29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#6248 küldtem privit! -
MuldR #6247 Ez hol van? Ki ir ki oda jatekot, es mikor es hol es miert es enis menni akarok :))) -
#6246 arról nem beszélve ha kint az erdőben vannak engedély nélkül a rendőröket rájuk hívhatják..... -
#6245 hmm..
1: talán tudod talán nem, de airsoftozni 16 éven felül lehet szülői engedéllyel!
2: bármi történik (baleset) a szüleidet sodrod bajba(nem kicsibe)
3: ha már csináljátok (nekem semmi ellenvetésem) maximálisan vigyázzatok a másikra, ezér mindíg használjatok teljes arcvédelmet (maszk v szemüveg) és akkor megkímélsz(tek) mindenkit a következményektől.. (egy esetleges baleset..kilövöd valakinek a szemét)
ezekből jó lenne ha valami márkásabbat vennétek nem pedig azt használni amit a fegyver mellé adnak kínai barátaink...
nem akarok beleszólni a dolgotokba mert nincs jogom hozzá, de ha ezeket betartjátok nem lesz gond és 16-18 éves korotok után már jöhettek nagyobb játékokra is...
bocs a belepofázásért, vedd inkább jó tanácsnak mint beleugatásnak...
sajna nem ismerem az újpalotai srácokat.... -
Kakaduduka #6244 helló! én nem rég kezdtem el airsoftozni, de ez csak a kínai müanyag vacak. 15 éves vagyok és Újpesten lekom. van egy pár haverom akikkel nyomni szoktuk itt a nem messze lévő erdőben. na a lényeg az az, hogy állítólag van Újpalotán egy ugyanilyen amatőr airsoft csapat, akik a közeli elhagyatott épületben szokták nyomni. rákerestem a neten de nem találtam meg a honlapjukat. esetleg hallottatok a csapatról? kihívnánk őket egy harcra, csak nem tudjuk felvenni velük a kapcsolatot. -
#6243 Az valahol Görögországban van? -
mstummer #6242 akarom mondani szimpatikus :D -
mstummer #6241 szimpatikis hely -
neuro #6240 hmm nagyon jól néz ki... -
#6239 A helyszínről van kép:
-
mstummer #6238 hmm... ez milyen játék volt? irjatok már róla 1 picit :D kép? :D -
#6237 :) -
#6236 Vajon miért? :D Én is inkább keresztül másztam rajta minthogy alá kelljen menni. :) -
#6235 Amúgy kicsit szarul éreztem magam amikor ott feküdtem a mozdony kerekei között :D -
#6234 Hja durva volt ez a vagon dolog :) És tényleg ,ha ott lett volna az a 30sec respawn akkor párat nyerünk ,mert jópárszor elég közel kerültünk. -
#6233 Igen az ellenfél kicsit defenzív volt én is így látom. Ha 30mp-es respawn idő lett volna csúnyán beszívják. De azt hiszem itt kezdődik a cqb, vagonról vagonra. Beszarás komoly. -
#6232 Majd most Érden azt is kitapasztalom :) Ez a vonatozás nagyon bejött csak néha túlzásba vitték a védekezést.. szinte csak mi támadtunk. De a végefelé már beindult mindenki :) Azt hittem alig fogok eltalálni valakit, ahoz képest volt találat rendesen :) -
#6231 ilyen ez, első érdi játék után én is olyan voltam mint ha mozsárban törtek volna össze :) -
#6230 Úgyfest esténként futnom kéne ,mert a tegnapi gugolások meg mászkálások után nem bírok menni :D -
#6229 Jaja, nagyon királyos volt. :) -
MuldR #6228 Ugyan az mint az M1, csak select fire, meg hosszu taras. Es mivel mar az M1 is szep volt, ez is az.:)
Multicam: en is akrartam, de tul draga lenne.
uscav.com on most akcios volt. also felso 80 USD. Kinait nem szabad venni, mert 2 mosast bir ki allitolag. Meg a takmelleny is a kinai HDbol van. Meg kell varni a Cordurasokat.
Majd ha lesz penzem, en is veszek.
Most orulok az eredeti PASGTmnek :) -
#6227 Durva volt. -
#6226 MuldR az új Marushin M2 Carbine-t nézted? nagyon szép. -
#6225 jól érted. -
praksi #6224 ha jól értem, ez egy terepszín-minta?
(csak azért kérdem, mert MultiCam Inc. néven van egy CNC gépeket árusító cég) -
#6223 multicam -
praksi #6222 láma kérdés: mi az a multicam? -
#6221 nekem a köv nagy project teljes multicam felszerelés, annak az árából kijönne 1-2 fegyver de az most nem hiányzik :) -
#6220 :( -
#6219 sehogy
nem hiszem hogy idén lesz ebből valami :( -
#6218 Te is sürgethetnéd a dolgot :) Öcséd ,hogy áll? -
#6217 az jó -
#6216 Hja .. meg még ruha meg stb.. holnap megyek vonatozni ^^ -
#6215 megvan már a fegyó, Orion? -
#6214 egyetértek -
MuldR #6213 Az elso fel milla csak arra jo, hogy megjojjon az etvagy. Utana meg 1 millat el kell kolteni fegyverekre :)
Es utana 600 000 ert eladni cuccokat :)
Mostmar csak kb 700 000 ert a teljes felszerelesem. Legujabb szerzemeny, igazi PASGT melleny. Kivancsi vagyok milyen lesz benne jatszani :) :D -
#6212 akkor ne durrantsanak nyakon 420 FPS-sel -
#6211 Nekem az a féléves adag. :) -
CseNo #6210 Így van. Játéknak a matchbox kisautókat, meg a berregős puskákat nevezném. De ha nyakon durrantanak 10 méterről 420 FPS-sel, rájössz hogy ez már harc XD -
#6209 apránként összejön, mondjuk havi átlag 8000-10000