29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• öregharcsa
    küldtem privit!
  • MuldR
    Ez hol van? Ki ir ki oda jatekot, es mikor es hol es miert es enis menni akarok :)))
  • Punker
    arról nem beszélve ha kint az erdőben vannak engedély nélkül a rendőröket rájuk hívhatják.....
  • öregharcsa
    hmm..
    1: talán tudod talán nem, de airsoftozni 16 éven felül lehet szülői engedéllyel!
    2: bármi történik (baleset) a szüleidet sodrod bajba(nem kicsibe)
    3: ha már csináljátok (nekem semmi ellenvetésem) maximálisan vigyázzatok a másikra, ezér mindíg használjatok teljes arcvédelmet (maszk v szemüveg) és akkor megkímélsz(tek) mindenkit a következményektől.. (egy esetleges baleset..kilövöd valakinek a szemét)
    ezekből jó lenne ha valami márkásabbat vennétek nem pedig azt használni amit a fegyver mellé adnak kínai barátaink...

nem akarok beleszólni a dolgotokba mert nincs jogom hozzá, de ha ezeket betartjátok nem lesz gond és 16-18 éves korotok után már jöhettek nagyobb játékokra is...

bocs a belepofázásért, vedd inkább jó tanácsnak mint beleugatásnak...

sajna nem ismerem az újpalotai srácokat....
  • Kakaduduka
    helló! én nem rég kezdtem el airsoftozni, de ez csak a kínai müanyag vacak. 15 éves vagyok és Újpesten lekom. van egy pár haverom akikkel nyomni szoktuk itt a nem messze lévő erdőben. na a lényeg az az, hogy állítólag van Újpalotán egy ugyanilyen amatőr airsoft csapat, akik a közeli elhagyatott épületben szokták nyomni. rákerestem a neten de nem találtam meg a honlapjukat. esetleg hallottatok a csapatról? kihívnánk őket egy harcra, csak nem tudjuk felvenni velük a kapcsolatot.
  • DannyL
    Az valahol Görögországban van?
  • mstummer
    akarom mondani szimpatikus :D
  • mstummer
    szimpatikis hely
  • neuro
    hmm nagyon jól néz ki...
  • OrioN the S
    A helyszínről van kép:
  • mstummer
    hmm... ez milyen játék volt? irjatok már róla 1 picit :D kép? :D
  • OrioN the S
    :)
  • DannyL
    Vajon miért? :D Én is inkább keresztül másztam rajta minthogy alá kelljen menni. :)
  • OrioN the S
    Amúgy kicsit szarul éreztem magam amikor ott feküdtem a mozdony kerekei között :D
  • OrioN the S
    Hja durva volt ez a vagon dolog :) És tényleg ,ha ott lett volna az a 30sec respawn akkor párat nyerünk ,mert jópárszor elég közel kerültünk.
  • DannyL
    Igen az ellenfél kicsit defenzív volt én is így látom. Ha 30mp-es respawn idő lett volna csúnyán beszívják. De azt hiszem itt kezdődik a cqb, vagonról vagonra. Beszarás komoly.
  • OrioN the S
    Majd most Érden azt is kitapasztalom :) Ez a vonatozás nagyon bejött csak néha túlzásba vitték a védekezést.. szinte csak mi támadtunk. De a végefelé már beindult mindenki :) Azt hittem alig fogok eltalálni valakit, ahoz képest volt találat rendesen :)
  • Punker
    ilyen ez, első érdi játék után én is olyan voltam mint ha mozsárban törtek volna össze :)
  • OrioN the S
    Úgyfest esténként futnom kéne ,mert a tegnapi gugolások meg mászkálások után nem bírok menni :D
  • DannyL
    Jaja, nagyon királyos volt. :)
  • MuldR
    Ugyan az mint az M1, csak select fire, meg hosszu taras. Es mivel mar az M1 is szep volt, ez is az.:)

Multicam: en is akrartam, de tul draga lenne.
    uscav.com on most akcios volt. also felso 80 USD. Kinait nem szabad venni, mert 2 mosast bir ki allitolag. Meg a takmelleny is a kinai HDbol van. Meg kell varni a Cordurasokat.

Majd ha lesz penzem, en is veszek.

Most orulok az eredeti PASGTmnek :)
  • OrioN the S
    Durva volt.
  • Punker
    MuldR az új Marushin M2 Carbine-t nézted? nagyon szép.
  • Punker
    jól érted.
  • praksi
    ha jól értem, ez egy terepszín-minta?

(csak azért kérdem, mert MultiCam Inc. néven van egy CNC gépeket árusító cég)
  • Punker
    multicam
  • praksi
    láma kérdés: mi az a multicam?
  • Punker
    nekem a köv nagy project teljes multicam felszerelés, annak az árából kijönne 1-2 fegyver de az most nem hiányzik :)
  • OrioN the S
    :(
  • Mike at home
    sehogy
    nem hiszem hogy idén lesz ebből valami :(
  • OrioN the S
    Te is sürgethetnéd a dolgot :) Öcséd ,hogy áll?
  • Mike at home
    az jó
  • OrioN the S
    Hja .. meg még ruha meg stb.. holnap megyek vonatozni ^^
  • Mike at home
    megvan már a fegyó, Orion?
  • Mike at home
    egyetértek
  • MuldR
    Az elso fel milla csak arra jo, hogy megjojjon az etvagy. Utana meg 1 millat el kell kolteni fegyverekre :)

Es utana 600 000 ert eladni cuccokat :)

Mostmar csak kb 700 000 ert a teljes felszerelesem. Legujabb szerzemeny, igazi PASGT melleny. Kivancsi vagyok milyen lesz benne jatszani :) :D
  • Mike at home
    akkor ne durrantsanak nyakon 420 FPS-sel
  • DannyL
    Nekem az a féléves adag. :)
  • CseNo
    Így van. Játéknak a matchbox kisautókat, meg a berregős puskákat nevezném. De ha nyakon durrantanak 10 méterről 420 FPS-sel, rájössz hogy ez már harc XD
  • Punker
    apránként összejön, mondjuk havi átlag 8000-10000