyártják. az obsitban érdemes megnézni, meg a www.setaloujjak.hu oldalon rákeresni military boltokra, ott van egy pár ahol még tartanak. van egy military shop a pesti út 5 szám alatt is, nekik még talán lesz eredeti, haaználatlan.
oldalt fûzõs, használatlan, de nagyon kevés van már belõle, mert nem gyártják. az obsitban érdemes megnézni, meg a www.setaloujjak.hu oldalon rákeresni military boltokra, ott van egy pár ahol még tartanak. van egy military shop a pesti út 5 szám alatt is, nekik még talán lesz eredeti, haaználatlan.
Akkor a csapat normal terepszinut vesz igaz?
És akkor már csak flugát kell rávenni hoyg a himzésekez megcsináltassa 😊
És akkor már csak flugát kell rávenni hoyg a himzésekez megcsináltassa 😊
nemtom még hogy hogy lesz, mert lehet hogy velencei tóról jövök szombaton és akkorpedig pont nem jó a ferenciek, mert érd utba esik,
Errõl az amcsi gatyáról van valahol fotó? Mert ha lenne hozzá felsõ is lehet hogy érdekelne. Kivéve ha sivatagi mintás mert erdõbe az kevéssé hasznos.

Baze ez a gyerek vonzza a bajt. A múltkor az 1 hónapos mp5-je darálta le a fogaskerekeit.

www.militaryshop.hu
4900 új amcsi gatya, ami az obsitban pl 6900
persze + postaköltség, mert szolnoki cég, de még úgy is megéri
4900 új amcsi gatya, ami az obsitban pl 6900
persze + postaköltség, mert szolnoki cég, de még úgy is megéri
N0 TXT TLK PLZ!4!
A hatos parkolónál érdemes megállni, a bazilika mellett balra van. Csomagküldést nem vállalnak úgyhogy csak személyesen.
Franco e Monica Softair
Contrada Omagnano, 1 - San Marino Città
47890 Repubblica di San Marino
http://www.francoemonica-softair.sm/
Franco e Monica Softair
Contrada Omagnano, 1 - San Marino Città
47890 Repubblica di San Marino
http://www.francoemonica-softair.sm/
Még vagy 3 éve Olaszban. Most San Marinoban 239 € volt.
Elesett? Mikor? Hogyan?
Én is viszek majd szombaton egy M4A1-et (AEG) 4-ezerért akinek kell bérelheti.
Én is viszek majd szombaton egy M4A1-et (AEG) 4-ezerért akinek kell bérelheti.
mi számít drágának és mi olcsónak? újat vagy használtat akarsz? mondd meg a méretet és angol használtat elég olcsón tudok szerválni (felsôt s alsót is) kb 7-8rugó körül