29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #6208 mondjuk fél misit BB-re költeni vicces volna.. :-) -
#6207 ugye ha felébredsz nem fogsz emlékezni erre a topikra? :) -
#6206 ruházkodás drágább mint a fegyver :) -
ludsimon #6205 Jujj, na Jó Éjt mindenkinek! -
mstummer #6204 Valakinek ez nem játék -
ludsimon #6203 500.000-ért van sokkal jobb játék mint az airsoft. -
#6202 Sztem nem elmebeteg csak komolyan gondolja ,hogy ő airsoftozik. -
mstummer #6201 Huhh akkor még normális vagyok :) 225nél járok csak :) -
ludsimon #6200 Te jó ég!! Fél millió???????????????????????? Elmebeteg szerintem aki 80.000 felett költ sz.ros kis airsoftra. Még alatta is... -
#6199 szerintem az első fél millióig (full felszerelés) nem annyira beteges, a többiről MuldR mesélhet :) -
#6198 nem szóltam -
praksi #6197 kukába vele! (vagy add nekem :-D) -
mstummer #6196 igyvan.. énis csak magamból indultam ki. Megvettem az SLR105öt... kimondhatatlanul rossz érzés vele játszani... -
ludsimon #6195 -
#6194 ja igazad van nem vagyok normális hogy ennyi pénzt kidobok hogy az erdőben lövöldözzenek rám -
mstummer #6193 Vegyél Cybergunt. Jó lesz. Punkerrel ne is törődj, nem ért hozzá. Az igazi airsoftosok Cybergunt használnak, szerencsétlenje leragadt egy CA-nál... szánalmas nem? :D -
ludsimon #6192 Ok. Ebben igazad van. -
ludsimon #6191 :DD Nem. Csak ha másképp nem tudok értelmesen eldumálni ezért, kérdeztem ilyen láma kérdést... -
#6190 max azt mondtam hogy a TM springes erősebb mint az AEP, hogy jobb e az teljesen más kérdés, de akkor TM-ről volt szó nem cybergun szutyokról -
ludsimon #6189 Olyan egy ... vagy egyébként, mert multkor kérdeztem melyik a jobb te azt mondtad, hogy a springes mindig jobb. Szóval... -
#6188 bele? 3 fegyverem van: a G3-as erdőbe 400 FPS, épülethez MP5k 300 FPS, szobáról szobára 5 méteren belül USP 220-230 FPS mi a picsának 400 FPS-es stukker? játszani akarunk vagy szétlőni egymást? mert akkor megyek az éles mauser-rel..... -
praksi #6187 azért kell nekd airsoft fegyver, h sörözdobozokra vadássz? -
ludsimon #6186 Punker szerintem meg sz.rt sem értesz az airsofthoz mert rengetegen azt írják az oldalon véleményként, hogy nagyon pontos, és erős.
Szerintem menj el inkább zabot hegyezni ennyi tudással... -
#6185 belefér :) -
#6184 inverzbe? -
#6183 Kicsit én is, mert CQB-ban mindig sikerül beszednem egy két arany lövést. :))) -
ludsimon #6182 Egyébként 21 -
#6181 :| -
ludsimon #6180 Akkor máshogy teszem fel a kérdést ha neked ez így jobb:
Átviszi vagy nem a sörösdobozt mindkét oldalon, meg a karton dobozt?
:\ -
ludsimon #6179 Bocs, de szerintem nem volt hülye kérdés... -
#6178 hány éves is vagy te?
részemről lezártam ezt a stukker kérdést, majd ha értelmes dolgokat kérdezel akkor talán válaszolok. -
ludsimon #6177 Nem, hiszem el, csak gondolom egy cég nem fog hazudni. :)
Akkor vegyek inkább Double Eagle M81 (USP) AEP-et?
Akkor lenne pár kérdésem, a tulajoktól:
Ez az M81, hány méterről viszi át mindkét oldalon a sörös dobozt?
És a karton dobozt mindkét oldalon?
Előre is köszi a válaszokat: Simon
-
#6176 Izgulás -
#6175 és te mindent elhiszel amit mondanak neked? -
ludsimon #6174 Erősebb is? Miért rossz a BAX??? Azt írják jobb célzásért van! Csak 8 E Ft. Az airsoftgun.hu-ról van! -
ludsimon #6173 Erősebb is? Miért rossz a BAX??? Azt írják jobb célzásért van! Csak 8 E Ft. -
#6172 na akkor első körben, a cybergun nem gyárt fegyvert csak átcsomagol és 2x áron árulja, másodszor BAX-os cuccokat inkább kerülni kell! ha ezek az adatok a cybergun.hu, vagy airsoftgun.hu vagy valamelyik másik aloldalukról van (kb 10 néven van bejegyezve ugyanaz az oldal) akkor vegyél inkább kínai piacon DE USP-t jobban jársz vele. -
ludsimon #6171 Nem az:
* Gyártó: Cybergun
* Típus: Sig Sauer SP2022 HPA
* Működési elv: Spring (rugós)
* Lövedék kezdősebessége:
90 m/s
* Tárkapacitás: 24 db 6 mm BB golyó
* Anyaga: Fém belső, ABS borítás
* Kaliber: 6 mm BB golyó
* BAX: igen
* Méretarány: 1:1
* Hossz: 185 mm